HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan intihar etmesini önlemişti! O adam 'İlişkisi vardı' deyip eşini öldürdü

Sultangazi’de geçtiğimiz günlerde Celal Doğancık'ın boğularak öldürülmesi ve evinin kundaklanmasına ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Cinayetin, Doğancık'ın şüphelilerden Vezir Çatraş ile arasındaki ilişki nedeniyle işlendiği iddia edildi. Çatraş'ın 25 Aralık 2015'te köprüde intihar girişiminde bulunduğu ve tesadüfen olay yerinden geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ikna edilerek intiharından vazgeçirildiği öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sultangazi Yunus Emre Mahallesi’nde 1 Ekim Pazar gecesi Celal Doğancık isimli şahsın öldürülerek evinin kundaklanmasına ilişkin çalışma başlattı. Çalışma kapsamında cinayet zanlılarını belirleyen ekipler düzenlediği operasyonda Vezir Çatraş ile N.Ç., ve A.Ç. isimli şahısları gözaltına aldı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilirken yapılan araştırmalarda maktul Celal Doğancık'ın şüpheli Vezir Çatraş isimli şahsın eşi ile ilişkisinin olduğu ve bu nedenle şahıslar arasında husumet bulunduğu belirlendi.

ERDOĞAN İNTİHARINI ÖNLEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan 30 yaşındaki Vezir Çatraş'ın bu eyleminden vazgeçmesini sağlamıştı. İntihar girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın araçta olduğuna inanmayan Vezir Çatraş'a “Bak plakasına bak, gel Cumhurbaşkanı burada. Cumhurbaşkanı'nı arabadan çıkaramayız, sen gel" diye seslenilerek Çatraş ikna edilmişti. Bağcılar'da yaşadığı öğrenilen Siirtli Vezir Çatras'ın bir tekstil fabrikasında çalıştığı fakat kısa süre önce işsiz kaldığı belirtilmişti. Ailevi sorunlar yaşadığı belirtilen Çatraş'ın eşinden boşandığı ve 2 çocuğunu göremediğini belirttiği ifade edilmişti.

DHA


En Çok Aranan Haberler