HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaymakam'dan AKP'li vekile: Emrinizdeyim

AK Parti Eski Genel Başkan Yardımıcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ne atanan yeni kaymakam Uğur Turan’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam'dan AKP'li vekile: Emrinizdeyim

Kaymakam Turan, Tanrıverdi ve beraberindekilere bir konuşma yaparak "Rabbim bizi Erdoğan Bektaş Valimizin emrinde yeni ve büyük Türkiye’nin sevdalısı olan yiğitlerden eylesin, emirlerinizi bekliyorum" dedi.

Yerel kaynaklara göre Turgutlu Kaymakamlığı’nda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Uğur Turan şunları söyledi:

“Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, sevgili oğlum ve eşim adına da sizlere teşekkür ederim. Rabbim bizi birlikten beraberlikten ayırmasın. Rabbim bizi Erdoğan Bektaş Valimizin emrinde Manisa’da Ege’nin yükselen yıldızı bu kentte, sizin çok kıymetli hizmetlerinizin olduğu bu ülkede, Yeni ve büyük Türkiye’nin sevdalısı olan yiğitlerden eylesin. Bu duygularla siz güzel insan değerli büyüğümü muhabbetle kucaklıyorum, emirlerinizi bekliyorum.

Ben birkez daha sizin gibi çok değerli bir insanı, yakinen tanıdığım, bir gün nasip olsa da Allah rızası için elini sıksak, yanağından öpsek, oturup bir kahve içsek, emirlerini alsak dediğim bir güzel insanı bugün bismillah değip haftanın ilk gününde karşılamaktan ve duanızı almaktan duyduğum mutluluğu ifade ediyorum. Bu vesile ile teşkilatınıza, kadın kolları başkanınıza, gençlik kolları başkanınıza, hizmet eden bütün o güzel insanları tebrik ediyorum.”

KAYMAKAM'A 'EMRİNİZDEYİM' TEPKİSİ

Turgutlu MHP İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu yeni kaymakam Turan’ın Ak Parti Manisa eski milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’ye ziyareti sırasında "Emrinizdeyim" diye hitap ettiğini belirterek kaymakamın sözlerine tepki gösterdi. Kaymakamların valilerin emrinde çalışan devlet görevlileri olduğunu hatırlatan Köktopçu, yeni Kaymakam Uğur Turan'ı, AK Parti milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’nin kendisini ziyareti sırasında takındığı tavır nedeniyle eleştirildi.

MHP İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, Kaymakam Turan’ın büyük bir ayıbın altına imza attığını savunarak "Geçtiğimiz aylarda tüm Turgutlu’nun büyük bir üzüntü ile yeni görevine uğurladığı kaymakamımız Nazmi Günlü’den sonra ilçemize atanan sayın Uğur Turan’ın basında yer alan ifadelerini hem şaşkınlıkla hem de büyük bir üzüntüyle takip ettim. Hüseyin Tanrıverdi’nin ziyareti sırasında hükümet politikalarını methetmekten, defalarca ’Emrinizdeyim’ demekten kimseye konuşma fırsatı dahi bırakmayan sayın Turan büyük bir ayıbın altına imza attı. Açık yüreklilikle belirtmek isterim ki mevzu bahis o an orada bulunanların AK Partili siyasetçiler olması değildir. Bizim veya CHP’nin ziyaretinde bu tür sözler kullanılsaydı Kaymakamımızı uyarırdık. Kaymakamlar valilerin emrinde çalışan devlet görevlileridirler. Siyasetçilerden emir alma lüksleri yoktur" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler