HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 3. yıl dönümü

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu vefat eden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler anısına Sivas'ta vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişiyi anma etkinlikleri kapsamında, BBP Sivas Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda lokma dağıtımı yapıldı.

Lokma dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Lokma almak isteyen vatandaşlar, meydanda kurulan tezgahın önünde uzun kuyruk oluşturdu. Meydandaki tezgahta hazırlanan lokmalar vatandaşlara ikram edildi.

Lokma dağıtımına merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ile Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşlarından bazılarının aileleri de katıldı.

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Hakan Sezerer, 3 yıl önce vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları için her yıl anma programı düzenlediklerini belirterek, Sivas teşkilatı ve ülkedeki tüm teşkilatlar olarak merhum Yazıcıoğlu'na bağlılıklarını ifade etmek, onları unutmadıklarını göstermek için anma programı düzenlediklerini söyledi.

Anma etkinlikleri kapsamında bugün "can lokması" adı altında lokma dağıttıklarını belirten Sezerer, lokma dağıtımının gün boyu devam edeceğini ifade etti. Sezerer, 7-8 bin kişilik lokma hazırladıklarını, yetmemesi halinde takviye yapacaklarını, gün boyunca 10-15 bin kişilik lokma dağıtacaklarını belirtti.

Sezerer, helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerini bugün ziyaret edeceklerini, yarın da Yukarı Tekke Mezarlığı'nda kabir ziyaretinde bulunacaklarını kaydetti.

AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler