HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ümit Özdağ'dan, Mevlüt Çavuşoğlu'na flaş yanıt: Cem Yılmaz işsiz kalacak

MHP'den ayrılarak Meral Akşener ile birlikte yeni bir parti parolasıyla yola çıkan Ümit Özdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 'kendi uçağımızı üretiyoruz" söylemine Twitter'dan yanıt verdi. Özdağ yaptığı paylaşımda 'Cem Yılmaz işsiz kalacak. Dünyayı güldürme bakanı' ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ'dan, Mevlüt Çavuşoğlu'na flaş yanıt: Cem Yılmaz işsiz kalacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Almanya’nın Türkiye’ye silah satışını durdurmasıyla ilgili 'Kendi savaş uçağımızı helikopterimizi üretiyoruz' açıklamasına, Ümit Özdağ'dan yanıt geldi. Özdağ, kişisel Twitte hesabından yaptığı paylaşımda 'Cem Yılmaz işsiz kalacak. Dünyayı güldürme bakanı' ifadelerini kullandı.

Usta komedyen Cem Yılmaz, politik gündemin de konusu olmaya devam ediyor. Türkiye’nin en komik insanlarından birisi olarak değerlendiren Yılmaz’ın adı son olarak yerli savaş uçağı ve helikopteri tartışmalarına konu oldu.

'DÜNYAYI GÜLDÜRME BAKANI'

Meral Akşener ile yeni bir parti hazırlıkları yapan eski MHP’li Ümit Özdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Almanya’nın Türkiye’ye silah satışını durdurmasıyla ilgili söylediği, “Bu tür yaklaşımlar esasen bizim kendi milli savunma sanayimizin güçlenmesine vesile oluyor. Bu anlamda yerli ve milli üretimi artırıyoruz her alanda. Kendi savaş uçağımızı helikopterimizi üretiyoruz. Türkiye hiç bir zaman çaresiz değildir” açıklamasına 'Cem Yılmaz'lı bir cevap verdi.

Özdağ, Dışişleri Bakanı için ‘Dünyayı güldürme bakanı’ tanımı yaparak, “Cem Yılmaz işsiz kalacak” dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler