Defnedildi Haberleri

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Beşiktaş’taki evinde hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Yurthaber 2024-04-26 15:46:09

Akreple temas ettikten sonra öldüğü öne sürülen kişinin cenazesi Kayseri'de toprağa verildi

Samsun'un Havza ilçesinde akreple temas ettikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak öldüğü öne sürülen kişinin cenazesi Kayseri'de defnedildi.

Yurthaber 2024-04-18 15:27:41

Sarıyer'de öldürülen taksi şoförü son yolculuğuna uğurlandı

Sarıyer'de, yabancı uyruklu şüpheli tarafından bıçakla öldürülen ve aracı gasbedilen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek, Feriköy Mezarlığı'na defnedildi.

Yurthaber 2024-04-18 15:26:33

Didim’deki kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Aydın’ın Didim ilçesinde dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden Erdinç Atılgan ve Serap Atılgan çifti Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanırken, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa çiftinin cenazeleri ise Muğla’da defnedildi.

Yurthaber 2024-04-15 15:16:45

Kayseri'de karbonmonoksitten zehirlenerek ölen 2 kardeşin cenazesi toprağa verildi

Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 2 kardeşin cenazesi defnedildi.

Yurthaber 15-04-24 15:14

Bir aileyi katledip, cezaevinde intihar etmişti; cenazesi köyünde istenmedi

Mersin'in Erdemli ilçesinde 3 kişilik bir aileyi yakarak öldüren Halil Evcibağ, cezaevindeki hücresinde intihar etmişti. Evcibağ'ın cenazesi, köyünde istenmeyince kent merkezinde mezarlığa defnedildi.

Haber 09-04-24 21:25

Beşiktaş'taki yangında ölen baba ile oğlunun cenazeleri Giresun'da defnedildi

İstanbul Beşiktaş'ta 16 katlı binanın altındaki tadilat yapılan eğlence merkezinde çıkan yangında hayatını kaybeden Yılmaz ve oğlu Akın Kıhrı'nın cenazeleri, Giresun'da toprağa verildi.

Yurthaber 04-04-24 13:52

Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden Hüseyin Ak'ın cenazesi Diyarbakır'da defnedildi

İstanbul'daki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybedenlerden 21 yaşındaki Hüseyin Ak'ın cenazesi, memleketi Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 04-04-24 11:42

Sinop'ta av tüfeğiyle vurularak ölen çocuğun cenazesi defnedildi

Sinop'un Durağan ilçesinde av tüfeğinin yanlışlıkla ateş alması sonucu vurularak yaşamını yitiren çocuğun cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 03-04-24 15:31

Manisa'da 4 kişinin öldüğü kazada hayatını kaybeden sürücü ile eşinin cenazeleri defnedildi

Kazanın, araçta bulunanların yerel seçimlerde oy vermek için geldikleri Manisa'nın Saruhanlı ilçesinden Uşak'a dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi.

Yurthaber 02-04-24 15:19

Hayatını kaybeden Trabzonspor'un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt'un cenazesi defnedildi

Trabzon'da hayatını kaybeden Trabzonspor'un altyapı futbolcusu 13 yaşındaki Mirkan Kurt'un cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 01-04-24 14:02

Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçinin cenazesi defnedildi

Trabzon'un Hayrat ilçesinde iki gün önce içme suyu hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden Dinçer Uzunosmanoğlu'nun cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 29-03-24 13:34

İzmir'de devrilen otomobilde ölen imam ve eşi Balıkesir'de toprağa verildi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden imam ve eşi, Balıkesir'de defnedildi.

Yurthaber 20-03-24 09:41

Bilal Erdoğan'ın eşinin dedesinin cenazesi, Kocaeli'de toprağa verildi

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan'ın eşi Reyyan Erdoğan'ın dedesinin cenazesi, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde defnedildi.

Yurthaber 26-02-24 15:48

Tüyler ürperten hikaye! 1979'da vefat etti, defnedildi, 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü... 44 yıl daha yaşadı, 20 Şubat'ta bir kez daha öldü

Balıkesir'de 20 Şubat 1979'da bölgede çalışan ormancılar ile köylüler tarafından cenazesi teşhis edildikten sonra defnedilen Mustafa Yılmaz, iddiaya göre vefatından 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü ve o tarihten sonra 44 yıl daha yaşadı. Dün, yine 20 Şubat günü ikinci kez vefat ettiği iddia edilen Mustafa Yılmaz'ın (71) hikayesi tüyleri ürpertiyor.

Haber 21-02-24 13:35

‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın katili yakalandı! Ablası cenazede kameralara sinirlendi: İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz...

Sosyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak katledilen Ramazan Pişkin memleketi Diyarbakır'da defnedildi. Kardeşinin yanına defnedilen Pişkin'in, ablası tabutun başında gazetecilere tepki gösterdi. Kameralara sinirlenen acılı abla, "Siz tuttunuz bu kameraları. Sizin yüzünüzden öldürüldü. İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz" dedi. Gelen son dakika haberine göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya katil zanlısının İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

Haber 01-02-24 13:26

İzmir'in Dikili ilçesinde balıkçı teknesinin batması sonucu ölenlerin cenazeleri defnedildi

İzmir'in Dikili ilçesinde balıkçı teknesinin batması sonucu hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 31-01-24 15:03

Sac bükme makinesine kafası sıkışması sonucu ölen çocuğun cenazesi defnedildi

İstanbul'da, staj yaptığı fabrikada sac bükme makinesine kafası sıkışan ve kaldırıldığı hastanede 7 gün sonra yaşamını yitiren çocuğun cenazesi Giresun'a toprağa verildi.

Yurthaber 17-01-24 14:28

Mersin'de otobüs kazasında ölen 9 kişiden 2'sinin cenazesi Şırnak'ta toprağa verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesinde dün meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 9 kişiden şoför ve bir yolcunun cenazesi Şırnak'ın Silopi ilçesinde defnedildi.

Yurthaber 17-01-24 09:09

Mersin'de kocasının öldürdüğü kadının cenazesi defnedildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde, kocasının demir çubukla darbetmesi sonucu yaşamını yitiren kadının cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 08-01-24 11:20

Aşık Ruhani dualarla uğurlandı

Anadolu aşıklık geleneğinin önemli isimlerinden birisi olan ve "Aşık Ruhani" mahlasıyla bilinen Mustafa Temel’in cenazesi dün Çamlıca Mahalle Mezarlığına defnedildi.

Yurthaber 08-01-24 11:16

Adana'da yangında yaşamını yitiren çift ile ikiz bebeklerinin cenazesi defnedildi

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, dün yangın çıkan evde yaşamını yitiren anne, baba ve ikiz bebeklerinin cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 02-01-24 13:48

Kalp krizi nedeniyle vefat eden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Deniz, Malatya'da defnedildi

İzne geldiği Malatya'da kalp krizi nedeniyle vefat eden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammed Furkan Deniz, toprağa verildi.

Yurthaber 21-12-23 14:17

İskeçe'de, polis aracının çarpmasıyla ölen Batı Trakyalı Türk, doğum gününde defnedildi

Batı Trakya'da, İskeçe'nin Mizanlı köyünde polis aracının çarpması sonucu doğum gününde hayatını kaybeden Ayşe Kadri'nin cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 14-12-23 19:09

Morgda cenazeler karıştı! Gerçeği anlayan aileler şoka girdi: Anneannemizin aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığını öğrendik

Bilecik'te hastane morgunda bulunan bir erkek ve kadına ait cenazelerin karıştı. Vefat eden yaşlı kadının cenazesi yanlış kişilere teslim edilerek defnedildi. Cenazesi karışan Fatma Avcı'nın torunu avukat Duygu Akkaya, "Anneannemizin ama aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığı ve oraya defnedildiğini öğrendik." dedi.

Haber 22-11-23 18:44

Trabzonspor'un eski başkan yardımcısı Muammer Saka son yolculuğuna uğurlandı

Trabzonspor Kulübü'nün eski başkan yardımcılarından 61 yaşındaki Muammer Saka'nın, memleketi Trabzon'da defnedildi.

Yurthaber 14-11-23 14:23

Sinop'ta fıkra gibi olay: Mezarlığa gidenler gözlerine inanamadı! Eski belediye çalışanını bakın nereye defnettiler

Sinop'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Vefat eden eski bir belediye çalışanı, mezarlıktaki yolun üzerine defnedildi. Görenleri şaşkına çeviren olay vatandaşların da tepkisini çekti. Satın aldığı mezarın yanındaki yola defin yapılmasına tepki gösteren vatandaş ise "Yolu gasp etmişler" diyerek duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 31-10-23 18:10

Tekirdağ'da evinin önünde otururken tüfekle açılan ateş sonucu ölen kadının cenazesi defnedildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kavga sırasında pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu evinin önünde otururken isabet eden saçmayla yaşamını yitiren kadının cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 31-10-23 15:01

'Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş' Dehşet evi! Öldürdüğü ağabeyiyle yan yana defnedildi

Ankara’da dün akşam bir evde aile vahşeti yaşanmıştı. Ahmet Yusuf Aksu, husumet yaşadığı ağabeyi Mehmet Kürşat Aksu'yu tabanca ile öldürdükten sonra intihar etmişti. Ahmet Yusuf Aksu, öldürdüğü ağabeyi ile yan yana defnedildi. Olayla ilgili konuşan apartman yöneticisi, olayın annenin fark etmesiyle duyulduğunu belirtirken "Çocuklarını yerde kanlar içerisinde görmüş. Küçük kardeş, ağabeyini vurmuş, sonra da banyoda intihar etmiş" ifadelerini kullandı.

Haber 27-10-23 17:39

Yaşlı adam, kendisini ölüme götüren olayı tarlasında çalışırken yaşadı! Hızla eve gidip eşinden ilacını aldı ama hayatını kaybetti

Giresun'un Eynesil ilçesinde tarlasında çalışırken arı saldırısına uğrayan 87 yaşındaki Ahmet İncekara, arı sokması sonucu hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Haber 23-10-23 17:37

Sivas'ta kazada ölen çocukların cenazeleri karıştı!

Sivas'ta yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden Yusuf Çınar Hazar (9) ile Afganistan uyruklu Ahmad Reshad’ın (10) cenazeleri morgda karıştı. Ahmad Reshad’ın cenazesinin, Yusuf Çınar Hazar’ın yakınlarına teslim edilerek Siirt’te defnedildiği ortaya çıktı. Reshad’ın cenazesi mezardan çıkarılarak defnedilmek üzere Bolu’ya götürülürken, Hazar’ın cenazesi de Siirt’te defnedildi.

Haber 19-10-23 18:53

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Çakmak'ın cenazesi Hatay'da defnedildi

Törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Yurthaber 11-10-23 14:59

Trabzon'da trafik kazasında ölen lise öğrencisinin cenazesi defnedildi

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde trafik kazasında yaşamını yitiren lise öğrencisinin cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 11-10-23 14:02

Konya'da düğünde havaya ateş açılması sonucu ölen kişinin cenazesi defnedildi

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde düğünde havaya açılan ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybeden kişi, son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 04-10-23 15:47

Teröristlerin katlettiği şehit veteriner teknikeri defnedildi! Akrabası yaşananları anlattı 'Babası şüphelenmiş çünkü daha önceden oralarda kaza geçirmişti'

Ankara'da hafif ticari araçla bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın cenazesi, toprağa verildi. 2 teröristin, aracı Kayseri'deki veterineri öldürüp gasbettikleri öğrenildi. Bozlağan'ın akrabası, veterinere ulaşılamayınca yaşananları anlattı. Babasının bulmak için yola çıktığını, yolda ıslaklık gördüğünü ancak yağmur yağmadığını, babasının şüphelendiğini çünkü Bozlağan'ın daha önceden oralarda kaza geçirdiğini aktardı.

Haber 02-10-23 15:43

Bursa'da nişanlısıyla birlikte kazada ölen genç kadının cenazesi Zonguldak'ta defnedildi

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde nişanlısının kullandığı otomobilin tıra çarpması sonucu hayatını kaybeden 23 yaşındaki Betül Şalvarcıoğlu'nun cenazesi, Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 27-09-23 15:21

Yamaç paraşütü kazasında hayatını kaybeden pilotun cenazesi Adana'da defnedildi

Antalya'da yamaç paraşütü kazasında Belarus uyruklu turist ile yaşamını yitiren yamaç paraşütü pilotu Ahmet Şimşek'in cenazesi Adana'da toprağa verildi.

Yurthaber 26-09-23 15:18

Karadeniz'de boğulan liseli gencin cenazesi İstanbul'da defnedildi

Sinop'ta, serinlemek için girdiği denizde kaybolan ve bir hafta sonra cansız bedenine ulaşılan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.

Yurthaber 14-09-23 15:50

Kırklareli'ndeki selde eşi ile hayatını kaybeden doktor Alanya'da defnedildi

Kırklareli'ndeki sel felaketinde, tatil için gittikleri İğneada'da eşi Mihriban ile hayatını kaybeden 27 yaşındaki doktor Selman Bağışlar, Antalya'nın Alanya ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 08-09-23 15:21

Aksaray'daki selde hayatını kaybeden Gülseren En'in cenazesi, toprağa verildi

Aksaray'daki selde hayatını kaybeden Gülseren En'in cenazesi, Gücünkaya köyünde defnedildi.

Yurthaber 04-09-23 13:28

Kalp krizinden vefat eden uzman çavuşun cenazesi Kırıkkale'de defnedildi

Ankara'da kalp krizinden yaşamını yitiren Piyade Uzman Çavuş Özden Korkmaz'ın (48) cenazesi, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.

Yurthaber 01-09-23 14:49

Deprem felaketinde enkazdan yaralı çıkarılmıştı! 7 ay sonra acı haber geldi

Diyarbakır'da annesi Ziynet (60) ile kız kardeşi Büşra'yı (27) deprem felaketinde kaybeden, kendisi de enkazdan 32 saat sonra yaralı olarak kurtarılan Merve Özgür Demir (29), yaklaşık 7 ay sonra kalp krizinden hayatını kaybetti. Demir'in cenazesi, annesi ile kız kardeşinin yanına defnedildi.

Haber 27-08-23 16:46

İznik Gölü’nde boğulan Yusuf son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Bursa’nın İznik ilçesinde serinlemek için girdiği İznik Gölü’nde boğularak hayatını kaybeden minik Yusuf Baran Akdeniz (8), Yenişehir Çınarlı Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası dualarla ilçe kabristanlığında defnedildi.

Yurthaber 25-08-23 14:52

Nevşehir'de birlikte yaşadığı kadın tarafından öldürülen kişinin cenazesi defnedildi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, birlikte yaşadığı kadın tarafından bıçaklanarak öldüren kişinin cenazesi, toprağa verildi.

Yurthaber 25-08-23 14:48

Yozgat'taki otobüs kazasında ölenlerden 4'ünün cenazesi İstanbul'da toprağa verildi

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 12 kişiden 4'ünün cenazesi, İstanbul'da defnedildi.

Yurthaber 22-08-23 15:11

Şırnak'ta görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polisin cenazesi Konya'da defnedildi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren polis memuru Metin Ak'ın cenazesi, memleketi Konya'da toprağa verildi.

Yurthaber 17-08-23 14:37

Deprem felaketi sonrası 14 yaşındaki Yunus Emre'ye ulaşılamamıştı... Acı gerçek ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, yıkılan binanın enkazında yaşamını yitiren Yunus Emre Tunçbilek’in (14), DNA testiyle cenazesinin karışıp Adana'ya defnedildiği belirlendi. Yunus Emre'nin cenazesi, Adana'daki mezardan çıkarılıp İslahiye'de, annesi ve kardeşinin yanına defnedildi.

Haber 09-08-23 17:08

Trafik kazasında hayatını kaybeden uzman çavuş ve kızının cenazesi Batman'da defnedildi

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Jandarma Uzman Çavuş Kasım Yasak ve 3 yaşındaki kızının cenazesi Batman'ın Kozluk ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 09-08-23 15:03

Kayseri'de ölü bulunan üniversitesi öğrencisinin cenazesi defnedildi

Kayseri'de 13 gündür kayıp olan ve viyadük altındaki dere yatağında ölü bulunan tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin'in cenazesi (24) toprağa verildi.

Yurthaber 04-08-23 14:06