Gmail Iphone X Haberleri

A101'e iPhone, Crocs, tiny house, elektrikli moped geliyor! İşte 25 Nisan 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden A101'in 25 Nisan 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin her hafta merakla beklediği a101 aktüel ürünler listesinde bu hafta da yok yok! Siz de a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-25 09:37:57

Bakan Uraloğlu açıkladı: X hala Türkiye'ye temsilci atamadı, bant daraltma da gündemimize

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan X platformu için açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, "Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devam ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Bant daraltma da gündemimizde" dedi.

Haber 2024-04-23 23:09:12

Ekrem İmamoğlu küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu paylaştı! Oldu mu başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu resmi X (Twitter) hesabından paylaştı. Küçük çocuk ile Ekrem İmamoğlu arasındaki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken o anlara yorum yağdı.

Trend 2024-04-23 15:19:02

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 2024-04-21 19:48:10

Diğer Haber Etiketleri

a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 kampanya a101 haftanın yıldızları a101 hafta sonu indirimi a101 hafta sonu a101 elektrikli bisiklet a101 bugün a101 bu hafta Ekrem İmamoğlu Cem Yılmaz Defne Samyeli gecesi sosyal medya Twitter karakteri Oyuncu Taro Emir Tekin Bitlis emniyet Arjantin mail gmail Outlook gmail gelen kutusu gmail mail gmail google Yaptırım ihanet aldatmak iPhone kripto Trust Wallet kamera Kemal Kılıçdaroğlu Uğur Dündar çıplak Optik illüzyon iphone 13 iphone 13 fiyat iphone 13 çıkış tarihi iphone 13 128 gb iphone 13 mini iphone 13 pro iphone 12 pro max iphone 12 pro max fiyat iphone 12 pro max 256 gb iphone 12 pro max 512 gb apple iphone 12 pro max iphone 12 pro iphone 12 pro fiyat iphone 12 pro 128 gb iphone 11 pro max iphone 11 pro max fiyat iphone 11 pro max 128 gb iphone 11 pro max 256gb iphone 11 pro max 64 gb iphone 11 pro iphone 11 pro fiyat Apple iphone 11 pro 128 gb fiyat iphone 11 pro 64 gb fiyat iphone se iphone se fiyat iphone se özellikleri iphone se 128 gb iphone se 64 gb iOS Meral Akşener İYİ Parti Ömer Fatih Sayan Seçim 2024 a101 açılış a101 buzdolabı iphone x airpods iphone 7 iphone 7 fiyat iphone 7 özellikleri Ferah Zeydan tuğçe işınsu NASA Edirne yenilenmiş iphone yenilenmiş telefon yenilenmiş iphone 7 Murat Kurum İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Jack Dorsey iphone 12 ne zaman çıktı apple iphone 12 iphone 5 iphone 5 özellikleri iphone 5 fiyat iphone 4s akıllı cep telefonu iphone 4 3G amazon alışveriş iphone 12 satın al iphone 12 64 gb fiyat metro taciz İstanbul trans birey

DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin ismini 'Dersim' diye değiştirdi! X hesabı kapattı

DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin sosyal medyadaki ismini “Dersim Belediyesi” olarak değiştirdi. Yapılan değişiklik sonrası hesap X tarafından kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, "Profil adıyla birlikte hesap adını da değiştirince, X kural hatası olarak işaretleyip, hesabı kapattı" dedi.

Haber 19-04-24 23:10

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-24 15:27

Yalı Çapkını'nı Kaya'sı Taro Emir Tekin'in İsrail askeri paylaşımı tepki toplayınca özür diledi!

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle adından söz ettiren Taro Emir Tekin poligonda atış yaparken verdiği pozlarını "İsrail askeri" konulu bir içerikle X hesabından paylaştı. Paylaşımı dolayısıyla tepkilere maruz kalan Tekin'den özür gecikmedi. Daha sonra paylaşımını da profilinden sildi.

Magazin 17-04-24 20:58

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Paylaşımları gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı

Emniyete ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan kişi, polis memuru V.K. çıktı. V.K. ile ona bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru gözaltına alındı. V.K'nin el konulan dijital materyallerinde yapılan incelemelerde; kişiye özel, gizli ve çok gizli ibareli yaklaşık 3 bin evrakı arşivlediği, ayrıca hukuki yardım adı altında menfaat temin ettiği, kendisine para aktarımında bulunan birçok mağdurun da bulunduğu belirlendi.

Haber 17-04-24 13:45

Fatima Florez'in 'Patlayıcıyız' diyerek övdüğü Arjantin Cumhurbaşkanı Javier Milei ayrılığı açıkladı! Dostluk bağımızı sürdürmeye karar verdik

La Libertad Avanza (Özgürlük İlerliyor) ittifakının Arjantinli başkan adayı Javier Milei cumhurbaşkanı seçildikten sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelmişti. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Milei'nin kız arkadaşı Fatima Florez'in yaptığı cinsellik açıklaması olay olmuştu. Bu kez Arjantin cumhuhurbaşkanı X hesabından yaptığı açıklamada sevgilisi Florez ile ayrıldıklarını duyurdu.

Trend 17-04-24 09:50

Toplu mail gönderme: Toplu mail nasıl gönderilir? Outlook ve Gmail toplu mail gönderme

Dünya çapında en çok kullanılan mail servislerinden ikisi Outlook ve Gmail sistemleridir. Gmail, Google tarafından sunulmuş ve ücretsiz olarak kullanılabilen bir mail sistemidir. Outlook ise Microsoft tarafından sunulmuş olan bir hizmettir. Birçok farkı da bulunan bu iki mail sisteminde de toplu mail işlemleri yapılabilir.

Haber 17-04-24 01:23

Gmail toplu mail silme: Gmail'de toplu mail silme nasıl yapılır?

Mail hizmetleri günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Gmail de bu mail hizmetlerinden biridir. Gmail, Google tarafından geliştirilmiş olan ve dünya çapında en çok kullanılan mail sistemlerden biri olarak bilinmektedir.

Haber 17-04-24 01:07

X (Twitter) kullanıcıları dikkat! Kuralları hiçe saydı, reklamları yasaklandı: İşte bekleyen tehlike

Dünyada ve Türkiye'de çok sayıda kullanıcıya sahip X yani eski adıyla Twitter'a Türkiye'deki taahhütlerini yerine getirmediği için bir takım yaptırımlar uygulandı. X, eğer yaptırımlara uymaz ve yasal yükümlülüklerini yerine getirmezse bant genişliği daraltılacak.

Haber 16-04-24 12:28

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 16-04-24 10:32

iPhone kullanıcıları dikkat! Kripto para cüzdanı Trust Wallet uyardı: Acilen iMessage özelliğini kapatın!

iPhone iMessage özelliğinde kritik bir zafiyet keşfedildi. Kripto para cüzdanı Trust Wallet, söz konusu zafiyetin Apple tarafından güncelleme geliştirilerek kapatılana kadar; bu özelliğin kapatılmasını tavsiye etti. Peki İOS cihazlarda iMessage nasıl kapatılır? İşte detaylar...

Haber 16-04-24 07:42

iPhone kamera sesi kapatma: iPhone'da kamera sesi nasıl kapatılır?

Apple tarafından tasarlanmış ve üretilmiş olan iPhone cihazların belli aralıklarla yeni modelleri piyasaya sürülmektedir. iPhone'larda yapılabilen birçok farklı ayar vardır. Kamera sesini kapatmak (deklanşör sesini kapatmak) da bu farklı ayarlardan biridir. Peki, iPhone'da kamera sesi nasıl kapatılır?

Haber 16-04-24 02:19

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a sert yanıt: 'Makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım'

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar'ın açıklamalarına ateş püskürdü. "Geçmişe ve Geleceğe Not düşelim! Sayın Uğur Dündar'a açık mektubumdur…" ifadeleriyle X hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, 'Toplumu kutuplaştırma, ayrıştırma, partimi yeniden halktan koparma çabaları ve çalışmaları olduğunu hissettiğim zaman Uğur Bey, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım' ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 18:34

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor! Görenler çok farklı bir şey zannetti... Gerçek ise bambaşka çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede viral olurken yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformundan yapılan paylaşımda bir rock konserinde kadının iç çamaşırıyla şov yaptığı zannedildi. Ancak gerçek tamamen optik yansılmadan ibaretti. Görüntüler ilk bakışta kullanıcıları ikiye ayırdı.

Trend 09-04-24 11:11

iPhone 13 ne zaman çıktı? iPhone 13 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olmuştur. iPhone 13 modeli ise şimdilerde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, iPhone 13 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:57

iPhone 12 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 12 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Dünyada gerçekleşen teknolojik yenilikler ve gelişmeler kapsamında insan hayatına birbirinden farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu cihazlar içerisinde herkesin mutlaka cebinde taşıdığı akıllı cep telefonları ön plandadır. Akıllı cep telefonu piyasasında öne çıkan modellerden biri de iPhone'lardır. iPhone 12 Pro Max modeli ise bu modeller arasında çıkış tarihi günümüze yakın bir modeldir. Peki, iPhone 12 Pro Max ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:55

iPhone 12 Pro ne zaman çıktı? iPhone 12 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Dijital dünyada gerçekleşen yenilikler ve gelişmeler sayesinde insan yaşamına pek çok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlar arasında herkesin cebinde bulunan akıllı telefonlar da yer almaktadır. Akıllı telefon camiasında öne çıkan modellerden biri de iPhone serisidir. iPhone 12 Pro da bu seride çıkış tarihi günümüze yakın bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:54

iPhone 11 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 11 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple çıktığı günden itibaren her yıl yeni bir iPhone sunmaktadır. Teknoloji şirketi, her yıl genellikle eylül ayında basın toplantısı ile birlikte yeni iPhone'larını duyurmaktadır. Bu iPhone'lardan bazıları da birlikte tanıtılan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olmuştur. Bu modeller arasında öne çıkan iPhone 11 Pro Max, günümüzde tekrar araştırılan telefonlar arasında yer alır. Peki, iPhone Pro 11 Max ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:50

iPhone 11 Pro ne zaman çıktı? iPhone 11 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Geçmişten günümüze Apple her yıl yeni bir iPhone modeli tanıtmaktadır. Cupertino merkezli teknoloji şirketi, her sene genellikle eylül ayında bir etkinlik düzenleyip, yeni iPhone'larını duyurur. Bu iPhone'lardan bazıları da birlikte tanıtılan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olmuştur. Bu modellerden iPhone 11 Pro, şimdilerde tekrar merak edilen telefonlar arasında yer almaktadır. Peki, iPhone Pro 11 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:48

iPhone SE (1. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (1. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olmuştur. iPhone SE (1. nesil) modeli ise şimdilerde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, iPhone SE (1.nesil) ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:46

A101'e iPhone 15 Plus geliyor! İşte 4 Nisan Perşembe A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmanın yollarını arayanların heyecanla beklediği A101 online kataloğu yayınlandı. 4 Nisan Perşembe tarihli a101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nda iPhone 14 ve iPhone 15 Plus hemen dikkatleri çekti. Siz de a101 aktüel kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 04-04-24 09:43

31 Mart seçimlerinin ardından ilk istifa haberi geldi! Bilge Yılmaz hem istifa etti hem de Akşener'i istifaya davet etti

31 Mart yerel seçimlerinde sonuçlar gelmeye devam ederken ilk istifa haberi İYİ Parti'den geldi. Partinin önemli isimlerinden Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada partisindeki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz ayrıca Genel Başkan Meral Akşener'i de istifaya davet etti.

Haber 31-03-24 21:16

Ömer Fatih Sayan'dan yerel seçim açıklaması! 'TikTok, YouTube, Meta ve X yetkilileriyle görüşmelerimizi gerçekleştirdik'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı ve BTK eski Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan 31 Mart seçimleriyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada sosyal medya şirketlerinin temsilcileriyle görüştüklerini açıkladı. Sayan "Bu süreçte sosyal medya şirketleri de seçim mevzuatı ve YSK kararlarına uyumlarının ivedi ve en etkin bir şekilde sağlanabilmesi için 7/24 çalıştıklarını bildirdi" dedi.

Haber 30-03-24 00:44

A101'e iPhone ve Samsung akıllı telefonlar geliyor! İşte 28 Mart Perşembe A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş listesindeki ihtiyaçları uygun fiyatlarla almanın yollarını araştıranları sevindirecek A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da her ihtiyaca uygun onlarca ürünü cazip fiyatlarla alışveriş severlerle buluşturan A101'in 28 Mart Perşembe tarihli online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 28-03-24 12:06

iPhone X ne zaman çıktı? iPhone X ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil teknoloji dünyasında sürekli olarak gelişmeler yaşanmakta ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza yepyeni teknolojik cihazlar girmektedir. Teknolojik cihaz denildiğinde ilk akla gelen cihazlardan biri akıllı cep telefonlarıdır. Günümüzde birçok farklı niteliğiyle öne çıkan çeşitli akıllı cep telefonu modelleri vardır. Bunlardan biri de geçtiğimiz yıllarda çıkan iPhone X cep telefonu modelidir. Peki, iPhone X ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 27-03-24 19:19

iPhone’da AirPods ile ses paylaşma: AirPods ses paylaşma nasıl yapılır? iPhone’da AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Mobil dünyada birbirinden özellikleriyle dikkat çeken çok sayıda akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. iPhone da bu öne çıkan modeller arasında yer almaktadır. Apple tarafından geliştirilip tasarlanan bu cep telefonu modellerine gelen güncellemeler sayesinde birden fazla kulaklık bağlanabilmekte ve aynı zamanda bu kulaklıklar kullanılarak ses içerikleri başka kullanıcılarla paylaşılabilmektedir. Peki, iPhone’da AirPods ile ses paylaşma nasıl yapılır, AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Haber 27-03-24 19:19

iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Eski telefonlar ile ilgili detaylar ve çıkış tarihleri zaman zaman merak edilir. Apple'ın iPhone 7 model akıllı telefonu da merak edilen cihazlardan biridir. Peki, iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı?

Haber 26-03-24 23:54

X Factor yarışmasında jürilerin ayakta alkışladığı Ferah Zeydan'ın verdiği kilolar dikkat çekti! Değişimini görenler tanıyamadı

X Factor yarışmasındaki performansıyla bir döneme damga vuran Ferah Zeydan mide küçültme ameliyatı olmuştu. Verdiği kilolar sonrası büyük bir değişime uğrayan şarkıcının son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 20-03-24 08:13

A101'e iPhone 14 Plus geliyor! İşte 7 Mart 2024 tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Alışveriş severlerin heyecanla ve merakla beklediği Katalog'ta bu hafta da yok yok! iPhone'dan Samsung akıllı saate, Philips airfryerdan robot süpürgeye her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerin yer aldığı a101 online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız detaylar yazımızda!

Haber 07-03-24 11:32

Apple'dan Türkiye fiyatlarına zam! En pahalı iPhone 107.999 TL oldu... İşte tüm fiyatlar

Apple’dan son dakika zam kararı: Teknoloji devi Apple, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptı. Yapılan zam ile iPhone'ların fiyatları da yükseldi. Apple'ın online mağazasına yansıtıldığı görülen yeni fiyatlara göre en pahalı iPhone 107.999 TL oldu. İşte Apple'ın zammı sonrası yeni fiyatlar!

Finans 04-03-24 16:54

Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu'nun 'Aldatmak evliliği kurtarıyor' sözleri sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...

"El Vedud", "El Cami" gibi dini kitapları bulunan Spiritüel Danışmanı Tuğçe Işınsu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Işınsu, twitter (X)'dan yaptığı paylaşımda "Evli biriyle birlikte olan çoğu kişi, farkında olmadan o kişinin evliliğini kurtarmış olur" ifadelerini kullandı. Işınsu'nun bu sözlerine yorum yağdı...

Magazin 01-03-24 14:46

NASA'dan Nemrut Krater Gölü paylaşımı! Astronotlar uzaydan böyle görüntüledi

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki NASA astronotları Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü'nün uzaydan fotoğrafını çekti. NASA'nın resmi X hesabından yapılan paylaşımda "Nemrut Dağı'nın karla kaplı kalderasının bu fotoğrafını bir Space Station astronotu çekti." ifadeleri yer aldı.

Haber 27-02-24 23:49

Göçmenlerin Avrupa hayali x-ray cihazına takıldı

Edirne İpsala sınır kapısından Yunanistan’a gitmeye hazırlanan iki tırın dorsesine saklanan 51 düzensiz göçmen, sınırda yapılan x-ray kontrolleri sırasında yakalandı.

Yurthaber 27-02-24 13:40

Bütçeme en uygun iPhone hangisi? diye düşünenler 25 bin TL altı iPhone modellerini sizin için seçtik

iPhone satın almaya niyetlenip bütçesini zorlamak istemeyenler yenilenmiş iPhone modellerine yöneliyor. Peki yenilenmiş iPhone nedir? İlk sahiplerinden alınan cihazların yenileme merkezlerinde uzmanlar tarafından incelenip yeniden kullanıma hazır hale getirilmesini ifade ediyor. İkinci el telefondan tamamen farklı olan bu cihazlar hakkında daha fazlası için içeriğimize göz atalım!

Haber 21-02-24 21:55

iPhone alacaklara bütçe dostu alternatif! Uygun fiyatlı yenilenmiş iPhone modellerini sizin için seçtik

Artan telefon fiyatları karşısında, iPhone satın almak isteyenler tercihlerini bütçe dostu bir alternatif olan yenilenmiş modellerden yana kullanıyor. Yenilenmiş iPhone ne demek ve nasıl bütçe dostu oluyor? diye merak ediyorsanız detaylar yazımızda!

Haber 21-02-24 19:01

'İBB Haber' hesabının 'İETT' paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! Murat Kurum'un ekibinden açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu haberleriyle bilinen 'İBB Haber' isimli X (Twitter) hesabının, çeşitli iddiaların yer aldığı 'İETT'de neler oluyor?' başlıklı videolu paylaşımı dikkat çekti. Sosyal medyada tartışmalara yol açan paylaşımın ardından, AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'un ekibi, söz konusu hesabın kendileriyle bir ilgisinin bulunmadığını belirtti.

Haber 20-02-24 22:00

Bluesky nedir? Bluesky’a nasıl girilir, Bluesky kimin?

Dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahip çeşitli sosyal medya uygulamaları mevcuttur. Bu uygulamalardan biri de Bluesky ismiyle öne çıkan ve günümüzde birçok kullanıcı tarafından tercih edilen uygulamadır. Bu uygulama eski adı Twitter olarak bilinen ve kullanıcılara video, fotoğraf gibi içerikler paylaşmalarına olanak tanıyan X platformuna bir seçenek olarak geliştirilmiştir. Peki, Bluesky nedir, Bluesky’a nasıl girilir ve Bluesky kimin?

Haber 19-02-24 18:04

iPhone 12 ne zaman çıktı? iPhone 12 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de akıllı cep telefonları olmuştur. Akıllı cep telefonu denildiğinde dikkat çekici özellikleriyle öne çıkan modellerden biri iPhone serisidir. iPhone 12 de bu serinin bir parçası olmakla birlikte çıkış tarihi çok da eski olmayan bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:43

iPhone 5 ne zaman çıktı? iPhone 5 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu alanında birçok farklı özelliğiyle öne çıkan çeşitli mobil cihazlar bulunmaktadır. iPhone akıllı cep telefonları da bu mobil cihazlar arasında bulunmaktadır. Apple firması tarafından imalatı yapılan bu cihazlardan biri de dokunmatik ekrana sahip iPhone 5 modelidir. Bu model, iPhone 4S modelinden sonra cep telefonu dünyasına girmiştir. Peki, iPhone 5 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:42

iPhone 4S ne zaman çıktı? iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu dünyasında geçmişten günümüze kadar pek çok önemli yenilik ve gelişmeler olmuştur. Bu yeniliklerden biri de Apple firması tarafından imal edilen ve mobil dünyaya kazandırılan iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4S de bu firmanın geçmiş zamanlarda cep telefonu piyasasına sunduğu bir teknolojik cihazdır. Peki, iPhone 4S ne zaman çıktı, iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:13

iPhone 4 ne zaman çıktı? iPhone 4 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Amerikan teknoloji firması olarak öne çıkan Apple firmasının geçmişinde piyasaya sürdüğü birçok farklı cihaz yer almaktadır. Apple denildiğinde akla gelen ilk cihazlardan biri iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4 de bu akıllı cep telefonu cihazları arasında bulunmaktadır. iPhone 4, piyasaya çıktığı tarihte özellikleri ile dikkat çekmiştir. Peki, iPhone 4 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:11

iPhone 3GS ne zaman çıktı? iPhone 3GS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Akıllı cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markaların başında iPhone serisi gelmektedir. İlk çıktığı zamandan itibaren kısa sürede çok sayıda kullanıcıya sahip olan bu markanın üretici firması ise Apple olarak bilinen Amerikan çok uluslu bir şirkettir. Apple tarafından imal edilen birçok farklı akıllı cihaz mevcuttur. iPhone 3GS de bu akıllı cihazlardan biridir. Peki, iPhone 3GS ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:09

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:08

Apple, Columbia, Camper... Dünyaca ünlü markalardaki indirimleri sizin için seçtik

iPhone telefondan HP bilgisayara, Columbia monttan Camper ayakkabıya aradığınız ne varsa burada! Kullanıcıların gözdesi haline gelen dünyaca ünlü markalarda indirimler başladı. Sizin için indirimli ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik.

Haber 12-02-24 11:25

Bir akıllı telefondan çok daha fazlası! iPhone modellerinde büyük fırsat

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan iPhone modelleri, bir akıllı telefondan çok daha fazlası olarak görülüyor. Apple'ın üstün teknoloji ve yenilikçi tasarımlarıyla ürettiği iPhonelar, bir kez kullananın adeta vazgeçilmezi haline geliyor. Siz de yeni bir iPhone satın almak istiyorsanız çok şanslısınız, bugüne özel iPhone modellerinde kaçırılmayacak bir indirim başladı. Biz de sizin için en yüksek indirim oranına sahip iki iPhone modelini bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 08-02-24 15:27

Sosyal medya metrodaki tacizi konuşmuştu! Gözyaşları içinde 'Kimse yardım etmedi' demişti... Artık içim rahat

Metroda yaşadığı bir olayı sosyal medyadan gözyaşları içinde anlatan Şükran isimli genç bir kız sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Metrodaki erkek bir yolcunun kendisini taciz ettiğini ve ardından bağırarak tehdit ettiğini söyleyen Şükran isimli genç kız, "Kimse bana yardım etmedi" diyerek o anları paylaşmıştı. X üzerinden yaptığı açıklamada genç kız, yetkililerin kendisine ulaştığını söyledi.

Trend 08-02-24 13:50