HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bülent Ersoy programa başörtülü çıkacak mı?

Önümüzdeki Cuma akşamı yayınlanacak olan Popstar'da Bülent Ersoy'un başörtü takıp takmayacağı son günlerin tartışmalarından.

Bülent Ersoy programa başörtülü çıkacak mı?

Fox TV'de yayınlanan Popstar Alaturka programınının Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ortalık başörtülü şarkı okunur mu okunmaz mı polemiği yüzünden karışmıştı. Kıyafeti nedeniyle her programda eleştiri alan Çiğdem, Cuma akşamı da yarışmada tartışma konusuydu.

[

****](https://www.mynet.com/popstar-alaturka-turban-kavgasi-2656227-myvideo)

Bülent Ersoy yarışmacı Çiğdem'i tutarken, Armağan Çağlayan başta olmak üzere diğer jüri üyeleri başörtünün sahneye yakışmadığı görüşündeydi. Armağan Çağlayan'ın 'sahneye başörtü yakışmıyor' yorumlarına dayanamayan Bülent Ersoy dayanamayarak iddialı konuştu ve 'Görürsünüz haftaya bende başörtü ile geleceğim ve en güzel şekilde sanatımı icra edeceğim...' dedi.

Bülent Ersoy'un bu iddiasından sonra diğer jüri üyelerinin merak konusu ünlü sanatçının programa başörtü ile gelip gelmeyeceği oldu. Programda şatafatlı ve dekolte kıyafetler giymeyi tercih eden Ersoy'un başörtüsünü nasıl kullanacağı, kıyafetinin dekoltesinin nasıl olacağı ve başörtüsünü hangi modacıya hazırlatacağı son günlerin tartışmalarından.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler