HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdullah Gül bugün sessizliğini bozuyor

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili sürekli yeni bir iddiaya ortaya atılıyor. Abdullah Gül'ün 2019'da Recep Tayyip Erdoğan'a karşı cumhurbaşkanı adayı olacağı, Saadet Partisi'nin başına geçeceği, yeni parti kuracağı bu iddialardan bazıları. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın çağrısının ardından Abdullah Gül'ün bugün cuma namazı sonrası bu spekülasyonlarla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Abdullah Gül bugün sessizliğini bozuyor

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçiminin olası adayları arasında adını geçirdiği 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e AK Parti’den, “Açıklama yapıp spekülasyonları bitir” çağrısı gelmişti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bir haber kanalında yaptığı açıklamada, “Sayın Gül ile ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Sayın Gül'ün bu spekülasyonları behemahal bitirmesi gerekir. Sayın Gül'ün net olmadığından dolayı da böyle sorularla karşılaşıyor. Eğer rahatsızsa böyle sorulardan net bir şekilde cevabını vermesi gerekir. Yok rahatsız değilse, cevapsız bıraktığı takdirde herkes bu soruyu her zaman sorma ve bununla da muhatap olmayla karşı karşıya kalacaktır. Benim tanıdığım Sayın Gül buna net bir cevap vermelidir” demişti.

Abdullah Gül’ün de cuma namazı çıkışında bu konular hakkında açıklama yapacağı öğrenildi.


En Çok Aranan Haberler