HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devlet Bahçeli: Partimizde FETÖ'cüler var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme damga vuran birçok açıklamaya imza attı. Referanduma saatler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarının 'eyalet' açıklamalarına tepki göstererek sosyal medyayı sallayan Bahçeli, "Darbe tehlikesi geçti mi?" sorusuna "Kararlılık sürdüğü müddetçe risk görmüyorum. Darbecilerin mutlaka sivil kanadı vardır, bulunmalıdır. Bizim partimizin içinde olan FETÖ'cüleri biliyorum. Partimizin içinde olan da var ayrılanlar da var" şeklinde yanıt verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin dün akşam NTV-Star canlı yayınında Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı. Programda gündeme damga vuran birçok açıklama yapan Bahçeli, "Darbe tehlikesi geçti mi?" sorusuna "Kararlılık sürdüğü müddetçe risk görmüyorum. Darbecilerin mutlaka sivil kanadı vardır, bulunmalıdır. Bizim partimizin içinde olan FETÖ'cüleri biliyorum. Partimizin içinde olan da var ayrılanlar da var" şeklinde yanıt verdi.

BAHÇELİ HANGİ DİZİLERİ İZLİYOR?

Öte yandanBahçeli, sunucu Nazlı Çelik'in izlediği dizileri sorması üzerine, "Ben Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı izliyorum. Bir defa ismi çok güzel. Eşkiyadan hükümdar olmaz. Çok hoşuma gidiyor, onu takip ediyorum. Oyuncuları çok becerikli ve başarılı kişiler. Bir de onun yanında 'Efsane' var" ifadelerini kullandı.


En Çok Aranan Haberler