HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HDP Sözcüsü Bilgen: Demirtaş kalp spazmı geçirdi

HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen, cezaevindeki HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cumartesi günü kalp spazmı geçirdiğini söyledi.

HDP Sözcüsü Bilgen: Demirtaş kalp spazmı geçirdi

Bilgen'in açıklaması, HDP'nin Twitter hesabından aktarıldı. Buna göre, Bilgen, "Cumartesi günü Sayın Demirtaş cezaevinde kalp spazmı geçirmiştir. Eş Genel Başkanımızın sağlık durumuna ilişkin kaygılarımız var" ifadelerini kullandı.

"Demirtaş'ın daha önce de kalp rahatsızlığı geçirdiğine dair raporlar olmasına rağmen gerekli sağlık hizmetinden mahrum bırakılıyor" diyen Bilgen, "Demirtaş'ın muayenesinin uygun bir hastanede, tarafsız doktorların denetiminde yapılması için Tabipler Birliği'ne başvuracağız" açıklamasında bulundu.

DEMİRTAŞ AVUKATLARI ARACILIĞIYLA AÇIKLAMA GÖNDERDİ

Demirtaş, cumartesi akşamı gerçekleşen Beşiktaş saldırısıyla ilgili olarak bugün avukatları aracılığıyla bir açıklama göndermişti.

Demirtaş, mesajında "İstanbul'da Cumartesi akşamı gerçekleşen acımasız katliamı lanetliyor, kınıyorum. Bütün toplumu, halkımızı şiddet karşıtlığında, barış, kardeşlik, demokrasi ve özgürlük duyguları etrafında umutla bir arada durmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler