HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

4 gündür süren çalışmaları sonuç vermedi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Tekeli köyünde, akrabalarını ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda kaybolan 4 İranlıya 4 gündür süren çalışmalara rağmen halen ulaşılmadı.

7 gün önce İran sınırında bulunan Tekeli köyü Tanyolu mezrasında akrabalarını ziyaret ettikten sonra geldikleri yoldan tekrar İran'a gitmek isterken Tanyolu mezrası bölgesinde Çimen dağı eteklerine çığ düşmesinin ardından 4 kişiden haber alınamadı. Durumun bildirilmesi üzerine AFAD ekiplerince başlatılan çalışmalar 4. gününü tamamladı.

AFAD Hakkari ekipleri, Şemdinli Belediyesi ekipleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı arama çalışmaları halen sürerken kayıp olan ve çığ altında kaldığı tahmin edilen Faxır Ahmet, Xebat İsmail, Şakir Salih ve Adem Mustafa için umutlar azalıyor.

Çalışmaların yapıldığı bölgeye gelen Şemdinli İlçe Kaymakamı Adem Ünal çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan çalışmalara bugün Şemdinli Belediyesi ve Şemdinli Özel İdaresine bağlı 2 iş makinesi de destek verdi. Bugün yapılan çalışmalar esnasında kayıp olan İran uyruklu 4 kişiye ait bir cep telefonu bulundu. Çığın geldiği bölgede yer yer aşırı tipi çalışmaları olumsuz etkilerken, çalışmalara yarın sabah tekrar başlanacağı bildirildi.

En Çok Aranan Haberler