HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kötü haberler peş peşe geldi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Gece yarısı bir kötü haber de Denizli'den geldi. Denizli'nin Acıpayam ilçesinde taziye ziyaretinden dönenlerin bulunduğu otomobilin, işçileri taşıyan bir servis otobüsüyle çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Ağrı istikametine giden Turgay Turan'ın kullandığı 34 VP 5908 plakalı hafif ticari araç, Ağrı-Iğdır karayolunun Doğubayazıt ilçesi Gültepe köyü mevkisinde karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 FR 2658 plakalı kamyonetle çarpıştı.

6 YAŞINDAKİ BARAN DA ÖLDÜ

Çarpışmanın etkisiyle şarampole düşen Turgay Turan yönetimindeki araçta bulunan Yavuz Turan ile 6 yaşındaki Baran Esen olay yerinde, Şefika Turan (56) ve Fatma Turan (62) da kaldırıldıkları Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Aynı araçtaki sürücünün yanı sıra İsmet Turan ve hamile olduğu belirtilen Gülşen Esen ise yaralandı.

kaza34

AMELİYATA ALINDI

Yaralılar, olay yerine sevk edilen polis, jandarma, 112 Acil Servis, itfaiye ve Doğubayazıt Arama Kurtarma ekiplerince aynı hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan Gülşen Esen'in bu hastanede ameliyata alındığı, İsmet Turan'ın ise Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

TAZİYE ZİYARETİ DÖNÜŞÜ KAZA: 3 ÖLÜ, 9 YARALI

Alınan bilgiye göre, Ahmet Özırmak (56) yönetimindeki 16 BIR 59 plakalı otomobil, Denizli-Antalya karayolunun Akalan Mahallesi mevkisindeki kontrolsüz kavşakta bir gıda firmasının işçilerini taşıyan Kamil Alkan'ın (29) kullandığı 20 KS 488 plakalı otobüsle çarpıştı.

Denizli’de trafik kazası: 3 ölü, 9 yaralı

Alcı Mahallesi'nden taziye ziyareti sonrası yola çıkan 5 kişinin bulunduğu otomobil, çarpışmanın etkisiyle savrulup yaklaşık 25 metre sürüklenerek durabildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye arama kurtarma sağlık (AKS) ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücüler Özırmak ve Alkan'ın yanı sıra otomobilde bulunan Elif Özırmak, Nurten Akkuş (47), Şaban ve Cevriye Koca (50), otobüsteki işçilerden Halil Ömek, Nevriye Tosun, Emine Ercan, Hasan Akın, Fatma Çakır ve Nedret Develi yaralandı.

Sağlık ekiplerince Acıpayam ve Serinhisar Devlet Hastanelerine kaldırılan yaralılardan, otomobil sürücüsü Ahmet Özırmak ile Nurten Akkuş ve Cevriye Koca müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Elif Özırmak'ın ise hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Servis otobüsündeki diğer 40 işçinin yara almadan atlattığı kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü sağlandı.

ANKARA'DA 10 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ: 5 YARALI

Ankara’da 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kazada araçların içinde mahsur kalan yaralılar, itfaiyenin ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Kaza, gece yarısı Altındağ ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kazım Karabekir Caddesi üzerinden Tandoğan istikametinde seyir halinde olan 06 FB 3428 plakalı otomobil, Kazım Karabekir Üst Geçidi üzerinde sürücüsünün kontrolünden çıktı. Hızla akan trafikte sağa sola savrulan araç, 06 BN 3143 plakalı belediye temizlik aracına çarparak durabildi. Aynı istikamette seyir halinde olan 1 askeri servis aracı, 1 panelvan ve 6 otomobil de kontrolsüz şekilde ilerleyen 06 FB 3428 plakalı otomobilden kaçmaya çalışırken birbirlerine çarptı. Servis aracındaki askerlerden yaralanan olmazken, toplamda 10 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

ankara-

Daha sonra araçlardan inen kazazedeler, yaralı vatandaşların yardımına koştu. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, hurda yığınına dönen 06 FB 3428 plakalı otomobil içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için seferber oldu. Vatandaşların da yardımıyla çıkarılan yaralılar, sedyeyle ambulanslara taşındı. 112 Acil Servis ekiplerince, kaza yerinde ilk yardım müdahalesinde bulunulan yaralılar, daha sonra ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

10 aracın arka arkaya dizildiği üst geçit, yaklaşık 2 saatliğine tek taraflı araç trafiğine kapandı. Bazı araçlardan yakıt ve gaz sızıntısı meydana geldi. Araçların yakıt tanklarına müdahale eden itfaiye erleri, çevrede toplanan kalabalığa gaz kokusu nedeniyle uzaklaşmalarını söyledi. Araçların çekici vasıtasıyla kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.
Polis, kaza hakkında inceleme başlattı.

(AA / İHA)

En Çok Aranan Haberler