HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanserle mücadele eden hemşirenin intiharı

Konya'da bir hastanede görevli, ilik kanseri tedavisi gören hemşire 21 yaşındaki Muhammed Mustafa Öztürk, evde tabancayla başından vurulmuş olarak bulundu.

Kanserle mücadele eden hemşirenin intiharı

Elinde kuru sıkıdan dönüştürülmüş tabanca olan Öztürk'ün, olaydan bir gün öncede eşiyle 'Anlaşmalı boşanma' dilekçesi imzalayarak dava açtığı belirtildi. Polis erkek hemşirenin intihar ettiği olasılığı üzerinde duruyor.

Olay, merkez Selçuklu İlçesi Beyhekim Mahallesi Şafak Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 2'nci katında dün meydana geldi. Muhammed Mustafa Öztürk, iki arkadaşı ile birlikte 1 günlüğüne stüdyo daire kiraladı. Aynı akşam alkol alan Öztürk, sabah erken saatlerinde alışveriş için evden çıkıp dönen arkadaşları tarafından salonda tabancayla başından ateş edilmiş halde kanlar içinde bulundu. Öztürk için sağlık ekibi çağırıldı. Öztürk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Öztürk'ün ilik kanseri olduğu ve tedavi gördüğü, bu olaydan 1 gün önce geçen yıl evlendiği eşiyle 'Anlaşmalı boşanma' dilekçesi imzalayarak dava açtıkları öğrenildi. Öztürk'ün elinde kuru sıkıdan dönüştürülmüş tabanca bulan polis, intihar ettiği üzerinde duruyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler