Bati Hun Imparatorlugu Haberleri

Usta oyuncu Ediz Hun Yeşilçam sineması bitti” dedi... Geride kalanları tek tek saydı! Bakın listede kimler var

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) giden Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ediz Hun, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Usta sanatçı burada Yeşilçam sineması hakkında konuştu. “Yeşilçam sineması bitti” diyen Ediz Hun geride kalanları tek tek saydı.

Magazin 2024-05-10 12:20:28

Margos Antlaşması nedir, neden önemlidir? Avrupa Hun Devleti Margos Barış Antlaşması’nı hangi devletle imzalamıştır, sonuçları nelerdir?

Margos Antlaşması, Avrupa Hun Devleti Hakanı Attila ile Doğu Roma İmparatorluğu arasındaki problemlerin giderilmesi amacıyla 434 yılında imzalanmştır. Her iki devlete eşitlik sağlamak amacıyla Attila özellikle, Tuna Irmağı'nda yer alan Margos Kalesi'nin önünde Bizans elçilerini at üstünde karşılamış ve bu antlaşmanın maddelerini bildirmiştir. Margos Antlaşması nedir, neden önemlidir?

Egitim 2023-05-08 10:02:52

Asya Avar Devleti özellikleri nedir? Avar Devleti ne zaman kuruldu, nasıl yıkıldı, kurucusu kimdir?

Avrupa Hun İmparatorluğu’nun yıkılmasıyla Avrupa’daki Türk varlığı son bulmamış, giderek çoğalmaya devam etmiştir. Hun İmparatorluğu’nun hükmünün son bulmasıyla Avarlar, Avrupa’ya ikinci büyük göçü gerçekleştirmiştir. Hem Asya’da hem Avrupa’da teşkilatlanmış; Asya’daki örgütlenme sürecinin hemen sonrasında Avrupa’ya geçtiler. Avarlar’a ait ilk bilgilere Bizanslı tarihçi Menandros Protektor ve Teofilaktos Simokates’in araştırmalarında rastlanır.

Egitim 2023-05-08 10:01:54

Balamir Kağan kimdir, izlediği dış politika nasıldı? Balamir Kağan hangi devletin kurucusudur?

Avrupa'ya seferler düzenlemesiyle bilinen Balamir Kağan, Avrupa Hun Devleti başında uzunca süre hükümdarlık yapmıştır. Avrupa Hun Devleti, Avrupa ve Afrika kıtasına yayılan yüzölçümü ile bölgenin siyasi açıdan gelişmesinde rol oynamıştır. Orta Çağ’ın başlamasında etkili olan Balamir Kağan, Kavimler Göçü olarak da bilinen büyük göç hareketini başlatmıştır. Batıya doğru harekete geçen Hunlar, bölgede yaşayan Ostrogot ve Vizigotları mağlup etmiştir. Balamir Kağan kimdir?

Egitim 2023-04-10 13:59:59

Hıçkırık filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Ediz Hun efsanesi yeniden izleyiciyle buluşuyor

Türk sinemasının efsane isimlerini buluşturan Hıçkırık filmi bugün televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Yönetmenliğimi Orhan Aksoy'un yaptığı, senaryosunu Hamdi Değirmencioğlu ve Kerime Nadir'in kaleme aldığı filmle ilgili bazı detaylar merak ediliyor. Peki, Hıçkırık filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? İşte ayrıntılar...

Magazin 06-04-23 19:21

Asya Hun Devleti kurucusu, hükümdarları, özellikleri, bayrağı ve haritası nedir? Asya Hun devleti ile ilgili bilgiler nelerdir?

Türkler tarafından tarihte birçok devlet kurulmuştur. Orta Asya'da kurulmuş ilk Türk devletleri arasında yer alan Asya Hun Devleti, tarihi olaylarla ön plana çıkmıştır. Asya Hun Devleti, Türk dünyasının şekillenmesinde büyük rol oynamıştır. Siyasi ve askeri başarılarıyla ön plana çıkan Asya Hun Devleti'nin kurucusu kimdir, özellikleri nelerdir?

Egitim 10-03-23 16:49

Avrupa Hun Devleti kurucusu, hükümdarları, özellikleri, bayrağı ve haritası nedir? Avrupa Hun devleti ile ilgili bilgiler nelerdir?

Dünya tarihinde önemli rol oynayan Avrupa Hun Devleti, farklı göçler sonrası kurulmasıyla dikkat çeker. Türklerin Avrupa bölgesinde kurduğu ilk devlet olma özelliğine de sahiptir. Türk tarihi bakımından önemli olmasıyla ön plana çıkan Avrupa Hun Devleti, siyasi ve askeri gücüyle birçok devlete örnek olmuştur. Peki, Avrupa Hun Devleti hükümdarları kimlerdir?

Egitim 10-03-23 16:48

Tarihteki ilk Türk devletleri nelerdir? İlk Türk devletleri ve uygarlıkların özellikleri nelerdir?

Türkler devlet teşkilatına önem vermeleri sebebiyle tarih boyunca irili ufaklı birçok devlet kurmuştur. Türklerin kurdukları devletler, kendi kültürlerinin kuruldukları coğrafyada yayılmasını sağlamıştır. Tarihteki ilk Türk devletleri, Asya ve Avrupa kıtalarında kurulmuştur. Türklerin siyasi yaşama adım atmaları ise Hun devletinin kurulmasıyla başlamıştır. Teşkilatlanmaya verilen önem ise tarihteki ilk Türk devletlerin başarılı olmasına katkı sağlamıştır. İlk Türk devleti kim tarafından kuruldu?

Egitim 10-03-23 16:47

Tarihte kurulmuş 16 Türk devleti ve kurucuları kimdir? Bilinen ilk Türk devletleri ve ortak özellikleri nelerdir?

Tarihte Türkler Orta Asya'da, Anadolu'da ve Avrupa'da birçok devlet kurmuş ve kuruldukları coğrafyada bulunan yerel halkı yönetmişlerdir. Kurulan Türk devletlerindeki fetih inancı ve askeri başarılar, boy veya beyliklerin devlet kurma arzusunu desteklemiştir. Asya Hun Devleti, Göktürk Devleti, Uygurlar ve Avrupa Hun Devletleri, tarihte kurulmuş ilk Türk devletleri arasında yer alır. Peki, tarihte bilinen ilk Türk devletleri hangileridir?

Egitim 10-03-23 16:44

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Elemeleri

DVTK Hun-Therm: 75 - BOTAŞ: 54

Yurthaber 12-10-22 21:18

Ediz Hun ve Biket İlhan, Darülaceze Geleneksel Sinema Günleri'ne katıldı

Ediz Hun ve Biket İlhan, Darülaceze Geleneksel Sinema Günleri'ne katıldı

Yurthaber 07-09-22 23:08

Ediz Hun kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Türk sinemasının unutulmaz jönü Ediz Hun'un son hali!

Türk sinemasının unutulmaz jönü Ediz Hun; hayatını anlattığı romanı ile gündem oldu. Hıçkırık, Tatlı Meleğim, Karateci Kız, Güllü, Yaralı Kalp, Ankara Ekspresi, Zehra ve Ateşli Çingene gibi çok sayıda yapımda rol alan usta oyuncu; hayatını doğumundan itibaren detaylarıyla irdelediklerini belirtti. Peki Ediz Hun kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Türk sinemasının unutulmaz jönü Ediz Hun'un son hali...

Magazin 28-06-22 12:36

Netflix resmi olarak duyurdu: Squid Game 2. sezonuyla geliyor!

Netflix, dünya çapında izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game için 2. sezon müjdesini açıkladı. Netflix, Güney Kore yapımı fenomen dizinin yeni sezonuyla ilgili resmi paylaşım yaptı. Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk ise yaptığı açıklamada, "Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın" dedi.

Magazin 12-06-22 21:05

Hun ne demek? Hun kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hun, günlük yaşamımızda karşılaştığımız kelimeler arasında yer alır. Arkadaşlar arasında, aile ortamında ve internette sıkça Hun kelimesine rastlamak mümkündür. TDK tarafından yapılan araştırmalar sonrası düşüncelerimizi anlatırken kullandığımız kelimeler arasında kendisine yer bulmuştur.

Egitim 18-05-22 19:58

Bati ne demek? Bati kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra hafızada yer eden kelime çeşitliliği ile de dikkat çeken Türk dili, kelime öbekleri ve eş sesli kelimeleri de bünyesinde barındırır. Anlamı merak edilen bu kelimeler arasında Bati kelimesi de yer alır. TDK tarafından Türkçe kurallarına uyup uymadığı değerlendirilen, anlamı ve kökeni paylaşılan Bati kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:24

La Casa de Papel’in Kore versiyonun yayın tarihi belli oldu! Resmi duyuru yapıldı

Netflix’in izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi La Casa de Papel’in Kore versiyonu için geri sayım başladı. Güney Kore versiyonunun oyuncu kadrosunda; Yoo Ji-Tae (Profesör), Park Hae-Soo (Berlin), Lee Won Jong (Moskova), Kim Ji-Hun (Denver), Jang Yoon-Ju (Nairobi), Park Jung-Woo (Rio), Kim Ji-Hun (Helsinki) ve Lee Kyu-Ho (Oslo) yer alıyor.

Trend 02-05-22 12:35

Kamboçya lideri, Myanmar'da tutuklu Avustralyalıyla ilgili açıklaması için özür diledi

Sean Turnell'in dün serbest bırakıldığını açıklayan Hun Sen, yanlış bilgilendirildiğini söyledi

Yurthaber 07-02-22 23:18

Fatma Girik'e son veda! Ediz Hun'un sahnede zor anları! Artık dört yapraklı yonca yok

Son dakika... Fatma Girik'in cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Kar yağışı sebebiyle ertelenen cenaze töreni bugün gerçekleşti. Cemal Reşit Rey'de düzenlenen törende Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun duygu dolu bir konuşma yaptı. Hülya Koçyiğit açıklamasında "Artık dört yapraklı yonca yok" dedi. Türkan Şoray ise cami çıkışında konuşmak da güçlük çekti.

Magazin 27-01-22 13:25

Şöhretler Okulu filminin galası Üsküdar'da yapıldı

Yönetmenliğini ve senaristliğini Adnan Önal'ın, yapımcılığını ise CNS Productions adına Serkan Günay'ın gerçekleştirdiği film, 21 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşacak - Usta oyuncu Ediz Hun: - "Her zaman gayet şevkle ve azimle çalışıyorum. Ayrıca tiyatro da yapıyorum. Yani ben faal bir insanım. Durmuyorum, durmak yok, devamlı çalışmak var. Hayat onu gerekli kılıyor. Hangi yaşta olursanız olun mutlaka bir meşgalenizin olması lazım"

Yurthaber 18-01-22 22:47

‘Şöhretler Okulu’ filminden ilk fragman yayınlandı! Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ediz Hun beyazperdeye dönüyor

2022 yılının aile sıcaklığını beyazperdeye taşıyacak yapımlarından biri olarak kabul edilen ‘Şöhretler Okulu’ filminden ilk fragman yayınlandı. 21 Ocak 2022 tarihinde vizyona girmesi beklenen yapımın oyuncu kadrosunda Yeşilçam’ın usta ismi Ediz Hun’un olması izleyicileri heyecanlandırdı.

Trend 22-12-21 11:23

Squid Game dizisinin yaratıcısı Dong-hyuk'tan 2. sezon müjdesi!

Netflix'in dünya çapında izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game için 2. sezon müjdesi geldi. Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin 2. sezonunun çekileceğini söyledi. Hwang Dong-hyuk, "Gi-hun dönecek ve dünya için bir şeyler yapacak" dedi. Netflix tarafından ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Magazin 09-11-21 22:53

Squid Game’in yönetmeni sonunda açıkladı! Baş karakter Seong Gi-hun neden saçını kırmızıya boyadı?

Squid Game yazarı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, son derece popüler Netflix dizisinin sezon finalinde Seong Gi-hun'un neden saçını kırmızıya boyadığını nihayet açıkladı.

Trend 12-10-21 13:35

Terör örgütü DEAŞ ortaya çıkardı! Suriye’de Batı Hun İmparatorluğu izleri

Suriye’nin Rakka kenti yakınlarında bulunan Sura Antik Kenti’nde, 2013-2015 yılları arasında terör örgütü DEAŞ’ın yaptığı yasa dışı kazılarda ortaya çıkan yazıt, Batı Hun İmparatorluğu’nun Orta Doğu’da bilinen en eski yazılı izi olarak değerlendirildi. Bu yazıta ilişkin araştırmalar yapan Dr. Cengiz Saltaoğlu, “Bu yazıt, Türklerin ‘Hun’ adı altında 4’üncü yüzyılda, Orta Doğu’da bulunmuş olduğuna ilişkin doğrudan bir yazılı kanıt anlamına geliyor” dedi.

Haber 17-09-21 10:17

Kalbimin Efendisi filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları...

Başrollerinde Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit'in rol aldığı Kalbimin Efendisi filmi, bugün televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Kalbimin Efendisi, 7. Altın Portakal Film Festivali'nde pek çok ödüle layık görülmüştü. Peki Kalbimin Efendisi filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları...

Magazin 08-05-21 14:40

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kılıç Timi intikam peşinde!

Ediz Hun, Sarp Levendoğlu, Serhat Nalbantoğlu, Tamer Karadağlı gibi isimlerin yer aldığı ve ilk başta 2017’de yayınlanan FOX Tv dizisi Savaşçı, yep yeni maceralarla ekranlara geliyor. Büyük bir hayran kitlesi bulunan Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanında yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor.

Magazin 10-04-21 13:39

Savaşçı yeni sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı 5. sezondan çarpıcı fragman

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı 5. yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kadrosuna Tamer Karadağlı, Cem Kurtoğlu ve Ediz Hun gibi ünlü oyuncuları da katan Savaşçı'nın 5. sezonundan çarpıcı bir fragman yayınlandı.

Magazin 16-03-21 20:27

Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisinin yeni oyuncuları kimler?

Yayınlandığı 4 sezon boyunca beğeniyle izlenen FOX TV'nin dizisi 'Savaşçı', yeni sezonuyla ve yeni eklenen oyuncularıyla, çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Savaşçı dizisine Tamer Karadağlı ve Ediz Hun da katıldı. İşte Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosu.

Magazin 05-01-21 20:31

Savaşçı dizisine iki sürpriz isim daha! Savaşçı yeni sezon oyuncuları kimler?

Limon Film imzalı fenomen dizi Savaşçı, flaş transferlerle ekrana dönmeye hazırlanıyor. 5 . sezonuyla izleyiciyle buluşacak olan diziye, Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Anıl Tetik ve Erkan Meriç'in ardından bir ünlü oyuncu daha katıldı.

Magazin 30-12-20 21:52

Kamboçya lideri açıkladı: İlk petrol damlasını çıkardık

Kamboçya Başbakanı Hun Sen, bugün yaptığı açıklamada ülkesinde 'ilk petrol damlasının çıkarıldığını' söyledi.

Haber 29-12-20 14:09

Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncusu Ediz Hun, 'Savaşçı' dizisinde!

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Savaşçı' dizisi son zamanlarda ayrılık haberleri ile gündeme geliyordu. Yeni sezon için sıkı bir şekilde hazırlanan yapım, Tamer Karadağlı'nın ardından Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ediz Hun'u da kadrosuna kattı.

Magazin 24-12-20 10:35

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ediz Hun'dan uyarı

Yayınlandığı dönem reyting listelerinde fırtına estiren Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak ATV'de seyirciyle buluşan ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'a dahil olan Ediz Hun, kısa bir süre önce Twitter'da adı kullanarak açılan bir hesabın kendisine ait olmadığını belirtti.

Magazin 14-06-20 14:50

Kuruluş Osman'da Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığını Ediz Hun canlandıracak

Engin Altan Düzyatan'ın "Diriliş Ertuğrul" adlı dizide hayat verdiği Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığını kimin oynayacağı belli oldu. Efsane karaktere Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ediz Hun canlandıracak.

Magazin 04-06-20 16:08

Ediz Hun: Türkan Şoray bende her zaman farklı bir duygu yaratır

Türk sinemasının efsane isimlerinden Ediz Hun, sosyal medyada yayınlanmaya başlayan 'Eskimeyen Dostlar' isimli programın ilk konuğu oldu. Hun, bu zamana kadar 24 filmde rol aldığı meslektaşı Türkan Şoray'dan övgüyle bahsetti.

Magazin 18-05-20 15:17

Akdeniz'deki kayak merkezleri sömestire hazır

BATI Akdeniz bölgesinde bulunan Saklıkent, Davraz ve Salda kayak merkezlerinde sömestir hazırlıkları tamamlandı.

Haber 16-01-20 12:55

GÜNCELLEME - Kamboçya'da çöken binada ölü sayısı 36'ya çıktı

Kamboçya Başbakanı Hun Sen, kurtarma operasyonunun sona erdiğini bildirdi ÖLÜ SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

Haber 05-01-20 13:07

Süper Lig'de yarın oynanacak maçların muhtemel 11'leri

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Serkan- Skubic, Selim Ay, Volkan, Ferhat Öztorun, Jonnson, Ömer Ali Şahiner,  Amir Hadziahmetovic, Milosevic, Miya, Bajic SAKAT: Yok  CEZALI: Anicic BİLET FİYATLARI: BEYSU BATI ALT D 80 TL,  BEYSU BATI ALT C-E 70 TL, BEYSU BATI ALT B-F 60 TL, BEYSU BATI ALT A-G  50 TL, BEYSU BATI ÜST B-C 50 TL, BEYSU BATI ÜST A-D 40 TL, SPOR TOTO DOĞU ALT D 50 TL, SPOR TOTO DOĞU ALT C-E 40 TL, SPOR TOTO DOĞU ALT B-F 35 TL,  SPOR TOTO DOĞU ALT A-G 25 TL, SPOR TOTO DOĞU ÜST D  40 TL, SPOR TOTO DOĞU ÜST C-E 30 TL, SPOR TOTO DOĞU ÜST B-F 25 TL, SPOR TOTO DOĞU ÜST A-G 20 TL, KAFEM KUZEY TRİBÜNÜ 20 TL, GÜNEY ŞEHİTLER TRİBÜNÜ 20 TL, MİSAFİR TRİBÜNÜ 26 TL  TRABZONSPOR Uğurcan- Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Mikel, Sosa, Yusuf, Abdulkadir (Sturridge), Nwakaeme, Sörloth SAKAT: Abdulkadir Ömür CEZALI: Yok  ------------------------------------------------------- YUKATEL DENİZLİSPOR Stackhowiak- Lopes, Sapunaru, Oğuz, Zeki, Sacko, Murawski, Aissati, Barrow, Olcay, Rodallega SAKAT: Bergdich CEZALI: Mustafa  BİLET FİYATLARI:  AYTEMİZ ALANYASPOR Marafona- N'Sakala, Welinton, Tzavellas, Onur, Ceyhun, Salih, Fernandes, Bakasetas, Efecan, Cisse SAKAT:  Lokman Gör, Juanfran, Tayfur Bingöl CEZALI: Siopis  

Spor 22-12-19 10:34

Yürüyüş yolu yapılan Ilgarini Mağarası turizme açıldı

BATI Karadeniz’de Bartın- Kastamonu sınırları içerisinde yer alan Küre Dağları Milli Parkı'ndaki 250 metre derinliğe sahip Ilgarini Mağarası'na ulaşmak için yürüyüş yolu yapılarak, turizme açıldı.

Haber 21-12-19 11:13

Süper Lig'de yarın oynanacak Antalyaspor - Ankaragücü maçının muhtemel 11'leri

ANTALYASPOR  Ferhat- Nazım Sangare, Celustka, Diego, Eren Albayrak , Amilton, Fredy, Hakan Özmert , Gustavo, Mukairu, Chahechouhe SAKAT: Bahadır, Harun  CEZALI: Ufuk  BİLET FİYATLARI: VIP 100 TL,  BATI ALT  60 TL,  BATI ÜST 60 TL, DOĞU ALT 40 TL,  DOĞU ÜST 40 TL,  GÜNEY ALT 20 TL,  GÜNEY ÜST 20 TL,  KUZEY ALT 20 TL,  KUZEY ÜST 20 TL, Misafir 26 TL ANKARAGÜCÜ  Korcan - Kitsiou, Pazdan, Kulusic, Pinto, Alihan, Sedat, Cebrail, Faty, İlhan, Alper   SAKAT: Canteros, Yalçın, Mehmet  CEZALI: Orgill 

Spor 19-12-19 10:24

Batı Akdeniz'de 3 gün yağış

BATI Akdeniz Bölgesi'nin, 22 Kasım gece yarısından itibaren 3 gün yağışlı sistemin etkisine gireceği kaydedildi.

Haber 20-11-19 15:41

ERDOĞAN: TÜM BATI, TERÖRİSTLERİN YANINDA YER ALDI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT World Forum'da yaptığı konuşmada, "Tüm Batı, teröristlerin yanında yer aldı ve hepsi birlikte bize saldırdılar.

Haber 21-10-19 13:39

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-2

1-ERDOĞAN: TÜM BATI, TERÖRİSTLERİN YANINDA YER ALDI (1) Gülseli KENARLI-Güven USTA/İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT World Forum'da yaptığı konuşmada, "Tüm Batı, teröristlerin yanında yer aldı ve hepsi birlikte bize saldırdılar.

Haber 21-10-19 13:18

ERDOĞAN: TÜM BATI, TERÖRİSTLERİN YANINDA YER ALDI (1)

Gülseli KENARLI-Güven USTA/İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Tüm Batı, teröristlerin yanında yer aldı ve hepsi birlikte bize saldırdılar.

Haber 21-10-19 12:40

4 milyonluk lüks araç 1,6 milyon liraya da satılamadı

BATI Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Antalya Tasfiye İşletme Müdürlüğü, Antalya'da yabancı uyruklu bir iş adamının piyasa değeri 4 milyon TL olan Rolls Royce marka lüks otomobilini e-ihaleyle 1,6 milyon liradan satışa sundu.

Finans 15-10-19 14:58

4 milyonluk lüks araç 1,6 milyon liraya da satılamadı

BATI Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Antalya Tasfiye İşletme Müdürlüğü, Antalya'da yabancı uyruklu bir iş adamının piyasa değeri 4 milyon TL olan Rolls Royce marka lüks otomobilini e-ihaleyle 1,6 milyon liradan satışa sundu.

Finans 15-10-19 13:00

Ediz Hun ilk kez tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşacak

Sinema sanatçısı Ediz Hun'un ilk kez tiyatro sahnesine çıkacağı "On Küçük Zenci" adlı oyun, 11 Ekim'de Ak'la Kara Tiyatro'da sahnelenecek

Haber 02-10-19 12:42

Kestane için uzun araç kuyruğu oluştu

BATI Karadeniz de özellikle Bartın ve Zonguldak ormanlarında oldukça yaygın olan kestane, köylülerin önemli geçim kaynakları arasında yer alıyor.

Haber 30-09-19 13:21

Kestane için uzun araç kuyruğu oluştu

BATI Karadeniz de özellikle Bartın ve Zonguldak ormanlarında oldukça yaygın olan kestane, köylülerin önemli geçim kaynakları arasında yer alıyor.

Haber 30-09-19 11:04

Süleyman Turan'ın vefatı

Kadıköy'deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 83 yaşında hayatını kaybeden Turan'ın vefatı, sanat dünyasını üzdü - Ediz Hun: - "Çok yakındık Süleyman ile birçok filmde beraber oynadık. Sinema çok büyük bir değerini daha kaybetti, hepimizin başı sağ olsun" - Türkan Şoray: - "Her şeyden öte çok da iyi bir insandı, bir dosttu. Çok üzüldüm aramızdan ayrıldığı için, nurlar içinde yatsın"

Haber 10-09-19 17:06