Cocuk Kamp Sandalyesi Haberleri

Doğada yemek hazırlarken işinizi kolaylaştıracak ekipmanlar

Şehir hayatının stresinden uzaklaşıp kamp ateşi başında lezzetli yemekler hazırlamak, yıldızların altında uyumak mükemmel bir fırsat. Ancak keyifli bir kamp için doğru ekipmanlara sahip olmak çok önemli. Stanley, Nurgaz ve Box&Box gibi önde gelen markaların en gözde ürünlerini bir araya getirdiğimiz bu listede kamp deneyiminizi kolaylaştıracak ve unutulmaz kılacak 15 pratik çözüm bulacaksınız. İşte detaylar!

Haber 2024-05-16 17:07:10

BİM'e Kiğılı tişört, Stanley termos geliyor! İşte 17 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu

Yaza sayılı günler kaldı. Doğa ve kamp tutkunları, kamp ekipmanları arayışına girdi. Eğer siz de çadırdan termosa, katlanabilir sandalyeden portatif ocağa kamp malzemeleri arayışındaysanız BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'na mutlaka göz atmalısınız. 17 Mayıs Cuma 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu uygun fiyatlı kamp ekipmanlarıyla dikkat çekiyor. Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 2024-05-16 14:36:42

ŞOK'a kamp ekipmanları geliyor! 15 Mayıs 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Haftanın Fırsatları alışveriş severlerle buluştu. ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak edenler için ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nun 15 Mayıs 2024 tarihli sayısını sizin için içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 2024-05-15 10:43:03

AK Parti Kızılcahamam'da kampa girecek! Tarih belli oldu

AK Parti'de, genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle 7-8 Haziran'da, belediye başkanlarıyla 1-2 Temmuz'da Kızılcahamam'da kamp yapılacağı bildirildi.

Haber 2024-05-14 23:51:25

Diğer Haber Etiketleri

Stanley kamp ekipmanları kamp malzemeleri katlanır piknik masası Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok mağaza şok mağazalar şok mağazaları şok market aktüel şok market mağazalar ak parti kamp kamp sandalyesi katlanır kamp sandalyesi abd Gazze İsrail a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya karavan kira artışı 1+1 alexand AZ erden maçın s lig UEFA fenerbahçe şok market açılış saati süper li Süper Lig yapılan açıklama Trabzonspor Demirköy duruşma iğneada Sanık sel antalya tff türkiye futbol federasyonu yayın ihalesi teklifleri yayın ihalesi Miss Turkey Everest Dağı dışkı fk Ziraat Türkiye Kupası Gaziantep FK tiktok ihanet Aldatma jbl go jbl go 3 iddianame Kırklareli cumhurbaşkanlığı Teknik Direktör kamp sandalyesi en ucuz piknik sandalyesi çadır kamp çadır otomatik çadır büyük çadır atan nordsjaelland da, kulübün ligi galatasaray Manchester United stanley termos stanley termos 1.3 kamp çadırı kamp bıçağı kamp masa sandalye kamp masası kamp ocağı kamp yatağı 10 son karar icardi bayern Sakatlık şampiyonlar ligi Muğla mat Konya Alanyaspor İsmail Kartal a milli Vincenzo Montella a milli takım Hatayspor Volkan Demirel beşiktaş rachid bungolov evleri Sinop ust twente UEFA Avrupa Konferans Ligi Eskişehir maçı zaha tete Samsunspor fransız gasp yayınlanacak fenerbahçe maçı Bursa

Açık havada konfor arayanlar için en iyi kamp tabureleri

Kamp tabureleri, kamp yaparken veya doğada vakit geçirirken önemli ekipmanlardan biri. Hafif ve katlanabilir olmaları sayesinde kolayca taşınabilirler ve herhangi bir yere rahatlıkla yerleştirilebilirler. Ayrıca, dinlenmek veya yemek yapmak için de kullanışlı bir oturma alanı sağlayarak konfor sunarlar. Dayanıklı malzemelerden yapılmış olmaları da uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Her türlü outdoor etkinlikte kullanabileceğiniz kullanışlı ve işlevsel kamp taburelerini listeledik. İşte detaylar!

Haber 12-05-24 01:20

İsrail zulmüne büyük tepki: ABD'deki Gazze protestoları hızla yayılıyor!

7 Ekim tarihinde başlayan İsrail katliamı her geçen gün devam ediyor. Artık açlık ve susuzluktan ölmeye başlayan Gazze'deki sivil halk için dünya hala seyirci. İsrail zulmünün en büyük destekçisi konumunda da ABD yer alıyor. İsrail'e karşı hem maddi hem de manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ABD'de, üniversite protestoları giderek büyüyor. Üniversitelerin İsrail'le finansal bağlarını koparmasını talep eden öğrenciler eylemlerini üniversitelerinin kampüslerinde kamp kurarak gerçekleştiriyor

Haber 02-05-24 15:43

A101'e Stanley termos çeşitleri, kamp ekipmanları geliyor! 2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

En büyük perakende market zincirleri arasında yer alan A101'in bu haftaki 2 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısında yok yok! Kamp ekipmanlarından beyaz eşyaya, çekme karavandan elektrikli mopede her ihtiyaca uygun ürünlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, a101 aktüel ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 01-05-24 17:23

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

Finans 26-04-24 10:10

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos maçında bu isimler sahada yok! ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Spor 10-04-24 14:30

ŞOK'a kamp sandalyesi geliyor! İşte 10 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Havalar ısındı, yaz kapıda olduğunu iyiden iyiye belli etmeye başladı. Sıcak havalar, bayram tatili derken piknik ve kamp malzemelerine rağbet de arttı! Güzel haber, ŞOK'a bu hafta kamp ve piknik malzemeleri geliyor, hem de çok uygun fiyatlarla... İşte ŞOK'un 10 Nisan 2024 tarihli Aktüel Ürünler Kataloğu!

Haber 09-04-24 17:59

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi 5 eksik var!

Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

Spor 16-03-24 16:57

İğneada'daki 6 kişinin öldüğü selde yıkılan tesise ilişkin 4 sanığın yargılanması başladı

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen kamp alanının işletmecisinin aralarında bulunduğu 4 sanığın yargılanması başladı.

Yurthaber 08-03-24 08:23

Antalya’da kamp, karavan, outdoor sektör liderleri bir araya geliyor

Turizmin başkenti doğanın kalbi Antalya’da, kamp, karavan, outdoor, tiny house sektör liderleri bir araya geliyor

Yurthaber 23-02-24 10:32

Yayın İhale Komisyonu, ihale tekliflerini noter huzurunda açmak için toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinden oluşan Yayın İhale Komisyonu, bugün TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yayın ihalesi tekliflerini noter huzurunda açmak üzere toplandı.

Spor 14-02-24 23:34

Miss Turkey 2019 güzellik yarışmacısı Aleyna Yavaş kamp sürecinde yaşadıklarını anlattı: Yaşım küçüktü çok korktum...

2019 Miss Turkey yarışmacılarından biri olan Aleyna Yavaş, sosyal medya hesabında kamp sürecinde yaşadığı zorlukları ve ortamı anlattı. Yavaş, "Kahve ve ekmek yasak sadece su içebiliyorsun dedi.

Magazin 13-02-24 18:28

Everest Dağı berbat kokmaya başladı, dışkı bırakmak yasaklanıyor! 'Açık tuvalet' olarak ünlendi: Nereye baksanız görüyorsunuz

Dünyanın en yüksek dağı kokmaya başladı, hem de insan dışkısından! Dağcıların Everest'e bıraktığı dışkılar soğuk nedeniyle bozulmuyor. Kamp alanlarından birinde hemen hemen hiç kar ve buz olmaması nedeniyle dört bir yanda insan dışkısı görüldüğü belirtiliyor. Yetkililer bu duruma kayıtsız kalmadı: İşte Everest'teki dışkı sorunu sonrası alınan önlemin detayları...

Haber 09-02-24 13:14

Fenerbahçe'de Gaziantep FK maçının kamp kadrosu belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur'unda yarın Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu.

Spor 06-02-24 18:07

Sevgilisini aldatırken suçüstü yakalamak için otelin önünde kamp kurdu! Aldatan sevgilinin tepkisi herkesi şoke etti

Sevgilisinin kendisini aldattığından şüphelenerek onu adım adım takip eden bir kadının TikTok'tan yaptığı paylaşımı kısa sürede viral oldu. Sevgilisinin bir otele gittiğini gören kadın tüm gece otelin önünde arabasında kamp yaparak adeta nöbet tuttu. Sonunda ise genç kadın sevgilisini suçüstü yakalamayı başardı.

Trend 06-02-24 10:04

Fiyatı 1349 TL'ye düştü! Çok satan JBL Go3 Bluetooth Hoparlör indirimde

Seyahatte, piknikte, plajda, kamp yaparken, yürüyüş yaparken ya da arkadaşlarınızla buluştuğunuzda kesintisiz müzik keyfi yaşamanızı sağlayacak kaliteli bir bluetooth hoparlöre ihtiyacınız var ise bu fırsat tam da size göre! Çok satanlarda birinci sırada yer alan JBL Go3 Bluetooth Hoparlör, avantajlı fiyatıyla sizi bekliyor. Sizin için incelediğimiz bu indirimli ürünü keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 30-01-24 11:38

İğneada'daki 6 kişinin öldüğü selde yıkılan tesisin sahibine 22,5 yıla kadar hapis istemi

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen kamp alanının işletmecisinin aralarında bulunduğu 4 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.

Yurthaber 16-01-24 14:19

'Hatay'da TIR kasasında cesetler torbalarla taşındı' iddiası gündem olmuştu! DMM'den açıklama geldi

Cumhurbaşkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi sosyal medyada yayılan "6 Şubat depreminin ardından Hatay İskenderun’da TIR kasasında cesetler torbalarla taşındı" iddiasına yanıt verdi. Yapılan açıklamada iddianın doğru olmadığı belirtilerek TIR'da STK’lar ve bağışçılar tarafından deprem bölgesine gönderilen kamp çadırlarının olduğu aktarıldı.

Haber 13-01-24 18:34

Trabzonspor’un, Gaziantep FK maçı kamp kadrosu belli oldu

Trabzonspor’un Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçının kamp kadrosu belli oldu.

Spor 09-12-23 16:11

Pikniklerinizin daha eğlenceli geçmesini istiyorsanız bu listeye göz atın! Uygun fiyatlı piknik sandalyeleri!

Açık havada piknik yapmayı ve doğada vakit geçirmeyi çok sevenler, piknik sandalyelerini yanlarından ayırmazlar. Kamp ve piknik ekipmanlarının en önemli parçası olarak değerlendirilen taşınabilir sandalyeler, keyifli anların daha konforlu olmasını sağlar. Dört mevsim kullanabileceğiniz, rahat ve kolay taşınabilen, en iyi piknik sandalyesi hangisi diye merak ediyorsanız aşağıdaki modelleri inceleyebilirsiniz!

Haber 05-12-23 17:54

Fiyatı düştü! Bestway Pavillo Aile Çadırı'nda kaçırılmayacak fırsat

Ailenizle ya da sevdiklerinizle kamp yapmayı seviyorsanız size harika bir duyurumuz var: Bestway Pavillo™ Çadır, Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirime girdi! 835 TL indirimle satışta olan bu çadıra sahip olmak isterseniz detaylar yazımızda...

Haber 04-12-23 16:30

Fenerbahçe’yi Nordsjaelland maçında bekleyen tehlike!

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. maçında deplasmanda karşılaşacağı Nordsjaelland maçının kamp kadrosu açıklandı. Fatih Karagümrük maçında sakatlık yaşayan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu kafilede yer almadı.

Spor 29-11-23 14:19

Manchester United'da Galatasaray maçı öncesi şok!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü Galatasaray ile karşılaşacak İngiliz ekibi Manchester United’da 7 futbolcu kamp kadrosunda yer almadı.

Spor 28-11-23 07:44

Sıcak ve soğuk içeceklerinizi keyifle için! Stanley Adventure termosta büyük fırsat

Kamp yaparken, pikniğe giderken veya seyahat ederken ihtiyaç duyacağınız Stanley Adventure Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında %44 indirime girdi. Kullanıcılarından tam not alan termosa 795 TL'lik indirimle sahip olmak için acele edin.

Haber 14-11-23 12:31

Sonbahar kampı planlayanların mutlaka yanına alması gereken ürünler

Sonbahar ayları, özellikle kamp yapmayı sevenler için eşsiz güzellikler sunuyor. Sizler de rengarenk ağaçların arasında, kamp ateşi etrafında sevdiklerinizle vakit geçirmek istemez misiniz? Havaların belirsizliği sizleri korkutmasın, biraz hazırlık ile sürpriz yağmurlardan ve soğuyan havadan korunabilirsiniz. Sonbahar kampınızda yanınıza almanız gereken, hayat kurtarıcı olabilecek ürünleri sizler için derledik.

Haber 03-11-23 16:04

İğneada'daki selde hayatını kaybedenlerin yakınları soruşturmanın genişletilmesi talep etti

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen kamp alanında hayatını kaybedenlerin yakınları, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmanın genişletilmesini talep etti.

Yurthaber 31-10-23 15:49

Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi! Rizespor maçında sahada olacak mı? Resmi açıklama geldi...

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak Galatasaray'da kamp kadrosu açıklandı. Sakatlığı nedeniyle bu zorlu maçta yer almayacağı konuşulan Icardi'nin akıbeti de belli olmuş oldu.

Spor 27-10-23 16:37

Bayern Münih'in Galatasaray maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 oyuncu yok

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A grubu 3. maçında karşılaşacağı Bayern Münih'in kamp kadrosu belli oldu. Alman devinde 5 isim kafileye dahil edilmedi. İşte detaylar...

Spor 23-10-23 14:07

‘Engelsİzciler’ Marmaris Asparan’da kamp yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ailelerin engelli çocuklarını bırakabilecekleri huzurlu, güvenli ve keyifli bir ortamın sunulduğu Kısa Mola merkezleri ile sosyal projelere devam ediyor.

Yurthaber 02-10-23 14:23

Kamp tatillerinizde rahat bir uyku çekmenizi sağlayacak kullanışlı kamp matları

"Hayatın karmaşasından uzaklaşmanın, doğanın kucağında huzur bulmanın vakti geldi." diye düşünenlerden misiniz? Dağlara tırmanmak, nehirleri aşmak ya da ormanın derinliklerine gizlenmiş sırları keşfetmek istiyor ve konforlu bir kamp için iyi bir mat almayı düşünüyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 27-09-23 18:03

İğneada'daki ruhsatsız kamp yeriyle ilgili soruşturmada aranan işletme yetkilisi de yakalandı

Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesinde meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen kamp alanının işletme sahibi ve sorumlularına yönelik soruşturma kapsamında aranan işletmenin yönetim kurulu başkanı B.G. gözaltına alındı.

Yurthaber 26-09-23 15:02

Fransız turistler Meke Gölü’nde kamp yapıp düğüne katıldı

Karavanları ile Avrupa turuna çıkan Fransız turistler, Konya’nın Karapınar ilçesinde bulunan Meke Gölü’nde kamp yapıp, ilçedeki bir düğüne katıldı.

Yurthaber 25-09-23 14:20

Fenerbahçe'nin kafilesi açıklandı! Alanyaspor'a karşı kritik eksikler...

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında yarın saat 20.00’de deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de kamp kadrosu açıklandı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Emre Mor’un yanı sıra, Miha Zajc ve Serdar Aziz, teknik heyetin tercihi nedeniyle kafilede yer almazken; hafif sakatlığı bulunan Joshua King’in ise riske edilmeyeceği öğrenildi.

Spor 23-09-23 16:55

Vincenzo Montella, ilk ziyaretini Hatayspor’a yaptı!

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Vincenzo Montella, TFF Riva Hasan Doğan Kamp Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdüren Hatayspor’u ziyaret etti.

Spor 23-09-23 16:18

Beşiktaş’ın, Brugge maçı kamp kadrosu açıklandı

Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Club Brugge maçının kamp kadrosunu açıklandı. Kadroda Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl yer almadı.

Spor 20-09-23 16:06

A101'den kaçırılmayacak fırsat! Piknik sandalyesi 139.90 TL, salıncak 1.199 TL! 14 Eylül 2023 A101 aktüel ürünler kataloğu

A101 aktüel ürünler kataloğu sonbahara özel indirimler ile dikkat çekti. 14 Eylül 2023 Perşembe günü itibarıyla geçerli olacak olan A101 aktüel ürünler kataloğunda yer alan bilgilere göre piknik sandalyesi 139.90 TL, salıncak 1.199 TL'den satışa sunulacak. Peki, 14 Eylül 2023 A101 aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte ayrıntılar...

Finans 14-09-23 09:38

Kırklareli'de 6 kişiye mezar olmuştu! O kamp yeri ile ilgili yeni gelişme...

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde meydana gelen selde bungalov evleri ruhsata aykırı inşa ettiği belirlenen, hakkında "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan gözaltı kararı verilen işletme sahibi Bülent B'nin yakalanması için çalışmalar sürerken soruşturma kapsamında 2 kişinin tutuklandığı belirtildi.

Haber 09-09-23 13:55

Acı olay! İstanbul'dan tatile gelip kamp kurdular! 16 yaşındaki çocuk denizde kayboldu

İstanbul'dan Sinop'a tatile gelen ve babasıyla birlikte sahilde kamp kuran 16 yaşındaki A.Y.M. girdiği denizde kayboldu. Akıntıyla birlikte sürüklenen çocuğu bulmak için bölgede geniş kapsamlı arama çalışması başlatıldı.

Haber 07-09-23 20:20

İsmail Kartal, Twente maçı için tercihini yaptı! Kamp kadrosunda sürpriz isimler...

Fenerbahçe’nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu’nda Hollanda ekibi Twente ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlilerde Luan Peres, Samet Akaydin, Miha Zajc, Ferdi Kadıoğlu ve Emre Mor kafilede yer almadı.

Spor 30-08-23 12:04

Fiyatı 1069 TL'ye düştü! Konforu ve dayanıklılığıyla öne çıkan kamp sandalyesinde indirim

Kampta, piknikte, bahçede, plajda kullanmak için konforlu ve dayanıklı bir kamp sandalyesine mi ihtiyacınız var? Yanıtınız, "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Kalitesiyle öne çıkan Summit Berkley Yüksek Konforlu & Takviyeli Kamp Sandalyesi indirime girdi. Kısa süreli bu indirimi kaçırmamak için acele edin.

Haber 29-08-23 15:09

Yoğunluk oluşuyor, tadanlar şişelere doldurmadan gitmiyor! Eskiden burada çadırlarla kamp kuruyorlardı

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde çeşmeden akan ve şifalı olduğu "iddia edilen" maden suyunu tatmak isteyen vatandaşlar suya yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşlar dağdan gelen maden suyu için yoğunluk oluşturuyor. Maden suyunu tadanlar şişelere doldurmadan gitmiyor. Vatandaşlar, yanlarında getirdikleri bidonları doldurmayı da ihmal etmiyor. Uzun yıllardır buradaki çeşmeye geldiğini söyleyen bir vatandaş, "Birçok insan geliyor, hatta eskiden burada çadırlarla kamp kuruyorlardı" dedi.

Haber 23-08-23 18:21

Anadolu Üniversitesi’nde 3. etap kamp çalışmaları başladı

TFF 3. Lig’de 2023-2024 sezonu hazırlıklarına devam eden Anadolu Üniversitesi üçüncü etap kamp çalışmalarına başladı.

Yurthaber 23-08-23 10:11

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maç kadrosunda büyük sürpriz!

Galatasaray'ın Molde maçı kamp kadrosu belli oldu. Henüz lisansı çıkartılamayan Tete'nin kadroda olması taraftarları şaşırttı. Öte yandan Galatasaray'ın yeni transferi olan Zaha'nın kafilede yer almaması moralleri bozdu.

Spor 22-08-23 11:11

Fenerbahçe'de Samsunspor maçı öncesi önemli eksikler! 9 isim kadroda yok...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2'nci haftasında pazartesi günü Samsunspor ile saat 21.00’de karşı karşıya gelecek. Sarı - lacivertlilerin Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynayacağı maçın kamp kadrosuna takıma yeni katılan Brezilyalı orta saha Fred ile milli futbolcu Cengiz Ünder de dahil edildi.

Spor 20-08-23 16:51

Türkiye turu yapan Fransız turist çift Konya'da saldırıya uğradı! 2 kişi tutuklandı

Konya'nın Emirgazi ilçesinde kamp yapan Fransa uyruklu avukat Camila M. (31) ile aynı yaştaki sevgilisi Quantu S. geceyi geçirdikleri çadırlarında saldırıya uğradı. Turist çifti darbedip, genç kadına tacizde bulunduktan sonra kamp malzemelerini gasbeden E.P., ve T.Y., tutuklandı.

Haber 19-08-23 18:30

Fenerbahçe Twente maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'nin Twente maçı kamp kadrosu açıklandı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off turunda Twente ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe'nin Twente maçı kamp kadrosu belli oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Fenerbahçe Twente maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 19-08-23 15:57