D Vitamini Olan Besinler Haberleri

D vitamini nelerde var? D vitamini hangi besinlerde bulunur? D vitamini içeren besinler

D vitamini vücudumuzun sağlığı için oldukça önemli bir role sahip olan yağda çözünen bir vitamin ve hormondur. Adını, vücudumuzda güneş ışığına maruz kaldığımızda cildimizde sentezlenmesinden alır. Ancak D vitamini sadece kemik sağlığını desteklemekle kalmaz, aynı zamanda bağışıklık sistemi fonksiyonlarından kalp sağlığına kadar birçok alanda kritik bir rol oynar. Peki, D vitamini nelerde var?

Haber 2024-04-30 21:01:07

Bolu Dağı'nda etkili olan sis görüş mesafesini düşürdü

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde etkili olan sis nedeniyle sürücüler trafikte dikkatli seyretti.

Yurthaber 2024-04-29 12:03:25

D-130 Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi... Benzin yüklü tanker kazası sonrası patlama riski!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu’nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.

Haber 2024-04-27 07:12:49

Bu vitamin Alzheimer riskini yüzde 17 düşürüyor! Eğer vücudunuzda eksikse bunama riski yüzde 25 artıyor

İngiltere’de yapılan uzun vadeli bir araştırmaya göre D vitamini eksikliği olanlarda bunama riskinde yüzde 19-25 oranında artış gözlendi. Düzenli olarak D vitamini takviyesi alanlarda ise Alzheimer riskinde yüzde 17 azalma görülürken damar hastalığına bağlı bunama riskinde yüzde 14 azalma gözlendi.

Kadin 2024-04-20 12:10:05

Diğer Haber Etiketleri

D vitamini bakacak bolu dağı seymenler sis Kocaeli trafik kazası damarlar ense Göz Güneş zihin eo hücreler ilik posa tett vf c vitamini c vitamini serumu Ramazan reflü 5 yaş alara Kalp‎ metabolik hastalıklar mon sinirli menopoz e vitamini kar ceviz suyu neye iyi gelir Sahur iftar tok tutan besinler Ramazan menüsü limonun faydaları limonun faydaları nelerdir limonun zararları kanser protein kalp hastalığı belirtileri kan damar iltihap tahıl balık kuruyemiş beslenme omega 3 cildi Bolu gece görüşü leziz tarif nohut salatası nohut salatası tarifi hünnap hünnap faydaları arka sokaklar karakteri Pınar Aydın d vitamin d vitamini damla nasıl kullanılır kamkat ele Oyuncu turu dağ 2 filmi dağ 2 full dağ 2 oyuncuları dağ 2 ayaklar ense ağrısı sırt Kanal D Yılmaz Erdoğan Hazar Ergüçlü kilo zayıflama zayıflama yöntemleri kilo verme kilo verme yöntemleri diyet ak da, dakika haberleri n dakika haberleri a milli takım euro 2024 kura çekimi mantar kedi maması yavru kedi maması köpek maması kedi köpek maması nd köpek maması yavru köpek maması d vitamini eksikligi d vitamini eksikliği belirtileri d vitamini eksikliği ne yemeli d vitamini eksikliğine ne iyi gelir d vitamini hangi meyvelerde var komşu cinayet Ankara maçın Türkiye film festivali ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay kekik bal hazırlık maçı maçı yayınlanacak anomali yeşil sebzeler doğurganlık dönemi anne hamile bebek çocuk birce bir derdim var kanal d yayın akışı Sebze Canan Karatay gençler yapılan açıklama beşiktaş Rıza Çalımbay son dakika son dakika haberleri haberler kelebeğin Mert Fırat mert fırat kimdir İdil Fırat Birce Akalay balıkları d börek d börek tarifi tarifi dudak Avokado avokado faydaları Burak Yılmaz taraftar UEFA Avrupa Konferans Ligi dilek taşı At hakemlik hırvatistan türkiye maç sonucu milli maç ne zaman milli maç hangi kanalda hırvatistan türkiye atan hırvatistan milli kulübün Hırvatistan ibn-i sina dikenli incir yangın Küçükçekmece D-100 Karayolu

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-24 13:08

Uzman isimden önemli uyarı! Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı

Reflü sıkıntısı olan bireylerin Ramazan ayında nasıl beslenmesi gerektiğine değinen Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Fuad Jafarov, “Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı ve yemeklerini zamana yayarak yemelidir. Sahur ve iftarda fazla yemek (mideyi tıka basa doldurmak), keskin baharatlar, ekşi ve acı besinler, salçalı ve aşırı yağlı gıdalar tüketmek reflü şikâyetlerini artırır” dedi.

Haber 25-03-24 10:27

Uzman isimden menopozda sıcak basmasına karşı önemli tavsiye! İşte faydalı olan o vitamin

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Oğuz Özdemir, menopoz sürecinde nasıl beslenilmesi gerektiğine değinerek, “E vitamini sıcak basmalarını önlemekte faydalıdır” dedi.

Kadin 21-03-24 17:41

Bolu Dağı geçişinde kar yağışı! Beyaz örtüyle kaplandı... Görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde hafif kar yağışı etkili oluyor.

Haber 21-03-24 00:48

Ceviz suyunun faydaları nelerdir? Aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

İnsan sağlığı için önemli olan birçok farklı besin kaynağı mevcuttur. Ceviz de bu besinler arasında yer almakla birlikte önemli bir protein deposudur. Ceviz ağacının meyveleri olarak bilinen bu besinin kendisi kadar suyu da oldukça faydalıdır. Binlerce yıldır atıştırmalık olarak da tüketilen cevizin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri, ceviz suyu için de geçerlidir. Peki, ceviz suyunun faydaları nelerdir ve aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

Haber 16-03-24 18:45

Sahurda yenildiğinde gün boyu tok tutuyor! Ramazan boyunca tüketebileceğiniz 7 besin

Sahur, Ramazan ayında oruca hazırlık açısından büyük öneme sahip olan bir öğündür. Sahurda yenilen doğru besinler, gün boyu tok kalmanıza ve enerjinizi korumanıza yardımcı olur. Sahurda yenildiğinde tüm gün tok tutan bu 7 besini Ramazan boyunca tüketebilirsiniz. Bu besinler, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlamanın yanı sıra uzun süreli tokluk hissiyatı sağlar. Sahurda bu besinleri tercih ederek sağlıklı bir şekilde oruç tutabilirsiniz.

Yemek 12-03-24 14:06

Limonun faydaları nelerdir? Limon hangi hastalıklara iyi gelir?

Yüzyıllardır sağladığı yararlar açısından kullanımı olan çok sayıda meyve türü bulunmaktadır. Limon da bu meyveler arasında bulunmaktadır. C vitamini bakımından oldukça zengin olan bu meyve, turunçgiller familyasına mensuptur. Hem küçük hem de yaprak dökmeme özelliği bulunan bir ağacın meyvesi olarak karşımıza çıkan limonun sağlık bakımında da sayısız faydası vardır. Peki, limonun faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 02-03-24 18:47

Kanser hastaları için önemli tavsiye! 'Porsiyon olarak küçük ama enerji ve proteini yüksek olan besinler seçilmeli'

Beslenme ve Diyet Uzmanı Zeynep Ece Sungur, kanser hastalarının beslenme planına uyması gerektiğini söyleyerek, “Kanser hastalarında sağlıklı vücut ağırlığı, kas ve yağ kütlesinin korunması ve beslenme durumunun iyileştirilmesi, hastanede kalış süresinin kısalması, enfeksiyon ve ölüm risklerinin azaltılması için büyük önem taşımaktadır. Kanser hastaları enerji ve proteini yüksek olan besinler seçmelidir” dedi.

Kadin 26-02-24 17:25

Araştırma sonucu: Yüksek düzeyde alındığında kalp hastalığı riskini artırıyor! İltihaplanmayı tetikleyerek kan damarlarına zarar veriyor

Et, balık, kuruyemişler, zenginleştirilmiş tahıllar ve ekmeklerde bulunan aşırı miktardaki B3 vitamini iltihaplanmayı tetikleyebilir ve kan damarlarına zarar verebilir. Yeni araştırmalara göre, önemli bir B vitamini olan yüksek düzeydeki niasin, iltihaplanmayı tetikleyerek ve kan damarlarına zarar vererek kalp hastalığı riskini artırabilir.

Haber 20-02-24 10:38

Yemenin tam zamanı! Diyetisyen özellikle uyardı: Bu dönemde daha çok görülüyor

Mevsim geçişlerinde ani ısı değişimleri ile birlikte yorgunluk, halsizlik ve sürekli karbonhidrat yeme isteğinin çok sık görülen şikâyetler arasında olduğunu, yeterli ve dengeli beslenerek bu şikâyetlerden kurtulmanın mümkün olduğunu belirten Diyetisyen Pınar Doğan, “Mevsim geçişlerinde Omega-3 yağ asitleri içeren besinleri tüketin. Yağlı tohumlar olan kuru yemişler, ceviz fındık, badem gibi besinler Omega-3’den zengin kaynaklardır. Bunun dışında haftada 2 gün balık tüketimi de önemlidir” dedi.

Kadin 19-02-24 13:13

Hastalıklardan korunmanın yolu! C vitamini bol olan mandalina ve portakalın faydaları

En iyi C vitamini kaynaklarından ikisi mandalina ve portakal. Turunçgillerin en ünlü fertleri olan bu ikiliye aynı zamanda "milli kış meyvelerimiz" desek hata olmaz.

Yemek 12-02-24 11:55

Bolu Dağı'nda yoğun kar yağışı sürüyor! Görüş mesafesi 40 metreye düştü

Bolu’da, Anadolu Otoyolu ve D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde gece saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle bölgede görüş mesafesi yer yer 40 metreye kadar düştü.

Haber 27-01-24 01:19

Nohut salatası tarifi: Nohut salatası nasıl yapılır?

Son derece faydalı bir besin olan nohut, içeriğinde K vitamini, kalsiyum ve magnezyum gibi zengin mineraller içerir. Bu sayede gün içinde bedene ihtiyacı olan enerjiyi veren nohut, diyet yapan kişilerin de en çok tercih ettiği ana öğün besinleri arasında yer alır. Hem sofralarda ana yemek olarak servis edilebilen, hem de farklı malzemeler ile bir araya gelerek leziz bir salata hâline gelebilen nohut çocuklar için de oldukça faydalıdır.

Yemek 24-01-24 17:44

Çin’de 'Ölümsüzlük meyvesi' olarak biliniyor! Özellikle bu aylarda tüketildiğinde bağışıklığı tavan yapıyor! İşte pes dedirten faydaları

Son yıllarda popüler olan hünnap sağlık açısından pek çok faydası olan bir meyvedir. İçeriğinde yüksek oranda C vitamini, demir, potasyum, kalsiyum ve lif bulunur. Antioksidan özelliği sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur ve vücudu serbest radikallerin zararlı etkilerinden korur. Eskişehir’de yıllardır aktarlık yapan Metin Ağılönü, dünyaca bilinen ve tüketilmesi gereken meyvelerden biri olan ’Hünnap’ meyvesinin faydalarını anlattı.

Kadin 16-01-24 09:38

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Arka Sokaklar'ın Pınar'ı son haliyle herkesi şaşırttı! 'Bambaşka biri'

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pınar Aydın kariyerinin zirvesindeyken oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu. Şimdilerde evli ve iki çocuk annesi olan Aydın, gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor.

Magazin 13-01-24 15:35

D vitamini faydaları nelerdir? D vitamini nelere iyi gelir?

İnsan vücudunun günlük olarak ya da belli periyotlar içinde ihtiyaç duyduğu bazı vitaminler vardır. Bu gerekli ve önemli vitaminlerin eksik olması durumunda çok ciddi sağlık sorunları yaşanabilir. D vitamini de eksikliği durumunda insan vücudunu olumsuz olarak etkileyebilecek son derece gerekli vitaminler arasında yer alır.

Haber 13-01-24 05:53

Günlük C vitamini ihtiyacının %75'ini tek başına karşılıyor! Soğuk algınlığı ve öksürük için yüzyıllardır kullanılıyor! İşte mucizevi faydaları

Turunçgiller ailesinin küçük mücevheri olan kamkat meyvesi tam bir C vitamini deposu olarak biliniyor. Yüzyıllardır hastalıklara şifa olarak kullanılan bu meyve aynı zamanda kilo vermek isteyenler için de oldukça sağlıklı bir atıştırmalık. Anti-inflamatuar etki yaratır. İltihaplı hastalıklara, soğuk algınlığa ve öksürük şikayetlerine karşı oldukça etkilidir.

Haber 12-01-24 14:26

DAĞ 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D'de!

Dağ 2 filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi sinemaseverlerin gündeminde yer aldı. Peki, Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dağ 2 filmi hakkında detaylı bilgliler...

Magazin 25-12-23 20:06

Bu belirtileri yaşıyorsanız D vitamininiz eksik olabilir! Vakit kaybetmeden önlem alın

Vücudumuzda D vitamini eksikliği birçok sağlık sorununa yol açıyor. Pek çok kişide eksikliği görülen D vitamini, kemik sağlığından bağışıklık sistemine kadar birçok önemli fonksiyonda rol oynar. Belirtileri doğru bir şekilde tanımak ve zamanında önlem almak bu nedenle oldukça önemlidir. Eğer halsizlik, kemik ağrıları, sürekli yorgunluk veya düşük enerji seviyeleri yaşıyorsanız D vitamininiz eksik olabilir. Vücudunuzun size verdiği bu sinyalleri göz ardı etmeden önlem almanızda fayda var.

Kadin 23-12-23 15:25

İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak? Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'lı İnci Taneleri'nden ilk tanıtım!

İnci Taneleri dizisi konusu ve oyuncuları merak edildi. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği İnci Taneleri dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan başrolü Hazar Ergüçlü ile paylaşacak. Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek olan diziye dair detaylı bilgiler araştırılmaya başladı. Peki, İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak?

Magazin 19-12-23 00:13

'Ne yapsam zayıflayamıyorum diyenler dikkat! Göbek yağlarınıza veda edin

Uzmanlar, fazla kilolarından şikayetçi olan kişilerin belirledikleri hedefe ulaşmaları için egzersiz ve diyet yapmalarını öneriyor. Fakat yoğun iş temposundan ötürü birçok kişi aperatif yiyeceklere ve hareketsiz bir yaşama yönelebiliyor. Oysa kilo kaybını hızlandırmanın en iyi yollarından biri diyete düşük kalorili besinler ile protein içeren gıdalar eklemek ve spor yapmak.

Haber 10-12-23 13:58

Son dakika: Herkesin aklına EURO 2008 geldi! İşte A Milli Takımımızın EURO 2024'teki rakipleri

Son dakika haberleri: EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nu liderlik koltuğunda tamamlayan A Milli Takımımız, organizasyona 2. torbadan katılma hakkı kazanmıştı. 14 Haziran Cuma günü başlayacak olan turnuva öncesi kura çekimi gerçekleşti. Bugün TSİ 20.00'de başlayan olan kura çekimiyle rakiplerimiz de belli oldu.

Spor 02-12-23 20:49

Mantarı bu şekilde tüketmek D vitamini miktarını 25 kat artırıyor! Araştırma sonucu ortaya çıktı

D vitamini, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde fonksiyon göstermesi için önemli bir vitamindir. Güneş ışığından doğal olarak elde edilen D vitamini, bazen besinler aracılığıyla da alınabilir. Yapılan araştırmaya göre mantarı bu şekilde tüketmenin D vitamini alımını inanılmaz ölçüde artırabileceğini ortaya koydu.

Haber 01-12-23 10:06

Minik dostlarınıza bir iyilik yapın! Gülümseten Kasım'a özel kedi ve köpek mamaları indirimde

Minik dostlarınızın en iyi şekilde beslenmesine ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olmak için kaliteli bir mama arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Gülümseten Kasım Fırsatları'nın son gününde indirimli fiyatıyla satışta olan, çok satanlarda birinci sırada yer alan N&D markasının mamaları sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 30-11-23 12:27

D vitamini eksikliğine ne iyi gelir? D vitamini eksikliği en hızlı nasıl giderilir?

Güneşin sıcak ışıkları sadece içimizi ısıtmakla kalmaz aynı zamanda vücudumuzun ihtiyaç duyduğu önemli bir vitamini de sağlar: D vitamini. Bu kritik vitamin kemik sağlığımızı desteklemenin yanı sıra bağışıklık sistemimizi güçlendiren bir oyuncudur. D vitamini kalsiyum ve fosfor gibi minerallerin vücutta düzenlenmesine yardımcı olarak kemik sağlığını korur. Özellikle çocuklarda ve yaşlılarda kemik gelişimi ve korunması için kritik bir öneme sahiptir.

Haber 28-11-23 16:44

Ankara'da komşu katliamı! Ailedeki 5 kişiyi öldürmüştü, yeni detaylar ortaya çıktı... Son anda balkona kaçıp 'Sıra bize geliyor' diye bağırmış

Ankara'daki komşu vahşetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Gürültü yaptıkları iddiasıyla ailedeki 5 kişi öldüren 72 yaşındaki Tahsin Ünsür'ün 2 kişiyi öldürdükten sonra balkona yöneldiği, balkona kaçan kızın "Abla bizi kurtarın, babam ile kardeşimi öldürdü. Sıra bize geliyor" komşularından yardım istediği ortaya çıktı. O anlara şahit olan bina sakini Dudu D., "O anda, kızım telefonu almaya içeri giderken onları da balkonda katletti." diye konuştu.

Haber 23-11-23 16:48

Yapay zeka, Türkiye'nin EURO 2024'teki grubunu belirledi! İşte ChatGPT'ye göre oluşan gruplar

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nun son maçında Galler ile kozlarını paylaşmıştı. Ay-Yıldızlılar, Cardiff'te oynanan maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılmış ve grup lideri olarak EURO 2024'e 2. torbadan katılım hakkı kazanmıştı. Bu yaz yapılacak olan turnuva öncesi yapay zeka sohbet botu ChatGPT'ye EURO 2024 ile ilgili grup tahminini sorduk. İşte ChatGPT'nin A Milli Takımımızı yerleştirdiği grup ve detaylar...

Spor 22-11-23 22:02

Seyir halindeyken alev alev yanmaya başladı!

Kocaeli’nin Dilovası ilçesi D-100 Karayolu’nda seyir halinde olan servis minibüsü alev alev yandı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen minibüs kullanılamaz hale geldi.

Haber 21-11-23 20:36

Verdiği kilolar dikkat çekmişti! Nurgül Yeşilçay makyajsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği Alanur Yıldız karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa makyasız poz verdi. Yeşilçay'ın bu paylaşımı çok beğenildi.

Magazin 21-11-23 14:03

Kekik balı nedir? Kekik balı nasıl üretilir?

Bal, dünyadaki en faydalı olduğu kabul edilmiş olan besinler arasında yer alır. Ülkemiz, dünya çapında gerçekleştirilen arıcılık faaliyetlerinde ikinci sırada olduğu için en kaliteli bal türleri Türkiye’de üretilir. Arılar farklı bitkilerin çiçeklerinden topladıkları nektarlar sayesinde bal yaparlar. Üretilen balın kıvamı, rengi, lezzeti gibi özellikleri toplanan nektara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Haber 19-11-23 22:00

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Galler karşılaşması öncesi oynanacak olan Almanya Türkiye maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Almanya Türkiye hazırlık maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. EURO 2024 elemeleri D grubunda mücadele eden A Milli Takımı'mız salı günü ise Galler ile kozlarını paylaşacak. A Milli Takımı'mız Galler maçı öncesi 74 bin 475 seyirci kapasiteli Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda önemli bir sınav verecek. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte A Milli Takımı'mızın muhtemel 11'leri...

Spor 17-11-23 09:11

Anne adayları dikkat: Bu besinler kadınlarda doğurganlığı artırıyor!

Gebe kalmaya engel olan birçok etken bulunuyor. Zararlı alışkanlıklar, stres, sağlıksız beslenmek gibi faktörler hamile kalmayı zorlaştırıyor. Doğurganlık, birçok kadın için önemli bir faktördür. Bu konuda oldukça önemli bir rol oynayan beslenme alışkanlıklarının, kadınların üreme sağlığı üzerindeki etkilerini anlamak, doğurganlık konusunda daha bilinçli ve sağlıklı seçimler yapmalarına yardımcı olabilir. İşte kadınlarda doğurganlığı artırıcı besinler...

Kadin 17-11-23 08:56

BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM İZLE! Bir Derdim Var saat kaçta? Kanal D yayın akışı

Bir Derdim Var 2. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Fırat ve Birce Akalay'ın başrolde olduğu dizi bu akşam ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi için Bir Derdim Var canlı izle ekranı da sorgulanıyor. Peki, Bir Derdim Var saat kaçta? İşte BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM İZLE ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 16-11-23 19:16

Canan Karatay listeyi verdi! Kış aylarında vücudumuza kalkan olacak besinler bakın nelermiş

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa kış hastalıklarına karşı en etkili besinleri sıraladı ve hastalıklardan korunmak için yapmamız gerekenleri tek tek sıraladı.

Kadin 14-11-23 09:14

BİR DERDİM VAR İLK BÖLÜM! Bir Derdim Var fragman yayınlandı mı, yeni bölüm ne zaman? Kanal D yayın akışı

Bir Derdim Var fragmanı ve yeni bölümü merak ediliyor. Mert Fırat ve Birce Akalay'ın başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölüm tekrarı ile yeniden ekrana gelecek. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi için Bir Derdim Var canlı izle ekranı da sorgulanıyor. Peki, Bir Derdim Var fragman yayınlandı mı, yeni bölüm ne zaman? Kanal D yayın akışı ve Bir Derdim Var Kanal D canlı izle ekranı...

Magazin 11-11-23 19:13

Son dakika: Beşiktaş'ta yeni teknik direktör resmen açıklandı! Rıza Çalımbay, siyah - beyazlılara geri döndü...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4. maçında konuk ettiği Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz, karşılaşmanın ardından istifa etmişti. 3 Aralık'ta seçime gidecek olan siyah - beyazlı yönetim, teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ı getirdi. Beşiktaş, ikinci Rıza Çalımbay döneminin resmen başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na duyurdu. İşte detaylar...

Spor 10-11-23 17:02

Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Fırat evli mi? Rol aldığı dizi ve filmler

Mert Fırat, yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Bir Derdim Var dizisinde Savcı Ömer'i, Birce Akalay ise Nilüfer karakterini canlandırıyor. Burak Müjdeci'nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Yekta Torun'a ait. Bir Derdim Var dizisinin senaryo ekibinde Deniz Gürlek de bulunuyor. İlk bölümüyle bu akşam Kanal D izleyicisi ile buluşacak dizi için heyecan dorukta. Peki, Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat'ın hayatı...

Magazin 09-11-23 19:49

Hastalıklara kapınızı kapatın! D vitamini açısından en zengin besinler

D vitamini, vücudumuzun sağlığı için kritik bir öneme sahip olan bir besin maddesidir. Hastalıklara karşı direnci artırmak ve sağlığınızı desteklemek için D vitamini açısından en zengin besinleri bilmekte fayda var. D vitamini eksikliği, bağışıklık sistemi zayıflığından kemik sağlığı sorunları gibi hastalıklara yol açabilir. Ancak doğru besinleri tüketerek ve güneş ışığına maruz kalarak bu eksikliği gidermek mümkündür. İşte hastalıklara karşı güçlü bir savunma oluşturmanıza yardımcı besinler...

Kadin 03-11-23 12:10

MARAŞ D BÖREK nasıl yapılır, malzemeleri neler? MasterChef Maraş D börek tarifi

.D böreği tarifi, Kahramanmaraş'ın meşhur lezzetleri arasında yer alıyor. MasterChef All Star'da yapılan Maraş D böreği tarifi izleiyiclerin dikkatini çekti. Hem kolay hem de lezzetli olan D börek tarifinin malzemeleri ve yapımı haberimizde. Peki, Maraş D börek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis Maraş D böreği tarifi...

Yemek 27-10-23 21:48

Avokado yağı ciltte nasıl kullanılır? Avokado yağı cildi sıkılaştırır mı?

Avokado yağı son yıllarda cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş ve tıpkı avokado meyvesi gibi birçok sağlık faydası sunmaktadır. Bu doğal yağın cilt bakımındaki kullanımı ve önemi oldukça ilgi çekicidir. Avokado yağı cilt sağlığına olan olumlu etkileri nedeniyle büyük popülarite kazanmıştır. İçerdiği E vitamini, C vitamini, potasyum ve doğal yağ asitleri, cildin nemlenmesini, onarılmasını ve korunmasını destekler.

Kadin 27-10-23 12:01

Son dakika: Gece yarısı ortalık karıştı! Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının oteline gitti! Burak Yılmaz son anda araya girdi...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3. maçında temsilcimiz Beşiktaş, Norveç ekibi Bodo/Glimt'e konuk olmuştu. Siyah - beyazlılar, karşılaşmada isteneni verememiş ve sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Grupta sadece 1 puanı olan ve üst tura yükselme şansı oldukça azalan Beşiktaş'ın taraftarları, gece yarısı takımlarının kaldığı otelin önüne gitti. Kara Kartal'ın teknik sorumlusu Burak Yılmaz son anda araya girdi. İşte detaylar...

Spor 27-10-23 07:38

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, bu akşam var mı? Dilek Taşı 7. yeni bölüm ne zaman? Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Yeni sezonda Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan Dilek Taşı perşembe akşamları yayınlanıyor. 3 gün sürecek olan milli yas nedeniyle geçtiğimiz akşam Kuruluş Osman ve Adım Farah'ın yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Gözler bu akşam ekrana gelecek olan Dilek Taşı'na çevrildi. Peki, Dilek Taşı bu akşam var mı, yok mu? Dilek Taşı 7. yeni bölüm ne zaman? İşte 19 Ekim Kanal D yayın akışı

Magazin 19-10-23 19:13

HIRVATİSTAN TÜRKİYE MAÇ SONUCU! Hırvatistan-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Hırvatistan Türkiye maç sonucu araştırılıyor. A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında Hırvatistan ile mücadele etti. Türkiye, rakibiyle yaptığı 8'i resmi, 3'ü özel toplam 11 maçta bir galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Heyecana sahne olan müsabakada kazanan taraf Ay-Yıldızlı ekibimiz oldu. Hırvatistan'ı deviren kırmızı - beyazlılar, grup liderliğine yükseldi. Peki, milli maç hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? İşte Hırvatistan Türkiye maç sonucu...

Spor 13-10-23 00:11

MAÇ SONUCU: A Milli Takımımız, Hırvatistan'ı devirdi ve EURO 2024'e göz kırptı! Vincenzo Montella ile ilk maçtan 3 puan çıktı...

Son dakika haberleri: A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında Hırvatistan'a konuk oldu. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan müsabakada kazanan taraf Ay-Yıldızlı ekibimiz oldu. Hırvatistan'ı deviren kırmızı - beyazlılar, grup liderliğine yükseldi. A Milli Takımımızın EURO 2024'e yükselmesi için artık sadece 1 galibiyet gerekiyor. İşte maçtan detaylar...

Spor 12-10-23 23:42

İbn-i Sina binlerce yıl önce önerdi! Bu meyveyi yiyen doktor yüzü görmüyor

Dünyanın en büyük hekimlerinden, Batı'da "Avicenna" olarak tanınan, modern tıbbın temel taşlarını koyan, tıp, fizik ve felsefe gibi alanlarda birçok kitap yazan İbn-i Sina'nın bin yıl önce önerdiği bütün meyvelerden daha besleyici dediği bu meyveyi tüketen doktor yüzü görmüyor. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılabilen doğal şifa kaynağı olan bu meyve yüksek C ve A vitamini içeriyor.

Haber 11-10-23 15:39