Dakota Goyo Haberleri

ÇELİK YUMRUKLAR KONUSU VE OYUNCULARI! Çelik Yumruklar(Real Steel) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Çelik Yumruklar(Real Steel) filmi ile ilgili aramalar filmin TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Hugh Jackman ve Dakota Goyo'nun başrolde olduğu dram, aksiyon ve bilimkurgu tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Çelik Yumruklar(Real Steel) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 2023-10-08 19:52:33

Dakota Johnson'dan Armie Hammer'a fantezi göndermesi! Yamyamlığın bu kadar...

Oyuncu Dakota Johnson yamyamlık fantezisiyle uzun süre gündemde kalan oyuncu Armie Hammer'a yaptığı göndermeyle gündemde. Oyuncu, "Yamyamlığın bu kadar popüler olabileceğini kim bilebilirdi?" dedi.

Magazin 2023-01-24 13:29:31

12 yıllık partneri onunla değil başkalarıyla! O da bunu filme alıyor

12 yıldır birlikte olan Sarai ve Dakota, başka çiftlerden çok farklı bir ikili. Çünkü Dakota ve Sarai, aslında birbirleriyle cinsel ilişkiye girmiyorlar. Ancak Dakota, kız arkadaşını başka erkeklerle ilişkiye girerken izliyor hatta filme alıyor.

Trend 2022-08-02 13:02:07

ABD'de korkutan görüntü! Fırtına sonrası gökyüzü yeşile döndü

ABD’nin Güney Dakota eyaletinde yer alan Sioux Falls’ta fırtınanın etkisi ile gökyüzü yeşile döndü.

Haber 2022-07-08 11:28:42

Bölge sakinleri şaşkına döndü! ABD'de gökyüzü yeşil oldu

ABD’nin Güney Dakota eyaletinde yer alan Sioux Falls’ta fırtınanın etkisi ile gökyüzü yeşile döndü. Bölge sakinleri ortaya çıkan manzarada şaşkınlıklarını gizleyemedi. Görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 07-07-22 23:46

Dakota Johnson’un yeni adresi belli oldu! “Madame Web” filminde Marvel karakterini canlandıracak

Sony, Venom ve Morbius’un ardından Spiderman evreninde yer alan Madame Web karakteri beyazperde de sevenlerinin karşısına çıkacak. Sevilen çizgi karaktere Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) serisinin başrol oyuncusu Dakota Johnson hayat verecek.

Trend 05-02-22 17:33

Dakota Johnson'dan itiraf! Sette soyunmak büyük sorun

Oynadığı filmlerdeki cesur sahnelerle adından söz ettiren Dakota Johnson, son rol aldığı projenin çekimlerinde problem yaşadığını itiraf etti. Ünlü oyuncu, "Kamera karşısında çıplak kalmak bana sıkıntı yaşattı. Bazı günler sette üstümü çıkarmak istemiyordum" dedi.

Magazin 17-01-22 15:13

Dakota Johnson ve Chris Martin yeni yıla Tulum'da girdi!

Dakota Johnson ve Chris Martin çifti, yeni yıl tatilini Meksika'nın Tulum sahilinde geçiriyor. Sıcak havanın ve denizin tadını çıkaran çifte, Martin'in, Gwyneth Paltrow ile olan evliliğinden oğlu Moses de katıldı.

Magazin 01-01-22 15:31

Dakota Johnson: Anneannemin kariyeri Alfred Hitchcock'un tacizleri yüzünden bitti

Dakota Johnson, anneannesi olan Amerikalı oyuncu ve eski model Tippi Hedren'in, korku filmlerinin ünlü yönetmeni Alfred Hitchcock tarafından tacize uğradığı ve onun yüzünden kariyerinin bittiği iddiasını gündeme getirdi.

Magazin 14-11-21 14:26

Efsanevi Kızılderili Şefi Oturan Boğa'nın torunu bulundu: Bizi baş belası olarak görüyorlar

ABD’nin Güney Dakota eyaletinde yaşayan bir adamın, ünlü Kızılderili şefi Oturan Boğa’nın torunu olduğu tespit edildi. Ünlü şefin saçından alınan DNA, uzun süredir onunla akraba olduğunu söyleyen Ernie LaPointe adlı adamın iddiasını doğruladı.

Trend 28-10-21 15:57

Dakota Johnson yeni filmi için cesur! İç çamaşırlı hali gündemde

The Nowhere Inn filminde rol alan Dakota Johnson iddialı görüntüsüyle gündem oldu. Dakota Johnson film için siyah iç çamaşırlarıyla ekran önündeydi.

Magazin 13-08-21 14:45

Dakota Johnson ve Sean Penn, Daddio filmi için tüm hazırlıklarını tamamladı

Dakota Johnson ve Sean Penn, Christy Hall'un ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimini yaşayacağı Daddio filminin başrollerini paylaşacak.

Trend 17-06-21 11:12

Grinin Elli Tonu filminin yıldızı yeni işiyle şaşırttı

Grinin Elli Tonu filmiyle yıldızı parlayan Dakota Johnson yeni işiyle hayranlarını şaşırttı. Oyunculuğun yanı sıra yetişkinler için cinsel ilişki ürünleri satan bir firmanın ortağı olan 31 yaşındaki aktris, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yeni tasarladığı vibratörü tanıttı.

Magazin 22-04-21 14:50

Evde Tek Başına'nın yıldızı Macaulay Culkin baba oldu

'Evde Tek Başına'nın yıldızı Macaulay Culkin ve oyuncu Brenda Song'un ilk çocukları dünyaya geldi. Culkin, oğluna 2008 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden ablası Dakota Culkin'in adını verdi.

Magazin 13-04-21 14:09

ABD’nin Kuzey Dakota eyaletinde orman yangını: gökyüzü dumanla kaplandı

ABD’nin Kuzey Dakota eyaletinde çıkan orman yangını nedeniyle eyalet çapında acil durum ilan edildi.ABD’nin Kuzey Dakota eyaletinde geniş çaplı orman yangını çıktı.

Haber 02-04-21 13:00

ABD’nin Kuzey Dakota eyaletinde orman yangını: gökyüzü dumanla kaplandı

ABD’nin Kuzey Dakota eyaletinde çıkan orman yangını nedeniyle eyalet çapında acil durum ilan edildi.ABD’nin Kuzey Dakota eyaletinde geniş çaplı orman yangını çıktı.

Haber 02-04-21 12:59

Adı: Şeytan ayakkabısı! İçinde insan kanı var!

Rapçi Lil Nas X, MSCHF isimli bir sanat kolektifi ile birlikte, üzerinde bir damla insan kanı olan Satan Shoes (Şeytan Ayakkabılar) isimli spor ayakkabılar çıkardı. Gerçek insan kanı barındıran ayakkabılar sosyal medya üzerinde tepki çekmeye devam ederken, Güney Dakota Valisi de rapçiye savaş açtı.

Haber 29-03-21 16:39

Dakota Fanning, The First Lady dizisinde başkanın kızı rolünde

Showtime kanalının merakla beklenen The First Lady dizisine genç oyuncu Dakota Fanning katıldı. Fanning, Ford çiftinin tek kızı Susan Ford'a hayat verecek.

Magazin 03-03-21 11:50

Elle ve Dakota Fanning kardeşlere kötü haber

Başrollerini Elle ve Dakota Fanning kardeşlerin paylaştığı dönem filmi The Nightingale yeniden ertelendi.

Trend 23-02-21 13:53

Stellantis yeni Ram Dakota kamyonet planlarını iptal etti

Ram Dakota'nın üretimi 2011'den sonra durdurulmuştu. Ancak yıllar geçtikçe, pikapın yeniden tanıtılacağına dair söylentiler su yüzüne çıktı. Ancak Stellantis'in projeyi iptal ettiği iddia ediliyor.

Haber 23-02-21 09:27

Dakota Johnson: 'O sahnelerde panik atak krizi geçirdim'

Grinin Elli Tonu filmiyle adını dünyaya duyuran Dakota Johnson, yeni filmi Our Friend'deki ilk şarkı sahnesine hazırlanırken panik atak krizi geçirdiğini ve yaşadığı deneyiminin çok ürkütücü olduğunu söyledi.

Trend 22-01-21 08:52

Grinin Elli Tonu’yla adını duyuran Dakota Johnson’ın yeni filminden fragman geldi

Dakota Johnson, Casey Affleck ve Jason Segel’in başrollerini paylaştığı drama Our Friend’den ilk fragman yayınlandı.

Trend 24-11-20 14:34

Korona salgınında ölüm oranı en yüksek yer: Kuzey Dakota

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinin, Covid-19 salgını ile ilgili yapılan bir araştırmada dünyanın en yüksek ölüm oranına sahip bölgesi olduğu ortaya çıktı. Güney Dakota'yla birlikte en düşük maske kullanma oranına sahip eyalette maske kuralı geçen haftadan bu yana uygulanmaya başlandı.

Haber 19-11-20 12:22

Maske Takmanın Zorunlu Olduğu Eyalet Sayısı 35’e Yükseldi

Amerika’da vaka sayısındaki hızlı artış eyaletleri tedbirler almaya zoruluyor. Son olarak Kuzey Dakota eyaletinde maske takmak hale zorunlu hale getirildi. Ülkede vaka sayısı 11 milyona yaklaşıyor

Haber 15-11-20 15:42

ABD’de tepki çeken koronavirüs kararı

ABD’nin Kuzey Dakota eyaleti valisi Doug Burgum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, isteğe bağlı olarak, semptom göstermeyen ancak koronavirüs taşıyan hemşirelerin, hasta bakmaya devam edebileceklerini belirtti. Söz konusu karara hemşireler tepki gösterdi.

Haber 14-11-20 10:22

Grinin Elli Tonu’yla adını duyurmuştu! Elvis Presley’nin torunuyla aynı projede

Cult Following dizisinin başrolleri belli oldu. Dakota Johnson ve Riley Keough, bir tarikatta büyüyen Bexy Cameron’ın Cult Following adlı anı kitabının dizi uyarlamasında rol alacak.

Trend 30-10-20 16:02

ABD’de 27 Eyalette Yeni Corona Vakalarında Artış

ABD’de yeni Corona virüsü vakaları Eylül ayında Ağustos’a oranla 27 eyalette arttı. Ortabatı eyaletlerden Kuzey Dakota, Güney Dakota ve Wisconsin’de bir ayda yeni vakalarda yüzde 50’den fazla artış yaşandı

Haber 02-10-20 02:23

ABD’de Eylül Ayında 27 Eyalette Yeni Corona Vakalarında Artış

ABD’de yeni Corona virüsü vakaları Eylül ayında Ağustos’a oranla 27 eyalette arttı. Ortabatı eyaletlerden Kuzey Dakota, Güney Dakota ve Wisconsin’de bir ayda yeni vakalarda yüzde 50’den fazla artış yaşandı

Haber 02-10-20 02:03

Trump: Rushmore Anıtı’na heykelimin eklenmesi fena fikir değil

ABD Başkanı Donald Trump, Güney Dakota Valisi'nden dört eski ABD Başkanı'nın dev heykellerinin yer aldığı Rushmore Dağı Anıtı'na kendi heykelinin de eklenmesini istediği iddiasını yalanladı, ancak "Fena fikir değil" dedi.

Haber 10-08-20 13:17

Amerikan Yerlilerinden Trump’ın Rushmore Ziyaretine Tepki

ABD Başkanı Donald Trump, 4 Temmuz Bağımsızlık Bayramı kutlamaları için Güney Dakota eyaletindeki tarihi Rushmore Dağı Anıtı’nı ziyaret edecek. Amerikan yerlileri ziyarete tepkili

Haber 03-07-20 21:24

ABD’de Protestolar Gölgesindeki Önseçimlerden Çarpıcı Sonuçlar

Pennsylvania, Indiana, Maryland, Rhode Island, Iowa, Montana, New Mexico ve Güney Dakota ile başkent Washington Salı günü Temsilciler Meclisi ve Senato’daki koltukları da içeren parti önseçimleri için sandık başına gitti

Haber 03-06-20 17:41

ABD'de askeri üsse düzenlenen saldırıda iki asker öldü

ABD’nin North Dakota eyaletindeki askeri üsse düzenlenen saldırıda iki askerin öldüğü bildirildi.

Haber 02-06-20 02:52

Dakota Johnson’ın adı, Olivia Wilde'ın Don't Worry Darling filmiyle birlikte anılıyor

Olivia Wilde, yeni filmi "Don't Worry Darling" için Dakota Johnson ile görüşme yapıyor.

Trend 14-05-20 13:37

Koronavirüs: ABD'nin South Dakota eyaletinde yerli halk barikatları kaldırmayı reddediyor

ABD'nin Güney Dakota eyaletinin yerli halklarından Siouxlar kendi topraklarının girişlerine koronavirüs önlemi olarak kurdukları barikatleri kaldırmayı kabul etmiyor.

Haber 11-05-20 20:35

Dev fabrikadaki koronavirüs skandalının perde arkası!

ABD'nin Güney Dakota eyaletinde bulunan ve ülkenin en büyük fabrikalarından biri olan Smithfield'da yaşanan skandalın perde arkası ortaya çıktı. Virüs kapan çalışanları olmasına rağmen üretimi durdurmayan fabrikada yaşananlar tüyler ürpertti.

Haber 23-04-20 10:42

Koronavirüs: ABD'deki en büyük salgının bilinmeyen hikâyesi

ABD'de çok sayıda Kızılderili koruma bölgesinin bulunduğu Güney Dakota eyaletinin en büyük şehri Sioux Falls'da nasıl oldu da ülkedeki koronavirüs salgınında en büyük öbek oluştu?

Haber 22-04-20 14:21

ABD’de uçak düştü: 9 ölü, 3 yaralı

ABD’nin Güney Dakota eyaletinde 12 kişiyi taşıyan uçak, kalkıştan hemen sonra düştü.

Haber 01-12-19 09:55

ABD’de küçük uçak düştü: 9 ölü, 3 yaralı

ABD’nin Güney Dakota eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı açıklandı.ABD Ulusal Taşımacılık Güvenlik Kurulu’ndan yapılan yazılı açıklamada, ABD’nin Güney Dakota eyaletinde 12 kişinin bulunduğu Pilatus PC-12 tipinde küçük bir uçağın Chamberlain havalimanından havalandıktan kısa bir süre sonra Brule ilçesinde bir mısır tarlasına düştüğü belirtildi.Yetkililer, düşen uçağın Chamberlain kentinden, Idaho Falls’a gittiğini, uçakta bulunan 12 kişiden 9’unun hayatını kaybettiğini, yaralanan 3 kişinin ise Sioux Falls’da bir hastaneye kaldırıldığını açıkladı.Kazada ölenlerin kimlikleri ile ilgili açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haber 01-12-19 09:15

ABD'de uçak kazası: 9 ölü, 3 yaralı

ABD'nin Güney Dakota eyaletinde meydana gelen küçük uçak kazasında 2'si çocuk 9 kişi öldü.

Haber 01-12-19 06:41

Dakota Johnson’dan cesur hamle! Taciz olaylarını yayınladı

Genç oyuncu Dakota Johnson, cinsel taciz hikayelerini anlatan kadınların sesleriyle oluşturduğu podcast’in ilk bölümünü yayınladı.

Trend 01-10-19 11:41

Müslüman bir kadını canlandıran Dakota Fanning eleştiri oklarının hedefinde

Dakota Fanning’in "Sweetness In The Belly" filminde canlandırdığı yeni karakter olay yarattı.

Trend 06-09-19 09:26

Dakota Johnson ile Chris Martin ayrıldı

Grinin Elli Tonu filminin yıldızı Dakota Johnson ile Coldplay grubunun solisti Chris Martin, iki yıllık ilişkilerini bitirme kararı aldı.

Magazin 15-06-19 13:05

Dinozorların öldüğü gün neler oldu? Detaylar fosillerde bulundu

ABD'deki Kuzey Dakota eyaletinde araştırma yapan bilim insanları, balık ve ağaç fosillerinden yola çıkılarak dinozorların öldüğü güne ait detaylar bulunmaya çalıştı. 66 milyon yıl önce gerçekleşen olayla ilgili izlere rastlayan bilim insanları, dinozorları yeryüzünden yok eden gök taşının izlerine rastladı. İşte detaylar...

Haber 03-04-19 10:38

ABD’de gizemli ölümler

ABD’nin Kuzey Dakota eyaletinde yer alan bir iş yerinde cesetler bulunduğu, olayın araştırıldığı belirtildi.ABD’de polis tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Dakota eyaletinde bir iş yerinde cansız bedenler bulunduğu ifade edildi.

Haber 02-04-19 10:18

Dakota Johnson’lı “Wounds”un posteri yayınlandı

Son dönemin popüler oyuncuları Armie Hammer ile Dakota Johnson’ın başrollerini paylaştığı “Wounds” filminin posteri görücüye çıktı.

Trend 25-01-19 15:52

Dakota Johnson'dan şaşırtan itiraf

Elli Tonu serisiyle (Grinin, Karanlığın, Özgürlüğün) yıldızı parlayan Dakota Johnson itiraf etti! Johnson ailesinin bağımlılıklarından dolayı kendisini doktor desteği için terapi merkezine gönderdiklerini de dile getirdi.

Magazin 07-10-18 10:50

Dakota Johnson telefon numarasını paylaştı

Global Citizen Festival’de sahneye çıkarak kadınlardan hikayelerini kendisiyle paylaşmalarını isteyen oyuncu Dakota Johnson, telefon numarasını verdi

Magazin 02-10-18 10:53

İnsan evladına bunu nasıl yapar! Kalpsiz anneye ağır ceza!

ABD'nin Güney Dakota eyaletinde 30 yaşındaki bir anne yatağını ıslattığı gerekçesiyle iki yaşındaki oğlunu döverek öldürdü! Mahkeme vicdansız anneye 40 yıl hapis cezası verdi.

Haber 19-07-18 14:12

Dakota Johnson: O sahnelerden sonra terapi gördüm

ABD’li oyuncu Dakota Johnson, son filmi Suspiria'yla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu

Magazin 20-04-18 17:27