Devre Arasi Transfer Donemi Ne Zaman Haberleri

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI! Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Trabzonspor Beşiktaş maç sonucu araştırılıyor. Milli aranın sona ermesinin ardından bordo mavililer kendi sahalarında siyah beyazlıları konuk etti. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın çalıştırdığı bordo mavili ekipte Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic'in sakatlıkları bulunuyor. Takıma yeni transfer olan Batista Mendy, Berat Özdemir, Paul Onuachu ve Umut Güneş'in ise ilk kez kadroda yer almadı. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Spor 2023-09-17 22:11:59

Transfer sezonu bitti mi, ne zaman bitiyor? 2023-2024 yaz transfer sezonu bitiş tarihi

Süper Lig'de yaz transfer döneminin ne zaman sona ereceği sporseverler tarafından merak konusu oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) konuya ilişkin açıklama yapıldı. Peki, Transfer sezonu bitti mi, ne zaman bitiyor? 2023-2024 yaz transfer sezonu bitiş tarihi ne zaman?

Spor 2023-08-17 17:30:53

Transfer dönemi ne zaman başlıyor ve bitiyor? TFF tarih verdi! 2023-2024 yaz transfer sezonu başlangıç ve bitiş tarihi

Süper Lig'de yaz transfer döneminin ne zaman başlayacağı ile hangi tarihte sona ereceği sporseverler tarafından merak konusu oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) konuya ilişkin açıklama yapıldı. Peki, transfer dönemi ne zaman başlıyor ve bitiyor? İşte, TFF'den yapılan açıklama ile 2023-2024 yaz transfer sezonu başlangıç ve bitiş tarihi...

Spor 2023-06-07 13:38:20

Borsa devre kesici nedir, ne zaman yapılır ve ne kadar sürer? Borsa neden düştü? 2022'den bu yana ilk!

Borsa devre kesici ile ilgili sorgulamalar basında yer alan son dakika haberlerinin ardından hız kazandı. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri sonrası Borsa İstanbul BIST 100 endeksi sert düşüşle haftaya başladı. Yüzde 6,38 değer kaybı sonrası devre kesici uygulandı. Peki, Borsa neden düştü? Borsa devre kesici nedir, ne zaman yapılır ve ne kadar sürer?

Finans 2023-05-15 10:46:37

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş, erteleme maçında Antalyaspor'u ağırlayacak!

Beşiktaş ile Antalyaspor Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme maçında karşılaşacak. Taksim'de gerçekleşen bombalı saldırı nedeniyle ertelenen ve Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ikinci kez ileri tarihte oynanması planlanan maç için beklenen gün geldi. Siyah-beyazlı takım yarın rakibini ağırlayacak. Kartal'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler maçta yer alamayacak. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Spor 25-02-23 15:33

BORSA NE ZAMAN AÇILACAK, bugün açık mı? Borsa İstanbul saat kaçta açılıyor? Yeni paket açıklandı!

Borsanın ne zaman açılacağı son dakika gelişmeleriyle hem yatırımcıların hem de vatandaşların gündeminde yer alıyor. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası 8 Şubat’ta devre kesici uygulanmış ve o günkü işlemler iptal edilmişti. Borsanın depremden sonra üç gün açık kalmasına ilişkin tartışmalar sürerken endeks 8 günün ardından işlemlere açılacak. Peki, borsa ne zaman açılacak, hangi tarihte? Borsa İstanbul açıldı mı, saat kaçta açılır?

Finans 15-02-23 08:21

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul açıkladı: İşte alınacak tedbirler...

Borsa İstanbul’un açılışı için geri sayım devam ediyor. 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi sonrası 8 Şubat’ta devre kesici uygulanmış ve o günkü işlemler iptal edilmişti. Borsa İstanbul, piyasaların açılışı ile birlikte piyasa işleyiş esaslarında yapılacak değişiklikleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımladı. Peki, borsa ne zaman açılacak? İşte alınan önlemlere ilişkin yapılan açıklama ve detaylar...

Finans 15-02-23 08:02

Borsa durdu mu, kapandı mı? Borsa devre kesici nedir? Deprem felaketinin 3. gününde flaş karar: Borsa İstanbul'da işlemler durduruldu!

Borsa İstanbul'da, BIST 100 endeksinde düşüşün yüzde 5 ve yüzde 7 sınırını aşması sonrası sırasıyla saat 10.12.01 ve 10.42.31'de Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi çalışmıştı. Geçtiğimiz gün olduğu gibi bugün de devre kesiciler tetiklendi. 2. defa düşüş devam edince Borsa İstanbul'da işlemler durduruldu. Borsa İstanbul'da ne zaman işlem yapılabilecek? İşte detaylar...

Finans 08-02-23 13:12

Süper Lig ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022-2023 Süper Lig ikinci transfer sezonunda sona yaklaşılıyor!

Süper Lig ara transfer döneminin ne zaman başlayıp ne zaman biteceği futbol severlerin merak etiği bir konu oldu. 2022-2023 Süper Lig ikinci transfer sezonu 12 Ocak tarihinde başlamıştı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer hamleleri yapmaya başladı. Peki, Süper Lig ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022-2023 Süper Lig ikinci transfer sezonu bitti mi?

Spor 30-01-23 23:42

Hisse senedi virman yazısı dilekçe örneği nedir? Virman kaydı nasıl yapılır ve yazılır?

Bankalar arası hisse senedi transferi söz konusu olduğu zaman hisse senedi virmanı işlemi ön plana çıkar. Nitekim hisse senedi virmanı ile bir senedin fiyatının yükselmesinden etkilenilmesi söz konusu olmadan bankalar arası transfer işlemi tamamlanabilir. Dolayısıyla virman yazısının nasıl yazılacağı ve bu işlemin ne kadar süreceği gibi konular da sıklıkla araştırılır. Hisse senedi virmanı nasıl tamamlanır?

Finans 06-01-23 09:29

Transfer sezonu ne zaman bitecek? İşte TFF tarafından yayımlanan takvim!

Transfer sezonunun ne zaman sona ereceğini öğrenmek isteyen futbolseverler internette araştırma yapmaya başladı. Bilindiği üzere Süper Lig'de 65. sezonun perdesi 5 Ağustos Cuma günü oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçı ile açıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından (TFF) transfer sezonunun bitiş takvimi ile ilgili yapılan açıklama merak konusu oldu. Peki Transfer sezonu ne zaman bitecek? İşte TFF tarafından yayımlanan takvim...

Spor 08-08-22 22:00

Galatasaray Fiorentina maçı hangi kanalda yayınlanacak? GS Fiorentina hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Galatasaray Süper Lig'de yeni sezon öncesi son hazırlık karşılaşmasına çıkıyor. Okan Buruk'un hocalığını üstlendiği Galatasaray, bu akşam İtalyan takımı Fiorentina ile hazırlık maçına çıkacak. Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden sarı kırmızılı ekipte transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı kırmızılı taraftarlar bu akşam oynanacak Fiorentina hazırlık müsabakasının hangi kanalda, saat kaçta ve nerede oynanacağını merak ediyor.

Spor 31-07-22 13:01

Partizan Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe maçının canlı yayın bilgileri

Partizan Fenerbahçe maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak. Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlık kampını sürdüren ve transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bu hafta sonu Sırbistan'ın güçlü ekibi Partizan'la hazırlık maçı oynayacak. Partizan Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen sporseverler, mücadelenin canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Partizan Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 28-06-22 17:07

Ünlü basketbolcunun eşinden itiraflar! Kocam doyumsuz! 2 saat boyunca...

Daha önce birçok Avrupa kulübünde forma giyen ve son olarak NBA G Lig ekiplerinden Lakeland Magic'e transfer olan Janis Timma'nın şarkıcı eşi Anna Sedokova, katıldığı bir programda çarpıcı itiraflarda bulundu. Kendisine cinsel birliktelik süresinin ne kadar olduğu sorusu yöneltilen Ukraynalı sanatçı "Her zaman iki saat sürüyor, kocam doyumsuz" dedi.

Spor 21-06-22 10:03

Transfer dönemi ne zaman başlayacak? TFF açıkladı! İşte futbolda transfer dönemi başlangıç tarihi!

Futbolda 2022-2023 sezonu birinci transfer ve tescil döneminin Türkiye için resmen ne zaman başlayacağı, futbolseverler tarafından yoğun şekilde sorgulanıyor. Destekledikleri takımların yapacağı transferlere odaklanan taraftarlar, transfer sezonunun açılacağı tarihi sorguluyor. Peki transfer dönemi ne zaman başlayacak?

Spor 30-05-22 01:51

Ne yaptın Mustafa Kapı! Oyuna girdi ve 15. saniyede...

Galatasaray altyapısında yetişen ve sonrasında sarı kırmızılı takımdan ayrılan Mustafa Kapı, Fransa'nın Lille takımına transfer olmuştu. Burada beklenen gelişimi gösteremeyen Kapı, devre arası transfer döneminde Adana Demirspor'un yolunu tuttu. Genç oyuncu Kasımpaşa'ya karşı ilk kez forma giyerken büyük bir şanssızlık yaşadı. İkinci yarıda sahaya dahil olan Mustafa Kapı, 15. saniyede rakibine penaltı yaptırdı. Kapı, pozisyon sonrasında büyük üzüntü yaşadı.

Spor 17-04-22 19:58

2022 Süper Lig ne zaman bitecek? İşte Süper Lig 2021-2022 sezonu bitiş tarihi ve güncel puan durumu!

İlgiyle takip edilen Süper Lig'de geçtiğimiz Ağustos ayında başlayan 2021-2022 sezonunda ilk devre, 19. hafta maçlarıyla 27 Aralık 2021 tarihinde sona ermişti. Şimdi ise 2022 Süper Lig'in ikinci sezonunun ne zaman biteceği merak ediliyor. Peki 2022 Süper Lig ne zaman bitecek? İşte Süper Lig 2021-2022 sezonu bitiş tarihi!

Spor 15-02-22 00:56

Türk futbolu böyle skandal görmedi! Fıkra gibi transfer...

Türk futbolunda ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre Oktay Aşlık adında bir menajer, İzmir'de yaşayan iki amatör futbolcunun ailesinden 100'er bin TL para alarak profesyonel yapma vaadinde bulundu. Kayserispor ile antrenmanlara çıkan Kemal Mart isimli futbolcu bir süre Kayseri'de kaldı. Menajer Oktay Aşlık, profesyonel imza atıldığı zaman 100 bin TL almayı taahhüt etmişken parayı önden isteyince Kemal Mart'ın babası da ücreti ödedi. Daha sonra ne çocuklar imza attı ne de menajer sözünü tuttu.

Spor 03-02-22 11:35

2022 Transfer sezonu ne zaman bitiyor? Ara transfer sezonu hangi gün sona erecek?

Futbolda 2021-2022 ara transfer döneminin sonuna gelinmeye başlandı. Bu dönemde Süper Ligde mücadele eden pek çok kulüp kadrolarını güçlendirmek için yerli ve yabancı kulüp futbolcularını kendi takımlarına transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Vatandaşlar bu yeni transferlerin sonucunun ne olacağını şimdiden araştırmaya başladı.

Spor 02-02-22 08:31

2022 transfer dönemi ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? Ara transfer tarihi belli oldu!

TFF 2021 - 2022 kış transfer dönemine kısa bi süre kaldı. Bu süre içerisinde takımlar, kadrolarını ek takviyelerle güçlendirecek. Peki ara transfer ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? İşte detaylar…

Spor 28-12-21 16:49

Konuşanlar All Star ne zaman izlenecek? Konuşanlar All Star Exxen’de var mı?

Youtube ile başlayan Konuşanlar programının serüveni, sonrasında Acun Ilıcalı ile anlaşılması sonrasında ise Exxen platformuna transfer olmuştu. Çekimleri yapılan Konuşanlar All Star'ın ne zaman izleneceği merak ediliyor. Peki Konuşanlar All Star ne zaman izlenecek? Konuşanlar All Star Exxen’de var mı? İşte merak edilenler...

Trend 08-11-21 01:20

Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz'den ilk fragman

Fox TV'den TV8'e transfer olan Zuhal Topal, Yemekteyiz programıyla ekranlara dönüyor. Hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yayın tarihi de belli oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk tanıtımı da yayınlandı.

Magazin 07-09-21 01:22

Transfer sezonu ne zaman bitiyor? 2021-2022 futbolda transfer dönemi ne zaman ve hangi gün bitecek?

Transfer sezonunun ne zaman sonlanacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. 17 Haziran'da başlamış olan 2021-2022 birinci transfer ve tescil döneminin bu ay sona ermesi bekleniyor. Peki transfer sezonu ne zaman bitiyor? 2021-2022 futbolda transfer dönemi ne zaman ve hangi gün bitecek? İşte merak edilenler...

Spor 02-09-21 02:07

Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Kızılbük GYO halka arz hisse fiyatı nedir? Eşit mi, oransal mı?

Kızılbük GYO halka arz süreci başladı. Şirket devre mülk, alışveriş, otel, termal tesis ve ve yaşam alanları yatırımlarına ilişkin 5,5 Milyar TL portföy büyüklüğüne sahip. Kızılbük GYO halka arzı 4-5-6 Ağustos tarihlerinde tamamlanacak. Kızılbük GYO hisselerinin halka arz fiyatı belirlendi. İşte merak edilenler...

Finans 05-08-21 14:44

Kocaelispor yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor

Yardımcı antrenör Turgay Karslı: "Kocaelispor için transfer hiç bitmiyor ve bitmez. İhtiyaç duyduğumuz her alana her zaman oyuncu bakıyoruz" - "Bu takımın hocası Mustafa Reşit Akçay'dır. Ne zaman isterse doktoru nasıl uygun görürse bıraktığı yerden takımla devam etme şansına her zaman sahip"

Yurthaber 24-07-21 13:29

Luis Campos: Burak Yılmaz'ın futboluna aşığım

Lille'in eski sportif direktörü Luis Campos, Burak Yılmaz'ı neden transfer ettiğini, ilk ne zaman keşfettiğini ve Monaco'da almak istediğini anlattı.

Spor 11-06-21 16:38

2021-2022 transfer sezonu ne zaman başlayacak? TFF 2021-2022 Süper Lig transfer sezonu tarihi...

Futbolseverlerin keyifle izlediği Süper Lig’de bir sezon daha sonlanırken, 2021-2022 Süper Lig transfer sezonu ne zaman başlayacak sorusu da futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Sezonun bitişinin ardından tüm takımlar eksikliklerini belirleyip bu konularda kendilerini yenilemek için uğraşacaklar. Peki transfer sezonu ne zaman başlayacak? İşte 2021-2022 Süper Lig transfer sezonu tarihi...

Spor 27-05-21 12:11

Transfer sezonu ne zaman başlayacak?

2021-2022 sezonu transfer sezonu ne zaman açılacak. Milyonlarca taraftarın, takımlarının yapacağı transferleri merakla bekliyor. Kulüplerin yeni sezonda yapacakları transferlerin tarihi belli oldu mu? Her sezon başı yaz transfer sezonu bu sene hangi tarihlerde başlayacak. İşte TFF’den yapılan açıklama…

Spor 21-05-21 22:48

2021-2022 Transfer Sezonu ne zaman başlayacak? İşte TFF’den yapılan açıklam

Göztepe’yi deplasmanda 2-1 yenen Beşiktaş, 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Sezonun bitimiyle birlikte taraftarların gözleri yaz transfer sezonuna çevrildi. Peki takımların transferlerine başlayacağı transfer sezonu, ne zaman başlayacak?

Spor 19-05-21 23:58

Devre kesici uygulaması nedir? Devre kesici uygulaması ne zaman ve nasıl olur?

TCMB Başkanı'nın görevden alınmasının ardından bugün yurt içi piyasalarda dalgalı bir durum hakim. Borsa İstanbul'da ise iki kez üst üste devre kesici uygulaması aktif oldu. Peki devre kesici uygulaması nedir, ne zaman ve neden olur?

Finans 22-03-21 15:33

Devre arası transfer dönemi ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?

2020-2021 sezonunda devre arası transfer dönemi ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? İşte bu sorunun yanıtı...

Spor 04-01-21 09:59

Kuruluş Osman'a yeni sezonda flaş transfer! Kuruluş Osman ne zaman başlıyor?

ATV'de Eylül ayında 2. sezonuyla ekrana gelecek olan Kuruluş Osman dizisine sürpriz bir oyuncu katıldı. Poyraz Karayel dizisindeki rolüyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Kanbolat Görkem Arslan, Kurulu Osman'ın yeni sezonda rol alacak.

Magazin 31-08-20 20:35

Didem Arslan Yılmaz'ın yeni programının tanıtımı yayınlandı! Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme ne zaman başlıyor?

Habertürk TV'den Show TV'ye transfer olan Didem Arslan Yılmaz'ın yeni programı Vazgeçme'nin tanıtımı yayınlandı. Deneyimli haberci Didem Arslan Yılmaz yeni programında cinayetleri çözecek ve kayıpları arayacak.

Magazin 03-08-20 00:40

2020 yaz transfer dönemi ne zaman başlıyor? İşte o tarih...

FIFA, normal şartlarda 8 Haziran'da transfer penceresini açmayı planlayan Fransa'ya beklemesini söyledi ve alacağı resmi kararın kısa süre içerisinde açıklanacağını duyurdu. Buna göre, her ülke kendi ulusal liginin bitimine 4 hafta kala transfer penceresini açma hakkına sahip olacak ve 1 Ekim'de transfer pencereleri kapanacak.

Spor 08-06-20 15:15

Kayserispor’da sağ bek Zoran’a emanet

Hes Kablo Kayserispor’un devre arasında transfer ettiği Zoran Kvrzic kalan son 8 haftada sağ bekte görev yapacak.Süper Ligin başlamasına kısa bir zaman kala ligde kalma mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yurthaber 02-06-20 12:52

Kayserispor’da sağ bek Zoran’a emanet

Hes Kablo Kayserispor’un devre arasında transfer ettiği Zoran Kvrzic kalan son 8 haftada sağ bekte görev yapacak.Süper Ligin başlamasına kısa bir zaman kala ligde kalma mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yurthaber 02-06-20 12:52

Fenerbahçe ve Beşiktaş N'Sakala'nın peşinde

Aytemiz Alanyaspor'da sözleşmesi bitecek olan ve hangi takıma gideceği en çok merak edilen isimlerden biri olan sol bek Fabrice N'Sakala, hakkında çıkan transfer söylentileri, futbol yaşamındaki hedefleri ve futbola ne zaman veda etmek istediğiyle ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuştu. N'Sakala sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan değil birçok kulüpten transfer teklifi aldığını söyledi.

Spor 08-05-20 14:45

Sosyal medyada Gökhan Gönül - Caner Erkin tartışması

Süper Lig’de sezonun geri kalanının ne zaman başlayacağı konuşulurken transfer iddiaları da ortaya atılmaya devam ediyor. Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in isimleri eski takımları Fenerbahçe ile anılmaya başladı. Çıkan haberler, sosyal medyada bazı Fenerbahçeli taraftarlar arasında kriz yarattı.

Spor 30-04-20 14:45

Kayserisporlu Diego Angelo: En güzel golümü Kayserispor’a attım

Hes Kablo Kayserispor’un stoper oyuncusu Diego Angelo, en güzel golünü Kayserispor’a karşı attığını söyledi.Bu sezon devre arasında Antalyaspor’dan kiralık olarak Kayserispor’a transfer edilen Brezilyalı futbolcu Diego Angelo, Covid19 salgınının yaşandığı şu günlerde ailesiyle birlikte evinde zaman geçiriyor.

Yurthaber 25-04-20 12:46

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan harcama limitleri açıklaması

"Burada herhangi bir kulübün isteğiyle, herhangi bir şekilde yapılacak değişiklik, türü ne olursa olsun o talimata ve o maddelere uyan kulüplere haksızlık olarak değerlendirilir" - "Kaybettiğim 80 milyon liramı geri versinler, o zaman ben de yeni faiz oranın altına imza atayım, kabul edeyim. Ben burada kayba uğrayacağım, kayba uğradıktan sonra yolun yarısında 'pardon' denilecek. O pardon o kadar masum bir pardon olmuyor o zaman" - "Devre arasında harcayacağımız para 2-2,5 milyon avro civarındaydı. Bunun zaten 1'i gitti, geriye 1,5 kaldı" - "Uğurcan'ı Premier Lig ve Ligue 1 kulüpleri izliyor"

Spor 11-01-20 12:31

11 Ocak Cumartesi DHA Spor Gündemi

(ÖZEL) Göztepe'nin İtalyan oyuncusu Stefano Napoleoni: Taraftar karşısında büyülendim "Yeni stadımızda daha iyi sonuçlar alacağız" "Cengiz Ünder ile sürekli irtibattayız" "Yeni hocamızla öz güvenimiz arttı" "İzmir'de yaşamak bana keyif veriyor" "Mossoro ile oynamaktan keyif alıyorum" "Geçen sezon elimizdeki şampiyonluğu verdik" "Göztepe ile şampiyonluk yaşamak güzel olur" "Türkiye - İtalya maçı benim için farklı bir durum" "İlk maçı benim golümle kazanmak ekstra mutluluk olur" (ÖZEL) Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: Ligin ilk yarısını güzel yerde bitirdik, devam etmek önemli "Beşiktaş maçı şölen olacak" "Obertan'ın önemli bir kariyeri var" "64 puan sizi şampiyon yapar" "Türk futbolunun en büyük sorunu alt yapıdır" *** KULÜPLERİN KAMP VE DEVRE ARASI TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR FENERBAHÇE - Sarı-lacivertliler günü izinli geçirecek.

Spor 11-01-20 09:25

10 Ocak Cuma DHA Spor Gündemi

(ÖZEL) Ankaragücü'nün Hırvat oyuncusu Ante Kulusic: Burak Yılmaz ile sürekli bir savaş içerisindeyiz ''Her maça bir savaşmış gibi çıkacağız'' ''Ligin ilk yarısı bizim için iyi geçmedi'' ''Taraftarları çok seviyorum'' (ÖZEL) Çaykur Rizespor'un milli kalecisi Gökhan Akkan: Avrupa'da oynamak istiyorum "Anadolu'dan şampiyon çıkmasını isterim" "İsmimin büyük ve Avrupa'daki takımlarla anılması mutluluk veriyor" "Süper Lig'de tüm oyuncular kaliteli ve değerli" "Grup maçlarında hiçbir takımın yenilmez olmadığını gösterdik" "Çaykur Rizespor'un daha yukarılarda olması için çalışıyoruz" "Sezon başında aramızdan ayrılacak oyuncuların olacağını biliyorduk" "Türk kaleciler kendini Avrupa'da göstermeli" "Şu anki alt yapı oyuncuları bilinçli yetişiyor" "Yabancı kuralı sayesinde birçok oyuncu Avrupa'ya gitti" (ÖZEL) Konyaspor'un Slovenyalı sağ beki Nejc Skubic: Bir arada kalma, savaşma ve bu durumu düzeltme zamanı "Aykut Kocaman benim için en iyi hoca" "İnanın bu durumdan çıkacağız" "Ligde talihsiz sonuçlar aldık" "Takımıma güveniyorum" "1-2 maç yenildikten sonra güvenimizi kaybettik" "Birini seç derlerse o Ömer Ali olur" "İlk seçeneğim her zaman Konyaspor" (ÖZEL) Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi: Amacımız ligde hatırı sayılır bir kulüp olmak  "Hedef ilk 10" "Fenerbahçe'yi yenip yolumuza devam etmek istiyoruz" "Süper Lig'de 3 tane yerli oyuncu oynatma mecburiyeti olsun" "1-2 nokta transfer olabilir" "Taraftara aidiyet kazandırmak için projeler başlattık"  "VAR'ın uygulanmasında birtakım sıkıntılar var" "Şenol hocamızı tebrik ediyorum" *** KULÜPLERİN KAMP VE DEVRE ARASI TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR FENERBAHÇE 11.30 Sarı lacivertli ekip ikinci devre hazırlıklarını sürdürecek.

Spor 10-01-20 09:32

Türkiye'nin Otomobili tanıtım toplantısı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş: - "Yeniliğe çıktığımız yolun aynı zamanda yeni bir lige de çıkmak olduğunun altını çizmek isterim" - "2022 yılında seri üretime başladığımızda bizim şirketimiz ödenmiş öz sermayesi en yüksek otomobil şirketi olacak" - "200 beygirli aracımız ile 7,6 saniyede, 400 beygirli aracımız ile 4,8 saniyede aranızdaki hızseverleri resmen koltuğa yapıştıracağız" - "Dünyanın en iyilerini Türkiye'de bulduğumuz zaman Türkiye'de, henüz yoksa yurt dışından bularak know-how'ı transfer edene kadar beraber çalışıyoruz" - "Şarj altyapısı ne durumda' konusunda bakanlıklarımızla beraber ortak çalışıyoruz. 2022 yılında Türkiye'nin şarj altyapısı sorununun çözüleceğine inanıyoruz" - "Ürün gamında 15 sene içerisinde 5 model olacak. İlk 2 senede SUV'la başlayıp, akabinde 18-24 ay içerisinde C segment sedanımızı getireceğiz"

Yurthaber 27-12-19 16:41

Türkiye'nin Otomobili tanıtım toplantısı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş: - "Yeniliğe çıktığımız yolun aynı zamanda yeni bir lige de çıkmak olduğunun altını çizmek isterim" - "2022 yılında seri üretime başladığımızda bizim şirketimiz ödenmiş öz sermayesi en yüksek otomobil şirketi olacak" - "200 beygirli aracımız ile 7,6 saniyede, 400 beygirli aracımız ile 4,8 saniyede aranızdaki hızseverleri resmen koltuğa yapıştıracağız" - "Dünyanın en iyilerini Türkiye'de bulduğumuz zaman Türkiye'de, henüz yoksa yurt dışından bularak know-how'ı transfer edene kadar beraber çalışıyoruz" - "Şarj altyapısı ne durumda' konusunda bakanlıklarımızla beraber ortak çalışıyoruz. 2022 yılında Türkiye'nin şarj altyapısı sorununun çözüleceğine inanıyoruz" - "Ürün gamında 15 sene içerisinde 5 model olacak. İlk 2 senede SUV'la başlayıp, akabinde 18-24 ay içerisinde C segment sedanımızı getireceğiz"

Finans 27-12-19 16:39

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in ilk devre son maçında Beşiktaş - Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanından mağlup ayrılan Beşiktaş, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor. Peki Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Spor 25-12-19 16:26

Maçın ardından

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın: "İç sahada bu kadar kötü oynayıp rakibe bu kadar müsaade etmek, bireysel hatalar yapmak doğru oyun değil" - "Transfer konusunda yönetimle görüştük. Devre arasında tabii ki biz de bir şeyler yapmak istiyoruz. İmkanlarımız el verirse 1-2 oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz" - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal: "Bugün burada iyi mücadele ederek, ne yaptığımızı bilerek oyun ortaya koyduk"

Spor 21-12-19 18:18

21 Aralık Cumartesi DHA Spor Gündemi

(ÖZEL) Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: Galatasaray her zaman liderliğe oynayacak bir karaktere sahip "Türkiye Kupası denince ilk akla gelen takım Galatasaray" "Transferlerle ilgili açıklamalar devre arasında"  (ÖZEL) Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fikret Gökhan: İki kupada da ilerlemek istiyoruz "Ligde artık hiçbir sonuç şaşırtmıyor" "Takımımız bir kolej havası yakaladı" "Sözleşe yenilenecek oyuncularla bir sorun olacağını düşünmüyoruz" "Hedefi olan takımlarda transfer bitmez" (ÖZEL) Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Ali Temel: Başakşehir maçından galip ayrılacağız   "Müzemizdeki kupanın yanına bir kupa daha almak istiyoruz" "Teknik heyetimiz transferler için çalışıyor" (ÖZEL) Başakşehirli futbolcu Berkay Özcan: Ligin ilk yarısını iki galibiyetle kapatmak istiyoruz "Sporting eşleşmesi güzel olacak" "Avrupa Şampiyonası'nda elimizden gelenin en iyisini yapacağız" SÜPER LİG 15.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor - Çaykur Rizespor 17.30 Kasımpaşa - Gaziantep FK  20.00 Göztepe - Galatasaray TRABZONSPOR - Takım izinli BEŞİKTAŞ 18:00 Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

Spor 21-12-19 09:28

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması: Bir santrfor, bir de kenar oyuncusu

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, devre arasında bir forvet ve bir kanat oyuncusu transferi yapmak istediklerini açıkladı. '7 senedir 3 Büyükler tarafından istendim' diyen Avcı, "Buraya 5 yıllık sözleşmemi yırttım, geldim. Hiçbir zaman para konuşmadım" ifadelerini kullandı.

Spor 18-11-19 20:32

Samsunspor'da Süper Lig özlemi

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz: "Samsunpor'un Süper Lig'de olması gerekiyor ama ne yazık ki bazı hata ve yaşanmışlıklar dolayısıyla buraya kadar gelindi" - Yeni transfer Yalçın Kılınç: "Ligi küçümsemeden, rakiplerimizi de ciddiye alarak elimizden geleni yaptığımız zaman Samsunspor'u hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum"

Yurthaber 30-08-19 11:40