Beşiktaş Transfer Haberler Haberleri

Beşiktaş'ın yeni transferi Bakhtiyar Zaynutdinov kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bakhtiyar Zaynutdinov hangi mevkide oynuyor? TFF'ye bildirildi!

Beşiktaş, yeni transferi Bakhtiyar Zaynutdinov'un sözleşmesini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi. Bu gelişmenin ardından, Kazak futbolcuya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Beşiktaş'ın yeni transferi Bakhtiyar Zaynutdinov kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bakhtiyar Zaynutdinov hangi mevkide oynuyor?

Spor 21-08-2023 13:31

Beşiktaş'ın yeni transferi Ante Rebic kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ante Rebic'in oynadığı takımlar

Ante Rebic Beşiktaş'ta yaşanan son dakika gelişmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu Milan ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyla anlaşan siyah-beyazlılar, İtalyan kulübünü ikna etti. Milan kulübü, transfer için resmi evrakları imzaladı. Peki, Beşiktaş'ın yeni transferi Ante Rebic kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ante Rebic hangi takımlarda oynadı?

Spor 28-07-2023 13:44

Süper Lig ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022-2023 Süper Lig ikinci transfer sezonunda sona yaklaşılıyor!

Süper Lig ara transfer döneminin ne zaman başlayıp ne zaman biteceği futbol severlerin merak etiği bir konu oldu. 2022-2023 Süper Lig ikinci transfer sezonu 12 Ocak tarihinde başlamıştı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer hamleleri yapmaya başladı. Peki, Süper Lig ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022-2023 Süper Lig ikinci transfer sezonu bitti mi?

Spor 30-01-2023 23:42

Beşiktaş Transfer Haberler

Beşiktaş Transfer Haberler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Beşiktaş Transfer Haberler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.