Siirt Il Ozel Idaresi Spor Haberleri

Tuvalette kadının gizlice fotoğrafını çekerken... Valilik'ten açıklama geldi! Polis memuru görevden uzaklaştırıldı

Düzce Valiliği, İl Özel İdaresi binasındaki tuvalette bir kadının fotoğrafını çektiği iddia edilen polis memurunun görevden uzaklaştırılıp idari tahkikat başlatıldığını açıkladı. Kadınlar tuvaletinde bir şahsın telefonla gizlice kadınların görüntüsünü almaya çalıştığı, mağdur kadının bağırmasıyla kaçtığı yönündeki ihbarla ekiplerin olay yerine intikal ettiği vurgulandı. Şüphelinin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli A.A. (asaleti tasdik olmamış polis memuru) olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

Haber 2024-05-22 17:45:45

Down sendromlu çocuklara bisiklet dağıtıldı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Adıyaman Down Sendromlular Derneği tarafından yürütülen +1 Değerliyiz Projesi kapsamında down sendromlu bireylere bisiklet dağıtımı yapıldı.

Yurthaber 2024-05-13 14:21:22

Erzincan’ın 59 köyüne gece görüş ve yapay zeka destekli kamera sistemleri kuruldu

Erzincan Valiliği himayelerinde başlatılan “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında Erzincan İl Özel İdaresi tarafından 59 köye gece görüş ve yapay zeka destekli kamera sistemleri kuruldu.

Yurthaber 2024-05-08 08:01:18

SON DAKİKA: İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala deplasman seyircisi kararı!

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin oynanmasına kısa bir süre kala İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan kritik bir karar geldi. Buna göre, RAMS Part'ta oynanacak mücadelede 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerini alabilecek.

Spor 2024-05-07 12:16:55

Hatayspor'a bir kötü haber daha! Hacizlik oldular: Bizden 5 milyon TL istediler

Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi sebebiyle bir süre Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, İstanbul Riva’da bulunan eğitim tesislerinde konaklayan ve hazırlıklarını burada yapan Hatayspor’a, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü haciz gönderdi.

Spor 06-05-24 15:37

Ülke sınırları içinde oynanan en ilginç maç olabilir! Siirt İl Özel İdaresi Spor, 90. dakikada öne geçti, 98. dakikada küme düştü!

Türkiye sınırlarında yaşanan en ilginç maçlardan biri oynandı. Siirt İl Özel İdaresi Spor, TFF 3. Lig'e unutulmayacak bir sonla veda etti. Orduspor 1967 ile karşılaşan Siirt İl Özel İdaresi, 90. dakikada öne geçmesine rağmen yediği peş peşe gollerle küme düştü.

Spor 29-04-24 10:20

Anneler ve kızlarıyla yüzme öğrenecek

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi başlıyor.

Yurthaber 16-04-24 10:38

Almanyalı öğrenciler Muğla’yı keşfetti

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik ile Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) işbirliği içinde gerçekleştirilen gençlik değişimi projesi ile Almanyalı öğrenciler Muğla’nın ilçelerinde tarihi kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetti.

Yurthaber 15-04-24 12:09

Yer: Amasya! Yakalanan göçmenler demir korkulukları söküp binadan kaçtı, kentte farklı bölgelere dağıldılar

Amasya'da polisin yol kontrolünde durdurduğu TIR'ın dorsesinde 64 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilen Afganistan uyruklu 64 kaçak göçmenden 25’i bekletildikleri binanın pencerelerindeki demir korkuluğunu sökerek kaçtı. Kaçan göçmenlerden 21'i yakalanırken, 4'ünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Haber 13-04-24 22:13

KYK Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi.

Yurthaber 29-03-24 10:14

Karda kayan jandarma aracını özel idare ekipleri kurtardı

Bitlis’te etkili olan kar yağışından dolayı karda kayıp yoldan çıkan jandarma aracı ve vatandaşların araçları Bitlis İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 27-03-24 08:12

Kars'ta kardan kapanan yüksek rakımlı köy yollarında ekiplerin yol açma mesaisi sürüyor

Kars'ta İl Özel İdaresi ekipleri, kar kalınlığının 1 metreyi aştığı yüksek rakımdaki köy yollarının ulaşıma açılması için yoğun mesai yürütüyor.

Yurthaber 26-03-24 11:08

Siirt’te su ürünleri av yasağı 1 Nisan’da başlıyor

Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, su ürünleri av yasağı döneminin 1 Nisan’da başlayacağını duyurdu.

Yurthaber 22-03-24 13:55

Elazığ’da GSB yurtları 5 yıldızlı otel konforunu aratmıyor

Elazığ’da üniversite öğrencilerinin yurt ihtiyacını karşılamak üzere inşa edilen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları (GSB), sunduğu imkanlarla otel konforunu aratmıyor.

Yurthaber 21-03-24 10:24

Gündem olan 'para sayma' görüntüleri sonrası yeni gelişme! İfadeye çağrılan Fatih Keleş adliyeye geldi

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekilen 'para sayma' görüntüleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Haber 15-03-24 11:14

Sosyal medyada gündem olmuştu: 'Para sayma' görüntüleri harekete geçirdi!

Sosyal Medyada, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda kayda alındığı iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma başlatıldı. 2 kişinin ifade vermek üzere adliyeye getirildiği olayda İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yarın ifade vermeye gelmesi bekleniyor.

Haber 14-03-24 10:49

'Para sayma' görüntüleri gündem olmuş, soruşturma başlatılmıştı! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleriyle ilgili başlatılan soruşturma ile ilgili konuştu. İmamoğlu, "Kumpasla seçim kazanacaklarını sanıyorlar. Zannediyorlar ki, Ekrem yılacak. Yılmaz. O, bir avuç insanı süründüre süründüre yıldıracak, göreceksiniz" dedi.

Haber 12-03-24 14:22

Marmaris’in günlük su iletimi 475 tondan 730 tona yükseltildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından İl genelinde sürdürülen içme suyu çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 08-03-24 13:53

Siirt’te jandarma kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadınlara karanfil vererek günlerini kutladı.

Yurthaber 08-03-24 12:20

Muğla’da rekor kan bağışı yapıldı

Muğla Valiliği himayelerinde, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kızılay’ın işbirliğiyle Muğla Erkek Öğrenci Yurdunda rekor kan bağışı yapıldı.

Yurthaber 07-03-24 14:18

Cezaevinde annesinin yanında kalan çocuklara kayak eğitimi verildi

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Abdullah Gül Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak düzenlemiş olduğu proje kapsamında, Bünyan Kapalı Kadın Ceza infaz Kurumu’nda kalan mahkum çocuklarına yönelik kayak eğitimi Erciyes Kayak Merkezi’nde tamamlandı.

Yurthaber 07-03-24 14:15

Uzun raf ömürlü tescilli Siirt kuru ekmeği il dışına da gönderiliyor

Siirt'te yaklaşık 12 saat odun ateşinde pişirilen, uzun süre bozulmadan tüketilebilen "Siirt kuru ekmeği" il dışına da gönderiliyor.

Yurthaber 22-02-24 13:44

Muğla Gençlik Merkezleri arası spor ligi başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri arası spor ligi ’Gençlig’ başladı.

Yurthaber 22-02-24 10:40

Elazığ’da göçmen kaçakçılığı yapan şüpheli tutuklandı

Elazığ’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada göçmen kaçakçılığı yapan şüpheli tutuklanırken, 5 yasadışı göçmen ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Yurthaber 21-02-24 10:22

Depremde hayatını kaybeden 21 kişinin adı spor tesislerinde yaşatılacak

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, "asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybeden 21 personelin isimlerini kentteki spor tesislerinde yaşatacak.

Yurthaber 21-02-24 09:45

Aydın’da U16 Kızlar Basketbol Şampiyonası başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu alt yapı faaliyetleri programında yer alan ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen U16 Kızlar Basketbol Bölge Şampiyonası Aydın etabı ilk gün maçlarıyla başladı.

Yurthaber 21-02-24 08:13

KYK yurdunun elektrik ihtiyacı GES Projesi ile karşılanacak

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sürmeli Kız Öğrenci Yurdu, kurulacak Güneş Enerji Santrali sayesinde kendi elektriğini üretecek.

Yurthaber 14-02-24 15:54

Derbi için sürpriz seyirci kararı! Beşiktaş-Trabzonspor maçına deplasman taraftarı alınmayacak

Beşiktaş, Trabzonspor taraftarlarının Süper Lig'de oynanacak maça alınmayacağını açıkladı. Açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda konuk takım taraftarları tribünde yer almayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Spor 01-02-24 10:09

Üniversite öğrencileri, Çocuklar Mutlu Olsun diye oyuncak yapıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Şahidi Kız Öğrenci Yurdu’nda yürütülen proje çerçevesinde yapılan ürünler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk polikliniğinde tedavi görmekte olan çocuklara hediye edilecek.

Yurthaber 31-01-24 13:16

Yüksekova’da çığ bölgesindeki kar kalınlığı 10 metreyi geçti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde İl Özel İdaresi ekipleri, kar kalınlığının 10 metreyi geçtiği çığ bölgesinde zorlu çalışma yürütüyor.

Yurthaber 31-01-24 08:28

Kastamonu'da ekiplerin zorlu kar mücadelesi sürüyor

Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışının ardından köy yollarını ulaşıma açık tutmak için mücadele veriyor.

Yurthaber 30-01-24 13:46

Ardahan'da karla mücadele ekipleri, veterinerlerin yolu kapalı köylere ulaşımını sağladı

Ardahan İl Özel İdaresi ekipleri, aşılama çalışması yapan veterinerlerin yolu kar nedeniyle kapalı olan köylere ulaşımını sağladı.

Yurthaber 30-01-24 08:06

Muş'ta yolu kapanan köylerdeki hastalar, ekiplerin çabasıyla hastaneye ulaştırıldı

Muş'un Varto ilçesinde yolu kardan kapanan köylerdeki hastalar, İl Özel İdaresi ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 29-01-24 08:29

TOKİ duyurdu! Detaylar belli oldu... 43 ilde konut ve iş yeri satışı

TOKİ başvuru 43 il için başladı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak. İller arasında İstanbul, Ankara ve İzmir de var. Satışlara ilişkin detayları açıklayan TOKİ, konutlara yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile, iş yerlerine de yüzde 15 peşinat 60 ay vade ile sahip olunabileceğini duyurdu. İşte TOKİ'nin satışa sunduğu yerler ve başvuru detayları...

Finans 26-01-24 11:51

Erzurum’da 8 bin 357 kişi sınır dışı edildi

Erzurum İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından 2023 yılında 8 bin 357 kişi geri gönderme merkezlerinden ülkelerine sınır dışı edildi.

Yurthaber 25-01-24 12:05

Kars'ta karla mücadele ekipleri hastaları ve yolda kalanları kurtardı

Kars'ın Arpaçay ilçesinde kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 4 hasta ile 2 aracı İl Özel İdaresi ekipleri kurtardı.

Yurthaber 23-01-24 11:00

AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'dan açıklama: İzmir'de zeybeği de halayı da beraber oynayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kentteki seçim çalışmaları kapsamında, Konak Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu yer aldı.

Haber 22-01-24 15:39

Muğla İl Karması Hokey Takımı Türkiye Şampiyonası’na gidiyor

Ege Yıldızları Spor Kulübü, Köyceğiz Balı Spor Kulübü, Muğla Hokey Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Hokey takımı Türkiye Şampiyonası’na gidiyor.

Yurthaber 19-01-24 14:37

Hakkari'de ekipler kar kalınlığının 7 metreyi bulduğu bölgede kapalı yolları açıyor

Hakkari'de İl Özel İdaresi ekipleri, kar kalınlığının 7 metreyi bulduğu kırsal bölgelerde karla mücadele çalışması yürütüyor.

Yurthaber 17-01-24 11:46

Bitlis'te karla mücadele ekipleri köy yollarını açmak için mesai yapıyor

Bitlis İl Özel İdaresi ekipleri, kar nedeniyle kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yurthaber 15-01-24 11:44

Meteoroloji’den yoğun kar yağışı uyarısı! İl il açıklandı! Bir uyarı da İstanbul için geldi…

Meteoroloji ve uzmanlardan yoğun kar yağışı ve buzlanmaya ilişkin uyarılar peş peşe geldi. Doğu Anadolu için yoğun kar yağışı uyarısında bulunuldu. Bitlis, Hakkâri, Muş, Siirt, Şırnak ve Van için turuncu, Ağrı için sarı uyarı verildi. İstanbul'un boğaz ve Anadolu yakası çevreleri bugün öğleden sonra ve akşam karla karışık yağmurlu olacak. AKOM’dan yapılan uyarıda da gizli buzlanmaya dikkat çekildi. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika gelen hava durumu haberlerinin detayları…

Haber 12-01-24 08:17

Kütahya İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ediyor

Meteorolojinin verdiği bilgiler doğrultusunda, gecenin geç saatlerinde etkili olan ve halen etkisini artırarak sürdüren kar yağışına karşı, Kütahya İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, sahada görevinin başında çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ediyor.

Yurthaber 10-01-24 11:21

Denizli’de güreşte geleceğin yıldızları turnuvası düzenlendi

Denizli Sarayköy Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde düzenlenen U13-U15 Grekoromen Güreş Turnuvası gerçekleştirildi.

Yurthaber 08-01-24 14:22

Bahçelievler Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzu Tesislerinin fiyatlarına zam yapıldı

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Bahçelievler Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzu Tesislerinin fiyatlarına zam yapıldı.

Yurthaber 05-01-24 12:12

Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağmur ve kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü; Siirt, Şırnak ve Batman illeri için kuvvetli yağış ve yüksek kesimlerde kar yağışı uyarısında bulundu.

Yurthaber 04-01-24 14:18

Bayburt İl Özel İdaresi, 978 kilometrelik yol ağı için gece gündüz çalışıyor

Bayburt İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışının etkisiyle kış mevsiminin sert geçtiği Bayburt’ta, vatandaşların günlük yaşamlarında aksama olmaması için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Yurthaber 04-01-24 09:05

İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya... TOKİ 24 il için duyurdu: 229 arsa açık artırma ile satışa sunuldu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) onlarca arsa için satış kararı aldı. Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova’da 229 arsa için açık artırma yöntemiyle satış yapılacağını duyurdu. Peki açık artırma hangi tarihte, ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

Finans 27-12-23 15:05

Kemah’ta kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor

Geçtiğimiz günlerde Erzincan genelinde etkili olan kar yağışının ardından, Kemah’ta İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, köy yollarında ulaşımı sağlamak adına yoğun çaba sarf ediyor.

Yurthaber 27-12-23 08:33

İstanbul'da ticari taksi ile göçmen kaçakçılığı yapan 2 şüpheli yakalandı

Yakalanan 87 düzensiz göçmen, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi geri gönderme merkezine gönderildi.

Yurthaber 26-12-23 09:00