Deplasman Haberleri

SON DAKİKA: İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala deplasman seyircisi kararı!

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin oynanmasına kısa bir süre kala İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan kritik bir karar geldi. Buna göre, RAMS Part'ta oynanacak mücadelede 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerini alabilecek.

Spor 2024-05-07 12:16:55

Fenerbahçe'nin puan kaybının sırrı belli oldu! Son 2 deplasmanda 4 puan bıraktılar

Süper Lig’de en fazla puan topladığı sezonu yaşayan Fenerbahçe, son 2 deplasman maçında 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara aldı.

Spor 2024-05-06 23:05:52

UEFA'nın Fenerbahçe kararı Olympiakos'u çok kızdırdı! Savaş halinde değiliz

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos'tan UEFA'nın kararına tepki geldi. Yunan ekibinin taraftar grubu, Fenerbahçe ile oynayacakları Konferans Ligi maçında deplasman yasağının olmaması gerektiğini belirten bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Spor 2024-03-22 19:22:49

Fenerbahçe deplasmanda çok daha farklı!

Hatayspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon çıktığı 14 deplasman maçında 40 puan topladı.

Spor 2024-03-02 21:58:47

Beşiktaş-Galatasaray derbisine deplasman takımı taraftarı alınacak!

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi deplasman taraftarının stadyuma alınacağı açıklandı.

Spor 27-02-24 16:32

Derbi için sürpriz seyirci kararı! Beşiktaş-Trabzonspor maçına deplasman taraftarı alınmayacak

Beşiktaş, Trabzonspor taraftarlarının Süper Lig'de oynanacak maça alınmayacağını açıkladı. Açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda konuk takım taraftarları tribünde yer almayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Spor 01-02-24 10:09

Beraberlikle biten deplasman sonrası Fatih Terim manşetlerde! Hakemi uyarsaydı maçı kazanabilirdi

Dün oynanan AEK-Panathinaikos deplasmanının ardından teknik direktör Fatih Terim Yunan basınında manşetlere damgasını vurdu. Son dakikada VAR uyarısıyla verilen penaltı kararıyla berabere kalan maç için "Hakemi uyarsaydı maçı kazanabilirdi" yorumu yapıldı. Panathinaikos'un finale doğru gittiği değerlendirmesi de dikkat çekti.

Spor 15-01-24 13:36

Transfer yasağı alan Samsun'dan ilginç hamle! Bilet fiyatları yarı yarıya düşürüldü

FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı alan Samsunspor, maç bileti fiyatlarını yarıya indirme kararı aldı. Kulüp ayrıca öğrenci ve kadınlara biletleri ücretsiz yaparken, deplasman maçlarındaki ulaşım desteğini de arttıracak.

Spor 27-12-23 14:43

Ankaragücü-Beşiktaş maçında taraftarlar buluşuyor! İki kulüp arasındaki seyirci yasağı son buldu

Uzun bir süredir Beşiktaş ile MKE Ankaragücü arasındaki maçlarda deplasman takımının seyircisinin maça girmesine izin verilmezken, bu hafta Süper Lig'de oynanacak mücadelede Beşiktaşlı taraftarlar stadyumda yerini alabilecek. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 13:08

Eritre Milli Takımı, 4 yıldır deplasmanda oynamıyorlar! Bu sebeple FIFA'ya Dünya Kupası'na katılamayacaklarını ilettiler

Eritre Milli Takımı, 4 yıldır deplasman maçı oynamıyor. Bu olayın sosyal medyada ortaya çıkmasının ardından Eritre'den açıklama geldi.

Spor 18-11-23 09:41

Fenerbahçe, Galatasaray'ı yakaladı! Bir deplasmanda daha gol yemezse rekor kırılacak

Süper Lig'deki ilk 6 deplasman maçında kalesini gole kapatan Fenerbahçe, bu alanda 1960-1961 sezonunda 5 maçla kırdığı sezon başlangıcı rekorunu geride bıraktı. Sarı - lacivertliler, deplasmanda oynadığı 6 maçta topladığı 16 puanla iç saha performansının üzerine çıktı. Öte yandan Kanarya, Süper Lig'in ilk sezonunda bu başarıyı gerçekleştirmiş olan Galatasaray'ı da yakaladı.

Spor 13-11-23 11:55

Bursaspor taraftarının Kırklareli’ndeki deplasman yasağı kalktı

Bursaspor Kulübü, Kırklareli’nde yeşil-beyazlı taraftara uygulanan yasağın kalktığını resmen açıkladı ve birçok isme teşekkür etti.

Yurthaber 08-11-23 11:10

Abdullah Avcı, Fenerbahçe'ye bunu hep yapıyor!

Trabzonspor ezeli rakibi Fenerbahçe’yi Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı deplasman maçında 3-2‘lik skorla mağlup ederek tarih yazdı. Takımında ikinci döneminde önemli bir zafer elde eden Abdullah Avcı, Trabzonspor’un başında çıktığı maçlarda 3’üncü kez Fenerbahçe’yi liderlik koltuğundan etti.

Spor 05-11-23 15:12

Trabzonspor taraftarından ‘deplasman yasağı kalksın' çağrısı

Trabzonsporlu taraftarlar, deplasman yasağı uygulandığı için Fenerbahçe maçını Ülker Stadyumu'nda seyredemeyecek. İstanbul takımlarıyla karşılıklı olarak süren deplasman yasağının kaldırılmasını isteyen taraftarlar camialara seslendi.

Spor 03-11-23 11:55

İsrail - Hamas çatışmaları sporu da vurdu! UEFA'nın ardından FIBA da İsrail'deki maçları askıya aldı...

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), İsrail'deki mevcut güvenlik durumunu göz önünde bulundurarak, İsrail takımlarının FIBA Avrupa çatısı altındaki tüm maçlarını bir sonraki duyuruya kadar askıya alma kararı aldı. Karar, beş İsrail takımının Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup) ve FIBA Avrupa Kupası'nda oynayacağı tüm iç saha ve deplasman maçlarını kapsayacak.

Spor 09-10-23 22:12

Son dakika: Galatasaray'ın yeni sezon deplasman forması tanıtıldı! 'Parçalı'dan sonra...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu taçlandırmıştı. Sarı - kırmızılılar, yeni sezonda giyeceği 'Parçalı' formayı derbi maçında tanıtmış ve şampiyonluk kutlamalarında görücüye sunmuştu. Galatasaray, 2023/24 sezonunda giyeceği deplasman forması da tanıtıldı. İşte detaylar...

Spor 12-06-23 11:50

Diagne'nin Trabzonspor'a attığı goldeki sevinci tartışma yarattı! Transfer mi oluyor?

Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti. Deplasman ekibinin tek golünü atan Diagne'nin gol sevinci sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Spor 23-05-23 10:03

Fenerbahçe Beko, son topta yıkıldı! Kostas Sloukas...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi 3'üncü maçında Olympiacos'a sahasında Sloukas'ın bitime 1 saniye kala gelen üçlüğüyle 72-71 mağlup olarak seride 2-1 geriye düştü. Sarı-lacivertli ekipte Tyler Dorsey 21 sayıyla karşılaşmayı tamamlarken, deplasman ekibinde Kostas Sloukas kaydettiği 25 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

Spor 03-05-23 23:01

Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Önce ligde sonra da kupada Sivasspor'la iki kritik deplasman maçı oynayacak olan Sarı Lacivertliler, derbi haftasında avantaj yakalamak istiyordu. Demir Grup Sivasspor Fenerbahçe maçını Zorbay Küçük yönetti Maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri futbolseverler tarafından merak edildi. Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Spor 29-04-23 22:48

Son dakika: TFF 1. Lig'in maç bileti, Şampiyonlar Ligi finalinin biletinden daha pahalı! Tuzlaspor - Eyüpspor karşılaşmasını izlemek isteyenler, fiyatı görünce şaşkına döndü...

Son dakika haberleri: Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında Tuzlaspor ile Eyüpspor kozlarını paylaşacak. Tuzlaspor'un ev sahipliğinde Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma öncesi açıklanan bilet fiyatlarını görenler, gözlerine inanamadı. Ev sahibi ve deplasman taraftarları için duyurulan bilet fiyatlarının Şampiyonlar Ligi finalinden daha pahalı olması büyük tepki çekti.

Spor 28-04-23 19:31

Mağlubiyet sonrası restoranı basıp, futbolcuları dövmüşlerdi! Saldırıya dair yeni görüntüler şaşkına çevirdi

TFF 2. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, deplasmanda karşılaştığı Uşakspor'a 2-0 mağlup olurken, deplasman dönüşü oyuncuların bulunduğu restoranı basan taraftarlar, futbolculara saldırmıştı. Yaşanan bu olaya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 11-04-23 12:47

Balıkesirspor kafilesi, deplasman dönüşü taraftarının saldırısına uğradı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Baynet İnşaat Balıkesirspor'un futbolcuları ve teknik heyeti, deplasman dönüşü mola verdiği Manisa'nın Akhisar ilçesinde taraftarının saldırısına uğradı.

Yurthaber 10-04-23 08:11

Akıl tutulması yaşadı! Böylesine az rastlanır! Kaleci, penaltı noktasını top zannedince...

İsveç Ligi'nin 2. haftasında Hacken, Hammarby'i konuk etti. Karşılaşmanın 5. dakikasında deplasman ekibi Hammarby, atak geliştirmek için kendi yarı sahasında hazırlık pasları yaptı. O sırada top, kaleci Oliver Dovin'e geldi. 20 yaşındaki file bekçisi, kendisine gelen meşin yuvarlağı kontrol etti ancak sonrasında topun ayağından sektiğini fark etmedi. Önündeki penaltı noktasını top zanneden genç kaleci, kötü bir sürpriz yaşamış oldu.

Spor 09-04-23 23:52

Stefan Kuntz'un maç sonundaki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu! Büyük tepki var...

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan'a sahasında 2-0 mağlup oldu. Deplasman ekibine galibiyeti getiren golleri 20 ve 45+4'üncü dakikalarda Mateo Kovacic kaydetti. Bu sonucun ardından Türkiye 3 puanda kalırken; Hırvatistan puanını 4'e yükseltti. Maçın ardından Stefan Kuntz'un görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-03-23 07:20

Sakaryaspor-Samsunspor maçı öncesi çirkin olay! Deplasman taraftarlarının üzerindeki formayı çıkarttırdı, görüntüler büyük tepki çekti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor karşılaşması öncesi şehre gelen taraftarlar ile Sakaryasporlu taraftarlar arasında çirkin bir olay yaşandı. Bir taraftar Samsunspor forması giyen iki kişinin formasını çıkarttırırken, o anları kayda alarak sosyal medyada paylaştı. İşte detaylar...

Spor 10-03-23 12:57

Amatör lig maçında olay! Deplasman seyircisi, ev sahibinin tesislerini bastı: 4 yaralı...

Bölgesel Amatör Lig’in 16’ncı haftasında 1-1 biten Mardin 1969 Spor - Mazıdağı Fosfat Spor karşılaşmasının sonunda taraftarlar, stadyum dışında birbirlerine taşlarla saldırdı. Çıkan olaylarda 4 kişi yaralanırken, taşların isabet ettiği bir ambulansta maddi hasar oluştu.

Spor 05-03-23 17:13

Enner Valencia, Fenerbahçe'de kalacak mı? Kayserispor maçı sonrası sözleşmesi hakkında ilk kez konuştu

Kayserispor’u deplasmanda 2-1’lik skorla mağlup eden Fenerbahçe, bu galibiyet ile dış sahadaki yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmış oldu. Sarı-lacivertliler, söz konusu seride 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak son 5 deplasman mücadelesinde hanesine 13 puan yazdırdı. Maçın ardından konuşan Enner Valencia, Fenerbahçe'deki geleceği hakkında konuştu.

Spor 04-03-23 21:34

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, deplasman yasağı hakkında çok sert konuştu! ''Ben artık alıştım''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Kayserispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, deplasman yasağı büyük tepki gösterdi.

Spor 04-03-23 19:08

Beşiktaş - Ankaragücü maçına deplasman taraftarı alınmayacak!

Beşiktaş-Ankaragücü maçına, İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince Ankaragücü taraftarları alınmayacağı açıklandı.

Spor 01-03-23 13:52

Uğur Dündar'dan Kayserispor maçına seyirci alınmamasına yönelik alınan karar sert tepki! ''Şampiyonu açıklasınlar''

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertli kulübe verilen Kayserispor maçındaki deplasman yasağı konusunda açıklama yayımladı.

Spor 28-02-23 14:04

İstanbulsporlu taraftar Yaşar Karataş konuştu! ''O maçtan sonra tutku başladı''

İzmit'te yaşayan ve deplasman tribünlerinde takımını tek başına desteklemesiyle gündeme gelen İstanbulspor taraftarı Yaşar Karataş, genellikle birçok deplasman maçında tribünde tek olduğunu söyledi. Karataş, “Ailem, eşim, dostum bana ‘Gitme’ diyor ama gidiyorum. Bu bir tutku, vazgeçemiyorum” dedi.

Spor 25-01-23 10:22

İtalya'da Roma ve Napoli taraftarlarına geçici deplasman yasağı getirildi

İtalya'da geçen hafta bir otoyol üzerinde çıkan arbedede karşı karşıya gelen Roma ve Napoli taraftarlarına 2 ay boyunca deplasman yasağı getirildi.

Spor 15-01-23 14:45

Fenerbahçe işi bitirdi! Sosyal medya hesabından veda eden Samet Akaydın adım adım geliyor...

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Adana Demirspor’u konuk etti. Müsabaka turuncu-lacivertlilerin 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Deplasman ekibinin golünü Fenerbahçe'nin gündemindeki Samet Akaydın kaydetti. Yıldız oyuncunun maç sonundaki paylaşımı ise sarı-lacivertlilerin bu transferi bitirdiği şeklinde yorumlandı.

Spor 10-01-23 07:27

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı 'deplasman' jesti ile taraftarın sevgilisi olmuştu! Şimdi de transferi resmen açıkladı

İngiltere Championsip ekiplerinden Hull City'i satın alan Türk iş insanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda taraftarı deplasman maçlarına ücretsiz olarak götürme jestiyle büyük alkış toplarken, İngiltere'de çokça konuşulmuştu. Başkan Ilıcalı, şimdi de kadroya yaptığı bir takviyeyi daha resmen açıklayarak taraftarını bir kez daha sevindirdi. İşte detaylar...

Spor 07-01-23 08:40

Acun Ilıcalı'dan tarihi hamle! Hull City taraftarlarının şaşırdığı bu olayı daha önce yapan yok...

Acun Ilıcalı sezon sonuna dek tüm deplasman maçlarına Hull City taraftarlarını ücretsiz olarak götüreceğini açıkladı. Bir üst lige çıkmak için büyük çaba sarf eden Hull City'nin bu hamlesi taraftarları epey mutlu etti.

Spor 05-01-23 16:44

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine deplasman seyircisi alınacak mı? İl Güvenlik Kurulu açıkladı...

Nefesler tutuldu ve Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için geri sayıma geçildi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren müsabaka öncesi İl Güvenlik Kurulu'nun deplasman seyircisi kararı merak ediliyordu. Dev derbide yer almak isteyen sarı - kırmızılı taraftarlar, bekledikleri haberi alamadılar. Fenerbahçe - Galatasaray maçına Galatasaraylı taraftarların alınmayacağı açıklandı.

Spor 05-01-23 13:11

Fatih Karagümrük'te Pirlo rüzgarı devam ediyor! Kayserispor'u 4-2'lik galibiyetle geçtiler

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Gol yağmuruna sahne olan maç izleyenlerin adeta nefesini kesti. Orta sıraları ilgilendiren mücadelede birçok pozisyon yaşandı. Deplasman ekibi 4-2'lik galibiyetle Kayseri'den 3 puanla döndü.

Spor 04-01-23 19:02

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için karar verildi! Deplasman seyircileri...

Spor Toto Süper Lig’in 15’inci haftasında oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde, sarı lacivertli taraftarların stada alınmamasına karar verildi.

Spor 16-12-22 16:36

Aracın camını kırıp, küfür ve hakaret ettiler! Amatör takımın oyuncuları maç sonunda dehşeti yaşadı...

Sakarya’da Amatör Süper Lig B Grubu 9. haftada oynanan Güvenspor-Karaaptiler Akınspor maçı sonrasında deplasman takım minibüsüne taraftarlar saldırdı. Minibüsün camları kırılırken, yaşanan korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Spor 05-12-22 16:27

Galatasaray'dan son 17 sezonun en iyi deplasman performansı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir'i 7-0 yenerek 2022 Dünya Kupası arasına ikinci sırada giren Galatasaray, deplasmanda son yıllardaki en başarılı performansını sergiliyor.

Spor 13-11-22 12:07

Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçında tarihi geri dönüş! 45 dakikada 5 gol çıktı...

Süper Lig'in 13. haftası inanılmaz bir maça sahne oldu. Antalyaspor ile VavaCars Fatih Karagümrük'ün karşılaştığı mücadelenin ilk yarısında 5 gol çıktı. Maça 2-0 önde başlayan deplasman ekibi skoru koruyamadı ve Antalyaspor 2-0'dan geri döndü. Maçın spikeri ise Antalyaspor'un attığı 3. golden sonra adeta kendinden geçti.

Spor 06-11-22 17:58

Fenerbahçe maçında skandal olay! Maçın hakeminin verdiği gol tartışma konusu oldu

Avrupa Ligi’nde B Grubu’ndan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe ve Rennes karşı karşıya geldi. Maçın henüz ilk dakikalarında deplasman ekibinin attığı gol sosyal medyada gündem oldu. Golden hemen önce İrfan Can Kahveci'nin ayağına yapılan müdahale sonrası yıldız oyuncu yerde kaldı. Maçın hakemi VAR'a gitmedi ve golü verdi. Bu olaylara rağmen pes etmeyen sarı-lacivertliler karşılaşmadan 3-3'lük eşitlikle ayrıldı.

Spor 27-10-22 20:03

Türk Telekom Basketbol Takımı'nda deplasman galibiyeti sevinci

Genel menajer Önder Külçebaş: - "Sezonun ilk Avrupa deplasmanından (Almanya) galip döndüğümüz için mutluyuz"

Yurthaber 19-10-22 12:07

Trabzonspor, Avrupa'da deplasman galibiyeti özlemini sonlandırmak istiyor

UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında Fransa'nın Monaco takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarında 1141 gün sonra deplasmanda galip gelmeye çalışacak

Yurthaber 04-10-22 11:06

Derbilerde deplasman seyircisi yasaklandı mı? Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe maçlarına misafir takım seyircisi alınmayacak mı?

Derbilere ilişkin İstanbul Valliği'nden son dakika açıklamasında bulunuldu. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde sarı lacivertli taraftarın stada alınmayacağı açıklanmıştı. Valilikten Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe maçlarına ilişkin yapılan açıklamanın ayrıntıları merak konusu oldu. Peki, Derbilerde deplasman seyircisi yasaklandı mı? Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe maçlarına misafir takım seyircisi alınmayacak mı?

Spor 29-09-22 11:13

Son dakika: İstanbul Valiliği, derbilere deplasman seyircisi alınmayacağını açıkladı! Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde İstanbul Valiliği'nden flaş bir açıklama geldi. Valilik; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendi aralarında oynayacağı Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacağını açıkladı.

Spor 29-09-22 10:50

SON DAKİKA: Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine deplasman taraftarı alınmayacak! Az önce açıklandı

SON DAKİKA: Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşmasına kısa bir süre kala flaş bir açıklama yapıldı. Buna göre Vodafone Park'ta oynanacak olan karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak. Misafir tribünü için ayrılan koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak. İşte detaylar...

Spor 27-09-22 15:26

Sezonun ilk maçında Trabzonspor'a konuk olacak Hatayspor, iyi sonuç peşinde

Teknik direktör Serkan Özbalta: - "Trabzonspor'da oyuncuların ve teknik ekibin öz güveni inanılmaz bir noktada. Bizi zor bir deplasman bekliyor"

Yurthaber 11-08-22 11:10

Fenerbahçe'nin forma tanıtımına Afra Saraçoğlu damgasını vurdu! 'Açık havada gökte parlayan yıldız gibi...'

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2022-2023 sezonunda giyeceği formalar Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. Merve Toy’un sunuculuğunu üstlendiği forma lansman töreninde ünlü isimler Afra Saraçoğlu, Sarp Akkaya ve Sarp Can Köroğlu da yer aldı. Fenerbahçeli taraftarlar, deplasman formasını giyen Afra Saraçoğlu'nu sosyal medyada adeta övgüye boğdu.

Spor 20-07-22 07:30