HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2019'da görüntülemişti, 2023 Aralık'ta aynı noktadan tekrar görüntülemek istedi: O anlar yürek burktu! "Ne yazık ki kadrajıma giren binaların hemen hemen yüzde 85’i yıkıldı"

Hatay’da asrın felaketinin yerle bir ettiği mahallede deprem öncesi ve sonrası drone ile çekilen görüntüler yıkımın boyutunu gözler önüne serdi. Görüntüler yürek burktu. Drone pilotu Alper Şener ise "Ne yazık ki kadrajıma giren binaların hemen hemen yüzde 85’i yıkıldı" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Hatay’ın Antakya ilçesi yerle bir olmuş ve binlerce bina yıkılmıştı. Deprem sonrası hasarlı binaların enkazlarının kaldırılmasıyla şehir adeta yok oldu ve binaların yerini araziler aldı. Drone pilotu Alper Şener; Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi’nde 2019 yılında çektiği görüntülerle karşılaştırmak için aynı caddeyi 2023 yılı Aralık ayında yeniden görüntüledi. Drone pilotu Şener’in kayıt altına aldığı görüntülerde caddenin deprem sonrasında adeta yok olduğu görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izleyenlerin yüreklerini burktu.

Bu içerik Enes Çırtlık tarafından yayına alınmıştır
Mynet Youtube

"GERİYE SADECE ENKAZ KALDI"

En Çok Aranan Haberler