Aloe Vera Faydaları Haberleri

Faydalarını duyanlar evinden eksik etmiyor! En az 10 yaş gençleştiriyor

Cilt ve saç bakımında doğal ürünleri tercih eden kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Doğal ürünler pahalı malzemelerden çok daha etkili sonuçlar sağlayabiliyor. Her evde bulunması gereken bir ürün birçok saç ve cilt problemine karşı mucizeler yaratıyor.

Kadin 29-05-2023 15:20

Tarih kitaplarında adı geçiyor: İmparatorların ilacı! Doğal cinsel uyarıcı, libidoyu ateşler, doğurganlık sorunlarını tedavi eder...

Aloe Vera antik çağlardan beri önemli bir cinsel uyarıcı olarak kabul edilmiştir. Tarihi kayıtlara göre, Roma imparatoru Tiberius libidosunu artırmak için aloe suyu içti. Daha sonra Hint efsanelerine göre Kama Sutra'da özellikle Navajo Kızılderilileri tarafından bu bitkinin afrodizyak özelliklerinden bahsedilmiştir. Ve son olarak Ortadoğu'da doğurganlık sorunu olan kadınları tedavi etmek için bir Aloe Vera ilacı kullanılmıştır.

Haber 26-10-2022 16:13

Kıvırcık saçlılar bu yönteme bayılacak! Tek malzeme ile daha parlak saçlar

Kıvırcık saç çok güzel görünse de bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor. Çok kolay bir şekilde yıpranan kıvırcık saçın bakımının ihmal edilmesi kötü görüntülere sebep oluyor. TikTok’ta kıvırcık saçlarına yaptığı bakımlarla bilinen Jonathan Monroe saçlarına uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 24-08-2022 08:40

Aloe Vera Faydaları

Aloe Vera Faydaları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aloe Vera Faydaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.