Ayça Ekin Beğen

Ayça Ekin Beğen

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen program Kısmetse Olur'un gelin adaylarından biri olan Ayça Beğen, 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur.

Ayça Ekin Beğen Haberleri

Emre Ubeyli ile büyük aşk yaşamıştı! Kısmetse Olur Ayça Ekin Beğen'in son hali gündem oldu

Seda Akgül'ün sunumu ile ekrana gelen Kısmetse Olur yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Programda yarışmacılar arasındaki kavgalar ve yaşanan aşklar hala hafızalarda. Kısmetse Olur'a damga vuran isimlerden biri de Ayça Ekin Beğen oldu. Emre Ubeyli ile büyük aşk yaşayan ve ayrılıkları olay olan Ayça Ekin'in son halini görenler çok şaşırıyor.

Magazin 10-11-2023 14:07

Kısmetse Olur Ayça yıllar sonra itiraf etti! Program bitti konuşabilirim dedi: Yaşadığım aşklar sahteydi

Bir dönem televizyon ekranlarında çokça izlenen programlardan olan Kısmetse Olur'un Ayça'sı Ayça Ekin Beğen, yıllar sonra çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Fenomen isim, program ile ilgili bilinmeyenleri anlatırken, yaşadığı aşkların gerçek olup olmadığından da bahsetti.

Magazin 14-05-2022 18:02

Kısmetse Olur yarışmacıları Ayça Ekin Beğen ve Melis Buse Betkayan oyuncu oldu! Son halleri gündemde

'Kısmetse Olur' yarışmasının öne çıkan isimlerden Ayça Ekin Beğen ve Melis Buse Betkayan oyuncu oldu. 'İsmetse Olur' adlı filmde oyuncu olarak yer alan iki yarışmacı birlikte poz verdi. İkilinin pozlarına değişimleriyle ilgili yorum yağdı.

Magazin 06-02-2022 11:47

'Kısmetse Olur' Ayça son haliyle şaşkına çevirdi! Görenler gözlerine inanamadı

Kısmetse Olur evinin gelin adaylarından Ayça Ekin Beğen değişimiyle gündeme geldi. Yarışmada tam nişanlanacağı sırada aldatma skandalına imza atan Beğen'in son hali şaşırttı.

Magazin 29-01-2022 10:29