Aynalı Tahir Haberleri

90'lara damga vuran Aynalı Tahir'in yıldızı Yeşim Büber'in son hali şaşırttı! 15 yıldır teknede yaşıyor

90'lı yılların fenomen dizisi Aynalı Tahir oyuncuları arasında Yeşim Büber de yer alıyordu. Yaklaşık 15 yıldır teknede yaşayan Yeşim Büber uzun bir süredir ekranlarda görünmüyor. Aynalı Tahir dizisinde Alişan ile fırtınalar estiren Yeşim Büber'in son halini görenler şaşırıyor.

Magazin 25-09-2023 20:54

Abdulkadir Ceylan Ede neden öldü? Aynalı Tahir ve Acı Hayat gibi dizilerin yönetmeni Abdulkadir Ceylan Ede kimdir, kaç yaşındaydı?

Aynalı Tahir, Acı Hayat, Pusat, gibi dizilerin yönetmeni Abdulkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti. Ünlü yönetmenin cenazesi, cenaze aracıyla memleketi olan Eskişehir'e gönderildi. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Abdulkadir Ceylan Ede neden öldü? Abdulkadir Ceylan Ede kimdir, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 06-09-2023 08:38

Alişan'dan yıllar sonra gelen Aynalı Tahir itirafı! Meğer 26 bölüm boyunca...

Yönetmenliğini Erhan Baytimur ve Hilal Saral'ın üstlendiği, senaryosunu Sergin Akyaz ve Seçil Akyaz'ın kaleme aldığı dram türündeki Aynalı Tahir dizisi yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Dizinin başrolü Alişan'dan yıllar sonra gelen itiraf ise herkesi şaşırttı.

Magazin 05-05-2023 10:34

90’larda Alişan’la fırtınalar estirmişti! Aynalı Tahir'in yıldızı Yeşim Büber'in son hali şaşırttı

Başrolünde Alişan'ın yer aldığı Aynalı Tahir dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Yeşim Büber şimdilerde ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile evlenen ünlü oyuncu yıllardır teknede yaşıyor. 90'lara damga vuran ünlü oyuncunun son halini görenler ise gözlerine inanamadı.

Magazin 18-04-2023 16:32

Aynalı Tahir

Aynalı Tahir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aynalı Tahir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.