Tahir Karapınar Haberleri Ve Son Dakika Tahir Karapınar Haberleri

Tahir Karapınar Haberleri Ve Son Dakika Tahir Karapınar Haberleri

Eski futbolcu Tahir Karapınar, 20 Nisan 1967 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Fenerbahçe'de altyapı antrenörlüğü yapan Tahir Karapınar, futbolcu olduğu zamanlarda orta saha oyuncusu olarak görev aldı. Tahir Karapınar kariyeri boyunca Tirespor, Muğlaspor, Manisaspor ve Göztepe’de oynadı. Futbolculuk kariyerinden sonra genç millî takımlar sorumlusu, yardımcı antrenörlük, teknik direktörlük ve altyapı koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. 2020 yılında geçici teknik direktör olarak Fenerbahçe’ye getirilen Tahir Karapınar, 2020 ve 2021 sezonundan itibaren altyapı koordinatörlüğünü üstlenecek. Fenerbahçe’ye geçici teknik direktörlük yapan Tahir Karapınar, ilk lig maçında 2-1 galibiyet kazandı. Fenerbahçe’nin ilk kupa maçında da Trabzonspor karşısında 1-3 skorla yenik düştü. Bu maçın sonucunda da Fenerbahçe 23 yıl sonra Trabzonspor’a yenildi.

Tahir Karapınar Haberleri

Fenerbahçe'de merakla beklenen isim belli oldu! Altyapı için Antalyaspor’da görev alan Sedat Karabük ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi ilk hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'in Antalyaspor’da görev alan Sedat Karabük ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 26-05-2023 17:22

Tahir Karapınar kimdir, aslen nereli? Fenerbahçe yeni teknik direktörü Tahir Karapınar kaç yaşında, hangi takımlarda yer aldı?

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ardından geçici teknik sorumlu olarak Tahir Karapınar görev alacak. Fenerbahçe'de Gençlik Gelişim Koordinatörü olarak görev yapmış olan Karapınar, 2020'de 9 maçlığına A Takım'ın başında sahaya çıkmıştı. Peki Tahir Karapınar kimdir, aslen nereli? Fenerbahçe yeni teknik direktörü Tahir Karapınar kaç yaşında, hangi takımlarda yer aldı? İşte merak edilenler...

Spor 21-12-2021 01:41

Son dakika: Vitor Pereira sonrası Fenerbahçe'de takımın başına Tahir Karapınar geçiyor!

Son Dakika Fenerbahçe Haberleri: Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası sosyal medyada en çok konuşulan konu takımın başına kimin geçeceği oldu. Sarı-lacivertli yönetim 3 aday üstünde dururken en favori isim Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak gibi görünüyor... Kenan Koçak olmazsa Slaven Bilic ve İsmail Kartal isimleri ön plana çıkacak. Yeni teknik adam gelene kadar Fenerbahçe'de Tahir Karapınar görev yapacak. İşte detaylar...

Spor 20-12-2021 23:42

Tahir Karapınar: İz bıraktığımı düşünüyorum

Fenerbahçe'nin sezonun son maçında Çaykur Rizespor'u 3-1 yendikleri maçın ardından teknik direktör Tahir Karapınar açıklamalarda bulundu.

Spor 26-07-2020 00:05

Tahir Karapınar

Tahir Karapınar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tahir Karapınar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tahir Karapınar: Tecrübesizliğimizden bir gol yedik

Fenerbahçe teknik direktörü Tahir Karapınar, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor 19-07-2020 23:25

Tahir Karapınar: Derbiye çok iyi hazırlandık

Fenerbahçe teknik direktörü Tahir Karapınar, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor 19-07-2020 20:28

Fenerbahçe teknik direktör Besnik Hasi ile görüştü iddiası

Erol Bulut'la prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin yeni sezonda teknik direktörlük görevi için Besnik Hasi ile görüştüğü öne sürüldü.

Spor 14-07-2020 09:55

Tahir Karapınar: Taraftarımızdan özür diliyoruz

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Sivasspor'a 2-1 yenildi. Maç sonunda sarı lacivertli takımda teknik sorumlu Tahir Karapınar, "Bu maçı kazanabilseydik Avrupa yolunda büyük bir adım atmış olacaktık. İyi de hazırlandık hafta boyunca ama maça iyi başlayamadık.Mağlup olduk üzgünüz. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Umarız önümüzdeki maçlarda telafi ederiz" ifadelerini kullandı.

Spor 13-07-2020 08:16

Tahir Karapınar: Bir türlü galibiyet golünü atamadık

Süper Lig’in 31. haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de Teknik Sorumlu Tahir Karapınar, “Beraberliği sağladık fakat bir türlü galibiyet golünü atamadık” dedi.

Spor 07-07-2020 21:51

Tahir Karapınar: Kazandığımız için mutluyuz

Göztepe galibiyeti sonrası konuşan Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar, “Devre arasında konuştuk, oyunu dinlendirmemiz gerekiyordu. İkinci devre bunu başaramadık ve sakatlıklar da oldu. Bunlar da oyun planımızı değiştirdi. Sonuçta kazandığımız için mutluyuz” dedi.

Spor 05-07-2020 08:02

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar: Takımın üstünde ölü toprağı var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından konuştu.

Spor 21-06-2020 21:31

Tahir Karapınar: Sörloth ve Pereira bizi tahrik etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, Trabzonspor maçı sonrasında konuştu.

Spor 16-06-2020 23:42

Tahir Karapınar'dan Fenerbahçe taraftarına mesaj

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar, Kayserispor galibiyetinin ardından, “Taraftarlarımıza rahat olmalarını söylemek istiyorum. Fenerbahçe yönetimi en doğru kararı vermek için çalışıyor” dedi.

Spor 13-06-2020 08:13

Maçın ardından

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar: - "Buradan maçı çevirmek büyük olaydı" - "Volkan Demirel ve Emre, Fenerbahçe'nin şansıdır" - Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki: - "Berabere bitirsek bile iyi olabilirdi. En zor şartlar altında bile havlu atmadığımızı hep söyledik. Yolumuza devam edeceğiz"

Yurthaber 13-06-2020 00:16

Tahir Karapınar: Fenerbahçe'de büyük değişiklik olacak

Fenerbahçe'de 8 haftalığına teknik direktörlüğe getirilen Tahir Karapınar açıklamada bulundu.

Spor 12-06-2020 21:07

Romanya basını duyurdu: Rebrov Fenerbahçe'ye gidecek

Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Altyapı koordinatörlüğü için getirdiği Tahir Karapınar'ı sezon sonuna kadar teknik direktör olarak açıklayan sarı lacivertli takım için çok konuşulacak bir haber kaleme alındı. Romanya basını, lig bitince Ferencvaros'tan ayrılacak olan teknik direktör Sergiy Rebrov'un, Fenerbahçe'ye gideceğini iddia etti.

Spor 11-06-2020 12:47

Mehmet Demirkol'dan Emre Belözoğlu iddiası

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin 8 maç teknik direktörlüğünü yapacak olan Tahir Karapınar'ı değerlendirdi. Tahir Karapınar tercihinin Emre Belözoğlu'na ait olabileceğini söyleyen deneyimli spor yazarı, "Hoca Guardiola bile olsa Fenerbahçe'nin savunma hattına oyuncu alması lazım. Fenerbahçe'nin orta sahasını destekleyecek oyuncuya ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. Öte yandan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin gelecek sezonki teknik direktörünün Emre Belözoğlu olacağını iddia etti.

Spor 10-06-2020 09:51

Çok konuşulacak sözler: Luiz Gustavo'ya Tahir Karapınar şoku

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de son 8 haftada takımı Tahir Karapınar'a emanet etmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, Karapınar'ın takımın başına geçmesiyle ilgili tweetler atarak tepkilerini gösterdi. Bir Fenerbahçeli taraftar sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Kariyerinde Louis van Gaal, Tite, Luiz Felipe Scolari'yle çalışan Luiz Gustavo'ya Tahir Karapınar şoku" ifadelerini kullandı.

Spor 10-06-2020 08:57

Fenerbahçe'de Tahir Karapınar antrenmana çıktı

Fenerbahçe, Hes Kablo Kayserispor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor 09-06-2020 23:23

Fenerbahçe yeni hocası açıkladı: Tahir Karapınar

Fenerbahçe, Tahir Karapınar'ın sezonun kalan bölümünde takımın yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu.

Spor 09-06-2020 14:32