Çift Terapisi Haberleri

Çift terapisi nasıl yapılır? Çift terapisi kaç dakika sürer?

İletişim, insanın hayatı boyunca kendini ifade edebilmesi için oldukça önemli bir yere sahiptir. Her birey duygu ve ihtiyaçlarının anlaşılmasını ister. Sağlıklı ilişkilerin kurulabilmesi ise sadece iyi bir iletişimle sağlanır. Bazı durumlarda hatalı iletişimden kaynaklanan problemler, bireylerin anlaşılmadığını hissetmesine neden olabilir. Bu gibi durumlarda soruna değil, çözüm aramaya odaklanmak gerekir.

Kadin 16-12-2023 20:18

Çift terapisi nedir, ne işe yarar? Çift terapisine kimler gider?

İletişim, insan hayatının temelini oluşturduğu gibi ikili ilişkilerin de temelinde yer alır. Her insan anlaşılmak ister ve duygusal olarak buna ihtiyaç duyar. Bu durum da sadece iyi bir iletişimle sağlanır. Bazı zamanlarda yanlış iletişim kurmaktan kaynaklanan sorunlar, kişilerin mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olabilir. Bu durumda soruna değil, çözüm aramaya odaklanmak önemlidir. Çiftler kendi başlarına aşamadığı sorunlar ile ilgili bireysel ya da çift olarak terapi alabilirler.

Kadin 16-12-2023 20:14

TV'de üçlü ilişki! Partnerini başkasıyla görmeye dayanamadı

İngiltere'de Kanal 4’te yayınlanan ve çiftlerin ilişkilerini daha açık hale getirmek için başka insanlarla da flört ettiği bir eve misafir olmaları üzerine kurulu bir TV programı olan Open House büyük ilgi topluyor. Programa konuk olan çiftlerden Jess ve Mike, bu haftaki bölümde üçlü ilişki deneyimlemek istediler. Ancak Jess, partnerini bir başka kadınla öpüşürken görmeye dayanamadı.

Magazin 09-04-2022 11:40