Dembele Haberleri

Rize'ye Afrikalı gelin! Çalışmaya gitmişti, polisin ceza yazdığı sırada hayatının aşkını buldu: Aklımın ucundan hiç geçmezdi

Rizeli Ramazan Öztürk, çalışmaya gittiği Afrika’da polisin ceza yazdığı sırada eşi Dienama Dembele ile tanışarak evlendi. Dembele, adını Zeynep Dembele Öztürk olarak değiştirdi. Ramazan Öztürk ise "Benim nasibim oradaymış." dedi. Öztürk, "Aklımın ucundan hiç geçmezdi. Afrika’ya bile gitmeyi beklemiyordum." ifadelerini kullandı. Dienama Dembele, “Ramazan’la tanıştığım için çok mutluyum." derken, Öztürk’ün annesi ise "Artık gelinimiz yabancı oldu. Dil öğrenmemiz lazım” şeklinde konuştu.

Haber 2024-01-21 14:28:12

PSG, transferi resmen açıkladı! 50 milyon euroya Ousmane Dembele...

Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain, La Liga temsilcisi Barcelona’da forma giyen Fransız yıldız Ousmane Dembele’yi kadrosuna dahil ettiğini bildirdi. Konuyla ilgili yapılan paylaşımda anlaşmanın 5 yıllık olduğu aktarılırken, Dembele’nin 23 numarayı giyeceğini bilgisi yer aldı. Fransız temsilcisi, Barcelona’ya 50.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Spor 2023-08-12 12:54:18

Son dakika: Galatasaray transferi bitiriyor! Dünyaca ünlü isim bedavaya Florya'ya geliyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılılar, sezon başında Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed'in 5.75 milyon euroluk satın alma opsiyonunun Fransız ekibi tarafından kullanıldığını açıklamıştı. Bafetimbi Gomis'le de yollarını ayıran Aslan'ın gündemindeki ismin Moussa Dembele olduğu ifade edilmişti. Lyon'dan ayrılan yıldız golcünün transferinin bitmeye yakın olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 2023-06-15 15:39:19

Galatasaray ve Fenerbahçe bir kez daha forvet transferinde karşı karşıya! Moussa Dembele için kıran kırana yarış...

Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu golcü oyuncu Moussa Dembele için Fenerbahçe devreye girdi. Icardi'nin durumuna göre anlaşmayı kenarda tutan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin araya girmesiyle büyük bir şok yaşadı.

Spor 2023-05-11 15:54:07

Son dakika: Galatasaray taraftarını sevinçten çıldırtacak! Memphis Depay, Moussa Dembele ve Deniz Undav adım adım 'Parçalı'ya geliyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de topladığı 33 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını sıklaştıran ve hücum hattına takviye yapmak isteyen sarı - kırmızılıların gündemine Barcelona'dan Memphis Depay, Lyon'dan Moussa Dembele ve Brighton'da forma giyen Deniz Undav gelmişti. Galatasaray'ın planı ise ortaya çıktı...

Spor 01-01-23 10:57

Yönetim dondu kaldı! Her şey sil baştan... Moussa Dembele transferinde Lyon'dan beklenmedik yanıt

Bu sezon Okan Buruk ile şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Galatasaray, çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ederken ara transfer dönemi için de temaslarını sıklaştırmış durumda. Birçok oyuncunun ismi Sarı-Kırmızılılar için yazılıp çizilirken bu isimlerin başında gelen Lyon'un golcü oyuncusu Moussa Dembele için Fransız ekibinden beklenmedik bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 14-12-22 12:14

Fenerbahçe'nin Pelkas+para teklifini Galatasaray umursamadı ve yıldız oyuncuyla anlaşma sağladı!

Galatasaray'da transfer harekatı başladı. Dünya Kupası dönüşü kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, adı Fenerbahçe ile de anılan yıldız golcü Moussa Dembele ile her konuda anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin devre arasında kadrosuna katmak için Lyon'a Pelkas + para teklif ettiği yıldız oyuncu transferinde sarı-kırmızılılara gaza bastı ve öne geçti. Direkt olarak oyuncu ile görüşen Galatasaray, Dembele ile sezon sonu için el sıkıştı.

Spor 13-12-22 14:03

Galatasaray'da forvet transferi tamam! Icardi'nin pabucu dama atılmak üzere...

Galatasaray'da transfer harekatı başladı. Dünya Kupası dönüşü kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, adı Fenerbahçe ile de anılan yıldız golcü Moussa Dembele ile her konuda anlaşma sağladı. Seferovic'in performansından memnun kalmayan Galatasaray yönetimi, Icardi'nin yanına Moussa Dembele'yi transfer edip şampiyonluk yolunda daha da iddialı konuma gelmek istiyor.

Spor 04-12-22 09:33

Galatasaray'da forvet transferi tamam! Lyon'un yıldız oyuncusu ile anlaşma sağlandı

Galatasaray'da Ocak ayı transfer dönemi çalışmaları başladı. Dünya Kupası'na verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, forvet rotasyonuna bir oyuncu almak istiyor. Bu bağlamda Lyon'un yıldızı Dembele'nin menajeri ile İstanbul'da görüşen Galatasaraylı yetkililer, Dembele ile her konuda anlaşma sağladı. Erden Timur'un kısa süre içinde Fransa'ya giderek Lyon ile masaya oturacağı bilgisi verildi.

Spor 27-11-22 09:16

Fenerbahçe, Galatasaray ve Barcelona aynı yıldızın peşinde! Transfer yarışı başka bir boyut kazandı...

Liglere Dünya Kupası arasının verilmesiyle birlikte kulüpler transfer çalışmalarına başladı. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe ve Galatasaray, Lyon ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan santrfor oyuncusu Moussa Dembele için bir süredir yarış halindeydi. İki ekibin kapışmasına İspanyol devi Barcelona da dahil oldu. F.Bahçe'nin Joao Pedro'dan, G.Saray'ın ise Haris Seferovic'ten memnun olmaması nedeniyle bu transferi gerçekleştirmek istediği kaydedildi.

Spor 21-11-22 14:23

Son dakika: İrfan Can Kahveci, Emre Akbaba, Mert Hakan Yandaş ve Abdülkerim Bardakcı'dan sonra yine karşı karşıyalar! Fenerbahçe ve Galatasaray, Moussa Dembele için yarışıyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, yeşil sahanın dışında bu kez transferde karşı karşıya geldi. Daha önce İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Abdülkerim Bardakcı ve Emre Akbaba transferlerinde yarışan Süper Lig'in iki dev kulübünün hedefindeki ismin Lyon ile sözleşmesi sona erecek olan Moussa Dembele için temasa geçtiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Spor 11-11-22 13:13

Son dakika: Galatasaray, bitmeyen aşkına bu kez kavuşuyor! Moussa Dembele'nin menajeri Nef Stadyumu'nda maçı izledi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de topladığı 18 puanla 8. sırada yer alan ve bu sezon mutlak şampiyonluk isteyen Galatasaray, bu hedef doğrultusunda yaz transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katmıştı. Sarı - kırmızılılar, daha önce de birçok kez transfer girişiminde bulunduğu Moussa Dembele ile son olarak bu yaz görüşmüştü. Transferi yine gerçekleşmeyen Dembele, ocak ayında 'Parçalı' formayı giyebilir. Fransız golcünün menajerinin Nef Stadyumu'nda maç izlediği ortaya çıktı...

Spor 27-10-22 08:32

Beşiktaş'ta 4 transfer birden bitme noktasına geldi! Kerem Atakan Kesgin, Dele Alli, Isak Hein ve Siriki Dembele...

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Karagümrük'ü 4-1 mağlup ederek puanını 7'ye yükselten ve oynadığı oyunla taraftarlarını sevindiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah - beyazlılar, bir süredir gündemde olan Kerem Atakan Kesgin'in transferini bugün açıklamayı planlıyor. Öte yandan Beşiktaş'ın Dele Alli, Isak Hein ve Siriki Dembele transferlerinde de sona yaklaştığı aktarıldı.

Spor 23-08-22 16:41

Son dakika: Fenerbahçe santrfor problemini dünyaca ünlü golcüyle çözüyor! Moussa Dembele harekatı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev'e elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda devam edecek. Perşembe günü Slovacko ile maça çıkacak olan sarı - lacivertliler, gol yollarında yaşanan problemi en kısa sürede çözmek istiyor. Enner Valencia ve Joshua King'den istediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin gündemine Lyon forması giyen Moussa Dembele geldi.

Spor 02-08-22 19:48

Son dakika: Dünyaca ünlü futbolcu Dembele'nin Twitter hesabı, Fatih Terim hayranı tarafından hack'lendi!

Son dakika haberleri: İspanya La Liga devi Barcelona ile sözleşmesi, haziran ayının sonunda bitecek olan Ousmane Dembele, sosyal medyada şoka uğradı. Fransız yıldızın Twitter hesabı, bir Galatasaray taraftarı tarafından ele geçirildi. Hesabı hack'lenen Dembele, Instagram'dan bir açıklamada bulundu.

Spor 16-06-22 23:07

Futbolu bırakan Mousa Dembele kimdir, aslen nereli? Mousa Dembele kaç yaşında, neden futbolu bırakıyor?

İngiltere Premir Lig ekiplerinden Tottenham'da 6,5 sene boyunca forma eskiten Mousa Dembele'den futbolu bırakma kararı geldi. 34 yaşındaki futbolcu Mousa Dembele, Guangzhou City ile bir senelik kontratının kaldığını ve sürenin bitmesini ardından futbolu bırakacağını belirtti. Peki Mousa Dembele kimdir ve neden futbolu bırakıyor?

Spor 08-02-22 16:36

3 dakika geç kaldı, ceza aldı!

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Ousmane Dembele, antrenman toplantısına geç kaldığı için ceza aldı.

Spor 12-11-21 20:21

Ousmane Dembele Newcastle'a doğru!

Sezon sonu Barcelona ile sözleşmesi sona erecek Ousmane Dembele'nin Newcastle United'a transfer olabileceği iddia edildi.

Spor 22-10-21 22:27

Fenerbahçe, Moussa Dembele transferinde sona geldi

Enner Valencia ve Serdar Dursun'un sakatlanmasının ardından forvet transferi için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de sıcak gelişme yaşanıyor. Başkan Ali Koç, Moussa Dembele'nin menajerlik şirketini İstanbul'a çağırırken pazarlıklarda fark 500 bin euroya kadar indi. Transferin netleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 17-08-21 14:54

Fenerbahçe transfer haberleri! Fenerbahçe, Mesut’un Arsenal’den arkadaşını kadroya katıyor!

Bu sezon genç isimleri kadroya katmasıyla ileriye dönük hamleler yapacağının sinyalini veren Fenerbahçe, Mesut Özil’in Arsenal’den takım arkadaşı olan yıldız isim için girişimlerini hızlandırdı. Öte yandan forvet sorununu çözmeyi hedefleyen Ali Koç, çok istediği Dembele için elindeki tüm imkânları sonuna kadar zorlamaya karar verdi.

Spor 11-08-21 10:58

Ousmane Dembele 3. kez bıçak altına yatacak

Fransa'nın Macaristan'la oynadığı maçta sakatlanan Ousmane Dembele'nin ameliyat olacağı açıklandı.

Spor 22-06-21 23:16

Lyon, Dembele'nin boşluğunu Slimani ile dolduruyor

Fransa Ligue 1 lideri Olympique Lyon, Moussa Dembele Atletico Madrid'e imza attığı anda eski Fenerbahçeli Islam Slimani'nin transferini bitirecek.

Spor 12-01-21 07:53

ÖZET | Juventus - Barcelona maç sonucu: 0-2

Şampiyonlar Ligi G Grubu dev bir maça sahne oldu. Juventus ile Barcelona karşı karşıya geldi. İtalyan ekibinde koronavirüse yakalanan Ronaldo maçta forma giyemedi. Allianz Stadyumu'ndaki müsabakayı Dembele ve Messi'nin golleriyle kazanan taraf Barça oldu. Juventus'ta milli oyuncumuz Merih Demiral karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 85. dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Öte yandan ev sahibi takımda Morata'nın attığı 3 gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Spor 29-10-20 09:12

ÖZET | Barcelona - Ferencvaros maç sonucu: 5-1

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Barcelona, Ferencvaros'u 5-1 mağlup etti. Barça'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 16 sezon gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçti. Barcelona'ya zaferi getiren golleri 27'de penaltıdan Lionel Messi, 42'de Ansu Fati, 52'de Philippe Coutinho, 82'de Pedri ve 89'da Ousmane Dembele kaydetti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Rebrov'un çalıştırdığı Ferencvaros'un tek sayısı ise 70'de Ihor Kharatin'den (pen.) geldi.

Spor 21-10-20 09:04

Barcelona'da Ousmane Dembele 6 ay forma giyemeyecek

Barcelona'nın Fransız yıldızı Ousmane Dembele sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Spor 13-02-20 11:44

ÖZET | PSG-Lyon maç sonucu: 4-2

Ligue 1'de lider Paris Saint-Germain sahasında Lyon'u Angel Di Maria, Kylian Mbappe, Marçal (kk) ve Cavani'nin golleriyle 4-2 yendi. Lyon'un sayılarını ise Terrier ve Dembele kaydetti.

Spor 10-02-20 08:37

Barcelona'da Arda Turan sesleri

Barcelona idmanında sakatlanan Ousmane Dembele, sezonu büyük ölçüde kapattı ve "Arda Turan" sesleri yükselmeye başladı.

Spor 04-02-20 21:43

MAÇ SONUCU | Lyon-Toulouse: 3-0 (Ligue 1)

Fransa Ligi'nin 21. haftasında Lyon sahasında Toulouse'u 3-0'lık skorla mağlup etti. Lyon'a 3 puanı Maxwell Cornet, Moussa Dembele ve yeni transfer Toko Ekambi'nin golleri getirdi.

Spor 26-01-20 19:25

Barcelona, Mbappe için Griezmann, Dembele ve 120 milyon Euro önerecek

İspanyol medyası, Barcelona'nın Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak için PSG'e Antoine Griezmann ve Ousmane Dembele ile birlikte 120 milyon Euro vermeyi gözden çıkardığını yazdı.

Spor 05-12-19 17:31

Barcelona'da sakatlanan Dembele 10 hafta sahalardan uzak kalacak

Bu sezon 3. kez sakatlık geçiren Fransız futbolcu Ousmane Dembele'nin iyileşme süresi 10 hafta olarak duyuruldu

Spor 29-11-19 21:57

Barcelona'da Dembele şoku!

Barcelona'da sakatlık şoku yaşanıyor. Katalan ekibinin Fransız yıldızı Ousmane Dembele 10 hafta sahalardan uzak kalacak.

Spor 29-11-19 20:47

Avrupa futbolunun durdurulamayan ikilileri

Lazio'da Immobile ve Correa, attıkları 20 golle Avrupa'nın 5 büyük liginde en fazla gol sevinci yaşayan ikili oldu - Bayern Münih'te Lewandowski ve Gnabry 19 golle Lazio'nun ikilisini takip etti - Listede Manchester City'den Agüero-Sterling, Olympique Lyon'dan Dembele-Depay ikilisi, 16'şar golle üçüncü sırayı paylaştı - Süper Lig'deki takımlar arasında ise Aytemiz Alanyaspor'dan Cisse-Fernandes ile BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Jahovic-Guilherme ikilisi, 13'er golle bu alanda zirveye çıktı

Spor 20-11-19 11:28

Mali'deki karargah saldırılarında hayatını kaybeden asker sayısı 38'e çıktı

Boulkessi'deki askeri kampa ve Mondoro'daki garnizona yönelik saldırılarda yaşamını yitiren askerlerin sayısı 25'ten 38'e yükseldi - Mali Savunma Bakanı Ibrahima Dahirou Dembele: - "Her ne kadar havadan yapılan askeri müdahalelerden gurur duysam da maalesef bugün 38 askerin naaşını defnettik"

Haber 04-10-19 11:23

Yılın transfer gelişmesi! PSG'den flaş Neymar kararı

Paris Saint Germain'de geleceği belirsiz Neymar için Barcelona'nın çıkarma yaptığı bildirildi. İspanyol ve Fransız basını, PSG'nin Neymar için 100 milyon Euro, Dembele ve Semedo'yu istediğini yazdı.

Trend 27-08-19 10:49

Barcelona’da Dembele 3-4 hafta yok

Barcelona, Fransız futbolcu Ousmane Dembele’nin sol uyluğundaki femoral bicepsinde yırtık tespit edilmesinden dolayı 3 ile 4 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını açıkladı.İspanyol ekibi Barcelona’da Fransız futbolcu Ousmane Dembele şoku yaşanıyor.

Haber 14-03-19 13:58

Barcelona'da Dembele 3-4 hafta yok

Barcelona, Fransız futbolcu Ousmane Dembele'nin sol uyluğundaki femoral bicepsinde yırtık tespit edilmesinden dolayı 3 ile 4 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Spor 14-03-19 13:55

Mousa Dembele, Guangzhou R&F’e transfer oldu

Premier Lig takımlarından Tottenham’da forma giyen Belçikalı futbolcu Mousa Dembele, Çin ekibi Guangzhou R&F’e transfer oldu.

Haber 30-01-19 03:50

Dembele 15 gün sahalardan uzak kalacak

Barcelona’nın genç yıldızı Ousmane Dembele, Leganes maçında yaşadığı sakatlıktan dolayı 15 gün sahalardan uzak kalacak.İspanya Ligi’nde Barcelona ile Leganes arasında oynanan ve 3-1’lik Barça üstünlüğüyle sona eren müsabakanın 69.

Haber 30-01-19 00:27

Ousmane Dembele 15 gün sahalardan uzak kalacak

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) lideri Barcelona'nın Fransız hücum oyuncusu Ousmane Dembele, sakatlığı nedeniyle 15 gün forma giyemeyecek.

Spor 21-01-19 15:23

Mousa Dembele Guangzhou'ya transfer oluyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'da forma giyen Mousa Dembele, Çin'in Guangzhou takımına transfer oluyor.

Spor 17-01-19 13:46

Barcelona 2 - 0 Celta Vigo

La Liga'nın 17. haftasında Barcelona sahasında Celta Vigo'yu Dembele ve Messi'nin ilk yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Spor 22-12-18 22:53

Beşiktaş, Tottenham'dan Moussa Dembele'yi transfer etmek istiyor

Beşiktaş, Tottenham'da forma şansı bulmakta zorlanan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Moussa Dembele için temaslarda bulunuyor.

Spor 02-11-18 18:50

Barça çıldırdı! Tam 10 gol

La Liga'da şampiyonluğun en güçlü iki adayından biri olan Barcelona sahasında ligin yeni ekiplerinden Huesca'yı 8-2 yendi. Barcelona'nın golleri Messi (2), Suarez (2), Dembele, Rakitic, Alba ve Pulido'dan (kk) gelirken, Huesca'nın sayılarını Hernandez ve Falguera kaydetti. Huesca'da milli futbolcumuz Serdar Gürler maça 58. dakikada dahil oldu.

Spor 02-09-18 21:35

GRAFİKLİ - Fransa'ya Dünya Kupası'nı göçmenler getirdi

Dünya Kupası'nı 20 yıl sonra müzesine götüren Fransa Milli Takımı, çoğunluklu olarak Afrika asıllı göçmenlerden oluşuyor - 23 kişilik milli takım kadrosunun 15'i Afrika kökenli futbolculardan oluşurken, takımda sadece iki Fransız futbolcu olması dikkati çekiyor - Son dönemde sığınmacı karşıtlığında artış yaşayan Fransa'nın kupa sevincini yaşarken sığınmacı ve göçmenlere karşı tutumunu rafa kaldırmış olduğu görülüyor - Takımda aynı zamanda Djibril Sidibe, N'Golo Kante, Paul Pogba, Benjamin Mendy, Nabil Fekir, Ousmane Dembele ve Adil Rami, Müslüman kimliği ile öne çıkıyor - Sosyolog ve Science Po Aix en Provence Üniversitesinden Prof. Dr. Raphael Liogier: "Ülkede bir grup, Fransa'nın kupa kazandığına seviniyor ama günlük hayatta İslam karşıtı, ırkçı, dışlayıcı olabiliyor. Fransa'nın bu zaferi, bu insanlar için ırkçı karşıtı bir ders olmalı. Çünkü onlar kutlama zamanlarının dışında ırkçı ve İslam karşıtı olduklarını unutuyor"

Haber 17-07-18 11:21

Ousmane Dembele Arsenal ile anlaşmaya çok yakın!

Geçtiğimiz sezon başında Barcelona'nın 105 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı 21 yaşındaki Fransız oyuncu Ousmane Dembele'nin Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Spor 05-06-18 15:27

Barcelona'da Dembele 34 hafta yok

- Sol uyluk kasından sakatlanan Fransız futbolcu, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak

Haber 15-01-18 17:06

Barcelona'da Dembele yine sakatlandı

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın Fransız futbolcusu Ousmane Dembele, sol uyluk kasındaki sakatlığından dolayı 3-4 hafta oynayamayacak.

Spor 15-01-18 14:29

Moussa Dembele Manchester United'a gidiyor

Galatasaray'ın birkaç yıl önce bonservisi olmamasına karşın kadrosuna katmadığı ve ardından Celtic'in yolunu tutan Moussa Dembele, büyük bir transfer gerçekleştirmek üzere. Moussa Dembele'yi Manchester United'ın izlediği ve yaz transfer döneminde teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Spor 22-11-17 18:18
Haber 17-09-17 15:42