Ballon Dor Haberleri

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ile dalga geçti! Ballon d'Or töreni sonrasında...

Futbol tutkunlarının merakla beklediği Ballon d'Or ödül töreni gerçekleştirildi. Avrupa’da Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen organizasyonda bir önceki senenin en iyi futbolcusu seçildi. 2023 Ballon d'Or'un sahibi Lionel Messi oldu. Bu ödülü kariyerinde 8. kez kazanan Arjantinli yıldıza ezeli rakibi Cristiano Ronaldo'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Ronaldo'nun hamlesi, sosyal medyada 'alay etme' olarak yorumlandı. İşte detaylar...

Spor 2023-10-31 18:01:42

Lionel Messi'nin kazandığı Ballon d’Or ödül törenine damga vuran küfür! Kendini tutamadı ve arkadaşına sinkaflı sözler söyledi

2023 Ballon d’Or (Altın Top) ödülünün sahibi Arjantinli yıldız Lionel Messi oldu. 36 yaşındaki futbolcu 2022 Dünya Kupası’nda elde ettiği şampiyonluğun ardından, bu ödüle kariyerinde 8. kez ulaştı. Manchester City ile sezonu 3 kupayla tamamlayan Erling Haaland, yılın en iyi forveti ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde yaşanan olay ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2023-10-31 13:32:14

Son dakika: FIFA Ballon d'Or'un sahibi Lionel Messi oldu! Arjantinli yıldız, ödülü 8. kez kazandı...

Son dakika haberleri: Futbol tutkunlarının merakla beklediği Ballon d'Or ödül töreni gerçekleştirildi. Avrupa’da Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen organizasyonda bir önceki senenin en iyi futbolcusu seçildi. 2023 Ballon d'Or'un sahibi Lionel Messi oldu. Arjantinli yıldız, bu ödülle birlikte Ballon d'Or'u 8. kez kazandı. İşte detaylar...

Spor 2023-10-31 08:22:03

Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! Ballon d'Or listesinde 18 yıl sonra bir ilk...

Futbolun en prestijli bireysel ödülü Ballon d’Or’un 2023 yılı adayları belli oldu. Listede Fenerbahçe’nin eski stoperi Kim Min-Jae de yer aldı. Öte yandan Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, 18 yıl aradan sonra ilk kez listede kendisine yer bulamadı.

Spor 2023-09-06 23:05:31

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi, yılın kalecisi ödülüne aday gösterildi!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe’nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, yılın en iyi kalecisine verilen Ballon d’Or Yachine ödülüne aday gösterildi. Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda üçüncülük elde eden Livakovic'in yanı sıra Yassine Bounou, Thibaut Courtois, Mike Maignan, Ter Stegen, Ederson, Emiliano Martinez, Andre Onana, Aaron Ramsdale ve Brice Samba da listede yer aldı.

Spor 06-09-23 21:14

Cristiano Ronaldo, 2013 yılında kazandığı Ballon d'Or ödülünü sattı! Fiyatı dudak uçuklattı

Son günlerde Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transferiyle gündeme gelen Cristiano Ronaldo bu kez bambaşka bir olay ile konuşuluyor. Portekizli yıldız 2013 yılında kazanmış olduğu Ballon d'Or ödülünü hayır kurumu müzayedesiyle İsrail'in en zengin adamı Idan Ofer'e sattı. İşte detaylar...

Spor 12-01-23 20:23

Dünya Kupası finalinin ardından olay tweet! Mesut Özil'den Fransızlara inanılmaz gönderme...

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin, penaltı atışları sonrası Fransa’yı mağlup ederek şampiyon oldu. Real Madrid'de gösterdiği inanılmaz performans ile Ballon d'Or ödülünün sahibi olan Benzema'nın Fransa Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık nedeniyle Dünya Kupası'nda yer almaması herkesi üzmüştü. Fakat ortaya atılan iddiadan sonra Benzema'nın takıma bilerek alınmadığı söylenmişti. Arjantin'in kupayı kazanmasının ardından Mesut Özil'den Benzema'ya sahip çıkacak bir tweet geldi.

Spor 18-12-22 21:16

Dünya Kupası'nda skandal iddia! Benzema'yı bilerek oynatmamışlar...

Real Madrid'de gösterdiği inanılmaz performans ile Ballon d'Or ödülünün sahibi olan Benzema'nın Fransa Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık nedeniyle Dünya Kupası'nda yer almaması herkesi üzmüştü. Fakat ortaya atılan iddia ortalığı karıştıracak cinsten...

Spor 17-12-22 09:51

Son dakika: 'Takım arkadaşının ödülüne göz koymuş!' Ballon d'Or ödülü sonrası ortalık karıştı! Thibaut Courtois, 'Karim Benzema için mutluyum' dedi ama sitem etti...

Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen "Ballon d'Or" (Altın top); her yıl, bir önceki sezonda en başarılı performans gösteren futbolcuya veriliyor. Geçtiğimiz yıl Lionel Messi'nin kazandığı ödül bu sene Karim Benzema'ya verilmişti. Real Madrid'in yıldızına kazandığı ödül sonrası takım arkadaşı Thibaut Courtois'dan tebrik gelirken, Belçikalı kaleci Ballon d'Or'u bir kalecinin kazanmasına imkan olmadığını söyleyerek sistemi eleştirdi.

Spor 18-10-22 14:32

Ballon d'Or ödülünün sahibi Karim Benzema kimdir? Dünyanın en iyi oyuncusu ödülü Ballon d'Or'u alan Karim Benzema'nın hayatı!

Ballon d'Or ödülünün sahibi Karim Benzema oldu. Futbol dünyasının en prestijli ödülü alan ünlü futbolcu basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Bilindiği üzere geeçtiğimiz yıl ödülün kazanı Lionel Messi olmuştu. Ballon d'Or ödülünün sahibi Real Madrid'in yıldız futbolcusu Karim Benzema kimdir? İşte dünyanın en iyi oyuncusu ödülü Ballon d'Or'u alan Karim Benzema'nın hayatı ve biyografisi...

Spor 18-10-22 08:49

Dünyanın en iyi oyuncusu ödülü Ballon d'Or'un sahibi Benzema oldu! 46 maçta 44 gol...

Her yıl düzenlenen dünyanın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or ödülü bu yıl da sahibini buldu. Paris'te yapılan törende yıldızlar geçidi vardı. Geçtiğimiz yıl Lionel Messi'ye verilen ödül, bu yıl Real Madrid'in yıldıız Karim Benzema'ya verildi. Ronaldo'nun 20. sıradan girdiği listede kazanan Benzema, tüm futbol dünyasını tatmin etti. Geçtiğimiz yıl Real Madrid ile harikalar yaratan yıldız oyuncu, bu yıla da çok iyi başlamıştı.

Spor 17-10-22 22:55

Son dakika: Lionel Messi, hayatının şokunu yaşadı! Cristiano Ronaldo ise rekor geliştirdi...

Son dakika haberleri: Yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or (Altın Top) ödülü için yarışacak 30 oyuncu belli oldu. Ödülü 7 kez kazanan PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, 2005'ten bu yana ilk kez adaylar arasında yer almadı. Ödülü Messi'nin ardından 5 kezle en çok kazanan ikinci isim olan Cristiano Ronaldo, üstüste 18. kez ödüle aday gösterildi ve kendine ait rekoru geliştirdi.

Spor 12-08-22 23:55

Lizarazu: 2020 yılındaki ödül Lewandowski'ye verilebilir

Fransız eski futbolcu Biente Lizarazu, geride kalan Ballon d'Or ödülü ile ilgili konuştu.

Spor 05-12-21 17:49

Barcelona'da Xavi'den Messi açıklaması

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Lionel Messi'nin kazandığı yedinci Ballon d'Or ödülü hakkında gelen soruya flaş bir yanıt verdi.

Spor 03-12-21 19:49

Lionel Messi'nin 30 milyon euro'luk şok kayıp

Lionel Messi, yedinci kez Ballon d'Or'un sahibi oldu ancak iş hayatında 30 milyon euro'luk bir yatırımının yıkım kararıyla başı dertte.

Spor 03-12-21 07:15

Robert Lewandowski'nin hedefi Real Madrid

Ballon d'Or yarışında Lionel Messi'nin arkasında kalarak ikinci sırada yer alan Robert Lewandowski'den flaş bir hamle geldi.

Spor 02-12-21 16:55

Ronaldo'dan Messi'yi kışkırtacak olay hamle!

Lionel Messi'nin 7. kez Ballon d'Or'u kazanmasının yankıları tüm dünyada sürüyor. Arjantinli yıldızın bu sene ödülü hak etmediğini düşünenler paylaşımlarıyla tepkilerini ortaya koyarken Cristiano Ronaldo'nun hamlesi büyük ses getirdi. Portekizli yıldız, Instagram'da ödülün Messi'ye verilmemesi gerektiği yönündeki bir paylaşımı beğendi ve "Gerçekler" yorumunda bulundu.

Spor 01-12-21 21:00

Gerard Pique: Real'e gideceğime ölürüm daha iyi

Barcelona'nın yıldız savunma oyuncusu Gerard Pique, Ballon d'Or'u kazanan Lionel Messi ve Real Madrid'e gideceği söylentileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 01-12-21 18:28

Ballon d'Or töreninde gizli transfer görüşmesi

Barcelona, Xavi'nin teknik direktör olarak takımın başına geçmesinin ardından transfer hamlelerine hazırlanıyor.

Spor 30-11-21 17:22

Messi'ye tepki yağıyor! Ödülü aldığına pişman

Her sene yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or ödülünün bu seneki sahibi süper yıldız Lionel Messi olurken, kendisi ile yarışan Robert Lewandowski ikinci olarak, en iyi forvet ödülünün sahibi oldu. Polonyalı futbolcu ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından açıklamalarda bulundu. Lewandowski ve Ronaldo'nun sevenleri Messi'nin ödülü kazanmasına tepki gösterdi.

Spor 30-11-21 11:00

Hande Sarıoğlu sosyal medyayı salladı: Yazıklar olsun

Ve Ballon d'Or ödülünü Lionel Messi kazandı. 2021 yılında futbolun en iyisi seçilen PSG'nin yıldızı Lionel Messi kariyerinin 7. Ballon d'Or ödülünü aldı. Spor yorumculuğu yapan Hande Sarıoğlu ödülü Messi'nin kazanmasına adeta isyan etti.

Spor 30-11-21 09:34

Lionel Messi: Lewandoswki hak etti

Ballon d'Or ödülünün sahibi Lionel Messi, 7. kez mutlu sona ulaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Spor 30-11-21 08:02

Messi 7. kez Ballon D'or'un sahibi oldu

Yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or (Altın Top) ödülü sahibini buldu.

Spor 30-11-21 00:00

Ronaldo'dan Ballon d'Or tepkisi! Yalan söyledi

2021 Ballon d'Or ödül törenine katılmayan Cristiano Ronaldo, France Football Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre'nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yalanladı.

Spor 29-11-21 23:41

Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Ballon d'Or ödülleri sahiplerini buldu!

Ballon d’Or TSİ 22.30'da gerçekleştirildi. Ballon d'Or ödül töreni Tivibu Spor YouTube ve Tivibu Spor 2 kanallarından yayınlandı. 'Altın Top' ödülü yılın en iyi erkek futbolcusuna veriliyor. Altın Top ödülünü geçtiğimiz yıl alan isim Lionel Messi olmuştu. İşte detaylar...

Spor 29-11-21 14:22

Hayranları kilitlendi! Messi kazanırsa...

Lionel Messi hayranı ünlü model Suzy Cortez, bugün gerçekleştirilecek Ballon d'or ödül töreninde ödülü Messi'nin kazanması durumunda Stade France'ın önünde soyunma sözü verdi.

Spor 29-11-21 10:51

Portekiz'de açıklandı: Ballon d'Or'u Messi kazandı!

France Football tarafından verilen Ballon d'Or ödülünü Lionel Messi'nin kazandığı iddia edildi.

Spor 05-11-21 21:52

Tieion Antik Kenti'nde Friglere ait yazılar ile Dor başlıkları ortaya çıkarıldı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Filyos beldesindeki Tieion Antik Kenti'nde 14 yıldır devam eden kazı çalışmalarında Friglere ait yazılar ile MÖ yedinci yüzyıla tarihlendirilen Karadeniz'in en eski Dor başlıklarından biri bulundu - Kazı Bilimsel Koordinatörü Doç. Dr. Şahin Yıldırım: - "Helenlilerden önce burada yerel halklardan olan Friglerin varlığına dair önemli veriler elde ettik. Bu veriler arasında üzerinde Runik alfabe ile yazılmış parçalar bulundu. Karadeniz'in kuzeyinde yani Türkiye'nin Karadeniz kıyısında rastlanmış en eski yazılı belge olması bizim açımızdan çok önemli" - "Karadeniz'deki en eski Dor tapınağına dair bilgiler elde ettik"

Yurthaber 09-12-20 11:05

Robert Lewandowski 'Altın Top'u istiyor

Bayern Münih'te forma giyen Robert Lewandowski, yılın en iyi erkek futbolcusuna verilen ''Altın Top'' (Ballon d'Or) ödülünü kendisinin hak ettiğini savundu.

Spor 29-08-20 15:21

Altın Top ödülü, Kovid-19 nedeniyle bu yıl verilmeyecek

Yılın futbolcusuna verilen "Altın Top" (Ballon d'Or) ödülü, bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilmeyecek.

Spor 20-07-20 16:11

Lewandowski: Ballon d'Or? Her şey mümkün

Bayern Münih'in süperstar golcüsü Robert Lewandowski, kariyer rekorunu kırdığı sezonda gözünü yükseklere dikti.

Spor 19-06-20 07:27

Dünyaca ünlü yıldız George Weah'ten koronavirüs şarkısı!

1995 yılında Ballon d'Or ödülünün sahibi olan Liberya Başkanı George Weah, koronavirüse karşı şarkı söyledi ve paylaşım rekorları kırdı. Ülkenin lokal müzik gruplarından biriyle stüdyoya giren Weah, tüm dünyada ölümlere neden olan salgına karşı dikkat çekmeyi amaçlıyor..

Spor 31-03-20 21:41

Drogba'nın Mbappe anısı herkesi güldürdü

Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba, Ballon d'Or töreninde herkesi güldürdü. Törende konuşan Drogba, "10 yıl önce Chelsea - Barcelona maçı sonrası sonuç ve hakeme olan öfkem yüzünden bir çocuğun fotoğraf çektirmek talebini reddetmiştim. Öğrendim ki o çocuk Kylian Mbappeymiş. Mümkünse bugün onu telafi etmek istiyorum" diyerek özçekim yaptı.

Spor 03-12-19 09:41

Ballon d'Or ödül töreninde Virgil van Dijk'tan Ronaldo'ya şok gönderme

Liverpool forması giyen Virgil van Dijk, Ballon d'Or ödül törenine açıklamasıyla damga vurdu. Hollandalı futbolcu "Cristiano Ronaldo törene gelmedi, Ballon d'Or için bir rakibin azalmış oldu, neler söylemek istersin?" sorusuna "O rakip miydi?" cevabını verdi.

Spor 03-12-19 08:11

Ballon d'Or 6'ncı kez Lionel Messi'nin

Ballon d'Or Ödül Töreni'nde 2019'un en iyi erkek futbolcusu Lionel Messi seçildi.

Spor 03-12-19 00:01

Ballon d’Or 2019 Messi’nin

2019 Ballon d’Or (Altın Top) ödülünün bu yıl kazananı Lionel Messi oldu.2019 Ballon d’Or (Altın Top) ödülleri sahiplerini buldu.

Spor 02-12-19 23:51

Ballon D'Or'u Messi kazandı, Annekee Molenaar törene damga vurdu

Ballon d'Or'un 2019 yılındaki sahibi Lionel Messi oldu. Messi, 6. kez bu ödülü kazanarak Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı. Ödül törenine güzelliğiyle damgasını vuran isim ise Matthis de Ligt'in sevgilisi Annekee Molenaar oldu.

Spor 02-12-19 23:28

Altın Top (Ballon d'Or) adayları açıklandı

Yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or (Altın Top) ödülü için adaylar açıklandı. Ödülü 5'er kez kazanan Messi ve Ronaldo da listede yer aldı.

Spor 22-10-19 08:00

Virgil van Dijk: Ballon D'Or'u ben kazanacağım

Liverpool'un 27 yaşındaki Hollandalı stoperi Virgil van Dijk, Şampiyonlar Ligi zaferi sonrası yaptığı açıklamalarda, Ballon d'Or'u Messi'nin hak etmesine rağmen kendisinin kazanacağını iddia etti.

Spor 02-06-19 18:52

Engelliler Haftasında Safinaz’ın izdivacı oyununu sergilediler

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak’ın Kilimli İlçesindeki Engelliler Derneği’nin Özel Oyuncular Tiyatro Grubunun hazırladığı "Safinaz’ın izdivacı" adlı tiyatro oyunu sergilendi.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün konferans salonunda sergilenen "Safinaz’ın İzdivacı" adlı oyun izleyiciler beğenerek izlediler.Kilimli Engelliler Derneği Başkanı Aslıhan Dor, oyun sonunda yaptığı açıklamasında, "10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün konferans salonunda sergilenen Özel Oyuncular Tiyatro grubumuzun ’Safinaz’ın İzdivacı’ adlı oyunlarını izleyiciler beğenerek izlediler.

Yurthaber 11-05-19 17:15

GRAFİKLİ - Şampiyonlar Ligi'ne Ronaldo damgası

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde birçok rekoru elinde bulunduran Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid'e attığı 3 golle takımını çeyrek finale taşıdı - "Devler Ligi"nde "hat-trick" sayısını 8'e çıkaran 34 yaşındaki Ronaldo, bu alanda Messi ile liderliği paylaşıyor - Eleme turlarında 63, grup maçlarında 61 kez rakip fileleri havalandıran Cristiano Ronaldo, eleme turlarında en fazla gol atan futbolcu rekorunu elinde bulunduruyor - 124 golle organizasyonun en fazla skor üreten futbolcuları listesinde zirvede yer alan Portekizli yıldız, bugüne kadar turnuvada 118 gol atan Atletico Madrid'i tek başına geçti - Kariyerinde 5 kez Ballon d'Or ödülü kazanan, 5 kez de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kupa sevinci yaşayan Ronaldo, 30 yaşından sonra attığı gollerle bu alanda çok sayıda önemli ismi geride bıraktı

Spor 13-03-19 12:20

Franck Ribery: Ballon d'Or konusunda bana haksızlık yapıldı

Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery, 2013 yılında Ballon d'Or'u hak ettiğini yineledi ve bu kararın üstesinden gelemediğini söyledi.

Spor 16-02-19 13:02

TRSM bahçesine biberiye, gül ve kriptomerya fidanları diktiler

Kilimli Engelliler Derneği başkanı ve üyeleri Zonguldak Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nin çevresine merkez çalışanları ile birlikte biberiye, gül ve kriptomerya fidanları dikti.Kilimli Engelliler Derneği Başkanı Aslıhan Dor, konuyla ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Uzman Dr.

Yurthaber 28-01-19 22:59

Okul bahçesine lavanta, gül, biberiye ve elwoodi dikildi

Kilimli Engelliler Derneği Başkanı Aslıhan Dor ve yönetim kurulu üyeleri Kilimli İsmet İnönü İlkokulu’nun okul temsilcisi Deniz Özgür’in isteğiyle okul bahçesine lavanta, gül, biberiye ve elwoodi gibi süs bitkileri dikildi.Fidan dikimine, Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Okul Müdürü Cengizhan Soysal, Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kilimli Engelliler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, İsmet İnönü İlkokulu Müdürü, Müdür Yardımcısı, öğretmenler, öğrenciler ve yaptıkları etkinlikler ve projelerle tanınan Nur Sarı ve Gizem Bayram da katıldı."Kilimli İsmet İnönü İlkokulu’nda okul temsilcisi Deniz Özgür kızımızın ricasıyla okul bahçesinde lavanta, gül, biberiye ve elwoodi gibi süs bitkilerinin ekimini öğrencilerimizle birlikte yaptık.

Yurthaber 25-12-18 14:50

Engelliler basketbol ve futbol maçı yaptılar

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi, Çatalağzı Engelliler Derneği ve Kilimli Engelliler Derneği başkanlarının organize ettiği, basketbol ve futbol maçı Site Kapalı Spor Salonunda oynandı.Maçlar sonunda takımlar ödülleri İl Müdürvekili Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, Kilimli Gençlik ve Spor Müdürü Önder Keskin, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi ve MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlide Yalçıner, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Leyla Temiz, Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Kilimli Engelliler Derneği Başkanı Aslıhan Aslankılıç Dor, Çatalağzı Engelliler Derneği Denetim Kurulu Başkanı Gülcan Palabaş tarafından verildi.Oynanan müsabakalar sonunda açıklama yapan Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas; "2017-2018 sezonunu Çatalağzı Engelliler Derneği Futbol Takımımız Şampiyon tamamladı.

Yurthaber 10-12-18 13:05

Neymar Ballon d'or yerine Call of Duty'yi tercih etti!

PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Neymar, Ballon d'Or ödül törenine gitmedi. Bunun yerine Call of Duty oynamayı tercih eden Neymar, Twitch platformunda yaptığı yayınla bu anları takipçileriyle paylaştı.

Trend 04-12-18 16:45

Luka Modric 2018 yılına damga vurdu

Hırvatistan'ın yetiştirdiği en yetenekli futbolcular arasında gösterilen FIFA Altın Top (Ballon d'Or) ödülünün sahibi Luka Modric, 2018 yılında kazandığı başarılarla adından sıkça söz ettirdi.

Spor 04-12-18 16:15

DJ Martin Solveig, Ballon d'Or töreninde Ada Hegerberg'ten twerk yapmasını istedi!

63'üncüsü düzenlenen Ballon d'Or, Fransa'nın başkenti Paris'te sahibini buldu. Törenin sunucusu Fransız DJ Martin Solveig, 'Yılın En İyi Kadın Futbolcusu' olan Ada Hegerberg'e sorduğu soruyla tartışmalara neden oldu.Sunucu, kadın futbolcudan sahnede 'kalça' dansı olarak bilinen "Twerk" dansı yapmasını istedi.

Trend 04-12-18 10:14

Ve Ballon d'Or sahibini buldu!

Her yıl France Football tarafından verilen Ballon d'Or ödülü sahibini buldu. İşte ödül alan isimler ve ilginç detaylar.

Spor 04-12-18 00:46