Diş Tedavisi Haberleri

Zamanda yolculuk gibi... 1800'lü yıllarda dişi ağrıyan insanlar bu aletlerle tedavi ediliyordu

Geçmişten günümüze kadar olan cerrahi el aletlerin sergilendiği Samsun’daki Cerrahi Aletler ve Sağlık Müzesi’nde, 17. ve 18.yüzyılda diş tedavisinde kullanılan eski cerrahi aletler ziyarete gelen öğrencilerin ve vatandaşların ilgisini çekiyor.

Haber 22-02-2024 17:50

Hatay'da gezici ünitelerle verilen diş sağlığı hizmeti prefabrik merkeze taşındı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde binasının ağır hasar alması nedeniyle bir süre mobil araçlarla hizmet veren Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Antakya ilçesinde oluşturulan prefabrik klinikte hasta kabulüne başladı.

Yurthaber 02-08-2023 11:39

Adıyaman'da depremzede diş hekimleri diğer afetzedeleri tedavi ediyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da afetzede diş hekimleri, sağlık hizmeti vermeyi sürdürüyor.

Yurthaber 30-03-2023 13:44

Dişlerini yaptırmak isterken neye uğradığını şaşırdı! Kadın avukat isyan etti: Ekstra para ödedim, tedavim yarım kaldı

10 yıl önce darp edilen kadın avukat kırılan dişlerini yaptırmak isteyince neye uğradığını şaşırdı. Kendisini darbeden kişilerden aldığı tazminat parasıyla özel kliniğe başvuran Zeynep Atalay iddiaya göre on binlerce TL zarara girdi. 50 bin TL'ye anlaştıklarını söyleyen Atalay, "Kliniğin sahibi ekstra para istediğini söyledi. Onu da ödedim" dedi. Ancak Atalay'dan ödeme istenmeye devam edince tedavisi yarım kaldı. Klinik sahibi ise "Ekstra tutar ödemesi gerektiği bilgisi hastamızda var" dedi.

Haber 30-12-2022 08:41

Diğer Haber Etiketleri

Diş Tedavisi

Diş Tedavisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Diş Tedavisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.