Fenerbahçe Konferans Ligi Kura Çekimi Ne Zaman Haberleri

KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ! Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu!

UEFA Konferans Ligi kura çekimi canlı yayınlandı. Fenerbahçe, dün Edin Dzeko'nun attığı golle rakibi Twente'yi 1-0 yendi. Beşiktaş ise Dinamo Kiev'i Aboubakar'ın golü ile 1-0 mağlup etti. Adana Demirspor Genk maçı ise 1-0 temsilcimizin üstünlüğüyle sonuçlandı. UEFA Konferans Ligi'ne 2 ön eleme oynayıp sonrasında play-offlarda da başarılı olan temsilcilerimiz Konferans Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Peki Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 01-09-2023 23:28

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu! Beşiktaş'ın rakipleri kim oldu?

UEFA Konferans Ligi kura çekiminde Beşiktaş'ın rakipleri merak edildi. Siyah - beyazlı temsilcimiz dün Dinamo Kiev'i 1-0 yendi. İlk maçtan 3-2 üstünlükle ayrılan Şenol Güneş'in öğrencileri, bu karşılaşmadan da üstünlükle ayrılmayı başardı. Peki Beşiktaş kaçıncı torbada? 2023 Konferans Ligi kura çekiminde Beşiktaş'ın rakipleri kim?

Spor 01-09-2023 16:22

Fenerbahçe Konferans Ligi Kura Çekimi Ne Zaman

Fenerbahçe Konferans Ligi Kura Çekimi Ne Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Fenerbahçe Konferans Ligi Kura Çekimi Ne Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.