Hayalet Sevgilim Haberleri

Maliyeden 'hayalet' avı: Sayıları 30 binden fazla! Devlete bir kuruş vermemişler

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kayıtdışılıkla mücadele kapsamında hazırladığı vergi paketi Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyonu'ndayken çarpıcı bir veri de gündem oldu. Ülke genelinde 30 bin 378 kişinin vergi vermeden dükkan, ofis, işyeri gibi 'hayalet işletmeleri'nin olduğu ortaya çıktı.

Finans 2024-07-19 09:26:08

TV yayın akışı 10 Temmuz 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Temmuz Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Turnike, Aile Şerefi, Biricik Sevgilim, Cehennem Üçgeni, MasterChef Türkiye ve UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Yarı Final Karşılaşması "Hollanda-İngiltere" programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 10 Temmuz Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 2024-07-10 07:43:09

Mahir hoca cinayetindeki sır perdesi gizemini koruyor! 11 kişi adliyede: 'Hayalet' her yerde aranıyor

Kocaeli’de aracında öldürülen bir lisede görevli müdür yardımcısı Mahir Çoğaç’ın ölümüne ilişkin soruşturmada 11 kişi gözaltına alındı. Korkunç olayın ardındaki gizemini korumaya devam ediyor. Son olarak merhum müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ın 'hayalet' lakaplı kardeşi Y. Çoğaç'ın Bayğaralar isimli suç örgütünün liderini Adana'da öldürdüğü ortaya çıktı. Müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ın cinayetindeki oklar artık Bayğaralar organize suç örgütünde...

Haber 2024-06-30 10:59:59

TV yayın akışı 21 Haziran 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

21 Haziran 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Haziran 2024 Cuma akşamı Çırak, Arka Sokaklar, Öldür Beni Sevgilim, Vahşetin Çağrısı, UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları "Polonya-Avusturya", Delibal ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-06-21 07:43:52

Sinem Kobal'dan Kenan İmirzalıoğlu'na kutlama: İyi ki doğdun sevgilim

Doğum yaptıktan sonra ekranlardan uzak kalan Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun 49. yaşını paylaşım yaparak da kutladı. İkilinin aşk pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 18-06-24 08:31

Hasan Can Kaya'nın sorusunu duyunca dayanamadı! Sevgilim özellikle regl dönemlerinde...

Hasan Can Kaya Konuşanlar fragmanını yayınladı. Fragmanda yer alan bir çift herkesi kırdı geçirdi. Genç çiftten Berk "Sevgilinin çılgın attığı senin içten içe yıkıldığın şey nedir?" sorusuna verdiği yanıtla herkesin önüne geçti.

Kulis 23-05-24 10:18

Hayalet hastalık olarak biliniyor! Türkiye'de yaygın görülüyor… Bu belirtilere dikkat! Kene, sinek ve böceklerden bulaşıyor

Hayalet hastalık olarak bilinen ve 300 ayrı hastalığın belirtilerine benzer belirtiler gösteren lyme enfeksiyonu, çoğunlukla tespit edilemediği için hastaların hayat kalitesini ciddi oranda etkiliyor. Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü’nden Prof. Dr. Vedat Turhan, lyme enfeksiyonu hakkında bilgi verdi.

Haber 20-05-24 11:22

'Bir hayalet geziyor! Görebiliyor musunuz?' notuyla paylaştı! Çorum'da görüntülendi

Vaşak, halk arasında ormanların hayaleti olarak biliniyor. Çorum’da görüntüsü fotokapana yansıyan vaşak, ormanda bitki örtüsüyle kendini kamufle etti. Amasya Orman Bölge Müdürlüğü (OBM), Çorum Kargı’da görüntülenen vaşağın fotoğrafını “Kargı ormanlarında bir hayalet geziyor. Görebiliyor musunuz? notuyla paylaştı. Söz konusu paylaşımda vaşakların avlanılmasının yasak olduğu da vurgulandı.

Haber 17-05-24 10:10

Eşi ve oğlu yer gösterdi... Ceset Müge Anlı canlı yayınında battaniyeye sarılı halde bulundu! İtirafları kan dondurdu

Muğla'da 22 Mart tarihinde ortadan kaybolan Şaban Ataş'ın korkunç bir cinayete kurban gittiği Müge Anlı canlı yayınında ortaya çıktı. Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, "Kocamı en yakın arkadaşı, benim de sevgilim olan Burhanettin öldürdü" itirafı sonrası canlı yayında ceset bulundu.

Kulis 14-05-24 12:38

34 yıldır tamamlanamadı: Çürümeye terk edildi! Sarıyer'deki 'hayalet bina' ile ilgili yeni gelişme

İstanbul Sarıyer'de inşaatına 34 yıl önce başlanan ve bir türlü bitirilemeyen 27 katlı binadaki inşaat çalışmaları 6 ay önce tekrar başlamıştı. Fakat çalışmalar tekrar tamamlanamayarak belediye ekipleri tarafından durduruldu.

Haber 10-05-24 15:03

Kendini maneviyata adamıştı! Yaşar Alptekin Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere sert çıktı! 'Peygamber Efendimiz yaşasaydı...'

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin maneviyata yönelmiş ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. "Günde 5 vakit spor (Namaz kılıyorum), 12 ayda 1 ay diyet yapıyorum (Oruç tutuyorum). Gece hayatım (Teheccüd namazı) ve bir de sevgilim var (Allahım)' şeklinde yaptığı açıklamayla dikkat çeken Alptekin şimdi de kendisini "Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 03-05-24 11:58

Beyşehir Gölü hayalet ağlardan temizleniyor

Türkiye’nin önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü, yürütülen çalışmalarla hayalet ağlardan da temizleniyor.

Yurthaber 29-03-24 11:46

Mersin’de hırsız ’Casper’ yakalanarak tutuklandı

Mersin’de hayalet Casper ismiyle bilinen hırsız, önce kameralara sonra da polise yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 28-03-24 10:24

Türkan Şoray 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi! Ali Poyrazoğlu'nun 'öpüşme sahnesi' itirafı olay oldu

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray 'Müjdat Gezen ile Bizim Ev'de' programının konuğu oldu. Hoş sohbeti ve samimi halleri ile dikkat çeken Türkan Şoray sahneye sıkı dost oldukları bilinen Ali Poyrazoğlu'nu çağırdı. Türkan Şoray Poyrazoğlu'na 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-03-24 15:18

24 yaşındaki sevgilisi 40 yaşındaki annesiyle kaçtı! Müge Anlı duyduklarına inanamadı! TikTok görüntüleri verilince...

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu defa yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 18 yaşındaki Nehir canlı yayında 'eşim dediğim sevgilim annemle kaçtı' dedi. Müge Anlı anlatılanlara inanmak istemedi ama canlı yayındaki TikTok görüntüleri herkesi çileden çıkardı.

Magazin 19-03-24 12:31

'Eşimle sevgilim kanka oldu' dedi! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Algısal bir sorun var'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 6 yıllık evli olduğunu söyleyen bir konuk 'Eşim ve sevgilim kanka oldu' deyince Esra Ezmeci çok şaşırdı.

Magazin 08-03-24 16:08

Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek geri döndü! Son paylaşımına yorum yağdı... 'Sevgilim elden gidiyor'

Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımlarından dolayı gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin gündeminin bir numaralı isimlerinden biriydi. Bir süredir sosyal medyadan uzak kalan fenomen isim sessizliğini bozdu. Bağdaçiçek'in son paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Artık paylaşım yapma lütfen sevgilim elden gidiyor" yorumunda bulundu.

Trend 21-02-24 10:45

Kürtaj, vergi kaçırma... Kurtlar Vadisi'nin 'Zaza Dayısı' Ali Sürmeli şoke eden paylaşımlar hakkında konuştu! 'Sevgilim tarafından dolandırıldım'

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınan Ali Sürmeli'nin Instagram hesabından geçtiğimiz hafta şoke eden paylaşımlar yapıldı. Telefonunu kaybettiği belirtilen usta oyuncu kürtaj, vergi kaçırma gibi iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 17-02-24 08:18

Başkentte Hayalet Ağlar ve Marmara'ya hayat verenler fotoğraf sergisi açıldı

Fotoğraf Sanatçısı ve Görüntü Yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı "Hayalet Ağlar ve Marmara'ya hayat verenler" fotoğraf sergisi açıldı.

Yurthaber 16-02-24 14:43

Esra Ezmeci canlı yayınındaki itiraf gündem oldu! Pilotla yaşadığı ilişkiyi anlattı! 'Nişanlımın babası...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programına öyle bir itiraf geldi ki duyanlar inanamadı. 27 yaşındaki Sedef Hanım anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Hostelik yaşan Sedef Hanım 'Nişanlımın babası eski sevgilim çıktı' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 07-02-24 07:07

İsveçli kadın Türk sevgilisinin annesiyle tanışmasını anlattı! Fark etmeden el hareketi yaptı... Sevgilim çok sinirlendi

Yaklaşık 2 yıldır Türkiye'de yaşadığını dile getiren İsveç asıllı Nicole Gheibi, sosyal medyadan Türk sevgilisinin ailesiyle tanışma anında yaşadığı ilginç bir anıdan söz etti. İsveç'teki bir şaka hareketinin Türkiye'de kötü bir anlama geldiğini bilmediğini söyleyen Gheibi, "Herkes sinirlendi. Bazıları güldü. Çok şaşırdılar" dedi.

Trend 30-01-24 14:25

Muğla'da hayalet ağa dolanarak yaralanan yavru kaplumbağa tedavi ediliyor

Muğla'nın Dalaman ilçesinde hayalet ağa dolanarak yaralandığı belirlenen yavru yeşil deniz kaplumbağası, Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde (DEKAMER) tedaviye alındı.

Yurthaber 24-01-24 13:25

İtirafı sosyal medyada gündem yarattı! Eski sevgilim ve onun arkadaşını aynı anda idare ettim

Sosyal medyada paylaşılan bir sokak röportajına ait görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Sokak röportajı yapan kişi yoldan geçen bir kadına, "Bize bir itirafta bulunmak ister misin?" dedi. Genç kadının itirafı ise sosyal medyada olay yarattı.

Trend 17-01-24 14:15

Dalgıç polisler Karadeniz'de gönüllü dip temizliği yapıyor

Trabzon'da dalgıç polisler, antrenman yaptıkları yerlerde deniz canlılarına zarar veren çöpleri ve hayalet ağları toplayarak çevre duyarlılığı gösteriyor.

Yurthaber 04-01-24 11:06

Yapay zeka sınır tanımıyor! Ölüler artık diriltilebiliyor: Ruhum halen bu dünyada

Çin'de hayatını kaybeden kişiler yapay zeka destekli yazılımlar vasıtasıyla yakınlarıyla iletişim kurabilecek. Sosyal medya büyük ilgi uyandıran haber "ölüler diriliyor" başlıklarıyla manşetlere taşındı. "Hayalet bot" adı verilen uygulamanın detayları duyanları şaşkına çeviriyor.

Haber 16-12-23 09:20

İzmir’de 'hayalet nişancı' kabusu! 5 kişi ve 1 köpek yaralandı! İddialar sosyal medyada hızla yayıldı…

İzmir’i karıştıran ‘hayalet nişancı’ paniği… Karşıyaka’da bulunan Nergiz Parkı’nda değişik zamanlarda 5 kişinin ve bir köpeğin vurularak yaralanması olayı geniş yankı uyandırdı. Olayların sosyal medyada duyularak halkta büyük panik yaratması sonrasında yapılan çalışmalarda 3 şüpheli tespit edildi. Olayla ilgili olarak ise 1 kişi gözaltına alındı.

Haber 03-12-23 07:28

İstanbul'da genç kızı, savcı Ayşe Gül Gürer kurtardı! Koluna girip sarılmaya çalıştı, 'Bu kız sevgilim' diyerek tacizini devam ettirdi

İstanbul'da 25 yaşındaki genç kız, yolda yürürken bir erkek koluna girip sarılmaya çalıştı. Kaçmak isteyen genç kız karşısına çıkan ilk taksiye binip yardım istedi. Genç kızın peşinden gelen şahıs "Bu kız benim sevgilim" diyerek tacizini sürdürmeye çalıştı. Takside yolcu olarak bulunan savcı Ayşe Gül Gürer'in durumu polise bildirmesiyle şahıs gözaltına alındı.

Haber 02-12-23 14:03

Sosyal medya fenomeni Emma White'ın Cadılar Bayramı kostümü Instagram'da olay yarattı! Göğüslerinin olduğu bölümüne delik açıp hayalet oldu

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının beğenisini toplayan Emma White, cesur paylaşımları sayesinde 500 bini aşkın takipçiye ulaştı. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına Cadılar Bayramı kostümüyle çıktı. White'ın paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 02-11-23 10:58

Cinsel ilişki sırasında felç geçirdi! Yaşadıklarını anlatınca sosyal medyada gündem yarattı... Sevgilim hemen fark etmedi

Cinsel ilişki sırasında felç geçiren bir kadın, sevgilisinin bunu hemen fark etmediğini söyleyerek yaşadıklarını anlatınca sosyal medyanın ilgisini çekti. 33 yaşındaki Misha Montana, üç yıl önce cinsel ilişki sırasında felç geçirdiğinde bunu başlangıçta alerjik reaksiyon geçirdiğini düşündüğünü belirtse de sonrasında ciddi bir tedavi sürecinin başladığını belirtti.

Trend 20-10-23 09:07

'Hayalet' liseler için harekete geçildi! Okula gitmeden diploma: Ne sınava giriyorlar ne devamsızlık yazılıyor

Bu yıl yürürlüğe giren düzenlemeyle öğrencilerin açık liseye geçişi zorlaştırıldı. Fırsatçılar bundan istifade edip cazip görünen ancak öğrencilerin başarısını olumsuz etkileyen bir yola başvurdu: 'Hayalet' liselerde okula gitmek bile gerekmiyor! Özellikle 12. sınıf öğrencilerinin hedef alındığı bu yöntemde parasıyla lise diploması alınabiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 'hayalet' okullarla ilgili inceleme başlattı. Mevzuata aykırılık tespit edilen okul ve sahiplerine ceza yağacak.

Egitim 10-10-23 10:06

'Hayalet hırsız' Görüntüleri izleyenler şaşkına döndü! Peş peşe yaşanan olaylar vatandaşları bezdirdi

Yalova’da başına çarşaf geçirerek adeta hayalete benzeyen hırsızın binanın bahçesine girerek bisiklet çaldığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Söz konusu sokağa dayanan hırsızların yaşattığı olaylar vatandaşları adeta bezdirirken son yaşanan hırsızlık olayının görüntülerini izleyenler ise hayretler içerisinde kaldı.

Haber 09-10-23 12:36

Eskişehir’de sucul istilacı türler ve hayalet av araçları farkındalık etkinlikleri yapıldı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde ‘Sucul İstilacı Türler ve Hayalet Av Araçları Farkındalık Etkinlikleri’ toplantısı yapıldı.

Yurthaber 14-09-23 12:13

İnanç Konukçu yıllar sonra gelen Behzat Ç itirafıyla şaşırttı! O sahneyi aslında...

Türk dizi tarihinin en ikonik yapımlarında biri olan Behzat Ç. yıllar önce final yapmış olmasına rağmen hala en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Behzat, Harun, Hayalet ve Akbaba'nın yaşadıklarının anlatıldığı diziyle ilgili İnanç Konukçu'dan şaşırtan bir itiraf geldi.

Magazin 12-09-23 11:13

Güpegündüz pes dedirten otomobil hırsızlığı! Utanmadan bir de küfür ettiler: Araç sahibi evden taşınmayı düşünüyor

İstanbul'da sabah saatlerinde yaşanan hırsızlık olayı 'bu kadar da olmaz' dedirtti. 4 kişi bir aracın gösterge paneli ve hayalet ekranını çaldı. Hırsızlığı fark eden bir kişi bağırarak o anları cep telefonuyla kaydetti. Hırsızlar gösterilen tepkiye aldırış etmedikleri gibi bir de küfür edip silahlarını gösterdi. Aracını 1 hafta önce aldığını belirten Engin Öztürk ise, "korkularımız vardı korktuklarımız başımıza geldi, otoparklı bir binaya taşınmayı düşünüyoruz" dedi.

Haber 26-08-23 17:23

TV yayın akışı 25 Ağustos 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

25 Ağustos 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Ağustos 2023 Cuma akşamı Gerzek Şaban, Hayalet Tetikçi, Kod 355, Kara Bela, Hayatımın Neşesi, Kısmet ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 25-08-23 07:44

'Hayalet Sevgilim' şarkısıyla şöhreti yakalamıştı! Şarkıcılığı bırakıp ortadan kayboldu! Yeni mesleği herkesi şaşırttı

2005 yılında söylediği 'Hayalet Sevgilim' şarkısıyla şöhreti yakalayan İrem Yağcı, birkaç yıl şarkılarını söylemeye devam etti ve birden ortadan kayboldu. Şimdilerde evli ve bir çocuk annesi olan İrem uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Şarkıcılığı bıran İrem bakın şimdi ne yapıyor? Yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Magazin 23-08-23 14:18

Korku filmi gibi olay! Bodrum katında ışıklar ve çekmeceler rastgele açılıyordu... Gelen tuhaf sesler üzerine oraya gittiler: Gördüklerine inanamadılar!

ABD'nin Columbus kentinde üniversite öğrencilerinin başına korku filmlerini aratmayan bir olay geldi. Bir grup öğrenci bodrum katlarından gelen tuhaf sesler geldiğini farketti. Öğrenciler çekmecelerin ve ışıkların da rastgele kapanıp açıldığını görünce evde 'hayalet' olduğuna emin olmuştu. Fakat gerçek daha tuhaf çıktı. İşte paranormal olayın tüm detayları!

Haber 21-08-23 10:02
abd

Bir il eve hapsoldu! Kentin en işlek caddeleri bomboş kaldı: Gözler canlı belirtisi aradı ama in cin top oynuyor

Normalde iğne atılsa yere düşmeyecek caddelerde in cin top oynuyor, kentin birçok noktası hayalet şehre dönüştü; aşırı sıcakların geri dönüşünden nasibini en çok alan illerimizden biri de Mersin oldu. Sıcaklık rekorlarının kırıldığı kentte bomboş sokaklardan sık rastlanmayacak görüntüler geldi. Eskişehir'de 57 dereceyi gösteren termometre şaşkınlığa yol açan bir başka kare oldu.

Haber 15-08-23 14:53

Sıcak hava insanları evlere hapsetti

Mersin’de yaz sıcakları devam ederken, yeni gelen sıcak hava dalgasının da etkisiyle kent adeta hayalet şehre döndü.

Yurthaber 15-08-23 13:46

Kavaklıdere’de ‘Orman’ın hayalet Kedisi’ Karakulak ölü bulundu

‘Orman’ın hayalet kedisi’ olarak da bilinen ve nesli tehlike altında olması nedeniyle koruma altında olan Karakulak Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde ölü bulundu.

Yurthaber 14-08-23 07:48

Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan aşk pozu! Seni çok seviyorum

Tatilde sakatlanan ve koltuk değnekleriyle dolaşan Beren Saat, eşi Kenan Doğulu'nun kendisini öptüğü bir fotoğrafı, "9'uncu yılımız kutlu olsun sevgilim" sözleriyle paylaştı.

Magazin 30-07-23 07:38

Sıcak hava, Mersin’de şehir merkezini boşalttı

Mersin’de bir hafta önce başlayan sıcaklıklar devam ederken, Afrika sıcaklıklarının da etkisini göstermesiyle kent adeta hayalet şehir haline döndü.

Yurthaber 21-07-23 15:18

Adı 'hayalet mahalle'ye çıktı, gören taşınmaktan vazgeçiyor! Ankara'daki 25 bin konutluk dev projede isyan ettiren 'altyapı' sorunu: 63 dairelik sitede yalnız başına yaşıyor...

Ne ışıkları var, ne suları güçlü akıyor ne de en yakın sağlık merkezine erişebilecekleri bir ulaşım yolu var... Ankara'nın Sincan ilçesinde 20 yıl önce düğmesine basılan projede binaların çoğunun inşaatı bitti ancak aradan geçen bunca yılın ardından 'hayalet mahalle' olarak anılmaya başladı. Bu nedenle 25 bin konutluk dev mahalledeki daireler ne kiralanıyor ne de satın alınıyor. Alcı Mahallesi'ndeki 63 dairelik sitede ise yalnızca 1 kişi yaşıyor. Mahallede oturan az sayıda sakin isyan etti.

Haber 19-07-23 08:34

Putin'in 22 vagonlu 'hayalet treni' deşifre edildi! Fiyatı ve bakım maliyeti dudak uçuklattı... İşte o kusursuz 'hayalet tren'!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 22 vagondan oluşan treninin görüntüleri basına sızdı. 22 vagonlu trenin içerisinde spor salonundan masaj salonuna, hamamdan cilt bakım odalarına kadar birçok lüks bölümler var. İşte o trenin görüntüleri!

Haber 12-07-23 09:34

Florence Pugh, Paris Moda Haftası'na sütyensiz katıldı! Pozları olay oldu

"Küçük Kadınlar", "Merak Etme Sevgilim" ve "Black Widow" filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Florence Pugh, Paris Moda Haftası'nda iddialı seçimiyle dikkat çekti. Güzel oyuncu kısacık kestirdiği saçlarının yanında sütyensiz tarzıyla herkesi kendine baktırdı.

Magazin 07-07-23 15:02

Fahiş kiralara kalıcı çözüm: 'İspanya modeli' geliyor! Ev sahiplerini üzecek 'vergi' düzenlemesi

Yüksek kiralara karşı yüzde 25 zam sınırı uzatılırken, son günlerde sıkça dile getirilen 'İspanya modeli'nin, Türkiye'de de uygulanması gündeme geldi. Fahiş ev kiralarına karşı kalıcı çözüm olacağı düşünülen uygulama için AK Parti harekete geçti. Yeni düzenleme ile hayalet ev olarak tanımlanan boş evlerden daha fazla vergi alınması planlanıyor. İşte tüm detaylar...

Finans 05-07-23 06:39

AK Parti çalışma başlattı! Bölge bölge harita çıkarılacak, tüm Türkiye'de uygulanacak: Hayalet eve yüksek vergi geliyor...

Yüksek kira beklentisiyle bazı ev sahipleri evlerini kiraya vermek yerine boş tutmayı tercih ediyor. Fahiş kira önlemleri kapsamında düğmeye basan hükümet, Türkiye genelinde boş tutulan evlerin bölge bölge haritasını çıkaracak. Belirlenen boş evlerin ise vergileri artırılacak.

Finans 04-07-23 09:14

O ilçede bayram nedeniyle hiç kimse kalmadı! Market, fırın ve tüm mağazalar kapandı

Erzurum’un sakin kenti Uzundere, bayramda ’hayalet kent’ oldu. İlçe halkı kurban kesimi için köylere gidince, ilçe merkezinde neredeyse kimse kalmadı.

Haber 28-06-23 19:33

TV yayın akışı 20 Haziran 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

20 Haziran 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Haziran Salı Organize İşler, MasterChef Türkiye All Star, Kartal Eddie, Kısmet, Güldür Güldür Show, Bekle Beni Sevgilim ve Vermem Seni Ellere programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 20 Haziran Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 20-06-23 07:45