İbrahim Karagül Haberleri

Yeni Şafak yazarından bomba iddia: Ses kayıtları yayınlanacak prensin işi bitecek!

Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, bugün kaleme aldığı 'Bugün ya da bu hafta ses kayıtları yayınlanır.. Suudi sarayında deprem olur, Veliaht’ın işi biter.. Karşı Darbe: Kudüs’ü satan ittifak çökebilir..' başlıklı yazısında gündem yaratacak bir iddiada bulundu. Karagül, İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın infazına ait ses kayıtlarının bugünden itibaren yayınlanmaya başlayacağını öne sürdü.

Haber 19-11-2018 11:18

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül: Türkiye ve Suriye orduları birlikte savaşabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fırat'ın doğusuna askeri harekat başlatılacağını açıklamasının ardından Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'den çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 'Daha büyük tehditler geliyor' diyen Karagül, TSK ve Suriye ordusunun yan yana savaşabileceğini yazdı.

Haber 15-10-2018 08:26

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül: İşi silah olan silahına sarılsın

ABD'nin Türkiye'ye karşı aldığı yaptırım kararı ve ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamaları büyük tepki çekerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşananlarla ilgili "Darbeyle yapamadıklarını parayla yapmaya çalışıyorlar, buna ekonomik savaş derler" dedi. Yeni Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül de bugünkü yazısında ABD'ye tepki göstererek "İşi silah olan silahına, işi kalem olan kalemine sarılsın. Yumrukları sıkın, hazırlanın! Şanlı bir mücadele başlıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 13-08-2018 07:52

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül: Bu tuzağa düşersek Hatay elimizden gidecek

Yeni Şafak gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül "Düştüğümüz anda bırakın Afrin sonrası devam etmeyi, Afrin de Hatay da elimizden gidecektir" diye yazdı.

Haber 28-03-2018 15:11

Diğer Haber Etiketleri

İbrahim Karagül

İbrahim Karagül Hakkındaki Haberler Mynet'te. İbrahim Karagül Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.