Ilhan Sen Kimdir Haberleri

Kamuda personel servisi tartışması! Memur Sen Başkanı yargıyı işaret etti!

Kamuda tasarruf paketi kapsamında kamu personellerinin servislerinin kaldırılması gündem olmaya devam ediyor. Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kayıt altına alınan hakkın genelgeyle geri alınamayacağını söyledi. Yalçın kararın yeniden gözden geçirilmesini istedi.

Finans 2024-05-21 14:32:44

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber! Şifayı ancak sen verirsin Allah'ım

Survivor'da adından söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yaptı. Operasyon geçireceğini duyuran Hatipoğlu, sosyal medya hesabından da "Ameliyat sonrası inşallah beraberiz" notunu düştü.

Magazin 2024-05-21 10:01:19

Öğrenciyken öğretmeninin söylediği o cümle gerçek oldu! Yıllar sonra hatırlattı

Aksaray’da, rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’nda, kendisini okutan sınıf öğretmeni ile birlikte görev yapıyor. Eğitim gördüğü okulda görev yapmanın kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, “Öğretmenim bir gün bana ‘Sen bir gün öğretmen olacaksın. Biz birlikte aynı okulda görev yapacağız’ dedi. O sözü ne kadar kalbime işlediyse, ben her zaman bunun için çalıştım. Öğretmenim burada olduğu için tek tercih burayı yazdım ve çok şükür burayı kazandım” dedi.

Kadin 2024-05-20 12:26:04

Sen VNL 2024’teki Efsane Voleybolculardan Hangisisin?

Bu yılın efsanevi takımı açıklandı, peki sen bunlardan hangisisin? Öğrenmek için hemen testi çöz!

Spor 2024-05-20 11:28:29

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?

İran’da İbrahim Reisi ve beraberindekilerin yer aldığı helikopter konvoyunu arama çalışmaları sürüyor. İslam Cumhuriyeti’nin son cumhurbaşkanı Reisi 2021’de göreve geldi.

Yurthaber 20-05-24 07:46

Gönül Dağı dizisinin ünlü oyuncusu Gülsim Ali İlhan bir dergi çekiminde verdiği pozlarla büyüledi!

Gönül Dağı dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Gülsim Ali sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Bir dergi çekiminde poz veren oyuncu sarı elbisesiyle göz kamaştırdı.

Magazin 19-05-24 12:15

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan duygusal paylaşım: Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından ilk kez çocukluk videosunu paylaştı. Annesi Suphiye Orancı'ya bir kez daha seslenen Nebioğlu, "Asla nerden geldiğimi unutmadım ve hep ona göre yaşadım. Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video!" ifadelerini kullandı. İşte o duygusal paylaşım...

Kulis 18-05-24 20:42

O soru üzerine Devlet Bahçeli cep telefonundan açıp dinlettirdi! 'Bu sesi beğenmeyen var mı?'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Şubat davası hükümlüleri arasında bulunan Çetin Doğan'ın cezaevi çıkışındaki sözlerine ilişkin "Ben cezaevi müdürü olmuş olsaydım aftan yararlananların listesine bakar, 'Çetin Doğan, sen orada yoksun' diye geri içeri alırdım" dedi. Öte yandan Bahçeli, sevdiği şarkılar sorulması üzerine Hande Mehan'ın 'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın' şarkısını danışmanına cep telefonundan açtırarak, basın mensuplarıyla dinledi.

Haber 18-05-24 17:50

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 16-05-24 08:03

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın ayrıldığı iddia edilmişti! Sarmaş dolaş görüntülendiler

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat, Her Yerde Sen dizisinden sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin geçtiğimiz günlerde ayrıldığı iddia edilmişti. İkili bir davette sarmaş dolaş olarak görüntülendi.

Magazin 15-05-24 17:13

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 15-05-24 14:25

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

Öğretmen atamasında mülakat krizi! Mahkemeye gitmeye hazırlanıyorlar

Öğretmen atamalarında “Yüzde 50 KPSS, yüzde 50 mülakat” öngören yönetmelik tartışmaya neden oldu. Bakanlık “Mülakatın oranı azaldı” diye savunurken; CHP, Türk Eğitim-Sen ve Eğitim Gücü Sen mülakat kararını mahkemeye taşımaya hazırlanıyor.

Egitim 15-05-24 09:50

Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasını duyan Fatih Altaylı dayanamadı! Çıkarırım şimdi sahne kıyafetlerini...

Nükhet Duru ikinci kez tayt giyilmesine karşı olduğunu söyledi. "Tayt kıyafet değil, spor bir şey. Pilates yaparken ya da evde temizlik yaparken giyersiniz" deyince Fatih Altaylı sinirlendi. Altaylı "Bari sen karışma kardeşim. Ne oluyor? Neymiş tayt giymesinmiş. E sen giyerken iyiydi derler adama" diyerek sitem etti.

Kulis 14-05-24 08:56

Emekli maaşı ile fark açıldı: Memur emekli olmak istemiyor! İstihdamda sınırlamaya ‘memur maaşı’ engeli

3 yıl boyunca kamuya personel alımı sınırlandırıldı. Yeni tasarruf paketine ilişkin değerlendirme yapan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın emekten tasarruf olmayacağını, personel fazlası değil, eksiği olduğunu dile getirdi. Yalçın, “Görev aylığı ile emekli aylığı arasındaki bağ büyük oranda koptu. Kamu görevlileri emekli olmamayı, emekli olan kamu görevlileri de göreve geri dönmeyi istiyor. Söylem hayal kırıklığı içeriyor” dedi.

Finans 14-05-24 07:41

Merkez Bankası tahmini yükseltti, emekli ve memurun zamları yeniden masaya yatırıldı! Bir açıklama da Memur-Sen'den geldi! Zam oranını duyurdu

Milyonlarca SSK'lı, Bağkur'lu, memur ve memur emeklisinin gözü temmuz ayında yapılacak zamda. Merkez Bankası'nın enflasyon tahminini yükseltmesinin ardından hesap makineleri tekrar ortaya çıktı, zamlar yeniden masaya yatırıldı. Temmuzda memur ve emekliler ne kadar zam alacak? Bir açıklama da Memur Sen Başkanı Ali Yalçın'dan geldi.

Finans 12-05-24 07:26

Öğretmenler derslere girmedi! ‘Bir tane öğrenci ile geldim’

İstanbul’da Irak asıllı bir lise öğrencisinin okul müdürünü vahşice katletmesinin ardından öğretmenler bugün derse girmeme protestosu yaptı. Türk Eğitim Sen başta olmak üzere çeşitli sendikalara üye öğretmenler, bugün derse girmedi. Bazı okullar, grev nedeniyle adeta boş kaldı.

Haber 10-05-24 11:26

Eşine bayılma numarası yaptı! Hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı... Kalk kız başıma kalma

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bayılma numarası yapan kadın eşinin tepkilerini kameraya kaydetti. Ancak adamın tepkisi kadının beklediğinden bir hayli farklı olunca ortaya eğlenceli anlar çıktı. Kocasının tepkisini beğenmeyen kadın ise adama, "Sen beni ayağınla mı iteledin? Ben bu evde neyim?" diye sitem etti.

Trend 10-05-24 09:20

Kars’ta eğitim sendikaları iş bırakıyor

Eğitim Sen Kars Şubesi Yürütme Kurulu Adına Hakan Topçu, 10 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan özel bir okulda görev yapan Milli Eğitim Bakanlığı’ndan emekli öğretmen İbrahim Oktugan’ın bir öğrencisi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetmesi dolayısıyla 1 günlük iş bırakma eylemi yapacaklarını belirtti.

Yurthaber 09-05-24 12:30

Türkiye'nin konuştuğu 'sapık sucu' hakim karşısında! Mahkeme salonunu bu sloganlarla inlettiler: Basına ve seyirciye kapattılar

Son yıllara damgasını vuran ve kamuoyunda 7'den 70'e herkesin tepkisini çeken 'Bağcılar sapığı' hakim karşısına çıktı. Duruşma basına ve izleyicilere kapalı yapıldı. Duruşmaya alınmayan avukatlar mahkemenin bu kararına tepki gösterdi. Bakırköy adliyesi, "Çocuklar vatandır vatanına sahip çık", "Çocuklar susmaz, sen de susma" sloganlarıyla inledi.

Haber 07-05-24 15:41

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 07-05-24 14:30

'Gezi Parkı' ve 'Osman Kavala' tartışmalarına AK Partili Türkeş de katıldı! Empati yahu! dedi, sözleri dikkat çekti

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin çıkışıyla başlayan Gezi Parkı davası hükümlüleri ile Osman Kavala tartışmalarına AK Partili Tuğrul Türkeş de katıldı. Türkeş'in “Bir ülkeye para vereceksen hukuk var mı diye bakarsın. Sen basit bir davayı yedi sene sürüncemede bırakmış bir ülkenin hukukuna güvenip yatırım yapmayı düşünür müsün? Empati yahu!” ifadeleri kullandı.

Haber 07-05-24 11:19

Görev yaptığı hastanede ameliyat olan doktor can verdi! Ailesinden şoke eden iddia: Uzman doktorlar yerine...

Kırıkkale’de doktor Melike Sargın İlhan (27), görev yaptığı Tıp Fakültesi Hastanesi’nde girdiği böbrek taşı ameliyatında hayatını kaybetti. 23 Nisan günü resmi tatilde kızlarının ameliyata alındığını belirten acılı aile, şoke eden bir iddia ortaya attı. Ameliyatı uzman doktorlar yerine asistanların yaptığını iddia eden acılı aile, Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 10:30

İlker Aksum'un Brad Pitt'e meydan okuması sosyal medyada dalga konusu oldu! Abim sen Çarli ile takılırken...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen İlker Aksum bu kez son açıklamalarıyla gündeme gelmişti. 'Brad Pitt gibi yakışıklı değilim ama ondan çok daha iyi oyuncuyum' diyen oyuncunun sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 06-05-24 09:38

'Gizli pandemi boyutlarına ulaştı' O tarihi işaret etti

İstanbul Üniversitesi İç Hastalıkları ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İlhan Satman, son birkaç yılda obezitenin gizli pandemi boyutlarında tüm toplumlarda arttığını söyledi. Satman, "1998 yılında toplumda yüzde 22 civarında olan obezitenin günümüzde yüzde 30’lara çıktığını ve yüzde 31 civarına ulaştığını gördük. Yaptığımız modelleme çalışmalarında 2045 yılına doğru toplumun yüzde 45-50'sinin obeziteli olacağı öngörülüyor" dedi.

Kadin 04-05-24 13:13

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 04-05-24 11:34

RTÜK NOW TV ve Tele 1'e para cezası kesti! Başkan ile üye arasında dikkat çeken 'torpil' diyaloğu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), NOW TV'ye idari para cezası ve idari yaptırım, Tele 1'e idari para cezası verilmesini kararlaştırdı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirme yapan RTÜK üyesi İlhan Taşçı'ya, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den yanıt geldi. İşte detaylar...

Finans 03-05-24 15:47

Canlı yayında Basını süpürün gerginliği: Polisin talimatı Deniz Zeyrek'i küplere bindirdi! Sen kimi süpürüyorsun?

1 Mayıs kutlamaları için tüm gözlerin çevrildiği Taksim'e yürümek isteyen gruba müdahale ederken polisin "Basını süpürün" talimatı canlı yayında tansiyonu yükseltti. Gazeteci Deniz Zeyrek talimatı duyunca ateş püskürdü, "O gariban polis memurlarına o talimatı kim veriyor? Toz muyuz biz! Sen kimi süpürüyorsun" dedi.

Haber 01-05-24 12:42

CHP lideri Özel'den 1 Mayıs çıkışı! AYM kararını gösterdi: Taksim'i yasaklamak anayasayı tanımamaktır!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs'ta yasaklanmasına tepki gösterdi. Anayasa değişikliği gündemine de atıfta bulunan CHP lideri Özel, bu konuda Anayasa Mahkmesi'nin kararı olduğunu hatırlatarak "Sen mevut anayasaya uymuyorsan, yenisini yapsan ne olur. O yüzden yenisi yapılana kadar eskisine uymak herkesin görevidir." diye konuştu.

Haber 30-04-24 14:15

Sana iyi gelecek yoga pozisyonu hangisi?

Sen bize rutinini, günlük hayatını ve neler hissettiğini anlat. Biz de sana ve bedenine iyi gelecek o yoga pozunu söyleyelim!

Kadin 30-04-24 13:22

Sabah rutinine eklemen gereken şey ne?

Sen bize sabah rutinini detaylıca anlat biz de sana iyi gelecek ve sabah rutinine eklemen gereken şeyi söyleyelim. Hazırsan haydi teste!

Kadin 30-04-24 12:06

Sen neyin detoksunu yapmalısın?

Sürekli herkes bir şeyler için detoks yapma peşinde. Peki sen rahatlamak için neyin detoksunu yapmalısın merak ediyorsan haydi teste!

Kadin 30-04-24 00:52

Sen ne kadar verimli çalışıyorsun?

Verimli çalışmak bazen çok zor olabiliyor. Peki sen ne kadar verimli çalışıyorsun öğrenmek istiyorsan haydi teste!

Kadin 29-04-24 20:56

Sen kendini ne kadar seviyorsun?

Kendini ne kadar seviyorsun görmek için teste başlayalım!

Kadin 29-04-24 19:05

Hayatını iyileştirmeye nereden başlamalısın?

Hayatımızın her döneminde bazen biraz rehberliğe, bazen de kendi iç sesimizi dinlemeye ihtiyaç duyabiliriz. Peki, sen hayatını iyileştirmek için nereden başlamalısın?

Kadin 29-04-24 17:45

İlhan Palut, Emre Belözoğlu ile arasında geçen konuşmayı paylaştı! ''O insanı biliyorum, o düzelmez''

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” dedi. Başarılı hoca maç sonunda ortalık gerilince Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'yla olan konuşmasını da anlattı.

Spor 29-04-24 08:01

Evde dans eden kadını çekip paylaştı, sosyal medya ayağa kalktı! Para verip Türk vatandaşlığı aldığını söyleyen şahıs yakalandı

İstanbul'da yabancı uyruklu bir kişi, evinde dans eden kadını çekip sosyal medyadan paylaşmıştı. Vatandaşlar, "Sen de geri döneceksin" diyerek tepki gösterirken, şahıs ise para verip Türk vatandaşlığı aldığını söylemişti. Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay sonrasında harekete geçen polis, şahsı yakaladı.

Haber 26-04-24 23:25

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

DSP Lideri Aksakal ile DEM Partili Sakık arasında Meclis bahçesinde tartışma! Dayı mısın sen?

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 24-04-24 21:03

Cildinin sorunu ne? Bu test söylüyor!

Sen bize cildini anlat, biz de cildinin sorununu ve çözümünü söyleyelim. Hazırsan haydi teste!

Kadin 24-04-24 18:36

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına ağzına geleni söyledi! Sen kimsin? Ev benim... deyip...

Türkiye'de son dönemde ciddi sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin TL ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" diyerek duydukları karşısında sinirlenen Akalın sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-04-24 13:29

Asgari ücretten emekli maaşı zamlarına… Çalışma Meclisi 5 yıl sonra yeniden toplanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 Nisan’da açıklayacak

Çalışma Meclisi 5 yıl aradan sonra toplanacak. TÜRK-İş, HAK-İŞ, DİSK, TİSK, Memur-Sen, Kamu-Sen, TOBB ve TESK toplantı masasına asgari ücretten emekli maaşı zammına, kıdem tazminatından esnek çalışmaya kadar birçok konuyu getirecek. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taraflar ile Beştepe’de bir araya gelecek.

Finans 22-04-24 07:47

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'yu doğum gününde öpmeye doyamadı! Sen gel yavrum şöyle

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu'nun yaş gününü kutladı. Atagül, paylaşıma ise "Sen gel yavrum şöyle. İyi ki iyi ki iyi ki!" notunu düştü.

Magazin 21-04-24 15:33

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-24 15:10

Yer: Sakarya... Annesinden para istedi, vermeyince benzin döktü yaktı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elleri sargıda adliyeye sevk edilen şahsın, kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Haber 20-04-24 08:47

Seçim günü Konuş! Sen nerelisin sözleriyle çok konuşulmuştu! DEM Partili Salğucak hakkında yeni gelişme

Şırnak'ta 31 Mart'ta taşımalı seçmen olduğunu düşündüğü kişilere Süleyman Salğucak teker teker "Konuş! Sen nerelisin?" diyerek çıkışmıştı. O anların görüntüleriyle sosyal medyada çok konuşulan Salğucak hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 19-04-24 16:30

Bakan Işıkhan'dan Memur Sen heyetiyle görüşme! Gündem kamu çalışanlarının hakları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Memur Sen Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyetle görüştü. Görüşmeyi Bakan Işıkhan sosyal medya hesabından duyurdu.

Finans 18-04-24 15:51

Sosyal medya onu konuşuyor! Üç büyüklerde oynayan bir oyuncunun 'tek gece' için 5 milyon TL teklif ettiğini söyledi: Evli ve çocuklu

Bir TikTok kullanıcısının makyaj yaparken üç büyüklerde oynayan ünlü bir futbolcunun kendisine tek gece için 5 milyon TL teklif ettiğini söylediği paylaşımı viral oldu. Ünlü futbolcunun ismini vermeyen TikTok kullanıcısı, "Evli ve çocuk sahibi bir oyuncu olduğunu biliniz. Sen ne çirkin bir adamsın. Zaten suratın da çirkin" ifadelerini kullandı.

Spor 17-04-24 15:58

Yılmaz Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım! Sen onları terk edebilecek kadar...

Yılmaz Erdoğan'ın, birliktelik yaşadıklarını iddia ederek sosyal medyada fotoğraf ve videolar yayan Cansu Taşkın hakkında dava açacağı iddialarıyla ilgili sessizliğini bozmuş ve "Ben kimseyi dava etmeyeceğim" demişti. Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım geldi.

Magazin 17-04-24 11:04