Istanbul Toki Sosyal Konut Projesi Haberleri

Kadıköy'de seçimi kazanamamıştı! Memleketine dönen Fatih Mehmet Maçoğlu arıcılık yapmaya başladı

Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, TKP tarafından 31 Mart'ta aday gösterildiği İstanbul Kadıköy'deki seçim yarışını kazanamamıştı. 'Komünist başkan' lakabıyla da bilinen Maçoğlu, seçimlerin ardından döndüğü memleketin Tunceli'de arı yetiştiriciliğine başladı. Maçoğlu o anlarda kaydedilen bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 2024-04-26 20:24:23

Ekrem İmamoğlu küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu paylaştı! Oldu mu başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu resmi X (Twitter) hesabından paylaştı. Küçük çocuk ile Ekrem İmamoğlu arasındaki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken o anlara yorum yağdı.

Trend 2024-04-23 15:19:02

Fenerbahçe şampiyon oldu, Dilek İmamoğlu'nun görüntüsü olay yarattı! Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç sevinirken...

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunda karşılaştığı Eczacıbaşı Dynavit'i yenerek şampiyon oldu. Karşılaşmayı takip edenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da vardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hemen yanında maçı takip eden çift, mücadele boyunca büyük ilgi gördü. Maçın bitiş düdüğüyle Dilek İmamoğlu'nun verdiği reaksiyon ise sosyal medyada gündem yarattı.

Spor 2024-04-22 07:06:03

Tüfekli video sonrası gözaltına alındılar! Mizah için yaptık diyerek kendilerini savundular

İstanbul Maltepe’de pompalı tüfekle çektikleri videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan 3 genç yakalandı. Gençler, ifadelerinde videoyu mizah amaçlı çektiklerini söyledi.

Haber 2024-04-21 23:03:37

Bu kez Bodrum değil İstanbul... Adisyonu gören bir daha baktı! Fiyatlar dudak uçuklattı

İstanbul Galata Köprüsü'ndeki bir restorana adisyon sosyal medyada gündem oldu. 41 bin 800 liralık hesabı görenler gözlerine inanamadı.

Finans 21-04-24 08:20

Yer: İstanbul! Yenikapı-Yalova vapurunda korku dolu anlar, araçların camı kırıldı: Harem-Sirkeci arabalı vapuru beşik gibi sallandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda il için sarı alarm vermişti. Kentte etkili olan yağmur ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızını artıran rüzgar Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda aracın camı kırılırken göçükler de meydana geldi. Öte yandan Harem-Sirkeci arabalı vapurunun beşik gibi sallandığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 20-04-24 18:37

Son dakika... TÜİK açıkladı! Konut satışları martta düştü

Son dakika... TÜİK verileri açıkladı. Konut satışları mart ayında ülke genelinde yüzde 0,1 azaldı. Konut satışlarında İstanbul en yüksek paya sahip.

Finans 18-04-24 10:17

Görür'den duymaya alışkın olmadığımız sözler! Bu kez çok sinirlendi: Utanmıyor musunuz?

Deprem bölgesi olan ülkemizde 6 Şubat'ta yaşanan büyük felaketin ardından başlayan tartışmalar dinmeden devam ediyor. Olası İstanbul depremini sürekli gündemde tutmaya çalışan Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür kendine yönetilen, "Halkı tedirgin ediyorsun" eleştirilerine sert çıktı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Görür, "Utanmıyor musunuz?" diyerek karşılık verdi. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 10:00

Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin 11 şüpheli daha ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntülerine ilişkin soruşturma çerçevesinde 11 kişi daha ’şüpheli’ sıfatıyla Savcılığa ifade vermeye çağrıldı.

Yurthaber 17-04-24 10:15

Asker üniformalı garson, yabancı müşterilere servis yaptı! TikTok'ta yayıldı... Lüks restoranda tepki çeken görüntü

Lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler olay yarattı. Söz konusu görüntülerde, asker üniforması giyen bir garsonun yabancı müşterilere servis yaptığı anlar yer aldı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayılan görüntüler bir anda tepkilerin odağı haline geldi. İstanbul Valiliğinden görüntülerle ilgili gelen açıklamaya göre 3 kişi gözaltına alındı.

Haber 17-04-24 08:35

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan kredi açıklaması: İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yok

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ülke İşbirliği Çerçevesi (CPF) dokümanına ilişkin sosyal medyadaki iddiaların asılsız olduğunu duyurdu. Bakanlıktan, "Bu kredilerin İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yoktur." açıklaması yapıldı.

Finans 16-04-24 16:25

SGK açıkladı! 7 bin kadın 12 ay boyunca yararlanacak... Euro ile destek geliyor

AB finansmanıyla "Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi"ni hayata geçiriliyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-36 aylık çocuk sahibi sigortalı annelerin yararlanabileceği projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olmak üzere toplam 7 bin kadın faydalanacak.

Finans 14-04-24 11:53

Olası İstanbul depremi ile ilgili tartışmalar sürerken Prof. Dr. Osman Bektaş Bursa'ya dikkat çekti 'Tekrarı yaşanabilir'

Beklenen olası İstanbul depremi Türkiye'nin gündemindeki yerini korumaya devam ederken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın açıklaması tartışma yaratmıştı. Uzmanlardan Ercan'ın açıklamalarıyla alakalı farklı eleştiriler gelirken Prof. Dr. Osman Bektaş, bir sosyal medya kullanıcısının 'Bursa' ile ilgili sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber 13-04-24 11:28

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Bakan Yerlikaya duyurdu! Trafiğe bayram kısıtlaması, tarih ve saat verdi: İzin verilmeyecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan duyurduğu yeni kararda, ”Bayram tatili dönüşü İstanbul ve Ankara illerindeki trafik yoğunluğunun azaltılabilmesi için kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’den 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar; İstanbul ve Ankara istikameti seyirlerine izin verilmeyecektir." ifadelerine yer verdi.

Haber 10-04-24 08:30

Yer: Esenyurt! Kardeşiyle tartıştı, odasına kapandı: Sonrası korkunç...

İstanbul Esenyurt'ta korkunç bir olay gerçekleşti. 25 yaşındaki Dilaray Karmaz, sosyal medyada canlı yayın yüzünden kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile tartıştı. Tartışma sonrasında odasına çekilen ve alkol alan genç kız oturduğu rezidansın 30'uncu katından aşağı atladığı iddia edildi.

Haber 07-04-24 14:51

AK Partili koordinatör Övenç ile Mert Armağan arasındaki sosyal medyadaki tartışma gündem oldu! 'Benden usulsüzce araba isteyen adamsın'

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç ile sosyal medya trolü Mert Armağan arasında 'araba' tartışması yaşandı. Mert Armağan'ın attığı bir tweete tepki gösteren Ömer Faruk Övenç, "Sen partiye gelip benden usulsüzce araba isteyen adamsın. Neyin şovunu yapıyorsun" ifadelerini kullandı. Armağan ise "Evet çok zor bir dönemdeydim devletin yaptıkları projeleri tanıtmak için yardımlarını görüntülemek için bir araç istemiştim vermemiştiniz" yanıtını verdi.

Finans 04-04-24 22:24

İstanbul’da 20 okula Etnospor salonu: Öğrenciler geleneksel spor ve oyunlarla tanışacak

Dünya Etnospor Konfederasyonu’nun Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteğiyle hayata geçirdiği ‘Etnospor okulda’ projesi kapsamında İstanbul’un farklı ilçelerinde bulunan 20 okulda Etnospor atölyeleri açıldı.

Yurthaber 04-04-24 14:02

Aleyna Tilki ve Serel Yereli İstanbul Boğazı'nın serin sularına atladı! Sezonu böyle açtılar

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki oyuncu Serel Yereli ile İstanbul Boğazı'nın serin sularına atladı. Yaz sezonunu açan ikili sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Magazin 03-04-24 22:07

İYİ Parti'de peş peşe istifalar! Buğra Kavuncu'nun ardından Burak Akburak da görevini bıraktı

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Buğra Kavuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada İYİ Parti Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kavuncu'nun ardından İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak da partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 03-04-24 20:19

Son dakika | Sosyal medyadaki o paylaşımlar affedilmedi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti

Son dakika haberi: Sosyal medyada seçim sonuçlarıyla ilgili provokatif paylaşımlar yapıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu paylaşımlarla ilgili harekete geçti.

Haber 03-04-24 15:51

Uğur Dündar'dan Orhan Gencebay'a sert sözler! Kula kulluk edene yazıklar olsun!

Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye etmişti. Bu duruma tepki gösteren Uğur Dündar son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 03-04-24 15:26

MEAH’ta organ bağışı farkındalığı için stant kuruldu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç.Dr. Canan Gürsoy koordinatörlüğünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde Organ ve Doku Nakil Biriminin destek ve katkılarıyla, organ bağışı bilinci ve farkındalığını arttırmak amacıyla bilgilendirme ve organ bağışı için stant kuruldu.

Yurthaber 03-04-24 12:24

Oylar yeniden sayılırken AK Partililer ile CHP'liler arasında arbede çıktı! Gaziosmanpaşa'da seçim sonuçları tansiyon yükseltti

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçim sonuçları tansiyonu yükseltti. Kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin kazandığı sandıktaki tüm oyların yeniden sayılması kararı alındı. Bugün ise oy sayım nedeniyle ilçe seçim kurulunda AK Partililer ile CHP'liler arasında kavga çıktı. Arbedenin görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. CHP'den sert tepki geldi. İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Vali Davut Gül ile görüştüğünü açıkladı.

Haber 03-04-24 12:23

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

Seçim sonuçları sonrası ünlüler paylaştı! Bizden sonraki nesillerin...

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim ise oy kullanmak için bulunduğu ikametgaha göre atandıkları okulda oy kullandılar. Bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildi. Ünlü isimler de seçim sonrası sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Magazin 01-04-24 09:26

Astrolog Nuray Sayarı Ekrem İmamoğlu İstanbul’u kaybediyor bu da İstanbul'un hayrına oluyor demişti! Sosyal medyanın diline düştü

Astrolog Nuray Sayarı'nın seçim yorumları uzun süre gündem olmuştu. CHP'nin İstanbul ve Ankara gibi şehirleri kazanmasından sonra Sayarı'nın sözleri sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 01-04-24 08:48

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-24 22:18

Seren Serengil'in oy açıklamasına Sinan Akçıl'dan olay yanıt! Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda yerel seçimlerde kime oy vereceğini açıklayan Seren Serengil, CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaştı. O açıklamayı gören Sinan Akçıl ise yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 31-03-24 07:31

Müjde Ar'ın yüzündeki değişim dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

Canan Ergüder, 'İstanbul Ansiklopedisi' dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Müjde Ar ile çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Müjde Ar'ın yüzündeki değişiklik dikkat çekti. Usta oyuncuya sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 29-03-24 17:46

Aile ve Gençlik Fonu'na depremin merkez üssünde 1981 çift başvurdu

Başvuruları 15 Şubat'ta başlayan "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi" ile çiftlere 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin lira tutarında faizsiz kredi ile psikolojik ve sosyal destekler sunuluyor.

Yurthaber 29-03-24 11:54

Erzincan’da “Birlikte Emniyetteyiz” paneli düzenlendi

Erzincan Valiliği himayesinde Erzincan genelinde yürütülecek olan Huzur İçin Erzincan Projesi kapsamında, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Erzincan Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile "Birlikte Emniyetteyiz" paneli düzenlendi.

Yurthaber 29-03-24 10:51

Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı! 'Haydi size güzel haber vereyim'

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil bu defa 31 Mart seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Serengil "İstanbul un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi?" diye konuştu.

Magazin 29-03-24 08:09

Üniversiteli öğrenciler Spil’de çevre temizliği yaptı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi 3. sınıf öğrencileri Spil Dağı Milli Parkı’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevre temizliği yaparken, öğrenciler eşsiz bir güzelliğe sahip olan milli parkın korunması için tüm vatandaşlara önemli görevler düştüğünü söyledi.

Yurthaber 28-03-24 15:14

Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı

Adıyaman’da, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının deprem bölgesinde hayata geçirdiği ’Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi’ projesi kapsamında krediden faydalanmak isteyen genç çiftlerin evlilik öncesi eğitimleri başladı.

Yurthaber 28-03-24 14:13

Yer İstanbul Havalimanı, sosyal medyada gündem oldu: Uçağa binmemeleri için para teklif ettiler!

İstanbul Havalimanı'nda havayolu şirketinin uçağın kapasitesinden çok daha fazla bilet satması sonrasında yolculara bir sonraki uçuşa binmeleri için para teklif edildi. Olay sosyal medyada gündeme geldi.

Finans 28-03-24 08:39

Candaş Tolga Işık isyan etti: 'Erenköy'de müptezelin biri arkadaşımızı arkasından bıçakladı'

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu. Işık, İstanbul Kadıköy'ün gözde semtlerinden Erenköy'de bir arkadaşının güpegündüz bir kişi tarafından arkasından bıçaklandığını belirterek isyan etti. Işık son paylaşımında yaralanan arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi vererek, polisin ise saldırganı yakaladığını duyurdu.

Haber 24-03-24 19:14

Yer: Esenyurt! Kocasını kafede başka bir kadınla otururken yakalayınca ortalığı birbirine kattı... Küfürler havada uçuştu kimse engelleyemedi

İstanbul Esenyurt'ta kaydedilen bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Bir kadın iftardan sonra kocasını bir mekanda okey masasında otururken yakaladı. Kadının sinirlenmesinin asıl nedeni ise kocasının oyun oynadığı masada başka kadınların da bulunmasıydı. Kocasının kendisini aldattığını düşünen kadın bir anda ortalığı birbirine kattı.

Trend 23-03-24 13:20

The Economist'ten dikkat çeken yorum: İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak

Yerel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala yabancı basının gözü İstanbul'da olacak. Seçimlerde İstanbul'u kimin kazanacağı merak edilirken İngiliz "The Economist" dergisi, İstanbul seçimlerinin ana gündem maddesinin 'deprem hazırlığı' olduğunu okuyucularına aktardı. "İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak" yorumunu yapan dergi, Kurum'un 650 bin konut yapma sözünü hatırlattı.

Haber 22-03-24 19:39

Yüzünü göstermiyor! Yürürken çekilen videoları sayesinde 100 bini aşkın takipçiye ulaştı

Instagram'da 'afra_biblo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın hiç yüzünü göstermeden yaklaşık 100 bin takipçiye ulaştı. İstanbul ve Bakü'de yaşadığını sosyal medyadaki açıklama kısmına yazan kadın sosyal medyasında sadece yürüdüğü ya da dans ettiği sırada arkası dönük bir şekilde çekimler yapıyor.

Trend 20-03-24 13:18

Para sayma görüntüleri gündem olmuştu! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki para sayma görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmayı yürüten savcılık, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağırdı.

Haber 18-03-24 22:24

Para sayma görüntüleri gündem olmuştu! Tuncay Yılmaz ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para sayma görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması gündem olmuştu. Olayın ardından başlatılan soruşturmamada İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz, "Şüpheli" sıfatıyla savcılığa ifade verdi. Soruşturma kapsamında şu ana kadar 5 kişinin ifadesi alındı.

Haber 18-03-24 16:59
CHP

Maltepe Cumhuriyet Meydanı ve Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) düzenlenen Maltepe Cumhuriyet Meydanı ve Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi törenle açıldı.

Yurthaber 18-03-24 07:47

Sosyal medyada gündem olmuştu: 'Para sayma' görüntüleri harekete geçirdi!

Sosyal Medyada, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda kayda alındığı iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma başlatıldı. 2 kişinin ifade vermek üzere adliyeye getirildiği olayda İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yarın ifade vermeye gelmesi bekleniyor.

Haber 14-03-24 10:49

Murat Kurum’dan 'Nisan'da geliyoruz' mesajı! İmamoğlu hakkında 10 madde sıraladı…

Yerel seçimlere kısa bir süre kala adaylardan dikkat çeken çıkışlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İBB Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu hakkında 10 madde sıralayarak "Nisan'da geliyoruz" mesajı verdi.

Haber 14-03-24 09:56

Muş'ta lise öğrencileri, 10 köy okulunun duvarını resimlerle süsledi

Muş'ta, sosyal sorumluluk projesi kapsamında köyleri dolaşan lise öğrencileri, okulların duvarlarını çizdikleri resimlerle renklendirdi.

Yurthaber 13-03-24 12:35

Eski CHP avukatından para sayma görüntüleriyle ilgili gündem olacak çıkış! 'İlk defa duydum' dedi, AK Parti'den 'yalanınız batsın' tepkisi geldi

Dün akşam saatlerinde sosyal medyada yayılan CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntüleri bir anda gündem oldu. CHP'den açıklama gelirken İstanbul Başsavcılığı soruşturma başlattı. Çok konuşulan görüntülerin ardından CHP'nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek'in çıkışı çok konuşuldu. AK Partili Ali Özkaya da 'yalanınız batsın' diye tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 12-03-24 09:52

İstanbul trafiğine dayanamadı! Avrupalı turistin Türk sürücüyle yaşadığı panik anları sosyal medyada viral oldu

Louis isimli bir turistin İstanbul trafiğinde yaşadığı panik anları sosyal medyada viral oldu. Arnavutköy sokaklarında bir arkadaşının aracına binen Louis, yolculuk sırasında adeta panik atak geçirdi. İkili bir türlü orta noktayı bulamazken İngilizce olarak tartıştı. Türk sürücünün tartışma sırasında Türkçe kelimeler seçmesi herkesi gülümsetti.

Trend 12-03-24 08:20

Para sayma görüntüleri gündem olmuştu! CHP'den açıklama geldi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı

Bir ofiste para sayma görüntülerinin yer aldığı video sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerdeki kişilerin CHP'li olduğu iddialarının ardından Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklamada videonun 2019 Aralık ayında çekildiği ve Sarıyer'deki İl Başkanlığı binasının satın alınması süreciyle ilgili aktarıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu görüntülerle ilgili resen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haber 11-03-24 19:00
CHP