Keten Tohumunun Faydalari Haberleri

Keten tohumu yağı faydaları nelerdir? Keten tohumu yağı ne işe yarar, neye iyi gelir?

Günümüzde sağlıklı beslenmeyi tercih edenler ve kilo vermek ya da mevcut kilosunu korumak isteyenler tarafından sıkça tercih edilen keten tohumu, çeşitli besinlerle birlikte tüketilen ve birçok açıdan faydası olduğu bilinen bir gıdadır. Ancak çeşitli ürünler bünyeden bünyeye farklı etkilere neden olabildiği için düzenli kullanım için doktora danışılması gerekir.

Haber 2024-07-06 01:08:18

Bu yazın modası keten! Doğal, salaş, havalı parçaları seçtik

Doğal ve nefes alabilen yapısıyla keten, bu yazın favori kumaşı olarak gardıroplarda yerini alıyor. Keten modası bu sezon, doğallığı ve sadeliğiyle öne çıkıyor. Pastel tonlardan canlı renklere kadar keten kıyafetler, hem günlük hayatta hem de özel davetlerde şıklığınızı garantiliyor. Özellikle keten elbiseler, geniş paçalı pantolonlar ve salaş gömlekler, rahatlığından ödün vermek istemeyenler için mükemmel seçenekler sunuyor. Haydi, keten modasını yansıtan ürünlerle dolu listemize bir göz atalım

Haber 2024-05-27 22:37:08

Yaz modasına yön veren en trend şort modelleri

Yaz modasında bu sezonun en trend şort modelleri, hem rahatlık hem de şıklık sunan çeşitli stillerle karşımıza çıkıyor. Beli ince bacakları daha uzun gösteren yüksek bel şortlar popülerliğini korurken hemen hemen her tür üstle kolayca kombinlenebilen kot şortlar da tercih edilmeye devam ediyor. Sıcak havalarda ferah bir seçenek sunan keten ve pamuklu kumaşlardan yapılan şortlar da revaçta. Bunun için sizlere yaz mevsiminin en trend şortlarından oluşan bir liste hazırladık. Hadi, içeriğe geçelim!

Haber 2024-05-27 16:44:46

Evde yapılan doğal botoks maskesi sosyal medyada gündem oldu! 'Cildim çok parlak göründü'

Sosyal medya platformu TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım hızla yayılıyor. Özellikle güzellik ve cilt bakımı konularıyla ilgilenen kişilerin karşısına ise son günlerde evde yapılan doğal botoks maskesi çıkıyor. Keten tohumu ve suyla hazırlanan karışımın ciltte botoks etkisi yarattığı iddia edilirken uzmanlar ise böyle bir karışımdan botoks etkisi beklememek gerektiğini söylüyor. The Sun'dan Eliza Loukou ise bu viral maskeyi deneyip deneyimlerini paylaştı.

Kadin 2024-02-05 17:57:34

Yerli ayçiçeği tohumunun 400 bin dekarlık alanda ekimi yapılacak

Trakya'da üretilen yerli ve milli hibrit yağlık ayçiçeği tohumlarının 2024 tarım sezonunda yaklaşık 400 bin dönümlük alanda ekilmesi hedefleniyor.

Finans 24-01-24 14:17

Trakya'da üretilen yerli ayçiçeği tohumunun 400 bin dekarlık alanda ekimi yapılacak

Trakya'da üretilen yerli ve milli hibrit yağlık ayçiçeği tohumlarının 2024 tarım sezonunda yaklaşık 400 bin dönümlük alanda ekilmesi hedefleniyor.

Yurthaber 24-01-24 11:24

Her sabah kahvaltıdan önce suyunuza 1 yemek kaşığı atın! Kolesterolü düşürür, tansiyonu dengeler! Neden daha önce yapmadım diyeceksiniz

Gluten içermeyen ve sağlık için yararları ile bilinen chia tokumu, kan şekerinden kalp sağlığına birçok konuda faydalı olduğu kabul edilen bir yiyecektir. Özellikle kabızlığı bıçak gibi kesmesiyle bilinen chia tohumunun faydalarını duyunca neden daha önce tüketmedim diyeceksiniz.

Kadin 20-01-24 16:18

Chia tohumu faydaları nelerdir? Chia Tohumu ne işe yarar?

Özellikle son birkaç yıldır neredeyse tüm salatalarda, tatlılarda, yemeklerde ya da çeşitli lezzetlerde adı geçen chia tohumu, birden fazla biçimde, tatlı ya da tuzlu yiyeceklerde kullanılabilmektedir. Çiğ ya da pişmiş olarak kullanılabilen chia tohumunun yeterli miktarda ve bilinçli bir şekilde tüketilmesi halinde birçok faydası olduğu kabul edilmiştir.

Haber 11-01-24 21:34

Mucizevi besin: Bağırsakları temizliyor, kolesterolü dengeliyor! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Adeta şifa niyetinde olan bamya tohumu diyabetten kabızlığa birçok hastalığın önüne geçebilme özelliğine sahip. Velinimet değeri taşıyan bamya tohumunun içinde demir, kalsiyum, magnezyum ve çinko gibi önemli besin maddeleri yer alır. Bamya tohumunu haftada bir kez tüketmek, yorgunluğu alıp götürüyor. Sabah yorgun uyananları yataktan zımba gibi uyandıran mucize besin bamya tohumunun faydaları haberimizde.

Haber 05-11-23 08:51

Endonezya'dan getirdi, taleplere yetişemiyor! Kilosu 100 bin lira

Endonezya'nın Açe bölgesinden getirdiği fasulye tohumunu bahçesine eken Usame Sofoğlu, taleplere yetişemiyor. "Kacang panjang" isimli fasyulyenin dünyanın her yerinde yetiştiğini, Türkiye'de ise sadece kendi bahçesinde bulunduğunu ifade eden Sofoğlu, "Bunlar kendi vatanında iki buçuk metreye kadar uzayabiliyor. Biz burada bir, bir buçuk metreyi hedefledik. Hedefimize de ulaştık" dedi. Bu fasulyenin tohumunun tane fiyatı 20 lira, 10 gramı ise bin liradan satılıyor. İşte detaylar...

Finans 06-10-23 09:30

Her gün bir çay bardağı içmek yetiyor! Cildi bebek gibi parlatıyor, kemikleri güçlendiriyor

Tam bir antioksidan deposu bir besin olan keten tohumu, vücudun hastalıklardan korunmasında oldukça etkilidir. İçeriğinde keten tohumu bulunduran bu karşımı günde bir çay bardağı tüketmeniz halinde hem cildiniz eskisinden daha parlak oluyor hem de kemik sağlığınızı güçlendiriyor. Ayrıca menopoz döneminde olan kadınların en büyük destekçisi oluyor.

Kadin 21-09-23 09:45

Acı çehre otu nedir? Acı çehre otu nasıl kullanılır?

Aktarlarda satılan birçok şifalı bitki günümüzde sık sık araştırılıyor. Gün geçtikçe kişiler, daha önce bilmediği bitki ve tohumların faydaları konusunda bilgi ediniyor. Yeni keşfedilen bitkilerden bir tanesinin ise acı çehre tohumu olduğu görülüyor. Acı çehre tohumunun isminden dolayı tereddütler olsa da pek çok da faydası olduğu bilinmektedir. Doğal ürünlere ilgi duyan kişiler, bu tohum gibi bitkisel yollara başvurmaktadırlar Acı çehre otu nedir, nasıl kullanılır?

Haber 20-09-23 23:19

Keten tohumunun cilde faydaları nelerdir? Keten tohumu cilde nasıl uygulanır?

Keten tohumu sağlık ve güzellik için son derece değerli bir doğal kaynaktır ve özellikle cilt sağlığını desteklemek için kullanılan birçok faydalı özelliği vardır. Bu küçük ama güçlü tohumlar zengin besin içeriği ve omega-3 yağ asitleri ile bilinirler. Omega-3 yağ asitleri cildin nemini artırabilir, iltihapları azaltabilir ve cilt sağlığını iyileştirebilir. Ayrıca keten tohumları antioksidanlar açısından zengin olup cildin yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olabilirler.

Haber 31-08-23 23:54

Kişniş tohumunun faydaları nelerdir? Kişniş tohumu nasıl tüketilir?

Kişniş tohumu hem mutfaklarda lezzetli bir baharat olarak hem de sağlık açısından pek çok olumlu etkisiyle tanınan bir bitkinin tohumlarıdır. Bu küçük tohumlar yemeklere benzersiz bir aroma ve tat katarken aynı zamanda sindirim sağlığını destekleme, antioksidan koruma sağlama ve hatta stresi azaltma gibi çeşitli sağlık faydaları sunarlar. Geleneksel tıpta da sıklıkla kullanılan kişniş tohumu tarih boyunca birçok kültürün mutfağında ve şifalı bitkilerin dünyasında önemli bir rol oynamıştır.

Haber 31-08-23 23:53

Yoğurtlu keten tohumunun faydaları nelerdir? yoğurtlu keten tohumu nasıl kullanılır?

Yoğurtlu keten tohumu sağlığa bir dizi olumlu katkı sunan doğal bir süper gıdadır. Bu besin maddesi keten tohumlarının mucizevi özelliklerini yoğurtun besleyici gücüyle birleştirir böylece hem lezzetli hem de sağlıklı bir takviye sunar. Liften omega-3 yağ asitlerine, protein ve vitaminlere kadar zengin bir içeriğe sahip olan yoğurtlu keten tohumu sindirimden kalp sağlığına kadar birçok alanda etkili olabilir.

Haber 31-08-23 23:52

Siyah hardal tohumunun faydaları nelerdir? Siyah hardal tohumu hangi hastalıklara iyi gelir?

Siyah hardal tohumu beslenme ve sağlık açısından son derece zengin bir kaynak olup yüzyıllardır çeşitli kültürlerde baharat ve sağlık destekleyici bir bileşen olarak kullanılır. Bu küçük ancak güçlü tohumlar içerdikleri önemli besin maddeleri ve biyoaktif bileşenler sayesinde birçok hastalıkla mücadelede etkili olabilirler. Siyah hardal tohumunun sağlık yararları pek çok sağlık sorununa karşı koruma sağlamak gibi çeşitli alanlarda ortaya çıkar.

Haber 31-08-23 23:50

Fıstığın yanına yaklaşılmıyor! Fiyatı cep yakıyor: Geçen seneye göre yüzde 100’den fazla yükseldi

Bu sene fıstığın fiyatı cep yakıyor. Geçen yıl yaş olarak kilosu 80 ile 140 lira arasında satılan Şanlıurfa’nın tescilli fıstığı Keten Köyneği’nin fiyatı bu yıl 350 TL'yi, fabrikalarda tavlanan fıstığın kilosu ise 450 liraya kadar çıkıyor. Fiyatlar geçen seneye göre 100’den fazla yükselmiş durumda.

Finans 25-08-23 18:45

Bunu yiyen doktor yüzü görmüyor: Kanserli hücreleri yok ediyor, bağırsakları temizliyor! Halsizliğe son

Ülkemiz topraklarında yetişen bazı besinler velinimet değeri taşıyor. Bamya tohumu, bamyanın kendisinden daha fazla fayda taşıyor ancak bilinmiyor. Son yılların mucize besini olarak bilinen bamya tohumunun, içerdiği vitaminler ve besin değerleri sayesinde insan vücuduna birçok faydası bulunuyor. Başta kanserli hücreleri yok etmesi, bağırsakları temizlemesi ve enerji verici özelliği ile halsizliğe son vermesi en bilinen faydaları arasında.

Haber 20-08-23 08:55

Keten eteklerden pamuklu elbiselere yaz aylarında sizi serin tutacak parçalar

Sıcak yaz günlerinde giymeye uygun, rahat ve şık kıyafetler arayanlara şahane bir haberimiz var. Birbirinden güzel parçalara yer verdiğimiz listemizdeki ürünleri giyerek serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz! Modelleri bir arada kullanarak şık kombinler hazırlayabilir ya da parçaları tekli biçimde değerlendirebilirsiniz. Haydi gelin, sizi serin tutacak o tiril tiril parçalara beraber bakalım.

Kadin 31-07-23 17:27

Defne tohumu faydaları: Defne tohumu hangi hastalıklara iyi gelir?

Defne tohumu, tıbbi ve mutfak alanında uzun süredir kullanılan bir bitki bileşenidir. İçeriğindeki uçucu yağlar ve fitokimyasallar sayesinde sindirimi kolaylaştırıcı, antimikrobiyal ve antioksidan özellikler taşır. Mide rahatsızlıklarının hafifletilmesi, solunum yollarının desteklenmesi ve ağrı kesici özellikleriyle bilinir. Peki, defne tohumunun faydaları nelerdir?

Haber 30-07-23 23:22

Deve dikeni tohumunun faydaları: Deve dikeni tohumu ne işe yarar?

Deve dikeni doğanın sağlık ve beslenme açısından sunmuş olduğu değerli bitkilerden biridir. Tıbbi ve geleneksel kullanımları uzun bir geçmişe sahip olan bu bitki, özellikle karaciğer sağlığına destek vermesiyle tanınır. Deve dikeni, içeriğindeki silymarin adlı bileşik sayesinde karaciğer hücrelerini koruma, detoksifikasyon süreçlerini destekleme ve serbest radikallere karşı savaşma özelliklerine sahiptir.

Haber 30-07-23 23:16

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-23 17:10

Üzerlik tohumu faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Üzerlik tohumu ne işe yarar, nasıl yakılır?

Üzerlik tohumu yağlı tohumları olan bir bitkidir ve özellikle Akdeniz ve Ortadoğu bölgesinde yaygın olarak yetiştirilir. Bu bitki siyah tohumlu hardal olarak da bilinir ve geleneksel tıpta yüzyıllardır kullanılır. Üzerlik tohumunun sağlık yararları arasında antioksidan, anti-enflamatuar, antikanser, antidiyabetik ve antimikrobiyal özellikler bulunur. Ayrıca cilt sağlığı, saç büyümesi ve solunum yolu rahatsızlıkları gibi konularda da faydaları olduğu düşünülür.

Haber 25-05-23 09:32

Edirne'de Osmanlı Padişahları Tuğraları sergisi açıldı

Sergide hüsnühat sanatçısı İsmet Keten tarafından hazırlanan, 36 Osmanlı padişahının tuğrası yer alıyor

Yurthaber 17-05-23 13:43

Hardal tohumu faydaları nelerdir, ne işe yarar? Hardal tohumu nasıl kullanılır, yan etkisi var mı?

Hardal tohumu, bitkinin tohumlarından elde edilen ve dünya çapında popüler bir baharat ve lezzet verici olarak kullanılan bir besindir. Tohumları yağlı ve baharatlıdır. Birçok kültürde yemeklerin lezzetini artırmak için kullanılmasının yanı sıra hardal tohumunun çeşitli sağlık faydaları da vardır. Pek çok yemekte hem baharat hem de sos olarak kullanılabilen hardal tohumunun faydaları nelerdir, yan etkisi var mı?

Haber 08-05-23 13:43

Biber tohumu çimlendirme nasıl yapılır? Taze biber çekirdeği ekilir mi, biber tohumu ekimi nasıl olmalıdır?

Biberin ilk ortaya çıktığı yer Güney Amerika kıtasıdır. 16. yüzyıldan sonra tüm dünyaya yayılmış ve mutfakların vazgeçilmez bir ürünü olmuştur. Biberin birçok çeşidi bulunur ve her mevsim tüketilebilir. Avantajı evdeki saksıda bile kolayca yetişen bu bitkinin tohumunun kaliteli olmasıdır. Evde biber yetiştirmek isteyenlerin bilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Biber tohumu çimlendirme ve ekilme işlemi nasıl yapılır?

Haber 10-04-23 15:01

Bıttım sabunu nedir, nasıl kullanılır? Bıttım sabunu kullananlarda ne işe yarar, saç çıkarır mı?

Bıttım sabunu, Türkiye'nin güneydoğusunda yetişen ve menengiç olarak da bilinen bitkiden elde edilir. Bu bitki, zeytin ağacı gibi yağlı bir meyve verir. Bu meyve, yağlı özelliğinden dolayı yüksek oranda oleik asit içerir. Oleik asit, antioksidan özelliğiyle doğal nem dengesini korumaya yardımcı olur. Bıttım sabununu, faydalı kılan da bu meyve tohumunun oleik asit içeriğidir. Meyveden elde edilen sabun hem saçlarda hem de vücudun temizliğinde kullanılır. Bıttım sabunu faydaları nelerdir?

Haber 10-04-23 14:45

Keten tohumu faydaları nelerdir, ne işe yarar? Keten tohumu nasıl kullanılır, tüketilir?

Keten tohumu sağlık açısından son yılların popüler gıdaları arasında yer alıyor. İçerisindeki yararlı besinler ve antioksidanlar sayesinde birçok sağlık problemine çözüm olabilecek özelliklere sahip olan keten tohumu eski çağlardan beri tıbbi amaçlarla kullanılır. Omega-3 yağ asitleri, lif, protein, vitamin ve mineral açısından zengin olan keten tohumunun faydaları saymakla bitmez.

Haber 10-04-23 12:00

Keten tohumu yağının faydaları nelerdir, cilde sürülür mü? Keten tohumu yağı nasıl kullanılır, ne işe yarar?

Doğal yağlar geçmişten günümüze kadar sağlık için kullanılır. Doğanın mucizevi bitkileri arasında yer alan keten bitkisinden elde edilen keten tohumu yağ olarak da üretilen ve engin bir besin içeriği bulunan bir yağdır. Cilt üzerinde iyileştirici ve tedavi edici bir özelliği bulunan keten tohumu yağı besin içeriği açısından oldukça zengindir. Keten tohumu yağı düzenli bir şekilde kullanıldığı zaman vücudu dinç tutar ve aynı zamanda pek çok hastalığa da şifa olur.

Haber 07-04-23 15:48

Menengiç tohumunun faydaları nelerdir, zayıflatır mı? Menengiç tohumu nasıl tüketilir, ne işe yarar?

Menengiç ağacında yetişen çitlembik yani menengiç tohumu, killi ve kireçli toprakta yetişir. Ülkemizde kıyı bölgelerinde ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yetişen menengiç gerek tohumu gerek meyvesi ve gerekse yaprakları insan sağlığı için oldukça faydalıdır. Menengiç her ne kadar genellikle kahve ya da sabun olarak tüketilse de menengiç tohumu da tüketilebilen bir tohumdur. Peki, menengiç tohumu ne işe yarar, zayıflatır mı?

Haber 30-03-23 17:17

Hayıt tohumu faydaları nelerdir, ne işe yarar? Hayır tohumu nasıl kullanılır, hamile kalmak için kullanılabilir mi?

Hayıt tohumu, birçok kültürde geleneksel olarak kullanılan bir bitki türüdür. Hem yemeklerde baharat olarak hem de tıbbi amaçlar için kullanılabilir. Hayıt tohumunun faydaları arasında antioksidanlar, anti-enflamatuar özellikler, sindirim sistemi sağlığı, kardiyovasküler sağlık, bağışıklık sistemi fonksiyonları ve cilt sağlığı gibi çeşitli alanlar yer almaktadır. Peki, hayır tohumu hamile kalmak için kullanılabilir mi?

Haber 30-03-23 16:32

Chia tohumunu kimler kullanamaz, zararları nelerdir? Chia tohumunun yan etkileri nelerdir?

Sağlıklı beslenme ürünlerinden olan chia tohumu, küçük boyutta siyah renktedir. İçerisinde barındırdığı protein ve yüksek lif mineral bakımından zengin olmasını sağlamıştır. Yaşlanmayı geciktirme gibi pek çok faydası olan chia tohumunu bazı kişilerin kullanmaması gerekiyor. Özellikle de diyet listelerinde yer almasıyla günümüzde oldukça popülerleşen ürünlerden birisidir. Doğal olmasına ve pek çok faydasına karşılık bazı zararları olabilir. Peki, chia tohumunun yan etkileri nelerdir?

Haber 23-01-23 17:27

Keten tohumunu kimler kullanamaz? Keten tohumunun yan etkileri nelerdir, her gün yenir mi?

Bitki tohumları insanlığın en eski gıda ürünlerinden birisidir. Zamanla bitki tohumları yalnızca karın doyurmak için değil çeşitli hastalıkların tedavisinde de kullanılmaya başlanmıştır. Keten tohumu da çeşitli rahatsızlıklarda bize yardımcı olabilecek bir üründür. Ancak keten tohumunun içerdiği bazı maddeler yan etkilere sebebiyet verebilir. Ayrıca kullanım çeşitliliğine bağlı olarak kimi bireylerin keten tohumu tüketmelerinde sakınca olabilir. Peki, keten tohumunu kimler yiyemez?

Haber 09-12-22 17:21

Siyah hardal tohumunu kimler kullanamaz, siyah hardal tohumu nasıl tüketilir? Siyah hardal tohumunun yan etkileri nelerdir?

İnsanlar bitki tohumlarıyla sağlık alanında uzun yıllardır çalışmalar yapmıştır. Yalnızca gıda için değil birçok hastalığa şifa edinmek için de tohumlardan yararlanmışlardır. Siyah hardal tohumu da bitki tohumlarının sağlık açısından tüketilmesine bir örnektir. Sağlığımız için kullandığımız bu doğal ürünler hakkında bilgi sahibi olmak çok önemlidir. Peki, siyah hardal tohumu yan etkileri nelerdir ve kimlerin kullanmaması gerekir?

Haber 09-12-22 17:02

Keten tohumu ne kadar tüketilmeli, yoğurtla nasıl hazırlanır? Çiğ keten tohumu öğütülmeden yenir mi, zayıflatır mı?

Sağlığımızı korumak için tükettiğimiz besinlerin bazıları çeşitli bitki tohumlarıdır. Bu tohumlardan bir örnek de keten tohumudur. Keten bitkisi mavimsi veya sarı yapraklarıyla göz alıcı bir görünüme sahiptir. Bunun yanında da keten tohumu, içerdiği besinler ile sağlığımıza pek çok fayda sağlar. Faydalarından yararlanmak için keten tohumu çiğ yenirse ne olur?

Haber 18-11-22 17:57

Keten tohumu nasıl tüketilir, nasıl kullanılmalıdır? Keten tohumu direkt yenir mi?

Tüm bitkiler insan sağlığına faydalı olan çeşitli özellikler barındırır. Keten bitkisi de zengin bir besin değerine sahiptir. Genellikle yoğurtla birlikte tüketilen keten tohumu farklı şekillerde de tüketilebilir. Şeker hastalıklarından kanser türlerine kadar birçok durumda faydalı olduğu da bilinir. Peki, keten tohumu direkt olarak yenir mi, keten tohumunu nasıl tüketmek gerekir?

Haber 28-10-22 17:09

Adıyaman'dan 8 ülkeye 10 bin ton sertifikalı tohum ihraç edildi

Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas: - "Adıyaman olarak Türkiye'de buğday, arpa, mercimek, pamuk ve tritikale tohumunun yüzde 8'ini karşılamaktayız"

Yurthaber 20-10-22 12:05

Tescillenen Şanlıurfa keten köyneği fıstığının dünya pazarına açılması için çalışma yapılacak

Şanlıurfa Fıstıkçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Durmaz: - "Keten köyneği fıstığının verimi diğer fıstık çeşitlerine göre daha fazla. Bu değerli ürünümüzü Şanlıurfa'da işleyip, paketleyip marka halinde Türkiye ve dünya pazarına sunmaya çalışacağız"

Yurthaber 22-09-22 12:19

Hem iş yerinde hem günlük giyimde şıklığı yakalamanıza yardımcı olacak en iyi keten gömlekler

Keten gömlekler, özellikle bahar ve yaz aylarının kurtarıcı parçaları arasında yer alıyor. Moda ikonlarının da sık sık tercih ettiği kıyafetlerden biri olan keten gömlekler, yüzlerce farklı marka tarafından çeşitli tasarımlarla üretiliyor. Hem kadınların hem erkeklerin anahtar parçaları arasında yer alan ve kombinlendikleri her parçaya kalite katan keten gömlek modellerini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-09-22 15:45

Şanlıurfa'nın Keten Köyneği Fıstığı coğrafi işaretle tescillendi

Şanlıurfa'nın "Keten Köyneği Fıstığı" coğrafi işaretle tescillendi

Yurthaber 16-09-22 14:52

Rahatlığı ve şıklığıyla sizi etkileyecek üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz keten pantolon çeşitleri

Keten pantolonlar, her mevsime uygun bir kumaştan üretildiği için sıkça tercih ediliyor. Stilini önemseyen her kişinin kaliteli keten bir kumaştan yapılmış keten pantolonla şık kombinler yaratması mümkün oluyor. Rahatlıklarının yanı sıra nefes aldıran yapılarıyla dikkat çeken bu ürünler, hem kadınlar hem erkeklerin anahtar parçaları arasında yer alıyor. Peki, en iyi keten pantolon markası hangisi? Bu soruyu merak ediyorsanız en kaliteli keten pantolon modellerine birlikte bakalım.

Haber 15-09-22 16:09

Kimse bu etkilerini bilmiyor! Doğal ağrı kesici olan defne tohumunun faydaları saymakla bitmiyor

Sağlık sorunları için bitkisel ürünleri kullananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak birçok bitkinin faydaları bilinmiyor. Defne tohumu da oldukça faydalı olmasına rağmen etkileri bilinmeyen bitkiler arasında yer alıyor. Defne tohumu birçok sağlık sorununa karşı etkili çözümler sağlıyor.

Haber 11-09-22 13:13

Konya'da yerli ayçiçeği tohumu geliştirilmesi için yetiştirilen ürünler hasat edildi

Tohum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Musa Kaya: - "Projeyle ülkemizde ayçiçeği tohumunun geliştirilmesini, verim ve kalite yönünden yüksek kaliteli yerli çeşitler elde etmeyi amaçlıyoruz"

Yurthaber 10-09-22 11:02

Mutlaka tüketin: Kansere karşı zırh gibi koruma sağlıyor! Sindirimi kolaylaştırıyor

Hastalıklardan korunmak ve çeşitli rahatsızlıkları önlemek için sağlıklı beslenmek gerekiyor. Bazen sık yemediğimiz gıdaların faydalarını duyunca oldukça şaşırıyoruz. Pek fazla tüketilmeyen keten tohumunun faydaları da şaşırmanıza neden olabilir. Keten tohumunun faydaları saymakla bitmiyor.

Haber 09-09-22 11:47

Mucizevi etkileri var! Kanserli hücreleri yok ediyor, kolesterolü düşürüyor

Bamya sevilerek yenilen sebze yemeklerindendir. Birçok faydası bulunan bamyanın tohumunun faydalarını daha önce duymuş muydunuz? Bamya tohumunun o kadar çok faydası var ki saymakla bitmiyor. Bamya tohumunun faydaları nedir? Diye merak ediyorsanız bu habere göz atabilirsiniz.

Haber 30-08-22 15:41

Hastalıkların şifası onda! Kanser tedavisinde kullanılıyor...

Birçok hastalığa iyi gelen bamya tohumu zararlı hücrelerle savaşıyor. Tam bir şifa deposu olan bu besin, alternatif tıbbın gözdesidir. İşte bamya tohumunun insan vücuduna faydaları...

Haber 12-07-22 20:08

Kanserli hücreleri yok ediyor, bağırsakları temizliyor! İşte mucize besinin faydaları...

Son yılların mucize besini olarak bilinen bamya tohumunun, içerdiği vitaminler ve besin değerleri sayesinde insan vücuduna birçok faydası bulunuyor. Kanserli hücreleri yok ediyor, bağırsakları temizliyor... İşte mucize besin bamya tohumunun faydaları...

Haber 29-06-22 18:39

Sizi demode olmaktan kurtaracak yazın en özel tarz ve kombin önerileri

Yazın esintisini kombinlerinize taşımaya hazır mısınız? Eminiz ki alışıldık parçalar yerine yaz aylarının havasını derinden hissettirecek cıvıl cıvıl kombinler ile mükemmel görüneceksiniz. Keten şortlar, yaz trendine uygun bluzlar, elbiseler derken birbirinden güzel parçalarla demode görünmekten kurtulabilirsiniz. Öyleyse merak uyandıran ve size ilham olacak kombin önerilerimize göz atmaya başlayabiliriz!

Haber 27-06-22 14:10

Plasentadan içecek yapıyor! Taleplere yetişemiyor

Kendine "plasenta uzmanı" diyen Sidney’li Virginia Maddock, plasentadan içecek yapıyor. Yeni doğum yapan kadınların özel taleplerine göre üretim yapan Maddoc, taleplere yetişemiyor. 'Anneler bana plasentalarından smoothie ve hap yapmam için para ödüyor' diyen kadın, içeceği yapmak için plasentayı badem sütü, donmuş meyve, matcha tozu ve öğütülmüş keten tohumu ile karıştırıyor.

Kadin 18-06-22 15:46