Kırmızı Et Fiyatları Haberleri

Son bir ayda 35 lira yükseldi! Zam gelmeye devam ediyor: ‘340 liraya alıyorsanız araştırmanızı tavsiye ederim’

Enflasyonun artmasına yönelik atılan adımların kendisini göstermesi beklenirken vatandaş için kötü haberler gelmeye devam ediyor. Kırmızı et fiyatlarına bir süredir zam gelmiyordu ancak yaşanan son gelişmelerin ardından fiyatların yeniden yükselişe geçtiği öğrenildi. Bir buçuk ay önce 220 liraya kadar gerileyen karkas etin kilogramı, yeniden artış göstererek ortalama 250 lirayı aştı. Son bir haftada özellikle kuzu etindeki 15 liralık fiyat artışı dikkat çekiyor.

Finans 26-09-2023 07:52

Et ve Süt Kurumu’ndan yeni hamle! Kırmızı et fiyatları böyle ucuzlayacak! Kasaplarda kıymanın ve kuşbaşının kilosu ne kadar olacak?

Kırmızı etteki artışları önlemeyi planlayan Et ve Süt Kurumu, İstanbul ve Ankara'daki marketlerle yaptığı anlaşmanın ardından Kasaplar Federasyonuyla da imzayı attı. Kurum kasaplara da et tedarik edecek. ESK ve Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, federasyon üyesi kasaplara uygun fiyattan kırmızı et sağlanacak. Peki kasaplarda Et ve Süt Kurumu’nun ucuz eti kaça satılacak? İşte detaylar…

Finans 03-05-2023 07:46

Kırmızı Et Fiyatları

Kırmızı Et Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kırmızı Et Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.