Kolay Pasta Yapimi Haberleri

Bici bici tarifi: Bici bici nasıl yapılır?

İsmi Adana şehri ile özdeşleşmiş olan bici bici hem lezzeti hem de ferahlatıcı etkisi ile bilinen ve sevilen bir tatlıdır. Yapımı da son derece kolay olan bici biciyi siz de kolaylıkla yapabilir, ünlü lokantaların menülerinde bile yer alan bu lezzeti sofralarınıza getirebilirsiniz.

Yemek 2024-07-23 01:22:10

Pestil tarifi: Pestil nasıl yapılır?

Türk mutfağına has, en geleneksel lezzetlerden biri olan pestil neredeyse tüm meyveler ile yapılabilir. Birkaç gün bekleme gerektiren pestil tarifi ise aslında son derece kolay ve pratiktir. aşağıdaki adımları uygulayarak siz de enfes bir atıştırmalık ve şifa deposu pestil yapabilirsiniz.

Yemek 2024-07-23 00:09:32

Bulgurlu biber dolması tarifi: Bulgurlu biber dolması nasıl yapılır?

Özellikle yaz mevsiminin eşsiz lezzetlerinden biri olan zeytinyağlı biber dolması hem yapımı kolay hem de doyurucu lezzetlerden biridir. Sadece beyaz pirinç ile değil bulgur ile de yapılabilir. İşte bulgurlu biber dolması tarifi!

Yemek 2024-07-22 23:54:34

Gyoza tarifi: Gyoza nasıl yapılır?

Çin mantısı adıyla da bilinen gyoza, yapımı son derece kolay olan lezzetlerden biridir. Hem kıymalı hem de damak tadına ve beslenme tercihine göre patatesli olarak da hazırlanabilir. Siz de gyoza tarifine göre lezzetli bir sofra hazırlayabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-07-22 22:42:16

Yarım günden daha kısa sürede... Yabancı uyruklu dilencinin topladığı para dudak uçuklattı

Hatay’da zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda yabancı uyruklu dilencinin yarım günde 3 bin TL para topladığı tespit edildi. HBB yetkilileri; dilencilerin deprem felaketinden sonra halkın dini duygularını sömürerek kolay para kazanmaya çalıştıklarını belirterek halkın bu tür kişilere para vermemesi gerektiğini vurguladı.

Haber 20-07-24 12:14

Evde çilek sorbe tarifi: Evde çilek sorbe nasıl yapılır?

Mevsiminde taze çileklerle lezzetli ve serinletici bir sorbe hazırlayabilirsiniz. Aşağıda verilen malzemelerin miktarlarını kişi sayınıza göre artırarak daha fazla kişiye de sorbe servis edebilirsiniz. Evde çilek sorbe tarifimizin hazırlanışı da son derece kolay.

Yemek 19-07-24 20:32

Evde vişne sorbe tarifi: Evde vişneli sorbe nasıl yapılır?

Vişneye birkaç malzeme ekleyerek yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden kurtaracak enfes bir sorbe hazırlayabilirsiniz. Yapımı da son derece kolay olan bu tarifi bir kere deneyince hep yapmak isteyeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun. İşte evde vişne sorbe tarifimiz!

Yemek 19-07-24 20:23

Evde cevizli dondurma tarifi: Evde cevizli dondurma nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinde içleri ferahlatan, damakları serinleten bir dondurmaya kimse kolay kolay hayır diyemez. İşte sizi bunaltıcı havanın olumsuz etkilerinden koruyacak, birkaç dakika içinde kolayca hazırlayabileceğiniz evde cevizli dondurma tarifimiz!

Yemek 19-07-24 18:36

Evde ahududu sorbe tarifi: Evde ahududu sorbe nasıl yapılır?

Kırmızı meyve sevenler yaz aylarının sıcak günlerinde hem lezzetli hem de serinletici etkili bir sorbe yapmak için evde ahududu sorbe tarifimize mutlaka göz atmalılar. Bu tarif hem çok lezzetli hem de yapımı son derece kolay.

Yemek 18-07-24 06:55

Evde mango sorbe tarifi: Evde mango sorbe nasıl yapılır?

Tropikal meyvelerle serinletici ve lezzetli bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Dışarıdan hazır almak yerine kendi mutfağınızda yapabileceğiniz evde mango sorbe tarifi hem pratik hem de kolay bulunan malzemeler ile kısa süre içinde yapılabilen bir tarif. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 06:12

Evde şeftali sorbe tarifi: Evde şeftali sorbe nasıl yapılır?

Dondurma yapımından çok daha kısa süren ve hazırlanışı daha pratik olan evde şeftali sorbe tarifimiz ile yazı çok daha kolay geçireceksiniz. Mevsiminde taptaze şeftalilerle hazırlayabileceğiniz bu tarif için gerekli malzemeleri ve tarif aşamalarını aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 06:03

Evde kavun sorbe tarifi: Evde kavun sorbe nasıl yapılır?

Yaz mevsiminin gelmesi ile tezgahlardaki yerini alan kavun ile enfes bir sorbe hazırlayabilirsiniz. Hem lezzeti damaklarda kalacak hem de yaz sıcaklarında ferahlatacak evde kavun sorbe tarifimizin yapımı da son derece kolay.

Yemek 18-07-24 05:57

Evde damla sakızlı dondurma tarifi: Evde damla sakızlı dondurma nasıl yapılır?

Türk mutfağındaki sütlü tatlıların yıldızı damla sakızı ile ferah ve lezzetli bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Hem yapımı çok kolay olan hem de son derece lezzetli olan bu tarifi çok seveceksiniz. İşte evde damla sakızlı dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 05:41

Evde beyaz çikolatalı dondurma tarifi: Evde beyaz çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Hem çikolata hem dondurma sevenler bu tarifi çok sevecek! Evde beyaz çikolatalı dondurma tarifinin yapımı kolay bir o kadar da lezzetli. Bu tarifi hazırlayarak sıcak yaz günlerinde ferahlamakla kalmayacak damakları enfes bir lezzetle de buluşturmuş olacaksınız.

Yemek 18-07-24 05:02

Evde karadutlu dondurma tarifi: Evde karadutlu dondurma nasıl yapılır?

Mevsiminde taptaze olan, rengarenk meyveler ile kendi mutfağınızda enfes dondurmalar hazırlayabilirsiniz. İşte elinizin altında her zaman olabilecek kolay bulunan malzemeler ve son derece pratik tarif aşamalarından oluşan evde karadutlu dondurma tarifimiz!

Yemek 18-07-24 04:38

Evde kakaolu dondurma tarifi: Evde kakaolu dondurma nasıl yapılır?

Sıcak bir yaz günü elinizin altında olan malzemelerle ferahlatıcı ve lezzetli bir dondurma yapabilirsiniz. Evde kakaolu dondurma tarifi sayesinde hem serinleyecek hem de bu lezzetin tadına doyamayacaksınız. Ayrıca yapımı da çok kolay bir tarif. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 03:10

Evde Antep fıstıklı dondurma tarifi: Evde Antep fıstıklı dondurma nasıl yapılır?

Lezzetli ve ferahlatıcı dondurmalar hazırlamak için aşağıda malzemelerini ve tarif aşamalarını verdiğimiz evde Antep fıstıklı dondurma tarifimizi deneyebilirsiniz. Bu tarifle hem damaklarınızı şenlendireceksiniz hem de sıcak yaz günlerinin bunaltıcı etkisinden korunabileceksiniz. Yapımı da son derece kolay.

Yemek 18-07-24 02:50

Evde tahinli dondurma tarifi: Evde tahinli dondurma nasıl yapılır?

Kolay bulunan malzemeler ile hem pratik hem lezzetli hem de sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasından kurtarıcı bir dondurma yapmak isterseniz evde tahinli dondurma tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 18-07-24 02:20

Evde fındıklı dondurma tarifi: Evde fındıklı dondurma nasıl yapılır?

Farklı ve yapımı kolay bir dondurma tarifi arıyorsanız ve evde kendi dondurmanızı kendiniz yapmak istiyorsanız bu tarifi çok seveceksiniz. Evde fındıklı dondurma tarifini siz de evinizde kendi mutfağınızda kolayca hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 01:59

Evde Hindistan cevizli dondurma tarifi: Evde Hindistan cevizli dondurma nasıl yapılır?

Yaz sıcaklarında bunalmamak için yapılacak en keyifli ve lezzetli şeylerden biri dondurma yemek olabilir. Hazır olarak dondurma almak istemeyenler evde kendi dondurmalarını kendi yapmayı tercih edebilirler. İşte hem yapımı kolay hem de çok lezzetli evde Hindistan cevizli dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 01:43

Evde kivili dondurma tarifi: Evde kivili dondurma nasıl yapılır?

Vanilyalı ya da çikolatalı dondurmalardan ziyade daha çok meyveli dondurma seviyorsanız mevsiminde tezgahlarda taze taze bulabileceğiniz meyvelerden enfes dondurmalar hazırlayabilirsiniz. Aşağıda görebileceğiniz evde kivili dondurma tarifimizi deneyerek yazın bunaltıcı etkisine bu eşsiz lezzet sayesinde daha kolay direnebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 01:16

Evde kahveli dondurma tarifi: Evde kahveli dondurma nasıl yapılır?

Her mevsim içilen ve içinde yer aldığı her lezzete lezzet katan kahve, bu kez yaz mevsiminin bunaltıcı sıcaklarında serinleten dondurmaların lezzetini katlayacak! Evde kahveli dondurma tarifimizi aşağıda bulabilir, siz de bu eşsiz ve yapımı kolay tarifle damaklarınızı şenlendirebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 00:35

Evde bademli dondurma tarifi: Evde bademli dondurma nasıl yapılır?

Sıcak havalardan bunalanlara harika bir tarifimiz var: Evde bademli dondurma tarifi! Yapımı zor görünse de aslında son derece kolay olan bu tarifle hem serinleyeceksiniz hem de damaklarınız şenlenecek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 17-07-24 23:32

Evde çikolatalı dondurma tarifi: Evde çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Daha çok yaz aylarında tercih edilmesine rağmen bazı tutkunlarının kışın da tüketmeyi sevdiği dondurmayı hazır almak yerine siz de evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Evde çikolatalı dondurma tarifi için aşağıda verdiğimiz tarifin yapımı da son derece kolay.

Yemek 17-07-24 22:47

'Kuru pasta' genelgesi! 'Başkana da kurula da gerek kalmadı' diyerek isyan ettiler

Ticaret Bakanlığı tarafından TİM ve ihracatçı birliklerine gönderilen tasarruf tedbirleri listesindeki önlemlere itiraz geldi. Özellikle ihracatı artırmak için yapılan organizasyonlara yönelik bütçe kısıntılarının doğru olmadığını belirten ihracatçılar itirazlarını bakanlığa iletti.

Finans 16-07-24 08:39
tim

Kolay adres nedir, nasıl kullanılır?

Günümüzde ödeme almak ya da para göndermek isteyen bir kişi IBAN yerine kolay adres verisini kullanabilir. Kolay adres tanımlama işlemi ise hesabın ait olduğu bankanın internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden tamamlanır. Sistemde mevcut olan bilgilerden herhangi birini kolay adres olarak tanımlayan hesap sahipleri bu veriyi karşı tarafla paylaşarak para transferlerini pratik adımlarla gerçekleştirebilir.

Finans 12-07-24 13:53

Google Forms (Google Formlar) nedir? Google Forms ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Google tarafından geliştirilen ve internet kullanıcılarına sunulan birçok farklı hizmet ve uygulama bulunmaktadır. Bu uygulama ve hizmetler sayesinde kullanıcılar gerek günlük hayatlarını gerekse iş yaşamlarını daha kolay bir hâle getirebilmektedir. Google Forms da pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılan online araçlardan biridir. Peki, Google Forms (Google Formlar) nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Haber 11-07-24 19:16

Metadata nedir? Metadata ne işe yarar?

Dijital teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ve yenilikler sayesinde interneti kullanmak daha verimli bir hâle gelmiştir. İnterneti kullanan kişiler için doğru verilere ulaşım sağlamak ve yüksek kalitede hizmet almak en önemli konulardan biridir. Verilerin daha kolay bir dilde anlaşılmasını ve tanımlanmasını sağlayan pek çok veri çeşidi bulunmaktadır. Metadata verisi de bu verilerden biridir. Peki, metadata nedir ve ne işe yarar?

Haber 09-07-24 20:28

En kolay tatlı: Bisküvili pasta tarifi! Yedikçe yediren bisküvili pasta nasıl yapılır?

Bisküvili pasta en kolay tatlı tarifleri arasında yer alıyor. Az malzemeli olan bu tatlı hızlıca hazırlayabiliyor. Özellikle çocukların bayılarak tükettiği bisküvili pastayı yetişkinler de bir o kadar seviyor. Bu enfes pastanın yapımı için bisküvi ve kakaolu muhallebi bir cam kaba kat kat dizilerek yapılıyor. Bisküvili pasta yapımının detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yemek 09-07-24 15:02

Cildinizdeki kararmalarla vedalaşın! İşte en popüler kararma karşıtı ürünler

Yaz geldi, deniz, kum, güneş derken cildinizde oluşan kararmalar canınızı mı sıkıyor? Özellikle dirsekler, dizler, koltuk altı ve boyun gibi bölgelerdeki renk değişiklikleri, çoğumuz için büyük bir problem haline gelse de merak etmeyin, bu sorunu çözmek sandığınızdan çok daha kolay! Cildinizdeki kararmalarla vedalaşmak, daha pürüzsüz ve eşit tonlu bir ciltle tanışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırsanız, cildinizin en iyi haline kavuşmasını sağlayacak ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin 08-07-24 14:30

Vatandaşları mağdur ediyorlar! Uzmanı uyardı: Türkiye değil dünya çapında olan bir dolandırıcılık yöntemi bu

Dolandırıcılar internet siteleri ve uygulamalar üzerinden vatandaşları daha kolay ağlarına düşürmek için gelişen teknolojiyi kullanmaya başladı. Uzmanlar, yapay zeka teknolojisini kullanıp, haberleşme uygulamaları üzerinden ünlü kişilerin kılığına giren dolandırıcıların vatandaşları kandırarak haksız kazanç elde ettiklerine dikkat çekti. Dolandırıcıların bu ağına takılmamak için ise arayan kişinin kesinlikle teyit edilmesi noktasında uyarıda bulunuluyor.

Haber 07-07-24 12:28

Üç kişilik ilişkilerinin kolay ve zor yanlarını anlatınca sosyal medyada gündem oldu! Biz 1 tane bulamıyoruz

Sosyal medyada üç kişilik ilişki yaşadıkları dile getiren 3 genç, yaşadıkları ilişkinin detaylarını paylaşınca viral oldu. Üç kişilik ilişkinin kolay ve zor anlarından söz eden gençlerin paylaşımına adeta tepki yağdı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü durumdan hoşlanmadıklarını dile getirdi.

Trend 06-07-24 08:04

Ebegümeci faydaları nelerdir? Ebegümeci neye iyi gelir?

Her mevsim yetişen farklı farklı sebzeler, meyveler ya da otlar sadece lezzetleri ile sofraları renklendirmekle kalmaz aynı zamanda neredeyse hepsi çeşitli rahatsızlıklara iyi gelmesi ile bilinir. Ebegümeci adı verilen ve kolay ulaşabilen bitki de çeşitli faydaları kabul edilmiş bir bitkidir.

Haber 05-07-24 20:47

Yok böyle lezzet: patatesli pide tarifi! Kolay patatesli pide nasıl yapılır?

Patatesli pide tarifi ile evde kolaylıkla yapabileceğiniz lezzetlerden biri. Deneyen herkesin tekrar tekrar yemek isteyeceği patatesli pide tarifi için ilk olarak mayalı hamur hazırlamanız gerekiyor. Daha sonra leziz patatesli iç harçla buluşan hamurları fırına atın ve işte bu kadar! Peki, evde kolay patatesli pide nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 26-06-24 15:27

Yemek yok kuru pasta var! İhracatçıya tasarruf talimatı: Ticaret Bakanlığı'ndan yazı gitti

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Ticaret Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir adım geldi. İhracatçılara genelge yollayan bakanlık tüm detayları ile alınacak tedbirleri sıraladı. Genelgede organizasyonlarda çay, kahve ve kuru pasta dışında ikramda bulunulmaması istendi.

Finans 26-06-24 14:08

TeamViewer nedir, ne işe yarar? TeamViewer nasıl kullanılır?

İnternet ve teknolojinin ilerlemesiyle, birçok iş daha kolay gerçekleştirebilir hâle gelmiştir. Teamviewer uygulaması da bu kolaylıkları sağlayan araçlardan biridir. Teamviewer aracılığıyla, uzaktan tablet, bilgisayar gibi elektronik cihazlara rahatlıkla erişim sağlanabilir.

Haber 25-06-24 19:12

Evde hazırlanan leke çıkarıcı karışımı! Beyazlar üzerinde sihir gibi etki ediyor

Günlük yaşamın koşturmacası içinde beyaz kıyafetlerde ve kumaşlarda lekelerin oluşması kaçınılmaz. Leke çıkarı ürünler hem pahalı olabilir hem de kimyasal içeriğiyle giysilere zarar verebilir. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz doğal leke çıkarıcı karışımı, beyazlar üzerinde sihirli bir etki yaratıyor. Yapımı oldukça kolay olan bu karışım ile inatçı lekelerden kurtulabilirsiniz.

Kadin 25-06-24 09:27

Ev yapımı sucuk tarifi: Ev yapımı sucuk nasıl yapılır? Evde sucuk yapımı

Kahvaltı sofralarının, uzun süren pazar kahvaltılarının başköşesinde yer alan sucuklu yumurtanın sucuğunu marketten almak yerine kendiniz yapabilirsiniz. Birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz ve aslında yapımı oldukça kolay olan ev yapımı sucuk tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 14:11

Açık havanın tadını doyasıya çıkarmanızı sağlayacak hamak çeşitleri

Doğanın sakinliğini ve temiz havasını solumak isteyenler için kamp yapmak eşsiz bir deneyim. Ancak kamp yaparken rahat bir uyku çekmek ve dinlemek de bir o kadar önemli. Geleneksel çadırların yerini hızla alan kamp hamakları, konfor ve pratikliği bir arada sunmasıyla doğa severlerin yeni favorisi haline geldi. Hem hafifliği hem de kurulumu kolay olan ve kampta geçirdiğiniz anları bir üst seviyeye taşıyan kamp hamaklarını sizler için derledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-24 16:08

Kedi dili tarifi: Kedi dili nasıl yapılır?

Hazır ürünleri tercih etmemekten yanaysanız, marketten aldığınız ürünleri kullanmak yerine kendi evinizde kendi mutfağınızda hazırladığınız malzemeleri kullanmayı seviyorsanız aşağıda verdiğimiz kedi dili tarifini mutlaka not almalısınız. Ayrıca yapımı da son derece kolay.

Yemek 21-06-24 18:32

Sıcak havalarda serinlemenin en kolay yolu! Çok satan mini el fanı indirime girdi

Sıcak havadan bunalanlar, serinlemenin basit ama etkili yollarını arayanlar buraya! Yaz aylarının en çok satan ürünü Rafada Taşınabilir Mini El Fanı, bugüne özel indirimli fiyatıyla dikkat çekiyor. Çok satanlar listesinin yıldızı, serinlemek istediğiniz her an kurtarıcınız olacak bu ürünle tanışmaya ve yazın keyfini çıkarmaya ne dersiniz?

Haber 19-06-24 14:49

Hac kurasında hile iddiası! VIP hacılara daha kolay çıktığı öne sürülüyordu; Diyanet'ten yanıt geldi

Hac kuralarıyla ilgili iddialar son günlerde gündemde. 'VIP hacıların' kurada daha kolay çıktığı, kura-katsayı sisteminde ayrı torbalardan hacı adayları belirlendiği, hile yapıldığı öne sürülüyordu. Diyanet'ten iddialara yanıt geldi. İddiaları kesin bir dille reddeden Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Bircan, Türkiye'deki sistemin detaylarını açıkladı.

Haber 19-06-24 10:32

Kıyma kavurma tarifi: Kıyma kavurma nasıl yapılır?

Kurban bayramlarının olmazsa olmazı kavurmayı siz de aşağıdaki tarife uygun olarak pişirebilir, istediğiniz herhangi bir öğünde ya da günde afiyetle tüketebilirsiniz. Hem yapımı çok kolay hem de el altında her an kolayca bulunabilecek malzemelerle yapılıyor.

Yemek 17-06-24 21:00

Etli güveç tarifi: Etli güveç nasıl yapılır?

Özel bir günde ya da sevdiklerinizle bir arada olmaya bahane bir yemek davetinde hem lezzetli hem doyurucu hem de şık bir ana yemek tarifi arıyorsanız etli güveç tarifine mutlaka göz atmalısınız. Bu tarif hem yapımı kolay hem de çok lezzetli bir tarif.

Yemek 17-06-24 20:50

Haşhaşlı çörek tarifi: Haşhaşlı çörek nasıl yapılır?

Çay davetlerinde, bayramlarda misafirlere ikram edebileceğiniz ya da kahvaltıda çeşit olarak sunabileceğiniz haşhaşlı çörek tarifini aşağıda bulabilirsiniz. Bu yapımı son derece kolay olan lezzetli çok sevecek ve tarifini hep elinizin altında bulundurmak isteyeceksiniz.

Yemek 17-06-24 20:28

Çikolatalı kek tarifi: Çikolatalı kek nasıl yapılır?

Taptaze kahveler eşliğinde tüketilebilecek, çat kapı çaya, sohbete gelen misafirlerinize ikram edebileceğiniz enfes bir çikolatalı kek tarifimiz var. Bu tarif hem çok lezzetli hem de yapımı son derece kolay. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 17-06-24 19:53

Tavuk şiş tarifi: Tavuk şiş nasıl yapılır?

Enfes tavuk şişler hazırlamak için lokantalara ya da kebapçılara gitmenize gerek yok. Elde bulunan kolay ulaşılan malzemelerle birkaç dakika içinde siz de evinizde kendi mutfağınızda tavuk şiş hazırlayabilirsiniz. İşte tavuk şiş tarifimiz!

Yemek 17-06-24 19:41

Lokma tatlısı tarifi: Lokma tatlısı nasıl yapılır?

Türk mutfağından çıkmış olan şerbetli tatlılar saymakla bitmez. Bunlardan biri de hem kolay yapımı hem de eşsiz lezzeti ile İzmir’de Ege bölgesinde sık olarak yapılan lokma tatlısıdır. Siz bu lezzeti kendi mutfağınızda kolayca hazırlayıp misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 17-06-24 16:16

Çilekli doğum günü pastası tarifi: Doğum günü pastası nasıl yapılır?

Doğum günlerinde, çeşitli kutlamalarda ya da sadece canınız çektiği için evde kolayca hazırlayabileceğiniz bir yaş pasta tarifi isterseniz çilekli doğum günü pastası tarifimizi deneyebilirsiniz. Bu tarif hem çok pratik hem de çok lezzetli. Şimdiden afiyet olsun ve mutlu yaşlar.

Yemek 16-06-24 20:02