Koray Gençerler Haberleri

Beşiktaş'tan Halil Umut Meler ve Koray Gençerler açıklaması: 'Artık bu iki ismi maçlarımızda görmek istemiyoruz'

Beşiktaş, derbi hakemleri hakemi Halil Umut Meler ile VAR hakemi Koray Gençerler hakkında bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada “Beşiktaş camiası olarak, Halil Umut Meler’i ve Koray Gençerler’i artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" denildi.

Spor 04-03-2024 20:51

'Sizin kilonuz kaça?' Fenerbahçe Divan Kurulu'nda Ali Palabıyık'a olay tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Adana Demirspor maçı ve sonrasında yaşanan olayların ardından Fenerbahçe'de Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Divan kurulu üyesi Ahmet Bulut, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Spor 04-02-2023 12:43

Son dakika: ''Belgelerim var, kim isterse gösteririm!'' Erman Toroğlu bombayı patlattı! Galatasaray - Alanyaspor maçının hakemi Ali Palabıyık hakkındaki gerçeği açıkladı...

Son dakika haberleri: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı - kırmızılı camia, maçın ardından müsabakanın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimini eleştirmişti. Spor yazarı Erman Toroğlu, Ali Palabıyık ile karşılaşmanın VAR hakemi Koray Gençerler arasında bir husumet olduğunu ve bunun maça yansıdığını açıkladı. Toroğlu'nun yazısına ise "Belki bende belgeler var" sözleri damgasını vurdu.

Spor 27-10-2022 09:48

Koray Gençerler

Koray Gençerler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Koray Gençerler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.