Lavanta Konagi Konusu Ne Haberleri

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Büyük bir merakla izlenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu olmuşken dizinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim katıldı.

Kulis 2024-05-10 15:38:46

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 2024-05-09 10:01:27

Survivor Yaman Keleş'e utandıran cinsellik sorusu! Ne diyeceğini bilemedi

Survivor yarışmacılarının adadaki özel hayatları da sık sık merak ediliyor. Cinsel hayat konusu da merak edilen Survivor'da elenen Yaman'a utandıran bir soru geldi. Yarışmacı soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Acun Ilıcalı da geçtiğimiz gün bu konuda açıklama yapmıştı.

Magazin 2024-05-02 10:19:53

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 2024-05-01 07:26:12

1 bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor neler! İşte 1 saat içinde olanlar

Kola, dünya genelinde en popüler içeceklerden biridir. Ancak, bir bardak kola içmenin vücudumuzda ne gibi etkiler yarattığı konusu pek bilinmez. Bir bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor? İşte içtiğiniz andan itibaren bir saat boyunca yaşananlar ve bu içeceğin vücut üzerindeki etkileri...

Kadin 27-04-24 09:54

NPC nedir, NPC ne demek? NPC açılımı

Oyun oynamayı seven kişiler için NPC terimi oldukça yaygın bir şekilde kullanılır. Ancak, NPC kavramı yalnızca oyun dünyasında değil, sosyal medya ve gerçek hayatta da kullanılmaya başlanmıştır. TikTok, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında gezerken “NPC” etiketli bir paylaşım görüldüğünde NPC'nin ne demek olduğu artık merak konusu olmaktadır. Peki, hem oyun dünyasında hem de argo terim olarak kullanılan NPC nedir, neyin kısaltmasıdır?

Haber 18-04-24 23:24

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 18-04-24 09:30

Yunan taraftarlardan skandal tezahürat! UEFA'nın ne ceza vereceği büyük merak konusu oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiacos'a deplasmanda 3-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup oldu. Maçta sonradan ortaya çıkan skandal bir detay sosyal medyada paylaşıldı.

Spor 12-04-24 17:31

Nokia 6600 ne zaman çıktı? Nokia 6600'ın fiyatı ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada bir dönemin en yenilikçi ve lider telefon üreticilerinden biri Nokia olmuştur. Şirketin çok rağbet gören telefonlarından biri de Nokia 6600'dır. Nokia 6600, günümüzde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, Nokia 6600 ne zaman çıktı? Nokia 6600'ın fiyatı ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Haber 07-04-24 17:58

iPhone 13 ne zaman çıktı? iPhone 13 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olmuştur. iPhone 13 modeli ise şimdilerde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, iPhone 13 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:57

iPhone SE (1. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (1. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olmuştur. iPhone SE (1. nesil) modeli ise şimdilerde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, iPhone SE (1.nesil) ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:46

Seçim bitti, sıra maaşlara geldi! Belediye başkanlarının 2024 maaşları? Muhtarlar kaç TL alacak? 31 Mart sonrası merak konusu oldu, tek tek hesaplandı

Yerel seçimlerin ardından birçok belediye el değiştirirken, yeni seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar göreve başlamaya hazırlanıyor. Özellikle mazbatalarını aldıktan sonra devir teslim töreni sonrası göreve başlayacak olan belediye başkanlarının 2024 maaşları merak konusu oldu. Peki belediye başkanlarının maaşları ne kadar? Muhtar maaşları kaç TL? İşte 5 yıl boyunca görev yapacak olan yerel yöneticilerin maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...

Finans 02-04-24 10:02

Bir türlü geçmeyen lekelerin korkulu rüyası olacak en iyi kireç sökücü önerileri

Temizlik ve hijyen söz konusu olduğunda kullanacağınız ürünlerin önemi oldukça büyük. Özellikle mutfak ve banyo gibi alanlarda zamanla oluşan inatçı kireç ve paslanma sorunlarıyla başınız dertteyse en etkili kireç sökücü ürünlerle işiniz çok kolay! Üstelik fazla zaman ve efor harcamadan! Peki, kireç sökücü ne işe yarar? Kireç sökücü, su ile devamlı temas hâlinde olan ve kireci emen yüzeyleri temizlemek için kullanılır. Öyleyse gelin, bu mucizevi ürünleri birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 01-04-24 17:58

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

2024 yerel seçimlerde oy kullanmamanın cezası ne kadar? 2010'da 22 TL, 2023'te 300 TL'ydi... Merak konusu

31 Mart yerel seçimlerine sadece 4 gün kaldı. Seçim sonuçlarının yanında katılım oranı da merak edilirken, "Sandığa gitmeyeceğimi, oy kullanmayacağım" diyenlere verilecek ceza henüz açıklanmadı. 2023 yılında yapılan genel seçimlerde ise oy vermeme cezası 300 lira olarak belirlenmişti.

Haber 27-03-24 09:37

En düşük emekli maaşında Nisan ayının sırrı! SGK Uzmanı Murat Bal rakam vererek anlattı: 2 bin liralık dokunuş…

Seçim öncesi emekliler arasında maaşlara seyyanen zam talepleri yükseliyor. Hükümetin ise bu konuda hangi adımları atacağı merak konusu olurken SGK Uzmanı Murat Bal, en düşük emekli maaşı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam gelecek mi, ne zaman? Nisan ayı detayı dikkat çekerken yeni emekli maaşı tablosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Finans 13-03-24 10:50

Poyraz ne yaptı? Acun Ilıcalı 'Survivor tarihinin görmediği yaşanmamış bir ceza' verecek

Survivor All Star'da olayların ardı arkası kesilmiyor. Nagihan, Yunus Emre derken Survivor son tanıtımda Poyraz'ın bir olaya karıştığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı" diyerek merak konusu oldu.

Magazin 11-03-24 10:44

İsminin baş harfi kişiliğin hakkında ne söylüyor? İşte harfe göre karakter analizi

İsimler, kişilerin kimlikleri hakkında önemli ipuçları taşır. İsminizin baş harfi, kişiliğiniz hakkında çok şey söyler. İsim harflerine göre kişilik özellikleri birçok kişinin merak konusu. Harfe göre karakter özelliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 05-03-24 15:52

Lütfü Savaş ne diyeceğini bilemedi! Hatay'daki depremzede kadından tepki: Ben cenazelerimi gömerken sen neredeydin?

Yerel seçimlerde CHP tarafından Hatay'da yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş, depremzede bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret eden Savaş, depremzede kadın "Ben bir yıldan beri burada Lütfü Savaş'ı bekliyorum. Neredeydi Lütfü Savaş? Ben cenazelerimi gömerken sen neredeydin?" dedi. Söz konusu görüntüleri yorumlayan gazeteci Fatih Portakal da Savaş'la birlikte Murat Kurum'a da tepki gösterdi. Portakal "Geçmişleri onların peşinden geliyor" dedi.

Haber 05-03-24 09:17

Canlı yayındayken KJ'yi gördü, sinirler gerildi! Gelen yanıta çok sert tepki... CHP'li Ali Haydar Fırat canlı yayını terk etti

CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, "İstanbul’da CHP-Dem Parti iş birliği" konusu üzerinden yürütülen tartışmada bir anda sinirlendi. Partisinin yıllardır ağır ithamlarla karşılaştığını savunan Fırat, iktidara ise tek bir kelime edilmediğini iddia etti. Canlı yayında süren tartışma KJ'ye gelen yazıyla adeta tavan yaptı. Yazının kalkmaması halinde yayından ayrılacağını söyleyen Fırat, “KJ belirlemek ne demek" eleştirisi sonrası yayını terk etti. Fırat daha sonra da bir açıklama yaptı.

Haber 29-02-24 06:35

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in kombini dalga konusu oldu! Görenler Bu ne hal? dedi

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay'ı Feyza Civelek, İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde boy gösterdi. Geceden ödülle dönen Feyza Civelek'in kombini ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 27-02-24 08:01

Zafer Partisi'nin İstanbul'daki oy oranı! Azmi Karamahmutoğlu 1990'lı yıllardan sonra ilk diyerek açıkladı: Tablo enfes!

İstanbul seçim sonuçları şimdiden merak konusu oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, İstanbul'da son durum yakından takip ediliyor. Muhalefetin birçok adayla girdiği seçimlerde "Zafer Partisi ne kadar oy alır?" sorusuna da yanıt aranırken, İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, son oy oranını açıkladı. İddialı ifadeler kullanan Karamahmutoğlu, 1990'lı yılların ardından bir ilkin yaşandığını belirtirken "Sahada gördüğüm tablo ise enfes" diye konuştu.

Haber 21-02-24 07:39

Skandal görüntüler! İsrail askerlerinin çektiği videolar dünya gündemine bomba gibi düştü... BM yetkilisi: Kesinlikle uluslararası hukukun ihlali

İsrail'in Gazze'deki operasyonlarında askerler tarafından çekilen görüntüler uluslararası basına sızdırıldı. Gözaltına alınan Gazzelilerin elleri ve gözleri bağlı çırılçıplak soyulup sorguya alındıkları anların internette paylaşılması sonrası dünya kamuoyu ayağa kalktı. Uluslararası hukukun ihlali olarak yorumlanabilecek görüntüler sonrası Birleşmiş Milletler'in hamlesinin ne olacağı merak konusu...

Haber 12-02-24 12:20

SON DAKİKA | Gökhan Zan resmen aday! TİP Hatay kararını duyurdu, gözler CHP ve Lütfü Savaş'a çevrildi... Oy hesapları değişti, canlı yayında oran verdi

Son dakika haberi: Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Söz konusu kararı Türkiye İşçi Partisi (TİP) resmen açıkladı. Gökhan Zan'ın CHP ve Lütfü Savaş'a çağrısı ise dikkat çekti. TİP'in yaptığı resmi açıklama sonrası gözler de bir yandan da CHP'ye çevrildi. Zan'ın adaylığı sonrası Lütfü Savaş isminin geri çekilip çekilmeyeceği konuşulurken, hesaplar da yeniden yapılmaya başladı. Peki Gökhan Zan Hatay'da ne kadar oy alır? İşte tüm detaylar...

Haber 12-02-24 11:12

Eski TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında çarpıcı 'Adnan Oktar' iddiası! Sosyal medyadan yanıt verdi: 'Hukuki girişimlerde bulunacağım'

Eski Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, Adnan Oktar suç örgütünü konu alan ‘Adnan’ belgeselinde, örgüt üyelerinin 1999'da düzenlenen operasyondan kurtulması için sahte işkence raporu hazırladığı iddia edildi. Söz konusu iddiaya Fincancı "Diziyi hazırlayanlar öyle olduğunu iddia etse de ne yazık ki bana ulaşmadılar. Herhangi bir açıklama isteği de olmadı" diyerek yanıt verdi.

Haber 11-02-24 19:28

Almanya'daki Türkler paralı asker mi olacak? Lejyoner taburları gündemde: Yılda 40 bin Euro maaş, rütbe yükseldikçe daha da artacak!

Asker sıkıntısı yaşayan Almanya'da oluşan açığı kapatmak için paralı askerlik gündeme geldi. Almanya'da doğmuş- büyümüş ve Alman vatandaşı olan kişilerden oluşan 'Lejyoner taburları' kurmak için harekete geçilen ülkede ilk hedef ise Türkler oldu. Söz konusu planın hayata geçirilmesi halinde Alman Ordusu'nun bir kısmını paralı Türk askerleri oluşturacak. Peki Alman Ordusu'na katılacak Türkler ne kadar maaş alacak? İşte yanıtı...

Finans 09-02-24 06:56

Kazakistan'da bir kadın doğum gününde kocasına 'ikinci eş' hediye etti! Böyle hediye ne görüldü ne de duyuldu

Kazakistan'da bir doğum günü kutlamasında çekilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratamayı başardı. Söz konusu görüntülerde doğum günü sahibi olan adamın karısı onun için herkesi şaşkına çeviren bir hediye hazırladı. Genç kadın kocasına doğum gününde 'ikinci eş' hediye edince sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 08-02-24 13:16

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı cezaları açıkladı, Nagihan gözyaşları içinde özür diledi

Survivor'da Nagihan, Aleyna ve Nefise arasında yaşanan olaylarından ardından Acun Ilıcalı çılgına dönmüştü. Nagihan'ın Aleyna'yı itmesiyle program yarıda kalmıştı. Survivor'da Ilıcalı'nın sabrını taşıran Nagihan'a ne ceza vereceği merak konusu olmuştu. Survivor'ın yeni bölümünde Acun Ilıcalı, Nagihan ve Nefise'nin cezalarını açıkladı. Nagihan ise gözyaşlarına boğularak özür diledi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? Survivor'da ne ceza verildi? İşte detaylar...

Magazin 08-02-24 07:56

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kimler? İnci Taneleri hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi İnci Taneleri'ne dair tüm merak edilenler...

Magazin 25-01-24 17:42

Lens solüsyonu yoksa ne yapmalı? Lens suyu yerine ne kullanılır?

Göz sağlığı konusu herkes için oldukça önemli bir konudur. Günümüzde birçok kişi gözlerinde bozukluk olduğunda gözlük kullanmak yerine lens kullanmayı tercih etmektedir. Lens kullanımı gözlük kullanımına göre daha konforludur. Ancak lens kullanırken bazı önemli noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu önemli noktaların başında da lensleri düzenli olarak lens solüsyonu ile temizlemek gelmektedir. Peki, lens solüsyonu yoksa ne yapmalı?

Haber 23-01-24 18:52

Yeniden Refah Partisi'nden 'ittifak' açıklaması! Kulisler hareketlendi... AK Parti ne teklif edecek bunu bilmiyoruz dedi, İmamoğlu için noktayı koydu: İstemiyoruz

Yerel seçimlerde özellikle İstanbul'da AK Parti ile ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olan Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) kulisleri hareketlendiren bir açıklama geldi. AK Parti heyeti ile bir araya geleceklerini duyuran YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Ne teklif edecek bunu bilmiyoruz" dedi. Kılıç'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sözleri ise dikkat çekti.

Haber 22-01-24 15:37

Ali Koç'la 'kokteyl' diyaloğu gündem oldu! Garson o anları 'şakaydı' diyerek anlattı: Biri arkamdan omzuma dokundu...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bir garsonla yaşadığı 'kokteyl' diyaloğu gündem oldu. Sosyal medyada hızla yayılan videoda Koç'un "Ne var içinde? Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun" dediği duyulmuştu. Söz konusu videodaki garson, Mertcan Kanmaz o anlarda neler yaşandığını anlattı.

Spor 21-01-24 13:57

Depozito nedir, ne için verilir? Depozito geri alınır mı? Kira depozitosunu geri alma

Günümüzde gerek sohbetlerde gerekse yazılı iletişimlerde birçok farklı kelime ile karşılaşılmaktadır. Bazı kelimelere aşina olmamıza rağmen ne anlama geldiğini tam olarak bilememe durumu söz konusu olmaktadır. Depozito sözcüğü de karşımıza yaygın olarak çıkan kelimelerden biridir. Bu sözcük özellikle bir mülk kiralama durumunda karşımıza çıkmaktadır. Peki, depozito nedir, ne için verilir, kira depozitosu geri alınır mı?

Finans 19-01-24 18:18

Tümer Metin'in Icardi hakkında söyledikleri Galatasaray taraftarını ikiye böldü! Tepki gösteren de var hak veren de...

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin ne zaman sahalara döneceği tartışma konusu olurken, Tümer Metin'den açıklama geldi. Icardi'nin bilek sakatlığına inanmadığını ifade eden Tümer Metin'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 16-01-24 11:09

Galatasaray'da Mauro Icardi'den gelen yeni haber tüm keyifleri kaçırdı!

Galatasaray'da Icardi'nin sahalara ne zaman döneceği büyük merak konusu olmuş durumda. Trabzonspor maçına yetişeceği söylenilen Arjantinli golcüden gelen son haberler sarı-kırmızılılarda tatları kaçırdı.

Spor 15-01-24 17:01

Kuryeler aylık 100 bin TL mi kazanıyor? Verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu: Hayvan gibi çalışsam...

Kuryelerin aylık 100 bin TL para kazandığına dair haberler gündem yaratmıştı. Ortaya atılan iddialar sonrası kuryelerin maaşı merak konusu olurken, bir kuryenin yaptığı açıklama sosyal medyada hızla yayıldı. "Hayvan gibi yani günde 16 saat çalışırsam" diyerek açıklama yapan bir kurye, aylık kazancının ne kadar olacağını söyledi.

Finans 15-01-24 07:42

SGK uzmanı seçim öncesine işaret etti: Ek zam sonrası seyyanen artış mı gelecek? En düşük emekli maaşında Cumhurbaşkanı detayı, 12 bin TL olur mu?

Milyonlarca emekli maaş zammı açıklamalarını merakla takip ediyor. TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerinin açıklamasının ardından belli olan emekli zamlarında makas açıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak ek zam oranının ne kadar olacağı merak konusu. SGK uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşının 11 bin TL bandında olmasının beklendiğini söyledi. Erdursun, "Cumhurbaşkanı inisiyatif kullanıp 12 bin liraya çıkarabilecek mi? Pazartesi öğreneceğiz." dedi.

Finans 14-01-24 11:03

Epsom tuzu nedir? Epsom tuzunun faydaları nelerdir, ne işe yarar?

Modern tıbba alternatif olarak kullanılan çeşitli alternatif tıp yöntemleri, çok eski çağlardan beri uygulanmaktadır. Günümüzde de geçerliliğini koruyan ve bazıları alanlarında uzman doktorlar tarafından da onay gören bu yöntemlere genel olarak doğal ürünler, meyveler, otlar ve bitkiler eşlik eder. Az bilinen ama son günlerde adı çok duyulmaya başlayan epsom tuzu da doğal tedavi yöntemleri söz konusu olduğunda tercih edilen bir bileşiktir.

Haber 13-01-24 07:50
tuz

Küresel piyasalarda ABD enflasyon verileri etkisi

Küresel piyasalar, bugün ABD'de açıklanacak enflasyon verileri öncesinde pozitif bir seyir izliyor. Bu yıl faiz indirimlerine başlaması beklenen önemli merkez bankalarının, söz konusu indirimlere ne zaman başlayacağına yönelik belirsizlik devam ediyor.

Finans 11-01-24 09:46

Fatih Portakal 'Mutlaka ama mutlaka' diyerek açıkladı! 'En az memur kadar, asgari ücretli kadar...' Emekliler zamlı maaşı ne zaman alacak?

Emekli zammı son dakika haberleri merakla takip ediliyor. Açıklanan verilere emekli aylıklarındaki artış yüzde 37,57 olmuştu. Şimdi seyyanen zam konusu konuşuluyor. En düşük emekli maaşı da araştırılanlar arasında. Gazeteci Fatih Portakal da emekli maaş zammı ile ilgili konuştu. "SGK veya Bağ-Kur emeklisiyseniz mutlaka ama mutlaka zam yapacaklar" diyen Portakal "Merak etmeyin, çıkacak, yüzde 37,57 ile sınırlı kalmayacak" ifadelerini kullandı. Peki, emekliler zamlı maaşı ne zaman alacak?

Finans 10-01-24 15:49

Orgazm: Gerçek doyumu yansıtan bir deneyim mi yoksa taklit edilen bir performans mı?

Cinsellik söz konusu olduğunda akla ilk gelen konu şüphesiz orgazm. Cinsel uyarılma sürecinin zirvesinde meydana gelen aşırı zevk ya da rahatlama durumu olarak tanımlanan orgazm partnerinizle ilişkinizde sizin için ne ifade ediyor? Gelin, sizin için hazırladığımız anketimize bir göz atalım.

Kadin 10-01-24 15:09

Ayda 36 bin yılda 600 bin TL kazandırıyor! Mevduat faiz oranları parası olana göz kırpıyor, para parayı çekiyor... Hesaplamalar tek tek yapıldı! Ne zamana kadar sürecek?

Parası olmayan ay sonunu getirmeye çalışırken, az da olsa parası olan gözünü mevduat faizlerine dikmiş durumda. Bankaların mevduat faiz oranları parası olanların iştahını kabartmaya devam ediyor. Eğer söz konusu faiz oranları böyle devam ederse 1 Milyon TL'si olanın yıl sonu kazancı 600 bin TL'yi bulabiliyor. Aylık faiz ise 36 bin TL'ye ulaşıyor. Peki mevduat faizi mi? Gayrimenkul yatırımı mı? Uzman isim süre vererek açıkladı.

Finans 09-01-24 07:46

EMEKLİYE EK ZAM 2024 SON DAKİKA | 3 hafta aranın ardından yılın ilk Kabine Toplantısı! Emekli zammı için tüm planlar Erdoğan'ın masasında: En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak?

Son dakika… SSK Bağkur emekli zammı yüzde 37,57, memur emekli zammı ise yüzde 49,25 olarak kesinleşmişti. Memur emeklisi zam oranı, işçi emeklisi ile arayı 11,68 puan açmıştı. Şimdi gözler emekliye ek zam için refah payı ve seyyanen zamma çevrildi. En düşük emekli maaşı ne olacak? Zamlı emekli maaşım ne zaman yatar? soruları gündemdeki sıcaklığını korurken tüm formüller ortaya çıktı. Kritik gün ise bugün... Yılın ilk Kabine toplantısı 3 hafta aranın ardından toplanıyor. Zam konusu masada!

Finans 08-01-24 08:31

Tırnakta beyaz leke neden olur, nasıl geçer? Tırnakta beyaz leke ne eksikliğinden kaynaklanır?

Parmaklarımızın uçlarında yer alan tırnaklar sağlığımızın bir yansıması olabilir. Tırnaklarda beliren beyaz lekeler, çok sayıda kişi için merak konusu olmakta ve birçok kişide de endişe uyandırmaktadır. Bu beyaz lekeler bilimsel olarak "leukonychia" olarak adlandırılır ve genellikle zararsız olmasına rağmen bazen dikkat edilmesi gereken bir durumu işaret edebilir. Peki, tırnaktaki beyaz lekeler neden olur?

Haber 06-01-24 18:13

Survivor yeni fragmanda Acun Ilıcalı herkesi şoke etti! Merak uyandıran o anlar

Survivor All Star olaylı başladı. Turabi ve Poyraz'ın kavgası sosyal medyada da gündem olurken Survivor yeni bölüm fragmanı da geldi. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın ne açıkladığı ise merak konusu oldu.

Magazin 02-01-24 13:43

Gözler ocak ayı zammında: 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak?

Ocak zammı ile artış göstermesi beklenen bedelli askerlik fiyatı, memur maaşına yapılan son zam oranı ile yılda iki kez değerlendiriliyor. 2024'e sayılı gün kala bedelli askerlik ücretinin ne kadar olacağı merak konusu oldu.

Finans 29-12-23 17:09

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2024 nereden, nasıl öğrenilir? Milli Piyango sonuçları Mynet'te olacak

Milli Piyango yılbaşı bilet satışının sona ereceği tarih merak konusu oldu. "Milli Piyango bilet sorgulama nereden yapılacak, yılbaşı bilet satışı son gün ne zaman?" gibi soruların yanıtı merak konusu oldu. 400 milyon TL olarak açıklanan büyük ikramiye için şansını denemek isteyen vatandaşlar tam, yarım ya da çeyrek bilet alıp 31 Aralık 2023 Pazar gününü bekleyecekler. Çekiliş noter huzurunda gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları Mynet'te olacak.

Haber 29-12-23 15:00

Aralık ayı 2023 enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, beklentiler ne yönde? Memur ve emeklinin gözü enflasyon rakamlarında

Aralık ayı 2023 enflasyon oranı açıklamasının ne zaman yapılacağı memur ve memur emeklileri tarafından merak konusu oldu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı için refah payı hariç rakamlar yayımlanacak rakamlarla belli olacak. 5 aylık enflasyon oranı yüzde 33,66 olurken, 6 aylık memur enflasyon farkı için hesap yapıldı. Maaşlarda yüzde 50 civarında bir artış öngörülüyor. Peki Aralık ayı 2023 enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? İşte, 2023 Aralık ayı enflasyon oran9 beklentisi...

Finans 29-12-23 13:31

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5000 TL İKRAMİYE HESAPLARA YATIYOR! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye yattı mı, ne zaman ödenecek? 4,7 milyon kişi faydalanacak

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ile detaylar merak konusu oldu. Emekli vatandaşlar Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir kereye mahsus olmak üzere verilen ikramiyeleri aldı. Fakat çalışan emekliler bu durumdan faydalanamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kapsam genişletildi. TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanun teklifi Resmi Gazete'de yayımlandı. Işıkhan, çalışan emekliye 5000 TL ikramiye için tarih verdi. Peki, Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye yattı mı?

Finans 29-12-23 13:23