Mario Gomez Haberleri

Sportif Direktör Mario Branco açıkladı! Edin Dzeko takımda kalacak mı? Herkes bu soruyu merak ediyordu...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco yaptığı açıklamada Edin Dzeko'nun takımdaki geleceğine dair ipuçları verdi. İşte detaylar...

Spor 2024-07-11 12:29:05

Adana Demirspor'a veda eden Balotelli'nin yeni adresi Brezilya olabilir!

Adana Demirspor ile yollarını ayıran Mario Balotelli'nin yeni adresi merak edilirken İtalyan yıldızın Brezilya ekibi Corinthians ile görüşme halinde olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 2024-07-10 15:13:15

Fenerbahçe, Cristiano Ronaldo'ya kapıları kapattı! ''Çok yaşlı''

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, taraftardan gelen Cristiano Ronaldo sorusuna ilginç bir cevap verdi. Taraftarların transferini istediği Ronaldo'ya yaşlı diyen Branco'nun o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2024-06-09 17:17:27

Mario Balotelli, Adana Demirspor'dan ayrıldı! Yeni adresi hemen belli oldu...

Süper Lig ekibi Adana Demirspor forması giyen yıldız futbolcu Mario Balotelli, Akdeniz ekibine veda ederek paylaşımda bulundu.

Spor 2024-05-22 16:39:01

PFDK kararını açıkladı! 2 teknik direktöre kötü haber: 1 maç men edildiler!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.

Spor 16-05-24 17:33

Kilo almasıyla gündeme geliyordu! Selena Gomez önce paylaştı olay olunca sildi

Son dönemde aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çeken Selena Gomez son olarak sütyenli hallerini paylaştı. Ancak şarkıcının paylaşımı hızla sosyal medyada gündem olunca ve son hali de çok fazla yorum alınca Gomez paylaşımları sildi.

Magazin 25-03-24 08:03

Biri 10 diğeri 13 yaşında! 8 milyonda bir görülen yaşlanma hastalığına yakalandılar: Hayalleri yıldız futbolcuyla bir araya gelmek

Yalova'da dünyaya gelen Zeynep ve İremsu kardeşler 8 milyonda bir görülen yaşlanma hastalığına yakalandılar. 17 yaşındaki ablaları kadar şanslı olmayan kardeşler için anneleri adeta saçını süpürge etti. Akran zorbalığına maruz kalan kardeşler, her şeyini ortaya koyan anneleri sayesinde hayatın tadını çıkarıyor. Kızların en büyük hayali ise Galatasaraylı yıldız oyuncu Mario İcardi'yi görmek...

Haber 29-02-24 16:38

Adana Demirspor'da Balotelli havalimanında kavga etti ve kadro dışı bırakıldı iddiası!

Adana Demirspor'da Trabzonspor maçı dönüşünde Mario Balotelli ile Adana Demirspor Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk havalimanında kavga ettiği iddia edildi. Yaşanan kavganın ardından İtalyan futbolcunun kadro dışı bırakıldığı aktarıldı.

Spor 26-02-24 16:58

Selena Gomez'den iddialı poz! Lüks bir otelde köpük banyosu yaptığı anları paylaştı

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selena Gomez milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfasından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Paris'te kaldığı lüks otelin banyosundan köpük banyosu yaptığı anları paylaşan Gomez, kısa sürede sosyal medyada çok konuşulmayı başardı.

Magazin 20-02-24 16:15

Mario Balotelli, Hakan Çalhanoğlu'nu öve öve bitiremedi! ''Dünyanın en iyisi demek için henüz çok erken''

Kariyerine Adana Demirspor'da forma giyen Balotelli'den Hakan Çalhanoğlu itirafı geldi.

Spor 06-02-24 18:13

Selena Gomez sevgilisine yatak pozu verip paylaştı! Aşkta aradığını buldu

Sosyal medyada en çok takip edilen isimlerden biri olan oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez uzun bir aradan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Benny Blanco ile birlikte olan Gomez sevgilisine yatak pozu verdi.

Magazin 04-02-24 09:31

Edebiyat dünyasının acı kaybı! Mario Levi 66 yaşında hayata gözlerini yumdu

Ünlü yazar Mario Levi'den sevenlerini üzen haber geldi. Yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi 66 yaşında İstanbul'da yaşamını yitirdi.

Trend 31-01-24 09:43

İtalyan basınından Mario Balotelli'nin yeni adresini duyurdu!

Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli'nin yeni adresi açıklandı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan İtalyan oyuncunun İtalya'ya geri döneceği iddia edildi.

Spor 25-01-24 11:35

Selena Gomez zayıf halini paylaştı! Mükemmel değilim ama olduğum kişiyle mutluyum

Son olarak Only Murders In The Building adlı dizide rol alan Selena Gomez son dönemde aldığı kilolarla dikkat çekiyordu. Zayıf halini paylaşan Gomez paylaşımında “Bugün bir daha asla böyle gözükmeyeceğimi fark ettim" dedi.

Magazin 23-01-24 13:57

Adana Demirspor'da yaprak dökümü devam ediyor! Yaşanan ayrılıklar sonrası Balotelli de Türkiye'den ayrıldı...

Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelerini sürdürüyor. Yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapatan İtalyan yıldızın Türkiye'den ayrıldığı öğrenildi.

Spor 08-01-24 14:13

Altın Küre'deki o an gündemde... Selena Gomez ve Taylor Swift'in dedikodusu! Öpüşen çiftin yanına gitti, Kendall Jenner o talebine set çekti

'Altın Küre Ödül Töreni'nde ödüller kadar ünlüler arasında yaşananlar da gündemde. Selena Gomez'in yakın arkadaşı Taylor Swift'e gidip bir şeyler söylemesi ve ünlü şarkıcının şaşkınlığı sosyal medyayı salladı. İddialara göre Gomez, öpüşmeleriyle gündeme gelen Kylie Jenner ve Timothee Chalamet ikilisinin yanına gitti. Jenner ise Gomez'i bakın nasıl engelledi. Bomba iddianın detayları...

Magazin 08-01-24 13:50

Selena Gomez, Altın Küre'nin rüküşleri arasına girdi! Elbisesinin alt kısmıyla zor anlar yaşayınca...

Hollywood Yabancı Basın Birliği (HFPA) tarafından düzenlenen ve her yıl televizyon ve sinema dünyasının en iyileri için verilen Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri Los Angeles'taki törenle sahiplerini buldu. Selena Gomez gecede rüküşler arasına girerken eteğiyle de zor anlar yaşadı.

Magazin 08-01-24 11:19

Selena Gomez, Benny Blanco ile 6 aydır birlikte olduğunu açıkladı

Sosyal medyada en çok takip edilen isimlerden biri olan oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez Justin Bieber ile yaşadığı aşkla uzun yıllar gündemde kaldı. Gomez uzun bir aradan sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin 10-12-23 11:59

Adana Demirspor'un çılgın çocuğu Balotelli çalıştığı en kötü teknik adamın Brendan Rodgers olduğunu açıkladı!

Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli, verdiği bir demeçte beklenmedik bir itirafta bulundu. Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada bu zamana kadar çalıştığı en kötü teknik adamı açıkladı. İşte Balotelli'nin o sözleri...

Spor 30-11-23 18:19

Bu maçın her dakikasına kitap yazılır! 34 dakikada eski takımına hattrick yapan Joao Mario, ikinci yarıda kabusu yaşadı!

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde puanı olmayan Benfica, namağlup Inter’i 34 dakikada 3’ledi. Benfica'nın 3 golünü de tecrübeli oyuncu Joao Mario kaydetti.

Spor 30-11-23 08:49

Selena Gomez son haliyle gündemde! Resmen 10 yaş yaşlanmış

Uzun bir aradan sonra "Single Soon" adında yeni bir şarkı çıkaran Selena Gomez son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişim dikkat çeken Gomez'e "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.

Magazin 27-11-23 10:44

TFF, kaza geçiren Mario Balotelli için geçmiş olsun mesajı yayımladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İtalya'da trafik kazası geçiren Yukatel Adana Demirsporlu futbolcu Mario Balotelli için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Spor 24-11-23 13:59

Mario Balotelli trafik kazası geçirdi! Yürürken sendeleyen yıldız oyuncunun arabası tanınmaz hale geldi

Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli, İtalya'da trafik kazası geçirdi.

Spor 24-11-23 08:46

Adana Demirspor'da Mario Balotelli ameliyat edildi!

Yukatel Adana Demirspor’un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, dizinde yaşadığı rahatsızlık sonucu İtalya’da ameliyat edildi. Başkan Murat Sancak ve başkan danışmanı Gökhan Göktürk ile telefon görüşmesi yapan Mario Balotelli'ye "geçmiş olsun" dilekleri iletildi.

Spor 16-11-23 17:49

Adana Demirspor'un golcü oyuncusu Mario Balotelli ameliyat oldu

Y. Adana Demirspor’un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, dizinde yaşadığı rahatsızlık sonucu İtalya’da ameliyat oldu.

Spor 16-11-23 14:17

Mario Balotelli'den kötü haber geldi! Adana Demirspor başkanı Murat Sancak duyurdu

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, sakatlığı sebebiyle en az 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Spor 15-11-23 13:33

Mario Balotelli'nin son hali görenleri hayrete düşürdü! Fenerbahçe maçındaki o görüntü dikkatlerden kaçmadı...

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi Adana Demirspor; bu sezon iç sahada ilk kez puan kaybı yaşarken, oyuna ikinci yarıda M'Baye Niang'ın yerine dahil olan Mario Balotelli'nin görüntüsü, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 12-11-23 21:19

Mesut Özil için efsane futbolcudan çok sert sözler! Ülkeye girişine izin verilmemeli!, Tam bir yüzsüz!

Kariyerinde Real Madrid ve Arsenal gibi devlerin formalarını giymiş olan Mesut Özil, 25 Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı - lacivertli kulüple 1,5 sezon geçirdikten sonra Başakşehir'e giden ve futbolu burada bırakan Özil için Almanya'dan çok sert açıklamalar geldi. Bayern ve Werder Bremen'in unutulmaz isimlerinden Mario Basler, Mesut Özil'in Almanya'ya girişinin yasaklanması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Spor 10-11-23 18:01

Adana Demirspor'da Mario Balotelli seriye bağladı! 3 maçta 3. gole ulaştı

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Adana Demirspor sahasında Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Konyaspor maçının ardından, “İkinci yarı aksiyonları geliştirip golleri bulduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

Spor 28-10-23 22:51

Mario Balotelli'den Filistin'e destek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'One Minute' çıkışını paylaştı

Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli sosyal medya hesabından yaptığı Recep Tayyip Erdoğan paylaşımı ile Filistin'e destek verdi. İşte detaylar...

Spor 22-10-23 16:44

Oğluna ait çocuk şurubunu içti, kariyeri bitti! Alejandro Papu Gomez, doping yaptığı gerekçesiyle iki yıl futboldan men edildi

Arjantin Milli Takımı ile 2022 FIFA Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Alejandro Papu Gomez, doping yaptığı gerekçesiyle iki yıl men cezası aldı.

Spor 20-10-23 23:02

Ariana Grande boşandığı kocasına bakın ne kadar ödeyecek

ABD’li şarkıcı Ariana Grande, 2021 yılında Dalton Gomez ile dünyaevine girmişti. Ayrıldıklarını duyuran çift resmen boşandı. Ünlü şarkıcı bakın kocasına ne kadar para ödeyecek...

Magazin 08-10-23 10:27

Son dakika: Sergen Yalçın'dan Ahmet Nur Çebi'ye gönderme! 'Ben ne yapayım?', 'Şampiyon olmazsak paketleriz!', 'Balotelli'yi Beşiktaş'a ben almadım!'

Son dakika haberleri: Son olarak Beşiktaş'ta görev yapan ve siyah - beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Sergen Yalçın, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemle ilgili konuşan Yalçın, başkan Ahmet Nur Çebi'ye gönderme yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca Mario Balotelli ile alakalı da flaş bir ifade kullandı. İşte detaylar...

Spor 03-10-23 21:37

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli bir döndü pir döndü! Alanyaspor karşısında 2 gol birden attı

Adana Demirspor'daki ikinci dönemini yaşayan İtalyan yıldız Mario Balotelli, bu sezonki ilk maçında 2 gol atmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 01-10-23 19:59

Hazal Kaya ve Selena Gomez pişti oldu! Ünlü isimlerin tercih ettiği o kombini mercek altına aldık

Dünya devi markaların kıyafetlerini kombinlerinde kullanan ünlüler sık sık pişti olarak karşımıza çıkıyor. Bazen birbirlerinin kombinlerini bire bir kopyalarken bazen de benzer parçaları seçmenin kurbanı oluyorlar. Yakın zamanda Hazal Kaya ve Selena Gomez benzer bir kombinle Paris'te boy gösterdi. Kombin kimileri tarafından sevilirken kimileri tarafından da eleştirilere maruz kaldı. Siz de bu olay yaratan kombini merak ediyorsanız işte detaylar!

Magazin 28-09-23 16:35

Hazal Kaya ve Selena Gomez pişti oldu, sosyal medya yıkıldı! Pozlarına beğeni yağdı

Güzelliği ve oyunculuğuyla ilgi odağı olan Hazal Kaya elçisi olduğu bir markanın davetine katılmak için Paris’e gitti. Tarzıyla beğeni toplayan Kaya, dünyaca ünlü ünlü isim Selena Gomez ile pişti oldu. Sosyal medyada adeta yorum yağdı.

Magazin 27-09-23 09:53

Balotelli kimdir, kaç yaşında, nereli? Mario Balotelli hangi takımda oynayacak? Yeniden Süper Lig'te!

Mario Balotelli ile ilgili aramalar yaşanan bir son dakika gelişmesiyle birlikte hız kazandı. Daha önce Adana Demirspor'da forma giymiş olan futbolcunun Süper Lig'e geri döndüğü açıklandı. Bu haber üzerine Kullanıcılar 'Batolelli kimdir, kaç yaşında ve hangi takımda oynayacak?' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladılar. Peki, Balotelli kimdir, kaç yaşında, nereli? Mario Balotelli hangi takımda oynayacak? Ayrıntılar haberimizde...

Spor 15-09-23 18:43

Balotelli yeniden Adana Demirspor'da! Murat Sancak sürpriz bir şekilde transferi açıkladı

Adana Demirspor, Sion ile sözleşmesini fesheden Mario Balotelli'yi kadrosuna kattı. Adana temsilcisinin başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Balotelli transferini açıkladı. Balotelli ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Spor 15-09-23 17:15

Selena Gomez'in dekoltesi sosyal medyanın diline düşünce... Bir daha asla...

Instagram'ın en popüler isimlerden şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, geçtiğimiz gün MTV Video Müzik Ödülleri gecesine katıldı. Kırmızı dantel detaylı bir elbise tercih eden Selena Gomez'in dekoltesi olay oldu. Ünlü isim de kendisini eleştirmekten geri durmadı.

Magazin 14-09-23 15:44

Selena Gomez ayna selfie'si ile sosyal medyayı salladı!

Instagram’da Kim Kardashian ve Beyonce gibi yıldızları geçerek 428 milyonluk takipçiyle platformda “en fazla takip edilen kadın” olan Selena Gomez ayna pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-09-23 10:27

Fenerbahçe, Omar Fayed'i resmen açıkladı! 4 yıllık imza...

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bir takviyeyi daha resmiyete kavuşturdu. Sarı-lacivertli ekip, Mısırlı savunma oyuncusu Omar Fayed'i 4 yıllığına renklerine bağladığını duyurdu. Mısırlı oyuncu için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı.

Spor 16-08-23 22:14

Fenerbahçe'de imzalar peş peşe! Mert Müldür ile 4 yıllık sözleşme...

Fenerbahçe, İtalyan ekibi Sassuolo’nun sağ bek oyuncusu Mert Güldür’ü kadrosuna kattığını açıkladı. Milli futbolcu, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde 4 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı.

Spor 02-08-23 21:59

Selena Gomez parti sonrası tatilde! Bikinisiyle poz verdi

Instagram’da en fazla takipçiye sahip kadın ünlü olan Selena Gomez, 31 yaşına bastı. Yeni yaşını büyük bir parti ile kutladıktan sonra güzel isim arkadaşlarıyla yat tatiline çıktı ve paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 30-07-23 14:01

Modern Robin Hood! Fakir insanlara cesur pozlarından kazandığı parayı dağıtıyor...Sokaklarda para saçıyor

Kolombiyalı sosyal medya fenomeni Valetina Gomez, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlardan kazandığı parayı Güney Amerika ülkesinin sokaklarında gördüğü fakir insanlara dağıttığını söyledi. Sosyal medyada ‘modern Robin Hood’ olarak yorumlanan Gomez, maddi konularda zorluk yaşayan insanlara yardım etmenin kendisini iyi hissettirdiğini söyledi.

Trend 26-07-23 08:39

Selena Gomez doğum günü için kırmızıyı seçti! İddialı elbisesiyle pozlarına beğeni yağdı

Justin Bieber ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan ve Instagram’da en fazla takipçiye sahip kadın ünlü olan Selena Gomez, 31 yaşına bastı. Ünlülerin yağdığı doğum gününde kırmızı süper mini bir elbise giyen Gomez, partiden kareleri takipçileriyle paylaştı.

Magazin 24-07-23 15:22

Balotelli'nin Türkiye hasreti dinmiyor! Şimdi de Trabzonspor'a haber gönderdi: Gol sorununuzu çözerim

Türkiye macerasının ardından İsviçre ekibi Sion'un yolunu tutan ancak burada umduğunu bulamayan Mario Balotelli, Türkiye'ye dönmek için Trabzonspor'a haber gönderdi. İşte detaylar...

Spor 10-07-23 11:32

Selena Gomez'in yatak pozu sosyal medyayı salladı! Beğeni rekoru kırdı

Justin Bieber ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan ABD'li oyuncu Selena Gomez, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü isim bu defa yatak pozuyla olay oldu. Selena Gomez'in son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 05-07-23 17:32

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Mario Branco kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mario Branco'nun hayatı ve biyografisi

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Mario Branco kulüpten yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Fenerbahçe yeni sportif direktörünü resmen duyurdu. Peki, Mario Branco kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Mario Branco hayatı ve biyografisi...

Spor 04-07-23 10:28

SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Mario Branco oldu!

Son dakika... Fenerbahçe yeni sportif direktörünü resmen açıkladı. Sarı-Lacivertliler'den yapılan açıklamada yeni sportif direktörün Mario Branco olduğu duyuruldu.

Spor 04-07-23 10:21