Olay Yeri Inceleme Haberleri

Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 'Yeri can sıkıcı' diyerek açıklama yaptı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bingöl ve çevre illerden de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi. Deprem sonrası ünlü Prof. Dr. Naci Görür depremin değerlendirmesinde bulundu. Görür, depremin yerinin 'can sıkıcı' olduğunu belirttiği açıklamasında depremle ilgili olarak, "Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz." dedi.

Haber 2024-07-26 18:37:30

CHP'li Türkan Elçi'nin oteline saldırı: Bu sabah da düğmeye basıldı! Dövmeli saldırgan kameraya yakalanmıştı

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da CHP'li milletvekili ve 2015'te öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'nin ailesine ait otele ateş açılıp tehditte bulunulmuştu. Olay sonrası yapılan 'Kantar' operasyonunda kameraya yakalanan saldırgan dahil 3 kişi tutuklanmıştı. Polis ekipleri bu sabah da 'Topuz' operasyonu için düğmeye bastı. Operasyonda ele geçirilenler dikkat çekti.

Haber 2024-07-26 13:20:22

Paris Olimpiyatlarında oynayabilmek için parmağını kestirdi! Spor camiasını şoke eden olay

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, Paris2024'te takımdaki yerini alabilmek için iki hafta önce antrenmanda kırılan parmağının iyileşme süresini beklemeden bir kısmının kesilmesini tercih etti. Dawson'ın yaptığı bu fedakarlık dünya gündemine oturdu.

Spor 2024-07-26 13:03:12

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılığı olay olmuştu! Selin Türkmen'in yeni adresi belli oldu! Yakışıklı oyuncuyla...

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden rolü bittiği için ayrılan Selin Türkmen'in yeni projesi merak ediliyordu. Türkmen yeni sezonda Kara Dut dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun partneri ise yakışıklı oyuncu Burak Dakak oldu.

Magazin 2024-07-26 12:52:01

Zincir market kasiyeriyle tekme tokatlı kavga! Ürünü iade almayınca ortalık fena karıştı

Bursa’da bulunan bir zincir market kasiyeri ürün iadesi kabul etmeyince akılalmaz bir olay yaşandı. İddiaya göre, fişin üzerinde yazan ürün adedi ile alınan ürün adedi aynı olmayınca iade etmek isteyen müşteri ile kasiyer arasında başlayan tartışma, marketin dışına taştı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 26-07-24 12:33

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin inceleme başlatıldığını açıklamıştı! “Sosis Partisi: Gıdatopya” animasyonuna ceza

Uluslararası yayıncı Prime Video'nun Türkiye kataloğunda yer alan “Sosis Partisi: Gıdatopya” adlı animasyon filmi için harekete geçildi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise tartışmalara neden olan söz konusu içerik ile ilgili inceleme başlatıldığını belirtmişti. RTÜK tarafından, söz konusu animasyona katalogdan çıkarma ve üst sınırdan idari para cezası verildi.

Haber 26-07-24 11:46

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan itiraflar! ''Bizi dozerle sürüp, çukura attılar...''

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, "Maalesef Futbol Federasyonu eski başkanı Sayın Büyükekşi ve ekibindeki insanlarla düştüğümüz anlaşmazlık sonucu ki hiçbirisi Karagümrük‘ün çıkarları adına değil, futbol adınaydı. Onun sonucunda Türkiye’de tartışmasız herkesin kabul edeceği şekilde bizi bir dozerle sürüp bir çukura attılar. Biz hancıyız, yolcular düşünsün. Biz o girdiğimiz çukurdan çıkar, tekrar futbol sahnesinde almamız gereken yeri alırız" dedi.

Spor 26-07-24 10:41

Arsa, konut, iş yeri alan oraya koşuyor: Tapu harç geliri 426 milyon TL’yi aştı!

Arsa, konut, iş yeri alanların ilk adresi tapu daireleri. Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yılın ilk 6 ayında 426 milyon 183 bin TL gelir elde edildi.

Finans 26-07-24 10:04

Silah sesini duyanlar polise haber verdi! Avukat, ofisinde başından vurulmuş halde bulundu

Kayseri'de avukat Kazım Selim Somtaş'ın ofisinden silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipleri 40 yaşındaki Somtaş'ı tabancayla başından vurulmuş halde ölü olarak buldu.

Haber 26-07-24 00:56

Ankara'da kan donduran olay! Dakikalarca annesini balkonda bıçakladı

Ankara Mamak'ta bir kadın, annesini balkonda dakikalarca bıçakladı. Çevredekilerin 'Yapma' seslerine aldırış etmeyen kadını, vatandaşlar etkisiz hale getirdi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 25-07-24 22:00

Parkta yarı çıplak halde ceset bulundu! Yoldan geçenler fark etti

Antalya’da madde bağımlısı bir şahsın parkta ölü olarak bulunduğu kaydedildi. Yoldan geçenlerin bir şahsın yarı çıplak ve hareketsiz halde yattığını fark edip ekiplere haber vermesiyle olay ortaya çıkarken şahsın kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan sonuç sonrası belirlenecek.

Haber 25-07-24 12:32

Ağrı Dağı’nda iki kişi donarak can vermişti! Karar çıktı!

Ağrı Dağı’na tırmanan iki kişinin donarak hayatını kaybetmesi geride tedbirler hakkında birçok soru bırakmıştı. Iğdır Valisi, olay üzerine harekete geçti. Iğdır Valiliği, Büyük ve Küçük Ağrı Dağları’nda başta tırmanış olmak üzere yapılacak her türlü faaliyetin yapılması hakkında şartlar getirdi.

Haber 25-07-24 11:10

Eski hali olay olmuştu... Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya estetik iddialarını yanıtsız bırakmadı! 'Benim haberim yok'

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar'da hayat verdiği Rengin karakteri ile dikkat çeken Ecem Özkaya değişimiyle gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimiyle birlikte estetik iddiaları da gündeme gelmişti. Ecem Özkaya estetik iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 25-07-24 09:19

Saçlarını kısacık kestirmişti! İlayda Alişan davet tarzıyla olay oldu

Hem özel hayatı hem de başarılı oyunculuğu ile son dönemin en popüler isimlerinden biri olan İlayda Alişan geçtiğimiz günlerde imaj tazelemiş ve saçlarını kısacık kestirmişti. Yeni imajı ile bir davete katılan ünlü ismin ışıltılı tarzı çok beğenildi. İlayda Alişan'a bir bakan bir daha baktı.

Magazin 25-07-24 08:42

Kahraman imam! Camide yaşandı kimse inanamadı: Yere düşürdü, bıçağı elinden böyle aldı…

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde camide kendisine bıçakla zarar vermeye çalışan kişi, imamın zamanında müdahalesiyle yaralanmaktan kurtuldu. Olay anı caminin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Haber 25-07-24 08:06

'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' sözleri olay olmuştu! İpek Filiz Yazıcı'ya o kare soruldu! Ne diyeceğini bilemedi

İki sene önce Roma'da ani bir kararla evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazıcı son olarak kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşarak 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Ünlü isme o kare yeniden sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 25-07-24 07:26

Bodrum'da korkunç olay! 3 çocuk annesi kadın sokak ortasında eski eşi tarafından öldürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Hüsne Topal, sokak ortasında tartıştığı eski eşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda kadının yardımına koşan arkadaşı da vurularak yaralandı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 24-07-24 22:38

Meclis'te gergin anlar! DEM ve AK Partili vekiller arasında kavga çıktı: Karaismailoğlu, DEM'li vekile yumruk attı

TBMM'de yine tansiyon yükseldi. Kürsüde bulunan DEM Milletvekili Ali Bozan, konuşma yaptığı sırada "AK Parti hırsızdır" deyince ortalık karıştı. AK Partili vekillerin de karşılık verdiği olay, fiziki kavgaya dönüştü. Kavgada eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk attı.

Manşet 24-07-24 18:22

Cami imamını okla vurdu! Omzuna saplandı... Bağcılar'da korkunç olay

İstanbul Bağcılar'da cami imamıyla tartışan kişi, okla imamı vurdu. Sağlık ekipleri omzuna saplanan okla yaralanan imamı ambulansla hastaneye götürdü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Şahıs 'Kasten Yaralama' suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verdi.

Haber 24-07-24 15:58

Futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu! Şeyma Subaşı'dan olay itiraf: Aşık oldum!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı son olarak futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu. Son dönemde tatilden tatile koşan Subaşı aşık olduğunu itiraf etti. İşte gündem olan o paylaşım...

Magazin 24-07-24 15:26

Gaz sancısı şikayetiyle gitti, karnından çıkan şoke etti! Böyle bir şey çıkacağını hiç tahmin edemezdim

Konya'da herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Karın ağrısının gaz sancısından kaynaklandığını düşünen Fadim Ülger isimli bir kadını soluğu hastanede aldı. Son zamanlarda sadece normal bir şekilde kilo aldığını sandı ama gerçek çok başka çıktı. Karın bölgesinde 20 kilogram ağırlığında kitle tespit edilen kadın acil olarak doktorlar tarafından değerlendirmeye alındı.

Kadin 24-07-24 15:08

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 24-07-24 14:41

MasterChef Kıvanç Karadeniz'den olay sözler! Beş para etmezsiniz

MasterChef Türkiye 2022 ve MasterChef Türkiye All Star'ın öne çıkan yarışmacılarından olan Kıvanç Karadeniz sosyal medyada isyan etti. Bazı yarışmacıları takipten çıkardığını söyleyen Kıvanç ateş püskürdü.

Magazin 24-07-24 13:27

Yargıtay dev havayolu şirketinin iflasını onadı! Bir devir resmen kapandı

Türk havacılık sektöründe önemli bir yere sahip olan Atlasglobal, bir dizi talihsiz olay ve ekonomik zorluklarla karşılaştıktan sonra resmen iflas etti. Yargıtay iflas kararını onadı.

Finans 24-07-24 11:56

Amazon Prime’da yayınlanan “Sosis Partisi: Gıdatopya” animasyonu tepki çekti! RTÜK Başkanı: İnceleme başlatıldı…

Uluslararası dijital yayın platformu olan “Prime Video”nun Türkiye kataloğunda yer alan “Sosis Partisi: Gıdatopya” adlı animasyon filminde yer alan sahneler tepki çekti. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin söz konusu içerikle ilgili inceleme başlatıldığını belirterek “Animasyon görünümündeki yapım, sapkın içeriğiyle halkımızın tepkisini çekmektedir” dedi.

Haber 24-07-24 10:19

Serenay Sarıkaya külotlu çorap modasını çok sevdi! İddialı tarzı yine olay oldu

Son dönemde Mert Demir ile yaşadığı aşkla sık sık adından söz ettiren Serenay Sarıkaya şimdi de tarzıyla gündem oldu. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Sarıkaya külotlu çorap body bodysuit tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin cesur tarzına beğeni yağdı.

Magazin 24-07-24 08:25

Bodrum'da kanalizasyon terfi merkezinde acı olay! Temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.

Haber 23-07-24 21:25

Rita Ora tatil pozlarını peş peşe paylaştı! 'Eteği düşecek gibi'

Son dönemde cesur ve iddialı seçimleri ile adından sıkça söz ettiren Rita Ora şimdi de tatil pozlarıyla olay oldu. İtalya tatilinden karelerini peş peşe paylaşan Rita Ora'nın son pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 23-07-24 12:17

Ağrı Dağı’ndan acı haberleri gelmişti! Arayıp yardım istemiş: ‘‘Donmak üzereyim’’

Türkiye'nin farklı kentlerinden Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine gelen dağcı grubu, 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Ağrı Dağı'na tırmanırken oluşan tipi nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Olay hakkında ortaya çıkanlar ise yürek burkuyor. Dağcılardan Halim Dalgın, arkadaşını arayarak, ‘Donmak üzereyim’ diyerek yardım çağrısında bulunmuş.

Haber 23-07-24 11:56

Sevgili cinayeti: Erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Kahramanmaraş’ta tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan 30 yaşındaki Kemal Kuşçu hayatını kaybetti. Olay sonrası K.B. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 23-07-24 06:24

Okul önündeki çöp konteynerine atılan Türk bayrağı polisi alarma geçirdi!

Antalya'da bir okulun önündeki çöp konteynerine atılan çok sayıda Türk bayrağı polisi alarma geçirdi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, çöpe atılan bayrakları tek tek itinayla toplayarak delil poşetine koydu.

Haber 22-07-24 22:57

Meriç Nehri'nde acı olay! İki genç boğularak öldü: Yakınlarının feryatları yürekleri dağladı!

Edirne'deki bulunan Meriç Nehri'nin kıyısına gelen dört kişilik bir arkadaş grubundan 14 yaşındaki Sanem Yağmur Demir'in ayağı kayınca nehre düştü. Suda çırpınan Demir'in yardımına 18 yaşındaki Mert Tutuşturan yetişti fakat iki genç gözden kayboldu. Boğulan iki gencin cansız bedenleri dalgıç polisler tarafından bulunarak nehirden çıkarıldı.

Haber 22-07-24 21:02

Terörist elebaşı için slogan atarak halay çekmişlerdi: Mersin'deki skandal görüntülere gereken yapıldı!

Mersin'de dün akşam kaydedilen görüntülerde bir grup, terörist elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atarak halay çekmişti. Sosyal medyada infiale yol açan olay sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi.

Haber 22-07-24 19:46

Yer: Mudanya! Hesaba itiraz eden müşteri, büfe sahibini kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir büfede çay içen müşteri, hesaba itiraz ederek iş yeri sahibiyle tartıştı. Müşteri, büfe sahibini kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Haber 22-07-24 19:17

'Bizi dehşete düşürdü' O ülkeyi karıştıran olay! Huzurevine silahlı saldırı: 5 ölü 'Son çağrı' deyip...

Hırvatistan’da bir bakımevine düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, saldırgan polis tarafından yakalandı. Hırvatistan Devlet Başkanı Zoran Milanovic "Bu tüm yetkili kurumlara, silahlanmanın daha sıkı kontrol edilmesi de dahil olmak üzere toplumdaki şiddeti önlemek için daha fazlasını yapmaları yönünde korkunç bir uyarı ve son bir çağrıdır" derken Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic ise "Daruvar’daki huzurevinde 5 kişinin öldürülmesi bizi dehşete düşürdü" ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-24 16:53

Usta Yazar Ferit Edgü hayatını kaybetti

Hikaye ve romanlarıyla Türk edebiyatında önemli bir yeri olan usta Yazar Ferit Edgü, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Haber 22-07-24 12:22

10 yıldır kayıptı! Cesedinin bulunduğu yer kimsenin aklına gelmezdi

Malatya’da akıllara durgunluk getiren bir olay yaşandı. 10 yıldır kayıp olarak aranan şahsın cesedi depremde evin yıkılmasıyla ortaya çıktı. Kayıp olarak aranan şahsın cesedi evin temelinde bulundu. Olayla ilgili 3 kişi yakalanarak tutuklandı.

Haber 22-07-24 12:03

Hırsız “Örümcek adam” gibi otele tırmandı! Olay anbean kameraya yansıdı

İstanbul’daki bir hırsızlık olayını duyanlar şaşkına uğradı. Sabah saatlerinde bir otel odasına girmek isteyen hırsız, ‘örümcek adam’ gibi otelin beton duvarlarına tırmandı. Olaya tanıklık edenler ise şaşkınlık içinde kamera kaydına aldı.

Haber 22-07-24 10:08

Tuvaletini yapmak istedi, hayatını kaybetti! Yakınları gördükleri manzara karşısında kahroldu

Sakarya'da yaşanan ve ölümle sonuçlanan olay akıllara durgunluk verdi. Tuvaletini yapmak için aracını kenara çeken Ahmet Yavuzer 7 metreden aşağı düşerek başını taşa çarptı. Yakınları Yavuzer'in cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi.

Haber 22-07-24 09:57

Galatasaray'da Fernando Muslera krizi! Duyunca çok sinirlendi, başkana tepki gösterdi

Galatasaray'da geciken transferler nedeniyle tepki sesleri yükselmeye başlarken, bir kriz daha baş gösterdi. Bir dönem GS TV'nin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapan ve Muslera ile olan iddiasıyla gündeme gelen Bahri Havadır için beklenmedik bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 07:59

'Hatasız boyasız aracım hasar gördü' dedi gerçek bambaşka çıktı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde şaşırtan bir olay yaşandı. İki otomobilin çarpıştığı kazada 2 sürücü de yaralandı. Kazanın ardından aracında hasar olduğunu gören sürücünün diğer sürücüye tepki gösterdiği anlar amatör kameraya yansıdı. Kaza yapan sürücü, "Hatasız, boyasız aracım hasar gördü" diye tepki gösterdi fakat gerçek bambaşka çıktı! İşte detaylar...

Haber 22-07-24 00:10

Yer: Şanlıurfa! Akrabasını katletti: Ardından kanlı bıçağıyla video çekip...

Şanlıurfa'da kan donduran bir olay yaşandı. Bir genç önce akrabasını öldürdü, ardından ise cinayeti işlediği kanlı bıçağıyla video çekerek paylaştı.

Haber 21-07-24 19:34

Yer: Şanlıurfa! Akrabasını katletti: Ardından kanlı bıçağıyla video çekip...

Şanlıurfa'da kan donduran bir olay yaşandı. Bir genç önce akrabasını öldürdü, ardından ise cinayeti işlediği kanlı bıçağıyla video çekerek paylaştı.

Haber 21-07-24 19:30

Silah sesini duyan koştu, istinat duvarının yanında başından vurulmuş halde bulundu!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde silah sesini duyan vatandaşlar olay yerine koştu. Bir kişi, istinat duvarının yanında başından vurulmuş halde bulundu.

Haber 21-07-24 19:28

Rize'de acı olay! Çay toplarken elektrik akımına kapıldı

Rize'nin Güneysu ilçesinde çay topladığı esnada teleferikte bulunan elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 21-07-24 19:04

Ağrı Dağı'nda kaybolan dağcıları arama çalışmaları sırasında korkutan olay! Buz yarığına düştü

Ağrı Dağı'na tırmanış yaparken zirveye yakın noktada 5 bin 50 rakımda tipide kaybolan 2 kişinin bulunması için çalışmalar yoğunlaştırıldı. Kayıp 2 dağcının son konumu olan bölgeye bakan rehber Resul Civaş buz yarığına düşerek ölüm tehlikesi atlattı.

Haber 21-07-24 18:31

Bursa'da dehşet dolu anlar! 4'üncü katın balkonundan düşen kadın kurtarılamadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. 4'üncü katın balkonundan düşerek ağır yaralanan kadın, 1 gün sonra hayatını kaybetti.

Haber 21-07-24 17:45

Futbol tarihinde böyle penaltı görülmedi! Tüm dünya o maçı konuşuyor... Topu topla engelledi, oyundan atıldı

Brezilya Serie A'nın 18. hafta mücadelesinde Flamengo ile Criciuma karşı karşıya gelirken mücadelenin son dakikalarında futbol tarihinde daha önce yaşanmamış bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 17:15

SON DAKİKA | Aydos Ormanı’nda korkutan yangın! Havadan ve karadan müdahale edildi! İstanbul Valiliğinden açıklama geldi

Son dakika haberi: İstanbul Pendik'te bulunan Aydos Ormanı’nda öğlen saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler yerleşim yerlerine doğru ilerledi. İstanbul Valiliği, havadan ve karadan müdahale edilen yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Haber 21-07-24 14:26