Omega3 Içeren Yiyecekler Haberleri

Sinsice ilerleyerek tüm yaşamı etkiliyor! Kolesterolü düşürmek için birebir yiyecek

Kolesterolün etkileri önemsiz görülse de tedavi edilmeyen yüksek kolesterol kalp krizi, felç gibi ciddi sonuçlara yol açıyor. Yüksek kolesterole neden olan temel etkenler arasında sağlıksız beslenme yer alıyor. Uzmanlar sık yemediğimiz bazı yiyeceklerin kolesterolü düşüreceğini belirtiyor.

Haber 17-10-2022 08:35

Omega-3 kaynağı balık mevsimi geldi: Faydaları olduğu kadar zararı da var! Bu şekilde yemek zehirlenmelere neden oluyor

Her sene taze balık mevsimi heyecanla bekleniyor. Kokusuna rağmen oldukça sevilen balıklar sağlık için önemli bir yer taşıyor. Uzmanlar zengin omega-3 kaynağı balıkların düzenli olarak tüketilmesi gerektiğini belirtiyor. Ancak balığı nasıl yediğiniz sağlığınız için belirleyici etkenler arasında bulunuyor. Füme balıklar sağlık için büyük risk oluşturuyor.

Haber 09-10-2022 11:56

Kışın hastalık görmek istemiyorsanız bu balığı yiyin: İyi gelmediği hastalık yok

Sonbahar aylarına girince hastalıklar yayılmaya başlıyor. Sürekli yaşanan hava değişimleri hasta ederken kapalı alanların iyice havalandırılmaması hastalıkların bulaşmasına neden oluyor. Hasta olmamak için beslenmenize oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Bu sebeple kışın yenilen yiyecekler sağlık için daha büyük önem taşıyor. Palamut balığı birçok hastalık için mucizevi etkiler sağlıyor.

Haber 16-09-2022 14:22

Omega3 Içeren Yiyecekler

Omega3 Içeren Yiyecekler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Omega3 Içeren Yiyecekler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.