Ön Sevişme Haberleri

Seksten aldığınız zevki artıracak! Orgazmı garanti eden tek yol

Cinsel ilişkide orgazm olmak büyük önem taşıyor. Ancak orgazm olmanın sanıldığı kadar kolay olmadığı biliniyor. Seks sırasında alacağınız zevki artırmak ve orgazm olabilmek için çeşitli tüyolar bulunuyor. Seksologlar orgazmı garanti eden ipuçlarını paylaştı.

Haber 30-01-2023 09:31

Tamamen yanlış biliniyormuş: İdeal seks süresini artırmak çok kolay! Orgazmı geciktirmek için...

Seks, sadece cinsel olarak değil psikolojik ve sosyal olarak da oldukça önem taşıyor. Üzeri kapalı bir konu olarak görülen cinsel ilişki hakkındaki problemleri konuşmanın ayıp olduğu düşünülse de bu konular hakkında bilinçlenmek daha büyük cinsel sorunlara yol açabiliyor. İdeal seks süresini uzatmak ve orgazmı geciktirmek için çeşitli tüyolar bulunuyor.

Haber 28-12-2022 15:44

Tamamen yanlış biliniyor: Tüm cinsel yaşamı etkiliyor! Ön sevişmeyi uzatmanın yolları basit

Cinsellik hakkında birçok doğru bilinen yanlış bulunuyor. Üzeri kapalı bir konu olan cinsellik hakkındaki bu yanlış bilgilerin düzeltilmemesi daha büyük sorunlara yol açarak psikolojik ve sosyal ilişkileri etkileyebiliyor. Seksologlar insanların çoğunun ön sevişmeyi yeteri kadar yapmadığını belirtiyor. Seks sırasında atlanan ön sevişme orgazm olmaktan uzaklaştırabiliyor. Ancak bu süreyi doğru adımlar ile uzatmak mümkün.

Haber 23-10-2022 08:47

Cinsel ilişki sırasında bunları yapmak hayat kurtarıyor! Seksten aldığınız zevki yükseltecek 7 öneri

Cinselliğin her ne kadar kolay olduğu düşünülse de seks aşamasında bazı adımları kaçırmak hem sizin hem de partnerinizin aldığı zevki oldukça düşürebiliyor. Bu konuda erkeklere düşen görev çok daha fazla oluyor. Cinsel ilişki sırasında yapacakları basit adımlar ile iki tarafında aldıkları zevki artırmaları mümkün olabiliyor.

Haber 30-09-2022 09:09

Ön Sevişme

Ön Sevişme Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ön Sevişme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Orgazm olamıyorsanız zorlamanın anlamı yok! Daha etkili çözüm sağlayacak bu yolları deneyin

Cinsel ilişki hayatın bir parçası olarak görülüyor. Cinsel ilişki sırasında kendi aldığınız zevki düşündüğünüz kadar partnerinizi de düşünmeniz gerekiyor. Özellikle kadınlar cinsel ilişkiden istenilen zevki almakta zorluk çekiyor. Orgazm olmak için yaşanılan baskılar bu konudan daha fazla uzaklaşılmasını sağlıyor. Ancak orgazm için yapmanız gereken bazı basit hamleler ile yaşadığınız zevki zirveye çıkarabilirsiniz.

Haber 26-09-2022 08:58