Orta Sehpa Haberleri

OVP'de güncelleme tarihi belli oldu! Yaz bitince programa ayar çekilecek

Orta Vadeli Program'ın (OVP) akıbetiyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Bakan Şimşek yaz sonunu işaret ederek programın güncelleneceğini belirtmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yeni bir tarih verdi.

Finans 2024-07-24 12:21:18

Talep ve Orta Doğu'da risk azaldı: Petrol fiyatları 2024'ün ikinci çeyreğinde geriledi

Brent petrolün varil fiyatı, petrol rafinerilerinin talebindeki gerileme ve Orta Doğu'da riskin azalması dolayısıyla yılın ikinci çeyreğinde ilk çeyreğe göre yüzde 2,2 düştü.

Finans 2024-07-19 11:38:39

Beşiktaş'ta iki ayrılık birden yaşandı!

Beşiktaş, orta saha oyuncuları Abdülmecid Dönmez'i Adana 01 Futbol Kulübü’ne; Kerem Atakan Kesgin'i ise Bandırmaspor’a kiralık olarak gönderdi.

Spor 2024-07-17 20:00:00

Prag nerede, hangi ülkede? Prag'a nasıl gidilir?

Orta Avrupa'nın tarih dolu sokaklarında kaybolmayı hayal edenler için Prag, unutulmaz anılar vadeder. Çek Cumhuriyeti'nin başkenti olan bu şehir, Franz Kafka'nın yazılarına ilham kaynağı olmuş ve benzersiz mimarisiyle öne çıkar. Prag'ın romantik atmosferi, ziyaretçilerini büyülerken tarihi dokusu ile de eşsiz bir deneyim sunar. Peki, Prag'a nasıl gidilir?

Haber 2024-07-12 16:37:36

Savaş çanları çalıyor! İsrail uçakları Beyrut'ta alçak uçuş gerçekleştirdi

Orta Doğu'da tansiyon İsrail'in Lübnan'a saldırı hazırlığı yapması sonrasında yükselmişti. İsrail ordusuna ait savaş uçakları, Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Hasan Nasrallah konuşma yaptığı sırada Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta alçak uçuş yaptı. Uçaklar ses hızını aşarak sonik patlamaya neden oldu.

Haber 10-07-24 17:11

'Kara Ölüm' tehlikesi: İnsanlık tarihinin en ölümcül bakteriyel enfeksiyonu! Vakalar bugün hala yaşanıyor

İnsanlık tarihinin en ölümcül bakteriyel enfeksiyonlarından biri olan veba, Orta Çağ'da Avrupa'da yaklaşık 50 milyon kişinin ölümüne neden olmuştu. Kıta nüfusunun neredeyse yarısının hayatını kaybettiği bu hastalık "Kara Ölüm" olarak anılmıştı. Her ne kadar nadir olsa da vakalar bugün hala yaşanıyor.

Haber 10-07-24 10:59

Serinlemek isterken sağlığınızdan olmayın! Kalıcı sağırlığa kadar gidebiliyor

Havuz ve denizlerden bulaşan mikroplardan dolayı kulak-burun hastalıklarında artış olduğunu ifade eden Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüsamettin Olgun, "Daha önceden kulak zarında delik olan hastalar için bu durum daha da önemli, çünkü mikroplu su direkt olarak orta kulağa, iç kulağa, kulak sinirine ve beyne ulaşabilir. Kalıcı sağırlıkla da sonuçlanabilir" dedi.

Haber 09-07-24 10:10

Eyüpspor, Emre Akbaba'yı transfer etti

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Akbaba'yı 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Spor 07-07-24 16:07

Hatayspor'dan İtalyan devine transfer oldu!

Hatayspor, Nijerya asıllı İngiliz orta saha oyuncusu Fisayo Dele Bashiru’nun zorunlu satın alma opsiyonlu olarak Lazio’ya kiralandığını açıkladı.

Spor 06-07-24 18:17

Kadın yolcular arasında saç saç baş başa kavga çıktı! Birbirlerinin üzerine çıkıp yerlerde sürüklendiler... Diğer yolcular ayırmakta zorluk yaşadı

Orta Amerika'daki bir yolcu gemisinden yaşanan kavga kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sabah erken saatlerinde geminin yemek bölümünde kadın yolcular arasında çıkan kavga bir anda şiddetlendi. Yolcular tekme tokat birbirlerine girerken yerlerde sürüklenenler de oldu.

Trend 04-07-24 15:11

İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başladı, trafik yoğunluğu oluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar nedeniyle orta köprünün iki şeridi Ankara istikametinde trafiğe kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren Haliç Köprüsü yakınlarında trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 04-07-24 07:14

Son dakika| Galatasaray Mertens'in sözleşmesini uzattı! İşte alacağı ücret...

Sarı-kırmızılı ekip, sözleşmesi sona eren yıldız orta saha oyuncusu Dries Mertens ile bir yıllık sözleşme imzaladı. İşte alacağı maaş...

Spor 03-07-24 18:26

Haliç Köprüsü'nde yenileme çalışması! 5 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda yapılacak olan asfalt yenileme çalışması nedeniyle D-100 yolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. İBB tarafından yapılan çalışmanın 5 gün sürmesi planlanıyor.

Haber 01-07-24 15:43

Yusuf Erdoğan resmen Konyaspor’da!

Konyaspor, orta saha oyuncusu Yusuf Erdoğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 29-06-24 22:20

Arda Turan'dan sürpriz imza! Dorukhan Toköz'ü takıma dahil etti...

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'ü kadrosuna kattı.

Spor 28-06-24 07:52

Orta Doğu kaynıyor: Hizbullah'tan İsrail'e açık tehdit! O görüntüleri yayınladılar

Lübnan'daki Hizbullah, İsrail'in stratejik askeri, altyapı ve enerji merkezlerinin çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak İsrail'e gözdağı verdi. Hizbullah açıklamasında, İsrail'in son dönemde sürekli ifade ettiği Lübnan'a yönelik saldırı planının gerçekleşmesi durumunda İsrail'in 'pişman' olacağı vurgulandı.

Haber 23-06-24 01:15

İsrail'in yeni 'saldırı planı' onaylanmıştı! BM'den dikkat çeken açıklama: Dünya bunu kaldıramaz

Gazze'ye yönelik saldırılarını devam ettiren İsrail, Orta Doğu'da yeni bir krizin doğmasın vesile olacak yeni bir hamle yapmıştı. İsrail, Hizbullah'la yaşanan gerilim yüzünden Lübnan'a yönelik saldırı planını onaylanmıştı. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, İsrail'in bu hamlesi için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte bölgeden gelen yeni gelişmeler!

Haber 21-06-24 18:45

AK Partili vekile canlı yayında Diyanet’in ABD’deki oteli soruldu: “O konuda bilgim yok! Bırakın artık bunu, bu geçti!”

Önce lüks arabalar ardından yemek listesi derken Diyanet İşleri Başkanlığı bu kez ABD'deki mal varlığıyla tartışmaların orta noktasında yer aldı. Gazeteci Mustafa Balbay, AK Partili Mehmet Şahin'e Diyanet sorusunu yöneltince Şahin sinirlendi. 'Bırakın bu işleri' diyen Şahin, Balbay'a cevap olarak 'O konuda bilgim yok' dedi.

Manşet 20-06-24 12:34

Uzmanından önemli uyarı! Gençlerde vertigo, migrenle birlikte görülebilir

Vertigonun bireyin yaşam kalitesini olumsuz etkileyebileceğini belirten Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Murat Haluk Özkul, “Vertigo çocukluk çağı dâhil her yaşta görülse de, vertigoya sebep olan hastalıklar farklı yaşlarda ve cinsiyette daha fazla ortaya çıkabilir. Örneğin, kristal kayması kadınlarda ve orta ileri yaşta daha sıktır. Gençlerde ise migren hastalığı ile beraber baş ağrılı ya da ağrısız vertigo daha sık görülür” dedi.

Haber 20-06-24 10:19

Orta Doğu'da yeni kriz, hedeflerine o ülke var: İsrail duyurdu: 'Saldırı planı onaylandı'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Orta Doğu'da yeni bir kriz patlak verdi. İsrail ordusu, Hizbullah ile yaşanan gerilim devam ederken Lübnan'a yönelik olası bir saldırıya ilişkin "operasyonel planı" onayladığını duyurdu. Öte yandan İsrail ile 8 Ekim 2023’ten beri yaşanan çatışmalarda ölen Hizbullah mensubu sayısı 346'ya yükseldi.

Haber 19-06-24 17:32

Arda Turan, Galatasaray'ın orta saha oyuncusuyla anlaşma sağladı!

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'dan transfer harekatı başladı. Şampiyon olup Süper Lig'e yükselen İstanbul ekibi, yeni sezonda da ligi üst sıralarda bitirmeyi hedefliyor. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, gözünü Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı'ya dikmiş durumda...

Spor 17-06-24 10:57

TV yayın akışı 14 Haziran 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Haziran 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Haziran 2024 Cuma akşamı Seçkin Tetikçiler, Arka Sokaklar, Kirpi Sonic, Deliha, UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları "Almanya-İskoçya", Orta Direk Şaban ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 14-06-24 07:43

Halkbank yurt dışı piyasadan 300 milyon dolar kaynak temin etti

Halkbank, 300 milyon dolarlık, teminatlı fonlama işlemi yoluyla eurobond ihracı niteliğinde dış finansman sağladı. Açıklamada, "Ülkemizin orta vadeli program hedefleri doğrultusunda aldığı tedbirler ve olumlu gelişmeler, uluslararası finans sektörünün ülkemize olan güveni artırmıştır" denildi.

Finans 13-06-24 11:35

Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler: Çete üyeleri 'mega hapishaneye' bu halde naklediliyor!

Orta Amerika ülkesi El Salvador'da 40 bin mahkum kapasitesine sahip Amerika kıtasının en büyük hapishanesine ülkenin çeşitli yerlerindeki mahkumlar nakledildi. Mega hapishane olarak adlandırılan yeni hapishaneye şu ana kadar 10 bin çete üyesinin nakledildiği açıklandı. Çetelerin yoğun faaliyetlerinin bulunduğu El Salvador'da yakın zamanda 80 bin kişi gözaltına alınmıştı. Nakledilen mahkumların yarı çıplak görüntüleri uluslararası basına sızdı.

Haber 13-06-24 09:47

Depremzelere kira yardımı kesildi iddialarına AK Parti'den açıklama!

CHP'li Veli Ağbaba, AFAD'ın gönderdiği belirtttiği mesajında Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depremleri sonrasında orta ve ağır hasarlı binalarda oturan kiracılara sağlanan kira yardımının bu ay sona ereceğini iddia etmişti. Gündem olan iddialara ilişkin AK Partilii Leyla Usta'dan açıklama geldi.

Finans 12-06-24 14:29

Dursun Özbek, Galatasaray'ın transfer yapacağı mevkileri açık açık söyledi! ''Sağ bek, orta saha ve...''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, "Sağ bek, orta saha ve Mertens'i yedekleyecek bir oyuncu bakıyoruz. Fırsat transferi olabilecek oyunculara bakıyoruz. Çok dinamik bir şey bu. Her şey kağıt üzerinde kalmaya bilir. Ben çok başarılı bir 2024-25 sezonu geçireceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Spor 11-06-24 20:01

CHP'li Ağbaba mesajı paylaşarak duyurdu! 'AFAD depremzedelere kira yardımını sonlandırıyor' iddiası

CHP'li Veli Ağbaba, AFAD'ın gönderdiği belirtilen mesajı paylaştı, Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depremleri sonrasında orta ve ağır hasarlı binalarda oturan kiracılara sağlanan kira yardımının bu ay sona ereceği iddia edildi.

Finans 11-06-24 12:28

TV yayın akışı 11 Haziran 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

11 Haziran 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 11 Haziran Salı Bahar, Taş Kağıt Makas, Sophie'nin Rüyası, Ketenpere, Mehmed: Fetihler Sultan, Orta Direk Şaban ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 11 Haziran Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 11-06-24 07:35

İsrail kana doymuyor! Bu kez de Nusayrat Mülteci Kampı'nı ve sivillerin barındığı okulu vurdu

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Çalışma Ajansı'na (UNRWA) ait yerinden edilenlerin barındığı bir okula düzenlediği saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 39 kişinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.

Haber 06-06-24 06:53

Salih Uçan ile anlaşma sağlandı! Beşiktaş yönetimiyle el sıkıştı

Beşiktaş, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardı.

Spor 30-05-24 22:54

Indie oyun nedir? Indie oyunların özellikleri

Günümüzde bilgisayar üzerinden video oyunu oynamayı seven çok fazla kullanıcı vardır. Kimi video oyunları orta veya büyük ölçekli ekipler tarafından geliştirilirken kimi oyunlar ise daha küçük ekipler tarafından geliştirilip piyasaya sürülmektedir. Son dönemlerde adına sıkça rastlanılan video oyunlarından biri de Indie oyunlarıdır. Peki, Indie oyun nedir ve Indie oyunların özellikleri nelerdir?

Haber 30-05-24 16:30

SON DAKİKA | Bakan Tunç duyurdu! Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'te

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sokak hayvanları ile ilgili taslak çalışmanın Meclis'e ulaştığını açıkladı. Tunç, 'sahipsiz hayvanlara yönelik düzenleme' konusundaki çalışmalara ilişkin, "Burada dengeyi iyi korumamız lazım. Hayvanlarımızı koruyalım; ama tabii ki insan sağlığına zarar verecek, insan sağlığını tehdit edecek durumu da ortadan kaldırmaya yönelik bir 'orta yol' bulunması gerekecek" dedi.

Haber 29-05-24 12:03

Sunroof nedir, ne anlama gelir? Sunroof ne işe yarar?

Sunroof modern otomobillerde giderek popüler hale gelen ve araç sahiplerine bir dizi avantaj sunan estetik ve işlevsel bir özelliktir. Aracın tavanına monte edilen bu açılır kapanır cam panel sadece lüks ve spor otomobillerde değil aynı zamanda orta sınıf ve kompakt otomobillerde de sıkça tercih edilir. Peki sunroof nedir ve ne anlama gelir? Sunroof ne işe yarar?

Haber 28-05-24 11:40

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı: 'Yeni destek modeli' görüşüldü

Başta Orta Vadeli Program (OVP) olmak üzere ekonomi politikalarını masaya yatırmak üzere Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlık etti. Toplantıda enflasyonda düşüş mesajı verilirken, tarımsal üretim planlaması ve yeni destek modeli görüşüldü.

Finans 27-05-24 11:01

Arnavutköy'de yoldan çıkan otomobil toprak alana uçtu! Feci kaza kamerada

Arnavutköy’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüjdeki tabelaları yıkıp elektrik direğine çarptıktan toprak alana uçtu. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye böyle kaydedildi.

Haber 26-05-24 10:11

Burak Özçivit'ten sonra Kıvanç Tatlutuğ'a Kuveyt'ten büyük teklif! Özel uçak ve dudak uçuklatan para teklini duyunca tepkisi olay oldu

Orta Doğu'da Türk ünlülere ilgi giderek artıyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a Kuveyt'te bir mağaza açılışına katılması için 12 milyon teklif edildi. Özel uçak bile tahsis edilen Tatlıtuğ, kariyerine ters bulduğu için teklifi reddetti. Geçtiğimiz yıllarda da böyle bir etkinliğe Burak Özçivit davet edilmişti. Lüks bir markanın düzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yemişti.

Kulis 22-05-24 11:13

Galatasaraylı Buğrahan Tuncer çılgına döndü! Tribünlere hareket çekti, hakemler soyunma odasına gitti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi çeyrek final maçında Galatasaraylı Buğrahan Tuncer'in tribünlere yönelik olarak yaptığı hareketler büyük tepki çekti. Maç esnasında önce orta parmak hareketi yapan Tuncer, ardından cinsel organını gösterdi. İşte detaylar...

Spor 20-05-24 11:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile ortak basın toplantısı düzenledi! İki ülke arasındaki ticaret hacmi hedefimiz 5 milyar dolar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan "Geçtiğimiz yıl ikili ticaret hacminde 3 milyar dolara ulaştık. Görüşmemizde iki ülke arasındaki ticaret hacmi hedefimizin 5 milyar dolar olması üzerinde durduk. Orta Koridor'un bel kemiği Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun yeniden tam kapasiteyle faaliyete geçmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 18:22

Okullardaki eski sıralardan yapıyorlar! Hepsi çöp olacaktı, artık... Üretip para kazanıyorlar

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Bölümü öğrencileri, atık malzemeleri geri dönüştürerek üretim yapıyorlar. Fabrika gibi lisede arı gibi çalışan öğrenciler hem üretiyorlar, hem kazanıyorlar, hem de ekonomiye katkı sağlıyorlar. Okullardaki eski sıraların da sehpaya dönüştüğü belirtilirken Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü öğretmeni, "Atık, çöp olacak malzemelerden her yerde kullanılabilecek sehpa ürettik" ifadelerini kullandı.

Haber 15-05-24 09:49

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan hakkındaki sözleri olay oldu! Aşk acısı...

Serdar Ortaç son dönemlerde açtığı yayınlar ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. Orta, 2014 yılında Chloe Loughnan ile nikah masasına oturmuş, 8 yıllık birlikteliğin ardından ise 2019 yılında boşanmışlardı. 5 yıl evli kaldığı Chloe Loughnan’dan 2019’da boşanan Serdar Ortaç eski eşiyle ilgili yeni açıklamalar yaptı. Şarkıcının açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 15-05-24 09:13

Bakan Şimşek duyurdu! OVP gözden geçirilecek, tarih verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten Orta Vadeli Program'la ilgili kritik açıklama geldi. Bakan Şimşek, OVP'nin gözden geçirileceğini söyledi. Şimşek, yaz sonunu işaret etti.

Finans 14-05-24 17:10

Meteorolojiden o iller için kuvvetli yağış uyarısı! Saat verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Öğlen saatlerinden itibaren Batı ve Orta Karadeniz'in bir bölümünde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Haber 11-05-24 12:22

Boş port yok ne demek? Boş port yoksa ne yapılır?

İnternet, altyapı aracılığıyla iş yerlerine, evlerine verilen bir hizmet türüdür. Kablo altyapısının uğradığı noktalar port olarak adlandırılır. İnternet portu, hizmet noktasına gelen internet akımıyla bina arasındaki bir orta nokta olarak açıklanabilir. Bu orta noktanın olmaması ise kullanıcıların boş port yok sorunu yaşamasına neden olur. Peki, boş port yok ne demek? Boş port yoksa ne yapılır?

Haber 10-05-24 19:27

Bakan Şimşek'in OVP mesajında Erdoğan vurgusu! Bu programın tam olarak arkasında

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orta Vadeli Program'a dair değerlendirmelerde bulundu. Şimşek, "Programımız çalışıyor, kurdaki oynaklık azaldı, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları ülkemizin kredi notunu arttırmaya başladılar. Hepsi 'Önümüzdeki dönemde arttırmayı planlıyoruz.' şeklinde bir görünüme sahipler" dedi.

Finans 10-05-24 14:58

Meteoroloji saat vererek uyardı: Ülke genelinde etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamada, yurt genelinde Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olmasının beklendiği ifade edildi. Toz taşınımının Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olması beklenirken, diğer bölgelerimizde hafif ve orta kuvvette olacağı tahmin ediliyor.

Haber 09-05-24 15:56

İngiltere Merkez Bankası, politika faizinde değişikliğe gitmedi

İngiltere Merkez Bankası, politika faizinde değişikliğe gitmedi. PPK özetinde "Para politikasının, PPK'nin görev alanı doğrultusunda enflasyonu orta vadede sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2 hedefine geri döndürmek için yeterince uzun bir süre kısıtlayıcı kalması gerekecek" denildi.

Finans 09-05-24 15:00

İtalya'da bir kentte kırmızı alarm! Okullarda eğitime ara verildi, 36 bin kişi tahliye edildi

İtalya'nın Viterbo kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu. 2 tonluk bombanın bulunduğu muhit kırmızı alan ilan edildi, bölgedeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edilerek ikamet eden 36 bin kişi de tahliye edildi.

Haber 07-05-24 22:13

Şırnak Üniversitesi’nde TEKMER kuruluyor

Şırnak Üniversitesi, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteği ile Teknoloji Merkezi (TEKMER) kuruluyor.

Yurthaber 07-05-24 11:32

Altın fiyatlarında jeopolitik gerilim alarmı! Uzman isim uyardı, beklentileri açıkladı: 'Bu seviyeler orta ve uzun vadede...' (7 Mayıs gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Altın fiyatlarında son dakika... Orta Doğu'da jeopolitik gerilimler yeniden tırmandı.İsrail ordusu, Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Gazze'nin Mısır'a açılan sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdiğini duyurdu. Jeopolitik gerilimlerin ardından altın fiyatlarının yönü ne oldu? 7 Mayıs Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 07-05-24 09:54