Recaizade Mahmut Ekrem Haberleri

Tartışmalı sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama! 'Çocuklar bizi eve sokmaz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin hazırladığı tartışmalı sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili olarak "Milyonlarca hayvanı mı öldüreceğiz! Böyle insanlık olur mu? Çocuklar eve sokmaz bizi" dedi. Ayrıca İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine de yanıt verdi.

Manşet 2024-05-28 23:17:41

Son dakika | İmamoğlu'na ismini anmadan yüklendi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma çıkışı: 'Hiçbir haklı gerekçesi olamaz'

Son dakika haberi: İBB'nin kalabalık bir grup gazeteciyle gerçekleştirdiği Roma seyahati Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündeminde. Erdoğan isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek tepki gösterdi, "Milletin cebinden basın mensuplarına özel uçakla Roma turu yaptırmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz" dedi.

Haber 2024-05-28 15:14:31

Netanyahu için 'Türkiye harekete geçsin' çağrısı! Bahçeli caniyahu deyip ateş püskürdü: Bir an evvel bekliyoruz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Roma gezisiyle çok tartışılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi, "Artık İBB'nin müsriflikten bahsetmesine kimse inanmaz" dedi. Bahçeli'nin konuşmasına İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkındaki çıkışı da damga vurdu. Bahçeli, Netanyahu için Türkiye'nin harekete geçmesini isteyip ses getirecek çağrısını açıkladı.

Haber 2024-05-28 11:20:46

Pert olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet'in 'büyü' iddiası gündem oldu: Yavrularımızı geceleri kaldırıp sihir yaptırıyorlar

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü çok tartışılacak bir 'büyü' iddiası ortaya attı. Kendisinin "pert" olduğunu, çevresindekilerin de hastalandığını söyleyen Ünlü, İsmailağa Cemaati için "Gecenin kaçında 9-10 tane kız talebeyi kaldırıp sihirler yaptırıyorlar. Yavrularımızı büyü işlerine kullanıyorlar" diye konuştu.

Manşet 2024-05-28 08:51:10

İmamoğlu tarih verdi: İstanbul'un taksi sorunu için yeni adım! Paylaşımlı yolculuk şirketleri dahil...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un taksi sorununun çözümüne dair taraflarla bir toplantı yapacaklarını söyledi. Toplantıya paylaşımlı yolculuk şirketleri de dahil edildi.

Finans 24-05-24 13:47

İmamoğlu'nun gündem olan Roma gezisine Özgür Özel'den ilk yorum! Büyük bir lobicilik çalışması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz hafta yanında çok sayıda gazeteciyle Roma'ya çıkarma yapmış, burada katılan otelin gecelik fiyatı çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili ne diyeceği merak edilen CHP lideri Özgür Özel sessizliğini bozdu. Özel gündem olan seyahat için, "İstanbul için, Türkiye için bir şey yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-24 07:08

İmamoğlu Genel Merkez'e mi yerleşiyor? Yeni yapılanma talebi sonrası Fatih Altaylı'yı şaşırtan 'Ankara' kulisi: Acayibime gitti

31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir başarı elde ederek çıkan CHP'de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için ortaya atılan 'Ankara' iddiası gündem yarattı. Yeni bir yapılanma talep edilen İmamoğlu'nun partisinin genel merkezine yerleşeceği belirtildi. Daha önce İmamoğlu'nun Ankara Çukurambar'da bir ofisinin bulunduğuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan gazeteci Fatih Altaylı, "Biraz acayibime gitti o doğrusu" diye konuştu.

Manşet 23-05-24 10:33

Deniz Zeyrek ‘tasvip etmem’ dedi, İsmail Saymaz çok kızdı! Canlı yayında ‘Roma seyahati’ gerginliği: ‘Öyle bir ayıplı anlattın ki…’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin İtalya'da kaldığı otelin fiyatı gündemden düşmüyor. İmamoğlu ile İtalya'da bulunan gazeteci İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Deniz Zeyrek'in sözlerine Saymaz, "Abi öyle bir ayıplı anlattın ki hiçbir ayıp yok!" diyerek tepki gösterdi.

Manşet 22-05-24 17:16

THY'den Ekrem İmamoğlu ve 'Özel uçak' açıklaması! Yahya Üstün duyurdu: 'Tarifeli uçakla gerçekleşmedi'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun beraberindeki gazeteci heyetiyle Roma çıkarması yapması gündemdeki yerini koruyor. 45 gazetecinin bulunduğu seyahatin konaklama ve ulaşım maliyetlerinin toplam 10 milyon TL'yi bulduğu iddia edilmişti. Ekrem İmamoğlu ise dün yaptığı açıklamada 'Gazetecileri davet etmemiz kadar doğal bir şey yok' demişti.

Manşet 22-05-24 12:09

Son dakika | Roma gezisinin masrafları soruldu, İmamoğlu ilk kez yanıt verdi! Bundan daha doğal bir şey yok

Son dakika haberi: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu günlerdir konuşulan Roma gezisiyle ilgili tartışmalara yanıt verdi. Yanında kalabalık bir grup gazeteciyle gittiği seyahatin masrafları nedeniyle İmamoğlu eleştiri oklarını üzerine çekmişti. "Masrafları kim karşıladı?" sorusuna yanıt veren İmamoğlu ayrıca "Etik kurallar üzerinden eleştirileri dinliyoruz. Eksiğimiz varsa bakarız, sonrakinde yapmayız" mesajını verdi.

Haber 21-05-24 15:28

Roma gezisi tartışması devam ediyor! Erdoğan da eleştirmişti: İmamoğlu'ndan tek cümlelik yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz hafta gazetecilerle Roma seyahati gündem olmuştu. Kamuoyunda uzunca süren tartışmalara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılarak Kabine toplantısının ardından İmamoğlu'nu eleştirmişti. İmamoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tek cümlelik yanıt verdi.

Haber 21-05-24 12:38

ÖZEL | Ekrem İmamoğlu'nun Roma çıkarmasının yankıları sürüyor! Barış Terkoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Kamunun parasını kim harcıyorsa hesabı sorulmalı'

Sızıntı, Mahrem, Metastaz gibi kitapların yazarı Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Barış Terkoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun beraberindeki heyetle İtalya'ya gitmesi sonrası çıkan tartışmayı değerlendirirken önemli ifadeler kullandı. Roma seyahati için davet almadığını dile getiren Barış Terkoğlu, 'Kamunun parasını kim harcıyorsa hesabı sorulmalı' dedi.

Manşet 21-05-24 07:39

İmamoğlu'nun Roma ziyaretindeki lüks otel olay oldu! Cüneyt Özdemir: 'Büyük gol yiyecekler'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin İtalya'da kaldığı otel ve fiyatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Konaklamanın günlüğü 100 bin TL'yi bulduğu otel olayıyla ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir "Büyük gol yiyecekler dedim" açıklamasını yaptı.

Manşet 21-05-24 00:03

Tartışmalı Roma seyahatinin merak edilen detayı Murat Ongun'a soruldu! Ruşen Çakır'a verdi veriştirdi: 'Bunlar artık gazetecilik yapamaz'

Ekrem İmamoğlu'nun İtalya gezisiyle ilgili tartışmaların yankıları devam ediyor. Yüksek maliyeti nedeniyle tepki çeken geziye katılan isimlerden biri de Murat Ongun olmuştu. Faruk Bildirici, Ongun'a "Davet ettiğiniz gazetecilerin harcamalarını İBB mi karşıladı?" sorusunu yöneltip aldığı yanıtı paylaştı ve "Ongun’un görüşlerine katılamıyorum" diye ekledi. Öte yandan gazeteci Enver Aysever, geziye eşiyle katılan Ruşen Çakır'a verdi veriştirdi, "Bunlar artık gazetecilik yapamaz" dedi.

Manşet 20-05-24 15:38

Şatafat tartışmalarını gölgeleyen geziye bir tepki daha! İmamoğlu'nun İtalya seyahatine katılan iki isme dikkat çekti: Eşiyle katılmışlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gazeteci kafilesiyle düzenlediği geziye tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak gazeteci Zafer Şahin, meslektaşı Ruşen Çakır'ın geziye eşi Müge İplikçi ile katılmasını gündeme getirdi.

Manşet 20-05-24 10:34

Lüks restorandan poz verdi! Murat Ongun bu kez İmamoğlu'nun Roma çıkarmasında boy gösterdi

İstanbul'da yoğun kar yağışı hakimken o dönem İBB Sözcüsü olan Murat Ongun'un yurt dışında olması tartışmalara neden olmuştu. Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök gibi gazetecilerle çıktığı Karadeniz turu nedeniyle de tepki çeken Ongun son olarak İmamoğlu'nun İtalya seyahatinde görüntülendi.

Manşet 19-05-24 12:05

Ekrem İmamoğlu'nun Roma çıkarmasına tepkiler sürüyor! Istakoz, Rolex derken... İsmail Saymaz'ın paylaştığı fotoğraf gündem oldu Roma'dan sevgilerle

Gecelik oda fiyatı 100 bin TL, toplam harcama maliyeti 10 milyon ile 15 milyon TL arası! Sosyal medya Ekrem İmamoğlu'nun 73 kişiyle yaptığı Roma seyahatini konuşuyor. Hem Ekrem İmamoğlu, hem de kamudaki şatafatın temsili olarak görülen ıstakoz ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex olayında objektif çıkışlarıyla bilinen gazetecilerin sessiz kalmasına tepki var.

Manşet 18-05-24 13:12

İmamoğlu'nun Roma çıkarmasındaki lüks hotel olay oldu! Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar diyerek eleştirdi... Geceliği 100 bin TL'lik oda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gitti. İmamoğlu'na 45'i basın mensubu olmak üzere 73 kişiden oluşan kafile eşlik ederken; Roma'da kaldıkları Parco Dei Principi Grande Hotel gündem yarattı. Tek gecelik fiyatının neredeyse 100 bin TL'yi bulduğu hotel ve harcanan paralara İrfan Değirmenci'den sert tepki geldi: "Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar"

Finans 18-05-24 12:04

Çapkanlar suç örgütünün lüks yaşamı ortaya çıktı! Pazarcılıktan lüks hayata: Son model araçlar, tekneler...

İstanbul’da geçen gün düzenlenen operasyon ile yakalanan Çapkanlar Suç Örgütü’nün yöneticileri Ekrem Çapkan, Hakim Çapkan ve Sedat Çapkan’ın yaşadığı lüks hayat ortaya çıktı. Örgüt yöneticilerinden Sedat Çapkan’ın sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde, lüks araçlar ve tekneler akıllara Polatgiller davasını getirdi.

Manşet 17-05-24 21:02

İmamoğlu’ndan ‘Avrupa Oyunları’ çağrısı! Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘2027 Avrupa Oyunları İmza Töreni’ için, İtalya’nın başkenti Roma’ya gitti. İBB, Avrupa Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi arasında imzalanan mutabakat zaptı töreninde konuşan İmamoğlu, Avrupa’daki sporculara, federasyonlara ve sporseverlere çağrılarda bulundu. İmamoğlu, "Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım" dedi.

Haber 16-05-24 19:50

Rahim ağzı kanserini yüzde 90 önlüyor 'Haberler umut verici' deyip açıkladılar: Ölümcül hastalığı ortadan kaldırabilir! İBB'nin ücretsiz HPS aşısı uygulaması da başladı

HPV aşısı son dönemin en çok araştırılan sağlık konularından. Araştırmalara göre rahim ağzı kanseri vakalarını önemli oranda azalttığı ortaya konan HPV aşısına dair, uzmanlar dikkat çeken bilgiler veriyor. Özellikle İngiltere, HPV aşısını yaygınlaştırma ve rahim ağzı kanseri vakalarını azaltma konusunda önemli adımlar atıyor. Ayrıca bu öldürücü hastalığın tamamen ortadan kaldırılabileceği konuşuluyor. Diğer yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun duyurduğu ücretsiz HPV aşısı uygulaması da başladı.

Manşet 16-05-24 15:29

177 sene önce CHP yokken doğan Recaizade Mahmut'a CHP'liydi dedi! Yeni Akit yazarı Sinan Burhan'dan canlı yayında ezberbozan çıkış

Son günlerde televizyon kanallarındaki tartışma programlarında yaşananlar gündüz kuşağındaki programları andırıyor. Son olarak TV100 kanalında yayınlanan programın daimi konuklarından Yeni Akit Yazarı Sinan Burhan, CHP zihniyetini eleştirirken verdiği örnekle sosyal medyada gündem oldu. Sinan Burhan, Araba Sevdası eseriyle bilinen Recaizade Mahmut Ekrem için CHP'liydi dedi.

Manşet 14-05-24 11:07

Özgür Özel Hoş geldiniz cumhurbaşkanım diye karşılandı, hızla karşılık verdi! Soma ziyaretine damga vuran anlar

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın ardından CHP'nin olası cumhurbaşkanı adayları arasında adı çokça geçmeye başlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Soma'da "Hoş geldiniz cumhurbaşkanım" şeklinde karşılandı. Özel bu karşılamaya hızla yanıt verdi, o anlar kameraya yansıdı.

Manşet 13-05-24 16:17

İBB Başkanı İmamoğlu Esenyurt Belediyesini ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 10-05-24 15:36

Ekrem İmamoğlu ‘köfte’ polemiğini unutamıyor! Yaptığı son paylaşım yine olay oldu: ‘Köfte deyip geçmeyin!’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım dikkat çekti. İBB iştiraklerinden olan BELTUR'da satılan köftelerle ilgili videoyu paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Köfte deyip geçmeyin" ifadelerine yer verdi. İmamoğlu'nun paylaşımı 31 Mart'taki seçim döneminde AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'la yaşadığı 'köfte' polemiğini getirdi.

Haber 09-05-24 11:32

İmamoğlu cephesi Özel'in 'yumuşama' tavrı için rahatsız mı? 'Cumhurbaşkanı adaylığı iddiası: 'Savaş açacaklar'

Daha önce yapmış olduğu 'Osman Kavala' çıkışıyla gündem yaratan gazeteci Abdulkadir Selvi'den şimdi de çok konuşulacak 'Ekrem İmamoğlu' iddiası geldi. Siyasette esen 'yumuşama' rüzgarlarından İBB Başkanı İmamoğlu'nun rahatsız olduğunu iddia eden Selvi, İmamoğlu'nun yaşanan süreci 2028 cumhurbaşkanı adaylığı için bir engel olarak gördüğünü söyledi. Selvi'nin "Bu yüzden karşı çıkıyorlar. Özgür Özel’i uyarıyorlar. Bir süre sonra ise savaş açacaklar" ifadeleri de dikkat çekti.

Haber 09-05-24 09:44

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 08-05-24 14:59

Erol Evgin'den Ekrem İmamoğlu'yla bir araya geldi! Görüşmeye ilişkin paylaşım yaptı: Seçimlerdeki...

Sanatçı Erol Evgin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Evgin, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Magazin 08-05-24 14:24

Özgür Özel'den Cübbeli Ahmet'e hapishane ziyareti! Canlı yayında ilk kez anlattı: Kötü günde bu çok önemliydi

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın ardından 'Cübbeli Ahmet'ten de CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında övgü dolu sözler geldi. Hapishanedeki Özgür Özel anısını canlı yayında anlatan Ahmet Mahmut Ünlü, Özel'in kendisine sorduğu konuları açıklayıp "Kötü günde bu çok önemliydi" dedi.

Haber 08-05-24 10:40

Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' mi var? İddialar gündem olurken, Özbek'ten İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

Olağan seçimli genel kurula gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' iddiası gündeme gelmişti. Yerel seçimler sürecinde AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek'e rakip olarak eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'un aday olması iddiaları güçlendirirken; Özbek'in bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

Spor 07-05-24 12:04

İmamoğlu, Erdoğan ile mi görüşecek? 'Yumuşama' rüzgarları esiyor... Canlı yayında dikkat çeken 'randevu' iddiası

31 Mart'taki seçimlerin ardından siyasette 'yumuşama' gündemi hakim olurken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel bir araya gelmişti. Gözler şimdi de Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli ile bugün yapacağı görüşmeye çevrilirken; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haber 07-05-24 10:48

İYİ Parti'den istifa etmişti... Bahadır Erdem CHP'ye katılıyor: Özgür Özel ile genel merkezde görüştü

CHP’de dün MYK toplantısı devam ederken İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem de CHP genel merkezine geldi. Seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini açıklayan Erdem’in CHP’ye katılması bekleniyor.

Haber 07-05-24 06:43

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Konuyla ilgili Mahmut Tuncer ilk kez konuştu: Ivana geleceği görmüş!

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına ünlü türkücü Mahmut Tuncer de katılmıştı. Sosyal medyanın diline düşen Tuncer, ilk kez konu ile ilgili konuştu.

Magazin 06-05-24 10:24

Özgür Demirtaş'tan Melih Gökçek'e sert sözler: Kıytırık bir ESKİ siyasetçisin

Spiker Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu için sarf ettiği sözler sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, Aydın'a tepki göstermişti. İkili arasında yaşanan gerginlik bir süre devam etti. Sosyal medya hesabından karşılıklı atışan ikiliye eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Buket Aydın'ı savunan Gökçek, 'Altı üstü kıytırık bir profesörsün haddini bileceksin' dedi. Ünlü ekonomist bu sözlerin üzerine Melih Gökçek'e sert sözler söyledi. İşte detaylar....

Haber 05-05-24 22:51

100 bin lira maaş ile çalıştıracak eleman bulamıyorlar! 'Vasıfsız biri bile yapabilir'

Çobanlık mesleği son dönemde yüksek maaş rakamları ile gündemde. Hayvancılık yapanlar, gençlerin bu mesleği tercih etmemesi nedeniyle çalıştıracak eleman bulamamaktan şikayetçi. Elazığ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer, kentte 100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamadıklarını belirterek, "Hayvancılık bitme noktasındadır. Gençlerimiz bu işe hevesli değil. Kırsalda kimse kalmadı. Yetiştiriciler olarak mera ve çalışan eleman istiyoruz” dedi. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 12:59

Sandıktan İmamoğlu mu çıkacak Mansur Yavaş mı? İlk rekabete geri sayım başladı: Yeni başkanı CHP'li belediyeler belirleyecek

CHP'nin en gözde iki belediye başkanı kuşkusuz Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Haliyle her ikisinin de önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını ortaya koyabileceği iddiaları gündemden düşmüyor. Hal böyleyken iki başkan arasında erken bir rekabet söz konusu. İmamoğlu ile Yavaş arasındaki ilk yarış, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçimde başlayabilir.

Haber 05-05-24 12:11

Bir ilde gündem olan karar! Yeni başkan gaza bastı: Türklere 400 lira, sığınmacılara 10 bin lira..

31 Mart seçim sürecinde DEM Parti çıkışıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla tartışma yaşayan CHP'li Burcu Köksal Afyonkarahisar'da seçildikten sonra dikkat çeken kararlar almaya devam ediyor. Önce sığınmacıların ruhsatsız dükkanının kapatan Köksal, şimdi de 400 lira olan nikah parasını sığınmacılar için 10 bin liraya yükseltti.

Haber 04-05-24 08:32

Erdoğan-Özel görüşmesiyle ilgili Uğur Dündar'dan çarpıcı açıklama! 'Cumhurbaşkanı oyun kuruyor' diyerek açıkladı: Dikkat çeken Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş detayı

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında merakla beklenen görüşme gerçekleşti. Görüşmeye dair tartışmalar sürerken gazeteci Uğur Dündar'ın açıklamaları gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir oyun kurduğunu ifade eden Dündar'ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş açıklamaları dikkat çekti.

Haber 03-05-24 22:26

Mahmut Tuncer'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Son hali sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı oldukça arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına Mahmut Tuncer'in de katıldığı iddia edildi. Tuncer'in son görüntüsü sosyal medyada gündem olurken sosyal medya kullanıcıları oyuncunun estetik yaptırdığını belirtti.

Magazin 03-05-24 17:14

İmamoğlu iddiası olay oldu! 'İstemiyordu' diyerek açıkladı: Özgür Özel'i vazgeçirdi, herkesi evine yollattı

1 Mayıs'ta Taksim'e çağrı yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sabah saatlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyetle Saraçhane'ye geldi. Burada bir açıklama yapan CHP lideri Özel, bir süre bekledikten sonra ise alandan ayrıldı. Özel'i yürüyüş kararından İmamoğlu'nun vazgeçirdiği iddiası ise gündem yarattı.

Haber 01-05-24 16:07

CHP ve DİSK Saraçhane'de buluştu! Özel ve İmamoğlu'ndan peş peşe açıklama: Türkiye'ye utanç yaşatıyorlar!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim'e çıkmak isteyen gruplar Saraçhane'de toplandı. CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Saraçhane'ye geldi. Burada bir açıklama yapan Özel "Hep birlikte Taksim'e doğru, 1 Mayıs'ı bayram gibi kutlayacak bir anlayışla hareket edeceğiz" dedi. Özel, daha sonra yaptığı açıklamada sendikaların kararına göre yürüyüşe geçilip geçilmeyeceğine karar verileceğine işaret etti. Özel, ardından alandan ayrıldı.

Haber 01-05-24 11:31

1 Mayıs mesajı merak edilen İmamoğlu işçilerin bayramını böyle kutladı: Emeğin sömürülmediği Türkiye

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla dikkat çeken bir mesaj geldi. Video mesaj paylaşarak işçi ve emekçilerin bayramını kutlayan İmamoğlu, "Eşitlik ve özgürlük mücadelesiyle yoksulluğun sökülüp atıldığı, refah ve toplumsal barışın sağlandığı bir Türkiye hayali yolunda 1 Mayıs kutlu olsun" mesajını verdi.

Haber 01-05-24 09:59

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun Hamas sözlerine tepki: 'Yanlış bir açıklama olarak değerlendiriyoruz'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik öğretmen atamalarıyla ilgili bir soru üzerine "Takvim çalışması yapılıyor yakında açıklanır." yanıtını verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Hamas ile ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine Çelik, Hamas'ın terör örgütü olarak nitelendirilmesi yanlıştır. Yanlış bir açıklama olarak değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 17:11

Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert 'Edanur Gezer' çıkışı! 'Sıfatı büyük devlet adamlarının...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de İBB'nin kazı çalışması yaptığı alanda oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer için sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. "Sorumluları cezasız bırakmayacağız. Adli makamların da soruşturması devam ediyor" diyen İmamoğlu, "Yaşamını yitiren bir yavrumuzun ardından, sıfatı büyük devlet adamlarının sadece siyasi saiklerle yaptıkları açıklamaları vicdanlı kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 16:59

Murat Kurum'a yeni görev iddiası! Kabine'ye geri mi dönüyor? Ankara kulisleri hareketlendi

31 Mart'taki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın İBB adayı olan ancak beklediği sonucu alamayan ve CHP'li Ekrem İmamoğlu karşısında seçimi kaybeden Murat Kurum'un geri döneceği konuşulmaya başlandı. Kurum'un yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanı olabileceği iddia edildi.

Haber 30-04-24 09:38

Haritalara baktım Murat Kurum kazanacak demişti! Astrolog Nuray Sayarı: 'Doğum bilgileri yanlış verildi'

İstanbul'da yerel seçimler öncesinde "Haritaları birleştirdiğimde baktığımda Murat Kurum kazanacak, Ekrem İmamoğlu kazanacak" diyen astrolog Nuray Sayarı kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Sayarı "Bana verilen doğum bilgilerindeki yanlışlıktan dolayı ben Murat Kurum kazanacak diye gördüm" dedi.

Haber 28-04-24 18:29

Ekrem İmamoğlu Contemporary İstanbul fuarında yağlı boya resim yaptı! İşte o mini tablo

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Contemporary İstanbul fuarında resim yaptı. İmamoğlu resmi yaptığı sırada "Yağlı boya ile ilk defa tanışıyorum. En son ortaokulda sulu boyada kalmıştım" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 10:51

Hapis cezası ve siyasi yasağı isteniyor! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak talebiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme tarafları dinledikten sonra bilirkişi raporuna iddia makamının da itirazının değerlendirilmesi üzerine duruşmayı erteledi.

Haber 25-04-24 17:42

'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' sözleriyle gündem olan Eyüp Aksu'dan İmamoğlu ziyareti! Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki

31 Mart seçimleri öncesi 'taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede, ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki geldi.

Haber 24-04-24 16:52