Recep Ivedik 6 Filmi Konusu Haberleri

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘emekli ikramiyesi’ raporu: 31 Mayıs’a dikkat!

Temmuz ayındaki emekli zammı öncesinde 16 milyon emeklinin gözü bir de Kurban Bayramı öncesinde ödenecek olan bayram ikramiyesinde. Bu yıl 3’er bin liradan toplamda 6 bin TL’ye yükseltilen emekli bayram ikramiyesi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına giden rapor herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Finans 2024-05-11 11:51:34

Kitap dünyası Erzurum'da buluşuyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı, 17-26 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yurthaber 2024-05-10 11:34:14

Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor

Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı 17-26 Mayıs tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Yurthaber 2024-05-10 11:01:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es-Sabah ile görüştü! İki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ve es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.

Haber 2024-05-07 18:32:01

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

Finans 27-04-24 07:31

Erdoğan-Özel görüşmesinin yankıları sürerken... Kılıçdaroğlu'ndan 'manidar' paylaşım: 'Sarayla müzakere edilmez'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sarayla müzakare edilmez, mücadele edilir" paylaşımı bir anda gündem yarattı. Eski CHP liderinin, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen ve önümüzdeki günlerde yeniden görüşecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki olarak söz konusu paylaşımı yaptığı iddia edildi.

Haber 25-04-24 06:46

Erdoğan, Erbakan'ı davet etmemişti! Meclis'teki çay buluşmasına YRP'den fotoğraflı gönderme: Tarih tekerrürden ibarettir! Yeniden başlıyoruz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda, siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan'ı davet etmedi Söz konusu çay daveti bir anda gündem olurken YRP'den çok konuşulacak fotoğraf göndermesi geldi. "Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli... Yeniden başlıyoruz" yapılan paylaşım dikkat çekti.

Haber 24-04-24 11:32

'Taş Kağıt Makas' dizisinde Eylem Tok göndermesi yapıldı! Sosyal medyada dizinin o sahnesi gündem oldu

'Taş Kağıt Makas'ın bu hafta yayınlanan 6. bölüm tanıtımındaki sahne kamuoyunun vicdanını kanatan Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Sosyal medyada söz konusu sahneyle ilgili yorum yağdı.

Magazin 01-04-24 17:30

6.8'e kadar artçı üretme potansiyeli var dedi! 4 il için uyarı: İhtimalin daha yüksek olduğunu görüyoruz

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen 2 büyük deprem nedeniyle binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 2 büyük deprem, çeşitli araştırmaların da konusu olurken, yapılan bir çalışma ise dikkat çekti. Bu çalışmada 6 şubat depremlerinin meydana geldiği bölgede 1 yıl içerisinde 5 ve üzeri artçı deprem olasılığı hesaplandı. Çalışmayı ise jeoloji uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz yorumladı.

Haber 17-03-24 09:33

6 ay gece 6 ay gündüz olan yerlerde oruç nasıl tutulur? Kutup bölgelerinde oruç nasıl tutulur?

Ramazan ayı ve oruç ibadeti ile ilgili detaylar her zaman araştırma konusu olmuştur. Oruç ibadetinin gerçekleştirildiği günlerde, farklı coğrafi bölgelerde bulunan Müslümanların ibadet durumları da merak edilmektedir. Bunların başında ise 6 ay gece 6 ay gündüz olan yerlerde, kutup bölgelerinde nasıl oruç tutulacağı yer alır. Peki, kutup bölgelerinde oruç nasıl tutulur?

Haber 15-03-24 02:25

Fatih Erbakan'dan kamyon üstünde seçim çalışması! 1994 yılındaki o fotoğrafı hatırlattı: Erbakan ve Erdoğan...

Yerel seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan Yeniden Refah Partisi'nde 31 Mart için çalışmalar devam ederken, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın kamyon üstündeki fotoğraf karesi gündem yarattı. Erbakan, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte kamyonun üzerine çıkarak seçim çalışmalarında bulundu. Söz konusu fotoğraf 1994 yılını hatırlattı. Dönemin Başbakanı Necmeddin Erbakan da yerel seçimlerde İBB adayı olan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kamyon ile seçim çalışması yapmıştı.

Haber 09-03-24 10:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu vesilesiyle programa katılan liderlerle görüşmeler yaptı. Erdoğan, Türkmenistan, Macaristan, Bosna Hersek ve Cibuti liderleriyle görüştü. Ana gündem konusu, Gazze'deki insani dram oldu.

Haber 01-03-24 20:50

6 yaşında evlendirilmişti! İnfial yaratın olayın davasında yeni tarih belli oldu

H.K.G.'nin 6 yaşındayken evlendirildiğinin ortaya çıkması Türkiye'de infiale yol açmıştı. Söz konusu iddiayla ilgili açılan davada Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel'in hapis cezalarının bozulması yönünde karar verilmişti. Davanın yeniden görüleceği tarih belli oldu.

Haber 01-03-24 16:52

500 bin TL karşılıksız destek paketi! Ev alacaklara, konut onaracaklara devletten yardım: 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin... Kimler yararlanacak? Şartlar neler? 6 ay detayına dikkat!

Ev alacaklara ve konutlarını onaracaklara devletten karşılıksız destek paketi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım kapsamında yapılan destekleri artırdı. Ev alacaklara 500 bin TL'ye kadar destek sunulan pakette, konut onarımında da 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin gibi yardımlar sağlanacak. Söz konusu destek paketinden yararlanmak için 6 ay ve 12 ay detayı dikkat çekti. Peki 500 bin TL'lik destek paketinden kimler yararlanacak, şartlar neler? İşte tüm detaylar...

Finans 22-02-24 08:26

CHP'nin yeni reklamı gündem oldu! Adaylığı tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yer verilmedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı yeni reklam filmi yayınlandı. CHP lideri Özgür Özel'in büyükşehir belediye başkanları ve adaylarıyla kamera karşısına geçtiği reklam filminde Hatay'da protestoyla karşılaşan ve adaylığı tartışma konusu olan Lütfü Savaş'ın yer almaması dikkat çekti. Özel, Lütfü Savaş için "Hatay'da yapılan anketlerde daha iyi bir alternatif görürsem değiştiririz" açıklamasını yapmıştı.

Haber 15-02-24 23:07

Şanlıurfa ve Gaziantep'teki deprem konutlarının kura sonuçları sosyal medyada gündem oldu! İki AK Partili isme çıktı: 'Evi kardeşim aldı'

Sosyal medyada bir haber gündem oldu. 6 Şubat depremleri sonrasında Şanlıurfa ve Gaziantep'te TOKİ ve AFAD tarafından yapılan deprem konutları iki AK Partili isime çıktı. Söz konusu haberle ilgili olarak AK Parti'de 24, 25, ve 26. dönem Gaziantep Milletvekilliği yapan Şamil Tayyar ve Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı açıklama yaptı.

Haber 10-02-24 19:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede aileye ziyaret! Devlet Bahçeli de eşlik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, eşini ve 2 erkek evladını kaybeden 53 yaşındaki Aliye Üzüm'e ziyarette bulundu. Ziyarette Erdoğan'a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti.

Haber 06-02-24 18:20

Lütfü Savaş, Hatay'da vatandaşlar tarafından protesto edilmişti! CHP'den ilk açıklama geldi: 'Bugün ortaya çıkan tablo elbette ki...'

31 Mart seçimleri için Hatay'dan CHP'nin adayı olarak gösterilen mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde vatandaşlar tarafından protesto edildi. Söz konusu gelişme sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, "CHP’nin kulakları başkaları gibi halka sağır değildir" dedi.

Haber 06-02-24 17:36

Fatih Portakal'ı çileden çıkartan afiş: O detaya ateş püskürdü, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yanıtı da sert oldu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ilçede bazı noktalara astırdığı afiş tartışma yarattı. Gazeteci Fatih Portakal, Türkmen'e sert sözlerle yüklendi, "Utanmadan bir de gülen fotoğrafını koymuş" deyip isyan etti. Portakal'a yanıt gecikmedi, Türkmen "insanların depreme dayanıklı evlere kavuşmasının önündeki en büyük engel bu kafa yapısıdır" derken söz konusu planla ilgili detayları paylaştı.

Haber 06-02-24 13:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan tam saat 04.17'de paylaştı! Deprem felaketinin 1. yıl dönümü vesilesiyle mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kaybettiğimiz canların acısı ilk günkü tazeliğiyle yüreklerimizi yakmayı sürdürüyor.'' ifadelerini kullandı.

Haber 06-02-24 06:49

Aliyev'den Erdoğan'a 6 Şubat mesajı: Azerbaycan her zaman yanınızda

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremler için mesaj gönderdi.

Haber 05-02-24 17:21

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen rakamları tek tek açıkladı! 'Yıl sonuna kadar teslim edeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin 1. yılına 3 gün kala büyük yıkımın yaşandığı Hatay'a gitti. Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılan Erdoğan açıklamalarda bulunurken konuşmasına başlamadan kura çekimi başlattı. Hatay'da 150 bine yakın hak sahibi belirlendiğini belirten Erdoğan, deprem bölgesi genelindeki kesinleşmiş hak sahibi sayısını 390 bin olarak açıkladı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız" dedi.

Haber 03-02-24 17:00

Deprem konutlarında sona gelindi! İlk anahtar teslimini bugün Erdoğan yapacak…

Türkiye 6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine günler kala bölgede beklenen önemli bir adım daha bugün atılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinin ardından ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine başlanıyor. İlk kura çekim ve anahtar teslim töreni, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hatay'da gerçekleştirilecek.

Haber 03-02-24 07:33

Kahramanmaraşlı sanayicinin gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde

Kahramanmaraşlı sanayiciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Şubat 2023 depremlerinin birinci yılında şehre gerçekleştireceği ziyarette yapacağı açıklamaları bekliyor.

Yurthaber 02-02-24 11:49

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gündemimizde' diyerek duyurdu! İran ile yeni sınır kapıları açılacak

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katıldı. Erdoğan, İran ile 10 yeni anlaşma yapıldığını kaydetti. Öte yandan toplantı sonrası Türkiye-İran İş Forumu'nda konuşan Erdoğan, "İran'la yeni sınır kapıları açılması konusu gündemimizdedir" dedi.

Haber 24-01-24 19:16

SON DAKİKA | Afganistan'da yolcu uçağı düştü! Moskova'ya gidiyordu... Tophaneh Dağı'na mı çarptı?

Son dakika uçak kazası haberi: Afganistan'da yolcu uçağı düştü! Hindistan'a ait olduğu iddia edilen yolcu uçağıyla iletişimin kesildiği söz konusu uçağın Afganistan'ın kuzeyinde düştüğü öğrenildi. Hindistan ise uçağın Hindistan’a ait olduğuna ilişkin açıklamalarını reddederken Rusya’ya kayıtlı uçağın Fransız yapımı Falcon 10 tipi olduğu ve ilk belirlemelere göre uçakta 4’ü mürettebat 6 kişinin bulunduğu açıklandı.

Haber 21-01-24 10:21

Erdoğan'ın Mehmet Şimşek'e 'kesenin ağzını aç' dediği iddiasına yalanlama geldi

Bazı basın organlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e 31 Mart seçimlerine kadar 'kesenin ağzını aç' talimatı verdiği iddia edilmişti. Söz konusu iddia için Dezenformasyona Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi.

Haber 19-01-24 10:20

SGK uzmanı seçim öncesine işaret etti: Ek zam sonrası seyyanen artış mı gelecek? En düşük emekli maaşında Cumhurbaşkanı detayı, 12 bin TL olur mu?

Milyonlarca emekli maaş zammı açıklamalarını merakla takip ediyor. TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerinin açıklamasının ardından belli olan emekli zamlarında makas açıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak ek zam oranının ne kadar olacağı merak konusu. SGK uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşının 11 bin TL bandında olmasının beklendiğini söyledi. Erdursun, "Cumhurbaşkanı inisiyatif kullanıp 12 bin liraya çıkarabilecek mi? Pazartesi öğreneceğiz." dedi.

Finans 14-01-24 11:03

CHP’de Hatay adayı tartışma yaratmıştı! Açıklama geldi: Çekilmem söz konusu değil!

6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’da yaşanan büyük yıkım sonrasında CHP’li Başkan Lütfü Savaş’ın yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği tartışmaları yaşanmıştı. Savaş’ın isminin Hatay için yeniden aday olarak duyurulmasının ardından bu tartışmalar yeniden gündeme gelince CHP’den açıklamalar peş peşe geldi. Peki Lütfü Savaş adaylıktan çekilecek mi? İşte CHP’de son durum…

Haber 12-01-24 07:48

Aydın Ayaydın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Eski CHP'li Aydın Ayaydın kimdir? Aslen nerelidir? Kızıyla ilgili o ayrıntı da dikkat çekti

AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Ayaydın'ın Muğla'dan aday olduğunu duyurdu. Ayaydın'ın eski CHP İstanbul milletvekili adayı olduğu biliniyor. Adayın belli olmasından sonra Aydın Ayaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın hakkında tüm merak edilenler!

Haber 07-01-24 15:16

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-24 20:56

Yeni savaşın ayak sesleri! İsrail '3. aşama' dedi, suikast sonrası olay misilleme iddiası olay: Her gün 1500 İsrailli ölür

Lübnan'ın başkenti Beyrut ve İran'ın Kirman şehrindeki saldırılar sonrası 'bölgesel savaş' tehdidi iyiden iyiye konuşulmaya başladı. Uzmanlar söz konusu saldırı ve suikastin yeni savaşın ayak sesleri olduğu görüşünü bildirirken, taraflardan da peş peşe açıklamalar geliyor. İsrail devlet televizyonu Gazze'de 'savaşın üçüncü aşaması'na geçildiğini duyururken, El Meyadin televizyonun ise Hizbullah'ın günde 6 bin roket ateşlemek için plan hazırladığını iddia etti.

Haber 04-01-24 14:35

ÖZEL | 2024 DEPREM UYARISI! Övgün Ahmet Ercan, Tunceli ve Hakkari'deki depremler sonrası 'İnsanı ürpertiyor' diyerek büyüklüğünü de depremin mevsimini de açıkladı

Deprem gerçeği 2023'ün 6 Şubat'ında iki büyük depremle soğuk yüzünü gösterdi. Türkiye, 2024'e de yine depremlerle girdi. Yeni yıla girmeden hemen önce Tunceli ve Hakkari'de yaşanan depremler endişe yaratırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Mynet'e yaptığı açıklamada ilkbaharı işaret etti. Anadolu'daki gerginliğin her yerde arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Ercan, söz konusu gerginliğin 7 civarındaki bir büyüklükte deprem üretebileceğini söyledi. Ercan'ın İstanbul için sözleri de dikkat çekti

Haber 02-01-24 13:12

Aralık ayı 2023 enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, beklentiler ne yönde? Memur ve emeklinin gözü enflasyon rakamlarında

Aralık ayı 2023 enflasyon oranı açıklamasının ne zaman yapılacağı memur ve memur emeklileri tarafından merak konusu oldu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı için refah payı hariç rakamlar yayımlanacak rakamlarla belli olacak. 5 aylık enflasyon oranı yüzde 33,66 olurken, 6 aylık memur enflasyon farkı için hesap yapıldı. Maaşlarda yüzde 50 civarında bir artış öngörülüyor. Peki Aralık ayı 2023 enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? İşte, 2023 Aralık ayı enflasyon oran9 beklentisi...

Finans 29-12-23 13:31

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5000 TL İKRAMİYE HESAPLARA YATIYOR! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye yattı mı, ne zaman ödenecek? 4,7 milyon kişi faydalanacak

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ile detaylar merak konusu oldu. Emekli vatandaşlar Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir kereye mahsus olmak üzere verilen ikramiyeleri aldı. Fakat çalışan emekliler bu durumdan faydalanamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kapsam genişletildi. TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanun teklifi Resmi Gazete'de yayımlandı. Işıkhan, çalışan emekliye 5000 TL ikramiye için tarih verdi. Peki, Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye yattı mı?

Finans 29-12-23 13:23

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5000 TL İKRAMİYE ÖDEME TARİHLERİ 2023: 4A, 4B, 4C Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Resmi Gazete'de yayımlandı

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ile detaylar merak konusu oldu. Emekli vatandaşlar Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir kereye mahsus olmak üzere verilen ikramiyeleri aldı. Fakat çalışan emekliler bu durumdan faydalanamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kapsam genişletildi. TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanun teklifi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? İşte, çalışan emekliye 5000 TL ikramiyede son durum...

Finans 28-12-23 07:18

ENFLASYON ORANI TARİHİ 2023 ARALIK AYI: TEFE TÜFE ile enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Memur maaşı ve emekli zammı belli oluyor

TÜİK enflasyon oranı açıklamasının ne zaman yapılacağı memur maaşı ve emekli zammı ile ilgili haberleri yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı için refah payı hariç rakamlar yayımlanacak rakamlarla belli olacak. 5 aylık enflasyon oranı yüzde 33,66 olurken, 6 aylık memur enflasyon farkı için hesap yapıldı. Maaşlarda yüzde 50 civarında bir artış öngörülüyor. Peki TEFE TÜFE ile 2023 Aralık ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

Finans 27-12-23 23:58

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı! Kabine Toplantısı bugün yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kabine Toplantısı 2 haftada bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştiriliyor. Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi konuları yakından takip edenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 27 Aralık 2023 Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler? İşte ayrıntılar...

Haber 27-12-23 11:06

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

Aynı sofrada 4 şehit asker! Türkiye'nin yüreğini yakan fotoğraf karesi

Türkiye şehitlerinin yasını tutarken; Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 22 Aralık 2023 tarihinde terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit olan kahramanların yürek yakan fotoğrafı ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf karesinde şehit olan 6 kahramandan 4'ü aynı sofrada yer alıyor.

Haber 26-12-23 07:39

DAĞ 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D'de!

Dağ 2 filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi sinemaseverlerin gündeminde yer aldı. Peki, Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dağ 2 filmi hakkında detaylı bilgliler...

Magazin 25-12-23 20:06

SELAHADDİN EYYUBİ 6. BÖLÜM İZLE EKRANI! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 6. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar diziseverlerin gündeminde yer aldı. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin bu akşam 6. bölümü izleyicisiyle buluşacak. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ile 25 Aralık 2023 TRT 1 yayın akışı...

Magazin 25-12-23 19:17

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, bugün mü? 25 Aralık 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı? Asgari ücret, memur ve emekli maaşı zammı...

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağını öğrenmek isteyenler 25 Aralık 2023 Pazartesi günü internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Son toplantı 6 Aralık tarihinde yapıldı. 18 Aralık 2023 Pazartesi günü yapılması beklenen Kabine Toplantısı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun gündemi sebebi ile gerçekleşmedi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü?

Haber 25-12-23 09:19

Vatan sizlere minnettar dedi, bir gün sonra kendisi vatan için şehit düştü!

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın, dün şehit olan silah arkadaşları için Whatsapp durumundaki paylaşımı duygulandırdı. Şehit Aslan söz konusu durumdaki paylaşımda, 6 şehidin isimlerini yazarak, "Rabbim şehadetinizi kabul etsin. Vatan sizlere minnettar” dedi.

Haber 24-12-23 00:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hain saldırıyla ilgili açıklama! Geri adım atmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak'ta 6 askerimizin şehit olduğu hain saldırıya ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı. Erdoğan, "Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir. Kiralık katil sürüleriyle mücadelemizden kesinlikle geri adım atmayacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 23-12-23 21:14

MISIR TANRILARI FİLM KONUSU VE OYUNCULARI: Mısır Tanrıları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 23 Aralık Star TV yayın akışı

Mısır Tanrıları konusu ve oyuncuları merak edildi. Brenton Thwaites ve John Samaha'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Mısır Tanrıları filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Mısır Tanrıları(Gods of Egypt) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 23-12-23 20:11

PELE: BİR EFSANENİN DOĞUŞU KONUSU VE OYUNCULARI! Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu konusu ve oyuncuları merak edildi. Kevin de Paula ve Leonardo Lima Carvalho'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Pele: Bir Efsanenin Doğuşu(Pele: Birth of a Legend) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 23-12-23 19:43

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU VE OYUNCULARI! İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

İllegal Hayatlar konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Sosyal medyada gündem ile alakalı videolar paylaşarak ve Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi televizyonda ilk kez Fox TV'de ekrana geliyor. Başrollerde gerçekte de kuzen olan Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın olduğu film merakla bekleniyor. Peki, İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

Magazin 22-12-23 20:07

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 20-12-23 20:20