Sivilceleri Gecirmek Icin Haberleri

Cilt uzmanı tavsiye etti: Sivilceleri silip süpürüyor! Cildi bebek gibi pürüzsüz yapıyor

Cilt sağlığı, kendine özen gösteren herkesin önemsediği bir konudur. Cilt uzmanı Şems Arslan'ın önerdiği sivilce gideren maske tarifi, sivilce sorunlarına doğal bir çözüm sunuyor. Bu maske tarifi evde kolayca hazırlanabiliyor. Cildinizi yenileyen ve bebek gibi bir dokuya sahip olmanızı sağlayacak bu maske tarifini haberimizde derledik.

Kadin 2024-01-20 17:33:41

Cilt uzmanı Şems Arslan'dan sivilce gideren maske tarifi! Cildiniz bebek gibi olacak

Sivilce problemleriyle baş etmek, birçok kişi için cilt bakımında öncelikli bir konudur. Cilt uzmanı Şems Arslan'ın önerdiği sivilce gideren maske tarifi, doğal malzemelerle hazırlanan ve sivilce problemlerine karşı etkili olduğu iddia edilen bir formül sunuyor. Cildinizi temizlemek, sivilceleri azaltmak ve cildinizi bebek gibi yumuşak hale getirmek için bu maskeyi denemelisiniz.

Kadin 2023-12-15 11:07:35

Vücudundaki sivilceler yüzünden yaz aylarında istediği kıyafeti giyemeyenler için akne karşıtı ürünler

Geçmek bilmeyen vücut sivilceleri yaz aylarının tadını kaçırabilir, istediğiniz kıyafetleri giymenizde size engel olabilir. Yazın getirdiği fazla terleme ve çevresel faktörler de sivilce oluşumuna neden olabilir. Bu durumun önüne geçmek için farklı markaların en iyi akne karşıtı temizleyici ve losyonlarını sizin için bir araya getirdik. İşte o ürünler!

Kadin 2023-07-21 18:09:41

Kapatıcıyla kapanmayan sivilceleri anında yok ediyor! Pürüzsüz makyaj tüyosunu paylaştı

Makyaj çok daha bakımlı ve dinamik görünmemizi sağlayabiliyor. Ancak makyaja ciltteki kusurları kapatmak sanıldığı kadar kolay olmuyor. Kırmızı sivilceleri geçirmek için kapatıcının yeterli gelmediğini düşünüyorsanız makyaj uzmanının paylaştığı güzellik tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 2023-05-03 15:52:29

Sivilceye ne iyi gelir, ergenlik sivilceleri nasıl geçer? Sivilce neden olur, evde sivilce tedavisi nedir ve nasıl yapılır?

Günümüzde pek çok kişinin sivilceleri bir haftada veya daha kısa sürede geçiren doğal yöntemleri araştırdığı bilinir. Ancak akneler farklı türlerde olabilirken kişiye özgü nedenlerle oluşabilir. Bu nedenle sivilce tedavisinde veya skarların giderilmesinde ilk adım bir cilt hastalıkları veya dermatoloji uzmanına başvurulmasıdır. Daha sonra cilt doktorunun önerisiyle sivilcelerin önlenmesinde etkili olabilen bazı bitkisel yollara başvurulabilir. Peki, sivilceye iyi gelen doğal çözümler nelerdir?

Haber 27-02-23 17:27

Ünlü model Gigi Hadid'in sivilceleri geçiren doğal sırrı! Uyumadan önce...

Gigi Hadid güzelliği ve başarılarıyla dikkat çekiyor. 27 yaşındaki genç annenin cildinin güzelliği hayranları tarafından merak ediliyor. Gigi Hadid verdiği röportajlarda cildinde çıkan sivilceler için her evde bulunan bir malzemeyi kullandığını belirtti. İşte Gigi Hadid'in sivilce geçirme sırrı...

Kadin 31-01-23 16:59

TikTok trendleri şaşırtmaya devam ediyor! Sivilceleri geçirmek için yüze şampuan kullanmak faydalı mı?

Sivilceler genellikle ergenlik döneminde başlayarak uzun süreli olarak can sıkıcı durumlara yol açabiliyor. Sivilceleri geçirmek için çok çeşitli ürünler kullanılıyor. Ancak bu ürünler istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. TikTok hesabı üzerinden paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı sivilcelerini geçirmek için kepek şampuanı kullandığını belirtti. Birçok kişi bu viral tüyoyu denedi. Peki kepek şampuanı sivilceleri geçirir mi?

Kadin 30-11-22 10:50

TikTok'ta paylaştı: Makyajla bile kapanmayan büyük sivilceleri anında silecek yöntem! Sivilceler nasıl kapatılır?

Sivilceler, sinek ısırıkları aniden çıkan cilt kusurları oldukça can sıkıcı olabiliyor. Özellikle özel günlerden önce çıkan bu istenmeyen kusurları kapatmak için çeşitli yollar aranıyor. Ancak makyajla bile istenilen sonuç elde edilemiyor. TikTok'ta paylaşılan makyaj hilesiyle sivilceleri çok kolay bir şekilde kapatmak mümkün.

Kadin 08-09-22 14:27

Ciltteki etkileri inanılmaz: Egzamayı, sivilceleri kurutur, saç dökülmesini durdurur, yaşlanmayı önler...

A vitamini, vücutta eksikliği olmazsa olmaz vitaminlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Cilde olan faydaları saymakla bitmeyen A vitamini, yaşlanmayı geciktirerek cildin elastikiyetini korur. A vitaminin cilde faydaları bu kadarla da değildir. Eski cilt hücrelerinin yerine yenilerinin oluşmasını sağlar. A vitamini cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur. A vitamininin saymakla bitmeyen faydaları...

Haber 08-09-22 06:55

Dert etmeyin: Vücuttaki sivilceleri geçirmek çok kolay! Sırttaki sivilceler nasıl geçer?

Sivilce genellikle ergenlikte ortaya çıksa da her yaşta görülebiliyor. Oldukça sıkıntılı durumlara yol açan sivilceler özellikle yaz aylarında daha büyük problem haline geliyor. Vücudunuzda çıkan sivilcelerden şikayetçiyseniz aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 30-08-22 10:45

Utanmayın: Aynı derdi çeken milyonlar var! Bacne nedir? Sırt sivilceleri neden çıkar, nasıl geçer?

İngiltere’de 'Bacne' olarak adlandırılan sırt sivilceleri milyonlarca kişinin plajlarda rahatça gezmesini engellerken aynı zamanda rahatsız hissetmesine neden oluyor. Yaygın bir sorun olan sırt sivilcelerinin ortaya çıkmasının birçok faktörü olabilir. Uzmanlar, sırtta çıkan irin dolu sivilcelerden kurtulmanın bazı yolları olduğunu söyledi.

Haber 17-06-22 07:05

Eski Mısır ve Romalıların sağlık sırrı! Her hali şifa dağıtıyor

Mutfakların sevilen baharatı kekik, faydalarıyla şaşırtıyor. Lezzetli bir baharat olmasının yanında alternatif tıpta sıklıkla kullanılan kekik faydaları arasında ise yok yok! Başta kanser olmak üzere birçok hastalığa karşı etkili olan kekik, aynı zamanda sivilceleri yok eder. Evde saksı da bile kolaylıkla yetiştirebileceğiniz kekik enfeksiyon, mantar, bakteri ve aklınıza gelebilecek birçok rahatsızlığa iyi geliyor.

Haber 01-06-22 11:06

Bu maske ile sivilceleri geçirmek çok daha kolay

Cilt problemleri arasında en rahatsız edici olanlar arasında bulunan sivilce bazı dönemlerde sıklıkla çıkabiliyor. Sivilcelerin çıkması çeşitli nedenlere bağlı olabiliyor. Evde doğal bir şekilde pirinç unu ile yapacağınız maskeyle sivilcelerinizi çok daha kolay şekilde geçirebilirsiniz.

Kadin 21-04-22 09:34

Sivilceleri en hızlı şekilde geçirmek için

Sivilceler genellikle ergenlik döneminde çıksa da her yaş grubunda görülebiliyorlar. Özellikle önemli iş yemekleri, düğünler gibi organizasyonlardan önce çıkan sivilceler oldukça sinir bozucu olabiliyor. Sivilcelerin hızlı geçmesi için çok fazla ellenmemesi gerekse de bazı maskeleri yaparak sivilcelerinizi daha hızlı şekilde geçirebilir, kızarıklığını giderebilirsiniz.

Kadin 13-04-22 15:47

İlaç kadar faydalı! Doktorlar bile öneriyor: Çiriş otu nedir, çiriş otunun faydaları nelerdir? Çiriş otu neye iyi gelir?

Çiriş otu, başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yetişen faydalı bir bitkidir. Türkiye’nin neredeyse her yerinde yetişen şifa dolu bu bitki vücudu iyileştirirken çiriş otunun suyu sivilceleri yok ediyor. Çiriş otu; sarızambak, dağ pırasası, yabani pırasa, gülik, güllük, kirkiş otu, kirgiç ve çiviş olarak da bilinir.

Haber 16-02-22 13:52

Yüzdeki 'ölüm üçgeni'ne dikkat! Çinli adamın beyni iltihapla doldu

Yüzdeki sivilceleri patlatmak cazip gelebilir, ancak bunu yapmanın sonuçları da tehlikeli boyutlara varabilir. Özellikle, 'Ölüm Üçgeni' olarak bilinen, burnun ucundan, dudakların her iki tarafındaki noktada çıkan sivilce ciddi etkilere neden olabiliyor. Çin'de yaşayan bir adam da bu bölgedeki sivilceyi sıktığında neredeyse hayatını kaybediyordu. Sivilceyi sıktıktan sonra beyni iltihapla dolan kişi, ''Sivilcenin bu sonuca yol açabileceğini tahmin edemezdim'' şeklinde konuşuyor.

Haber 21-09-21 08:48

Zeynep Alkan son halini paylaşarak isyan etti: Tedavi görüyorum

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medyadaki 'kusursuz güzellik' dayatmasına isyan etti. Yüzündeki sivilceleri gösteren ve tedavi gördüğünü açıklayan Zeynep Alkan, "Özgüvenim sıfır ama hepimizin sivilcesi olabilir. Sosyal medya varsa bunun için de olmalı" dedi.

Magazin 09-09-21 21:12

İçi de çekirdeği de cennet! Avokado maskesiyle porselen gibi olacaksınız

Avokado yüz maskesi cilt için adeta bir cennet. Bu yüzden cildimiz ve saçımız için yapabileceği harikaları bilmekte fayda var. Sivilceleri gideren, saçları besleyen avokado maskesi nasıl yapılır adım adım anlattık. İşte evde kolaylıkla yapabileceğiniz avokado maske tarifleri.

Kadin 01-02-21 08:20

Sivilceli ciltler için mucize gibi çalışan yağ! Kekik yağı bakterilerle savaşırken...

Sivilceniz varsa ve reçeteli akne tedavilerine bir alternatif arıyorsanız, uçucu yağların mucize gibi çalıştığını görebilirsiniz. Peki bitkinin farklı bölümlerinden buharla çıkarılan uçucu yağların hangileri sivilceleri gideriyor? İşte sivilceli ciltler için aromaterapide kullanılan yağlar.

Kadin 25-01-21 09:46

Sivilceleri önlemek için hangi bitkiler tüketilmeli? Mikropları öldüren civan perçemi ve...

Sivilce, tıkanmış gözenekler ve bakterilerden kaynaklanır ve genellikle yönetilmesi zordur. Reçetesiz satılan ve reçeteli tedaviler yardımcı olabilir ancak bazıları ciddi yan etkilere neden olabilir. Geleneksel tedaviler başarısız olursa veya daha doğal bir şey denemeyi tercih ederseniz, bitkisel ilaçlara dönmeye karar verebilirsiniz. Peki, sivilceleri önlemek için hangi bitkiler kullanılmalı?Haberimizdeki videolu anlatımla, hem içten hem de dıştan besleyen çözüm önerilerini görebilirsiniz.

Haber 13-01-21 09:02

Bella Thorne transparan iç çamaşırlarıyla pozlar verdi!

Erotik paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Bella Thorne transparan iç çamaşırlarıyla poz verip sırtındaki sivilceleri gösterdi. Bella Thorne'un bu ilginç paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 14-12-20 10:25

Bu değişime çok şaşıracaksınız! Taze sıkılmış limonu saçınıza sürün ve bekleyin

Magnezyum, bakır, lif, C vitamini, kalsiyum, folik asit ve potasyum açısından son derece zengin olan limonun faydaları saymakla bitmez. Limon, insan sağlığı kadar cilt bakımı için de çok önemlidir. Özellikle yüz bölgesinde çıkan sivilceleri kurutmak ve izleri yok etmek için sıkça kullanılır. Saçlar için de pek çok kullanım alanına sahip olan limon, kadın-erkek herkesin vazgeçilmezidir.

Kadin 24-11-20 09:13

Bu ürünleri kullanıyorsanız sivilce problemi yaşayabilirsiniz!

Uzm. Dr. Ufuk Güleç, sivilcelerin altında birçok nedenin olabileceğini belirterek “Çikolata, patates, beyaz ekmek, şeker, fast food, hazır meyve suları ve krakerler akneleri çoğaltıyor. Yüzü ovalamak, mineral yağlar, susam yağı, vazelin, kakao yağı gibi maddeler sivilceleri artırır. Koyu tenlilerde deri rengini açıcı maddeler içeren kozmetik ürünlerin de akneye neden olur” dedi.

Kadin 14-10-20 15:00

Huzurevinde hasat şenliği

Pandemi başından beri sıkı izolasyon kurallarının uygulandığı Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hasat şenliği yapıldı.Pandemi süreci başladığı andan itibaren kuruluşta kalan yaşlılar icin oluşturulan hobi bahcesinde, yaşlılar tarafından yetistirilen havuç, lahana, biber gibi ürünlerden turşular kurulurken, ıspanak soğan, sarımsak gibi ürünlerden gözlemeler yapıldı, kuruluş bahçesinde bulunan ceviz ağaclarındaki cevizler toplandı.Hasat Şenliğinde yaşlılar; Huzurevinde Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Mesrur Sabahoğlu’nun sazıyla seslendirdiği eserlerle eğlenirken, kendi yetiştirdikleri ürünleri yemenin mutluluğunu yaşadılar.

Yurthaber 13-10-20 08:11

Vali Akbıyık; Korona virüs Hakkari’den kovacağız

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari halkının korona virüs tedbirlerine uyduğunu belirterek, "İnşallah biz bunu Hakkari’de kovacağız" dedi.Vali Akbıyık koordinasyonunda belediye, jandarma, emniyet, müftülük, sağlık, tarım ve milli eğitim, muhtar, imam ve STK temsilcilerinin katılımıyla ’Sağlık İcin Hepimiz İçin sloganıyla" korona virüs denetimi yapıldı.Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Akbıyık, maske, mesafe ve hijyen denetimleri yapacaklarını anımsatan Akbıyık, bu denetimler tüm ilgili kurumlar, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla gerçekleştireceklerini söyledi.

Yurthaber 08-10-20 14:00

Vali Akbıyık; Korona virüs Hakkari’den kovacağız

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari halkının korona virüs tedbirlerine uyduğunu belirterek, "İnşallah biz bunu Hakkari’de kovacağız" dedi.Vali Akbıyık koordinasyonunda belediye, jandarma, emniyet, müftülük, sağlık, tarım ve milli eğitim, muhtar, imam ve STK temsilcilerinin katılımıyla ’Sağlık İcin Hepimiz İçin sloganıyla" korona virüs denetimi yapıldı.Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Akbıyık, maske, mesafe ve hijyen denetimleri yapacaklarını anımsatan Akbıyık, bu denetimler tüm ilgili kurumlar, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla gerçekleştireceklerini söyledi.

Yurthaber 08-10-20 14:00

Son dakika! Türkiye'den Ege'de yeni NAVTEX ilanı

Türkiye, Lozan ile belirlenen gayri askeri statüsü ihlal edildiği icin Ege'de yeni NAVTEX ilan etti. 24 Eylül saat 11.00'a kadar geçerli olacak.

Haber 22-09-20 17:04

Sivilceleri çıkmadan söndürmenin doğal yolları! Limon, yumurta ve aspirin ile...

Sivilceler korkulu rüyanız haline gelebilir. Özel gününüze birkaç gün kala alnınızın ortasında çıkan bir sivilce tüm gününüzü mahvedebilir. Çekilen tüm fotoğraflarda nasıl çıktığınızı düşünmekten günün bittiğini fark etmezsiniz. İşte bu durumda kalmamanız için pek çok doğal yöntem var. Bu yöntemler arasından istediğinizi seçerek sivilcenizin çıkacağını hissettiğiniz anda onunla vedalaşabilirsiniz.

Kadin 19-08-20 14:33

Michelle Obama: Trump yanlış başkan

ABD'de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri icin Demokratların adayının resmiyet kazanacağı parti kongresi başladı. Kongrenin ilk gününde konuşan Michelle Obama Trump için "yanlış başkan" dedi.

Haber 18-08-20 09:23

Ünlü güzel sırrını açıkladı! Bal sayesinde bebek gibi bir cilde sahip olabilirsiniz...

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi bal, söz konusu cilt bakımı olduğunda da harikalar yaratıyor ve bebek gibi bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Evde bulunan malzemelerle hazırlayacağınız çeşitli bal maskeleri; cildinizi nemlendiriyor, arındırıyor, sivilceleri azaltıyor ve size daha sağlıklı bir cilt sunuyor. Peki, balı cilt bakımında nasıl kullanabilirsiniz?

Kadin 05-08-20 15:28

Cildi yağlı olanlar için makyaj tüyoları! Meğer çoğu kadın yanlış yapıyormuş...

Yağlı bir cilde sahip olanları buraya alalım! Makyaj ürünleri seçerken de makyajınızın sabit kalması için uğraşırken de çok zorlandığınızı biliyoruz. Sizin için derlediğimiz bu makyaj tüyolarıyla daha kalıcı ve sabit bir görünüm elde edeceksiniz. Üstelik, yağlı cilt sebebiyle oluşan akne ve sivilceleri de en mükemmel şekilde gizleyebileceksiniz. İşte detaylar!

Kadin 22-07-20 15:32

BUSKİ’den fatura bilgilendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı BUSKİ Haziran ayında yapılacak sayaç okumalarında, ilk üç aylık ortalama değerlerin baz alındığı Nisan ve Mayıs aylarında tüketimleri daha az olduğu saptanan abonelere, ödedikleri fazla tutar için mahsuplaşma/iade yapılacağını duyurdu.BUSKİ’den yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi."BUSKİ Yönetim Kurulu kararı ile Koronavirüs tedbirleri kapsamında, vatandaşlarımızın temizliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde su faturalarının ödenmesi noktasında vatandaşlarımıza destek olmak icin Nisan ayında su sayaçlarının fiilen okunmamasına, sadece mesken grubu abonelere 2020/Nisan ayı için 2020 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarındaki tüketim miktarlarının ortalamasının % 50’sinin faturalandırılmasına, işletmelere ise 2020/Nisan ayında faturalandırma yapılmamasına, bu dönemki tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına, Mayıs ayında; su sayacı okuma işleminin mesken grubu abonelerde 3 ayın (2020 Ocak, şubat, Mart) ortalaması alınarak, işyeri grubu ile diğer abone gruplarında ise fiili olarak faaliyet gösterenlerin su sayaçları okunarak tahakkuklarının yapılmasına, aktif olmayan işyerleri için ise faturalandırma yapılmamasına, bu dönem tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına,Haziran ayından itibaren fiili olarak su sayaçları okunarak faturalandırma yapılmasına ancak; Haziran ayında mesken grubu abonelerin geçmiş iki dönemde tahakkuka bağlanmayan miktar ile birlikte fiili olarak tespit edilen tüketimleri 15 m ün altında olanlara fiili tüketimleri üzerinden, 15 m ün üzerinde tüketimi olanlara 15 m olarak faturalandırma yapılıp aşan miktar (m2) ikiye bölünerek 2020 Temmuz ve Ağustos aylarındaki tüketimlerine ilave edilmesine, ayrıca faturalandırmalarda okuma gün sayısı üzerinden kademe aralığına bağlı fiyatlandırma yapılmasına, karar verilmiştir.

Yurthaber 18-06-20 10:20

BUSKİ’den fatura bilgilendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı BUSKİ Haziran ayında yapılacak sayaç okumalarında, ilk üç aylık ortalama değerlerin baz alındığı Nisan ve Mayıs aylarında tüketimleri daha az olduğu saptanan abonelere, ödedikleri fazla tutar için mahsuplaşma/iade yapılacağını duyurdu.BUSKİ’den yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi."BUSKİ Yönetim Kurulu kararı ile Koronavirüs tedbirleri kapsamında, vatandaşlarımızın temizliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde su faturalarının ödenmesi noktasında vatandaşlarımıza destek olmak icin Nisan ayında su sayaçlarının fiilen okunmamasına, sadece mesken grubu abonelere 2020/Nisan ayı için 2020 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarındaki tüketim miktarlarının ortalamasının % 50’sinin faturalandırılmasına, işletmelere ise 2020/Nisan ayında faturalandırma yapılmamasına, bu dönemki tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına, Mayıs ayında; su sayacı okuma işleminin mesken grubu abonelerde 3 ayın (2020 Ocak, şubat, Mart) ortalaması alınarak, işyeri grubu ile diğer abone gruplarında ise fiili olarak faaliyet gösterenlerin su sayaçları okunarak tahakkuklarının yapılmasına, aktif olmayan işyerleri için ise faturalandırma yapılmamasına, bu dönem tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına,Haziran ayından itibaren fiili olarak su sayaçları okunarak faturalandırma yapılmasına ancak; Haziran ayında mesken grubu abonelerin geçmiş iki dönemde tahakkuka bağlanmayan miktar ile birlikte fiili olarak tespit edilen tüketimleri 15 m ün altında olanlara fiili tüketimleri üzerinden, 15 m ün üzerinde tüketimi olanlara 15 m olarak faturalandırma yapılıp aşan miktar (m2) ikiye bölünerek 2020 Temmuz ve Ağustos aylarındaki tüketimlerine ilave edilmesine, ayrıca faturalandırmalarda okuma gün sayısı üzerinden kademe aralığına bağlı fiyatlandırma yapılmasına, karar verilmiştir.

Yurthaber 18-06-20 10:19

İşte gözaltı morluklarını ve sivilceleri yok eden o mucizevi ürün...

Kadınlar için cilt bakımı çok önemlidir. Sağlıklı bir cilde sahip olmak için cildimizi temiz tutmalı, düzenli bakım yapmalıyız. Cilt temizliği ve bakımında en önemli yardımcılarımızdan birisi de gül suyudur. Doğal yapısı ve hoş kokusuyla kadınların tercih ettiği gül suyunun cilde faydalarını bu yazımızda birlikte inceleyelim.

Kadin 24-04-20 14:38
Yurthaber 20-04-20 13:07

Patatesin cilde olan faydalarını görünce şaşıracaksınız! Sivilceleri yok ediyor... Parlatıyor!

Antioksidan ve C vitamini deposu olan patatesin cilt için faydaları saymakla bitmez. Güzelliğinize güzellik katmak için patatesle harika maskeler yapabilirsiniz. Göz çevresindeki koyu renkli hareler ve cilt lekeleri ile mücadelede çiğ patatesten daha etkili bir doğal içerik olamaz. Patatesli doğal tarifleri sizin için hazırladık!

Kadin 17-04-20 15:26

Antalya Valisi’nden evcil ve sokak hayvanları için önemli karar

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, vatandaşların ihtiyacı icin köpeklerini kapılarının önüne çıkarabileceğini duyurdu.

Yurthaber 11-04-20 20:45

Türk akademisyenden saç derisi yaralarının iyileşmesini hızlandıran serum

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Loğoğlu: - "Bitkilerden elde ettiğimiz etken maddeleri birleştirerek yaptığımız denemeler sonucunda saç serumu olarak kullanılabilecek bir karışım elde ettik. Sedeften egzamaya kadar birçok deri hastalığı üzerinde etkili olduğunu, saç dibindeki yara ve sivilceleri hatırı sayılır oranda iyileştirdiğini gördük" - "Bitkilerdeki kozmetik ve ilaç etken maddelerinin nitelikli bilimsel çalışmalarla araştırılması gerekiyor. Bu maddelerin saflaştırılması ve standart hale getirilmesi ülke ekonomisine de katkı sağlayacaktır"

Haber 28-12-19 11:04

Hepimiz yapıyoruz artık iki kere düşüneceksiniz! 'Ölüm üçgeni', felce hatta ölüme bile yol açabiliyor

Yüzdeki sivilceleri patlatmak cazip gelebilir, ancak bunu yapmak ciddi sonuçlara da neden olabilir. Tehlike Üçgeni olarak da bilinen 'Ölüm Üçgeni', burnun ucundan, dudakların her iki tarafındaki noktaya kadar uzanıyor. Ve tıp uzmanlarına göre, bu tehlike bölgesindeki sivilceyi sıkmak genel sağlığınız için ciddi etkilere sahip olabilir.

Kadin 22-08-19 09:06

Güzellik uzmanları uyarıyor: Sivilceleri sıkmak, dudakları dolgunlaştırmak için kirpik kıvırıcısı kullanmayın

Sosyal medyada son birkaç gündür tuhaf bir güzellik çılgınlığı yaşanıyor. Buna göre kirpik kıvırıcısı kullanarak akneler sıkılıyor, dudak dolgunlaştırılıyor. Uzmanlarsa uyarıyor: Kullanmayın!

Kadin 17-07-19 09:03

Sivilceleri kurutuyor, dişleri beyazlatıyor! Oksijenli su bakın daha neler yapıyor?

Hidrojen peroksit yani oksijenli su, herkesin ecza dolabında bulunan ancak sahip olduğu gücü bilinmeyen malzemelerden biridir. Bu kimyasal madde güvenli doğal dezenfektanlardan biri olarak kabul edildiği için piyasada kolaylıkla bulunabilir.

Kadin 15-07-19 09:42

Sivilceleri yüzünden depresyona girdi şimdi tüm kadınları 'gerçek' yüzlerini göstermeye davet ediyor

Ergenliğinde ve 20'li yaşlarında cildiyle hiçbir problem yaşamayan ancak 30'lu yaşlarında şiddetli akne ve sivilce problemi yaşamaya başlayan Kat Neubrand, cilt problemini bu zamana kadar yoğun makyajla kapatmaya çalışıyordu ancak şimdi cilt pozitifliğini artırmak ve doğal yüzü kucaklamak adına fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Kadin 11-07-19 14:29

UYAFA CUP’da ilk imzalar atıldı

UYAFA (Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi) olarak, ‘Gelecegin icin saglıklı beslen, haraketli yasa, topragını isle ve suyunu israf etme’ Projesi kapsamında 2022 Dünya Kupası öncesi Eylül ve Ekim ayında ‘UYAFA CUP’ Mini Dünya Kupası için Avrupa Türk Futbol Federasyonu Başkanı Levent Karaca ve UYAFA Başkanı Özcan Şimşek ön protokolü imzaladı.Turnuva, Sanlıurfa Gobeklitepe, Erzurum Yuksek Irtifa Kamp Merkezi, Sarıkamıs Kayak Merkezi, Istanbul Riva, Antalya, İzmir ve diğer ilerin birinde yapılacak.

Yurthaber 11-07-19 13:10

Sivilcem var diye üzülmeyin! Çalışmaya göre, sivilcesi olan kişiler daha geç yaşlanıyor

Sabahları ruh halimizi bozabilecek pek çok şey var ve yüzünüzde birkaç sivilceyi görmek kuşkusuz en kötü sürprizlerden biri. Ancak şimdi biraz olsun morali düzeltecek bir çalışma var. Buna göre sivilceleri olan kişiler akranlarına göre daha genç görünüyor. Nasıl mı? Cevabı haberimizde.

Kadin 21-06-19 15:48
Yurthaber 23-05-19 12:50

10 Mayıs Dunya Saglık Için Hareket Et Gunu

10 Mayıs Dünya Saglık icin Hareket Et Gunu dolayısıyla İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 10-05-19 12:43

Lisede beğenmediğin o kıza dön bir bak!

Ergenlik döneminde kimin görüntüsü harikaydı ki? Gençlik bunalımları, ergenlik sivilceleri derken somurtkan somurtkan geziyorduk bir çoğumuz. İşte ergenlik döneminde yüzüne bakmadığınız ama sonradan güzelleşen insanların halleri...

Trend 20-12-18 09:31

Sivilceleri dert etmeyin

Dermatoloji Uzmanı Dr.Ata Nejat Ertek, sivilcelerin sadece ergenlik dönemindeki kişileri etkilemediğini belirterek, “Her yaş grubunda görülebilen sivilceler özellikle erişkinlerde ergenlik sivilcelerine göre daha da inatçı oluyor.

Yurthaber 29-10-18 13:00

Foça Tatil Köyü'nün ihalesini Ankara merkezli bir firma kazandı

İZMİR'in Foça ilçesinde 1967 yılında açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin açılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Finans 30-07-18 18:43