Wisconsin Haberleri

İlkokulda skandal! 11 yaşındaki öğrencisiyle yasak ilişkisi ifşa edildi... Anne müstehcen mesajlarla gerçeği ortaya çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Wisconsin bölgesindeki bir ilkokulda görev yapan 24 yaşındaki Madison Bergmann isimli öğretmenin 11 yaşındaki öğrencisiyle uygunsuz ilişkisi ifşa edildi. Olay öğrencinin annesinin oğlunun öğretmenle telefonda konuştuğunu duymasıyla ortaya çıktı. Bergmann görevinden uzaklaştırılarak tutuklandı.

Trend 2024-05-03 08:21:32

Elektronik sigaraların diğer yüzü! 20 yaşındaydı: Ciğerleri söndü!

ABD'nin Wisconsin eyaletinde elektronik sigara içmeye bağlı olarak 20 yaşındaki Karlee Ozkurt'un ciğerleri söndü. Ölümün kıyısından dönen Ozkurt, "Artık 40 yaşımı geçemeyeceğimden endişe ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-26 14:20:47

Bu kazadan sağ kurtuldu... Tren, kamyonu ortadan ikiye böldü: Tüyler ürpertici olay saniye saniye kaydedildi...

ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir kargo kamyonunun içinden tren geçti. Kamyonun ikiye bölündüğü kan dondurucu kaza anlarına dair görüntülerde şoförün yaptığı o hamlenin onu hayata bağladığı görüldü...

Trend 2024-02-22 10:34:20

Zorla cinsel ilişkiye girdiği yatağın altında mahsur kaldı! Ücra dehşet kulübesinde 3 ay: Sapık katil ailesini gözlerinin önünde katletti

Gözüne kestirdiği kızla cinsel ilişki yaşamak için her yola başvuran sapık aile katliamı yapmaktan da geri durmadı! ABD'nin Wisconsin eyaletinde yaşayan Jayme Closs'a 13 yaşındayken saplantılı bir ilgi duyan Jake Patterson, gece eve girip Jayme'in ailesini kızın gözleri önünde katletti. Jayme'i ücra bir kulübeye götürüp haftalarca zorla yatağına alan gözü dönmüş katilin Jayme kaçmasın diye kurduğu 'yatak' düzeneği kan dondurdu.

Trend 2024-01-22 08:38:58

Ev sahipleri, kira anlaşmazlığında kiracının köpeğini çaldıklarını itiraf etti! Köpek 1 yıldır hâlâ kayıp... Kimse nerede olduğunu bilemiyor

Kira anlaşmazlığının ardından kiracı ve ev sahipleri arasında sinirler gerildi. Kira konusunda anlaşmayan taraflardan ev sahipleri kiracılarının köpeğini çalarak intikam almak istedi. Amerika Birleşik Devletleri'nin Wisconsin eyaletinde devam eden kira husumetinde köpeğin 1 yıldır kayıp olduğu belirtildi. Ev sahiplerinin herhangi bir ceza almadıkları da ifade edildi.

Trend 08-11-23 15:12

74 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisine cinsel tacizle suçlandı! Cinsel istismardan 600 yıl hapis cezası...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Wisconsin eyaletinin Monroe Country bölgesinde yaşayan 74 yaşındaki bir öğretmen 14 yaşındaki öğrencisine cinsel tacizde bulunmakla suçlandı. 74 yaşındaki Anne Nelson-Koch isimli kadın reşit olmayan bir kişiye cinsel istismar suçlamasıyla yüzlerce yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Trend 05-08-23 13:16

ABD'de eğlence treninde korku dolu anlar! Saatlerce baş aşağı kurtarılmayı beklediler

ABD’nin Wisconsin eyaletinde bir festival alanındaki eğlence treninin arızalanması nedeniyle, 8 kişi saatlerce baş aşağı mahsur kaldı. Kurtarma operasyonunun 4 saat sürdüğü belirtilirken 1 kişinin hastaneye kaldırıldığı, diğerlerinin de sağlık ekiplerince tedavi edildiği aktarıldı.

Haber 05-07-23 17:27

Ölüp yeniden hayata döndüğünü iddia etti! Yaşadıklarını anlatınca sosyal medyada viral oldu... “3 dakika boyunca ölüydüm”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Wisconsin şehrinde yaşayan 32 yaşındaki Jade isimli bir kadın sıcak çarpmasıyla mücadele ettikten sonra doktorlar tarafından üç dakika boyunca ölü ilan edildi. Hayata geri döndüğünde yaşadıklarını TikTok’tan anlatan kadının gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 21-06-23 14:40

ABD'de zincirleme trafik kazası! 85 araç birbirine girdi

ABD’nin yoğun kar yağışının etkili olduğu Wisconsin eyaletindeki bir yolda 85 aracın karıştığı kazada 21 kişi yaralandı.

Haber 28-01-23 14:03

İngiltere'de 2. Elizabeth'in ölümü sömürge dönemine dair tartışmaları gündeme taşıdı

2. Elizabeth'in ölümü geniş çevrelerce üzüntüyle karşılanırken İngiltere'nin sömürge dönemine dair tartışmalar da alevlendi - Hindistan'da eski İngiltere Kralı 5. George anısına "Kral Yolu" adı verilen bir bulvarın adı değiştirildi - Wisconsin-Madison Üniversitesi'nde Güney Asya Tarihi Profesörü Banerjee, İngiltere'yi geçmişiyle yüzleşmeye çağırdı - Vanderbilt Üniversitesi'nde Afrika Çalışmaları Profesörü Ochonu, 2. Elizabeth'in hem sömürgeciliği hem de dekolonizasyonu temsil ettiğini ileri sürdü

Yurthaber 13-09-22 17:34

Öğretmen, öğrencisiyle evinde cinsel ilişkiye girerken kocasına yakalandı! “Yerlerde cinsel ilişki oyuncağı vardı”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Wisconsin kentinde yaşanan bir olay ülke genelinde infial yarattı. 34 yaşındaki Rebbeca Kilps isimli bir öğretmen, kendi evinde 17 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği sırada kocasına yakalandı. Kocasının durumu polise ihbar etmesi üzerine Kilps tutuklandı.

Trend 27-05-22 16:42

ABD'de Noel Etkinliğine Saldırıda Yaralı Sayısı 48

ABD’nin Wisconsin eyaletindeki Waukesha kasabasında, Noel eğlenceleri sırasında bir aracın kalabalığın arasına dalması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği olayda, yaralı sayısının 48 olduğu açıklandı

Haber 22-11-21 23:37

ABD'de Noel Yürüyüşüne Saldırıda 5 Can Kaybı

ABD’nin Wisconsin eyaletinde bulunan Waukesha kasabasında, noel yürüyüşü ve eğlenceleri sırasında bir aracın kalabalığın arasına dalması sonucu, 5 kişi hayatını kaybetti, 40’tan fazla kişi de yaralandı.

Haber 22-11-21 13:28

Wisconsin'de araç Noel kalabalığına daldı: Ölüler var

ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir sürücü, aracını Noel geçidi yapan grubun üzerine sürdü.

Haber 22-11-21 11:47

ABD'de korkunç olay! Araba kalabalığın arasına daldı

ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir araç sürücüsü, arabasını yolda kalabalığın üzerine sürdü. Olayda 5 kişinin hayatını kaybettiği ve 40'tan fazla kişinin yaralandığı açıklandı.

Haber 22-11-21 08:29

ABD'de bir araç kalabalığın arasına daldı: 20'den fazla kişi yaralandı, can kayıpları var

ABD'nin Wisconsin eyaletindeki Waukesha kentinde Noel için bir araya gelen kalabalığın arasına giren SUV tipi bir araç çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu.

Haber 22-11-21 05:43

ABD’de İki Protestocuyu Öldüren Genç Aklandı

ABD’nin Wisconsin eyaletinin Kenosha kentinde geçen yılki ırkçılık karşıtı protestolar sırasında iki kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan 18 yaşındaki Kyle Rittenhouse hakkındaki tüm suçlamalardan beraat etti. Jürinin kararının ardından çeşitli kentlerde protesto gösterileri yapıldı

Haber 20-11-21 20:09

ABD’de eğlence mekanına silahlı saldırı: 3 ölü, 2 yaralı

ABD’nin Wisconsin eyaletinde bir eğlence mekanına gerçekleştirilen saldırı sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Haber 18-04-21 14:49

Okul bahçesinde korkunç anlar! Yıldırım düşen ağaç ikiye parçalandı

ABD'de okul bahçesinde bulunan ağaca yıldırım isabet etti. Wisconsin eyaletinde meydana gelen olay sonrası ağaç ikiye ayrıldı. Ulusal Meteoroloji Servisi, ağacın görüntülerini sosyal medyada paylaşarak 'Gök gürültüsü duyduğunuzda içeriye girin' mesajı verdi.

Haber 11-04-21 17:21

ABD’de gri kurt katliamı: 60 saatte 216 kurt öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Wisconsin eyaletinde av sezonunda günlük avlanma limitlerine uymayan avcılar 60 saatte 216 gri kurt öldürdü. Hayvanları koruma derneklerinden katliama tepki yağdı.

Haber 05-03-21 11:07

Biden’dan “Okullar Açılacak” Sözü

Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentinde CNN'in düzenlediği halk oturumu programına katılan Biden, Amerika’nın gündeminde öne çıkan konularla ilgili açıklamalar yaptı

Haber 17-02-21 16:41

ABD’de araç köprüden uçtu, şoför son anda kurtarıldı

ABD’nin Wisconsin eyaletinde şiddetli kar yağışının ardından meydana gelen kazada bir araç kayganlaşan yol nedeniyle köprüden uçtu.

Haber 09-02-21 15:55

ABD'de kamyonet üst geçitten 21 metre aşağı düştü

ABD’nin Wisconsin eyaletinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyonet 21 metre yüksekliğindeki üst geçitten aşağıya düştü. O anlar an be an kameraya yansıdı.

Haber 09-02-21 13:49

Milwaukee Kentinin Bütçesi Amerikalı Türk’e Emanet

ABD’de geçen yılki seçimlerde Amerikalı Türk adaylar arasında en büyük başarılardan birine, Wisconsin eyaletinin en büyük kenti Milwaukee'nin baş saymanlığına seçilen Aycha Sawa imza attı. Sawa, ABD'de büyük bir kentin baş saymanı olmayı başaran ilk Amerikalı Türk oldu

Haber 31-01-21 20:57

ABD’de tepki çeken Blake kararı

ABD’de Wisconsin Savcısı, siyahi Jacob Blake’i sırtından 7 kez vuran polis memurlara aleyhinde dava açılması talebini reddetti.ABD’nin Wisconsin eyaletine bağlı Kenosha kentinde Jacob Blake adlı siyahi adam ABD polisi tarafından sırtından 7 kez vurulması sonucu felç kalmıştı.

Haber 06-01-21 12:24

Jacob Blake: Siyah ABD vatandaşının vurulması olayında hiçbir polise ceza verilmedi

ABD'nin Wisconsin eyaletinde siyah ABD vatandaşı Jacob Blake'i vurarak felçli bırakan polise ceza verilmedi.

Haber 06-01-21 03:02

ABD’de 500 Doz Aşıyı Kasten Bozan Eczacı Tutuklandı

Amerika’nın Wisconsin eyaletinde bir eczacı 500 dozdan fazla Corona aşısını kasten etkisiz hale getirdiği şüphesiyle tutuklandı. Sabotajla suçlanan eczacının aşıları kasıtlı olarak buzdolabından çıkararak kullanılamaz hale gelmesine neden olduğu belirtiliyor

Haber 01-01-21 23:50

Trump'ın kampanya ekibi iptal için mahkemeye başvurdu!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Wisconsin eyaletinde "Seçim Bütünlüğünü Sağlamak" için ABD Yüksek Mahkemesine Temyiz başvurusunda bulunduğu duyuruldu.

Haber 31-12-20 16:10

Anayasa Mahkemesi Teksas’ın Trump’a Destek Davasını Reddetti

ABD Anayasa Mahkemesi, dört eyalette başkanlık seçimi sonuçlarının geçersiz sayılması talebiyle Teksas eyaletinin açtığı davayı reddetti. Davaya konu edilen Georgia, Michigan, Pennsylvania ve Wisconsin, yarışı seçilmiş başkan Joe Biden’ın önde bitirdiği eyaletler arasında bulunuyor

Haber 12-12-20 18:30

Teksas Trump’a Destek İçin Dört Eyalete Dava Açtı

Teksas eyaleti, BaşkanTrump'ın 3 Kasım başkanlık seçimi sonucunu değiştirme çabalarına destek amacıyla Georgia, Michigan, Pennsylvania ve Wisconsin eyaletlerine dava açtı

Haber 08-12-20 22:28

Wisconsin Eyalet Mahkemesi Trump’ın İtiraz Davasını Görüşmeyecek

Wisconsin Eyalet Yüksek Mahkemesi, Başkan Donald Trump’ın kampanya ekibinin 3 Kasım seçimlerindeki eyalette sonuçlara itirazını görüşmeyi reddetti

Haber 04-12-20 01:11

Yüksek Mahkeme Trump’ın Wisconsin davasını reddetti

ABD Başkanı Donald Trump’ın kampanya ekibinin başkanlık seçiminde kritik eyaletlerden birisi olan Wisconsin’de 'hile' yapıldığına ilişkin davası, Yüksek Mahkeme tarafından reddedildi.

Haber 03-12-20 23:34

Yaşlanmanın 'anahtar gen'i bulundu! Yaşlılık hastalıkları yok mu olacak?

Yaşlanma etkilerini önlemek için süre gelen yüzlerce yıllık çalışmaları farklı boyuta taşıyacak bir keşif gerçekleştirildi. Wisconsin-Madison Üniversitesi'ndeki araştırmacıların bir makale ile dünyaya duyurduğu keşfe göre yaşlanmada temel rol oynayan bir gen belirlendi. Buluşu gerçekleştiren bilim insanları bu keşfin, yaşa bağlı hastalıkların tedavisini kolaylaştıracağı görüşünde.

Haber 03-12-20 09:34

Wisconsin’daki Yeniden Sayımda Biden Arayı Daha da Açtı Wisconsin'daki Yeniden Sayımda Biden Arayı Daha da Açtı

ABD’de Wisconsin eyaletinin en büyük ilçesi Milwaukee'de Başkan Donald Trump’ın seçim kampanyasının talebiyle yapılan yeniden sayım Cuma günü tamamlandı. Yeniden sayımın ardından Joe Biden arayı daha da açtı

Haber 28-11-20 22:07

Wisconsin’de İki İlçede Oylar Yeniden Sayılacak

Wisconsin Seçim Komisyonu, Başkan Donald Trump’ın talebiyle iki liberal ilçede Perşembe günü 800 binden fazla oy pusulasının yeniden sayılması için talimat verdi

Haber 19-11-20 22:50

ABD seçimlerinde son durum ne? Gözler o kritik eyaletlerde

ABD'de başkanlık seçimleri Joe Biden ve Başkan Donald Trump arasında gidip geliyor. Wisconsin ve Michigan eyaletlerinde Biden'ın öne geçmesiyle ve sonuçların neredeyse kesinleşmesiyle tüm hesaplar yeniden değişti.

Haber 05-11-20 10:47

ABD Başkanlık seçiminde son durum! Joe Biden ABD'nin yeni başkanı mı olacak?

ABD başkanlık seçimleriyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam diyor. Demokratların başkan adayı Joe Biden'ın Michigan ve Wisconsin eyaletlerinden gelecek kesin sonuçla zaferi kazanması beklenirken, Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump ise pek çok yerde oyların yeniden sayılmasını istedi. İşte ABD seçimlerinde son durum...

Haber 05-11-20 08:27

Son dakika: ABD seçiminde flaş gelişme! Trump'ın ekibi oyların yeniden sayılmasını talep edecek

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanya ekibi, seçim yarışının kafa kafaya sürdüğü Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmasını talep edeceklerini açıkladı.

Haber 04-11-20 20:56

ABD'de Oy Sayımı Devam Ediyor

Kuzey Carolina, Georgia ve Pennsylvania’nın yanı sıra Ortabatı eyaletleri Michigan ve Wisconsin ile Güneybatı bölgesindeki Arizona’da sayım bugün de devam ediyor

Haber 04-11-20 18:24

ABD seçimlerinde son durum: Seçim sonuçları iki eyaletin ardından belli olacak!

ABD'de milyonlarca insan ülkeyi dört yıl yönetecek başkanı belirlemek için sandık başına gitti. Ülkede eyaletler arası dengeye bağlı olan seçimde hangi eyaletten kimin seçimi kazandığı büyük önem taşıyor. ABD Başkanı'nın kim olacağı, Michigan ve Pensilvanya'daki seçim sonuçlarına göre belli olacak. Kritik önemdeki Wisconsin eyaletini, Demokrat aday Joe Biden kazandı. Toplamda 50 eyaletin bulunduğu ülkede, eyaletlerdeki son durum ne? Hangi eyalette ipi hangi aday göğüsledi, işte detaylar...

Haber 04-11-20 14:17

ABD seçimlerinde son durum! ABD başkanlık seçimlerinde kim önde? İşte Trump ve Biden'ın oy oranları

ABD seçimlerinde kıyasıya rekabet devam ediyor. Ülkenin yakın tarihindeki en önemli seçimden ilk sonuçlar gelmeye başladı. ABD seçimlerindeki son duruma göre Trump 23 eyalette kazanırken, Biden 18 eyaleti aldı. Demokrat aday Biden 223 delegeye sahip, ABD Başkanı Trump'ın ise 212 delegesi bulunuyor. Biden oyların yüzde 49.7'sini aldı, Trump'ın oy oranı ise 48.7. Seçimin sonucunu büyük ölçüde Wisconsin ve Pensilvanya'daki oylar belirleyecek. İşte ABD seçimlerine dair son dakika haberleri...

Haber 04-11-20 07:32

Trump Ohio’da Biden Wisconsin’de Seçmenlerle Buluşuyor

ABD’de 3 Kasım seçimleri öncesinde Başkan Trump Ohio'da, Demokrat aday Joe Biden ise Wisconsin eyaletinde seçmenleriyle buluştu

Haber 22-09-20 04:08

Jacob Blake tedavi gördüğü hastaneden mesaj yolladı: Daha yaşanacak çok şey var

Geçtiğimiz ay ABD'nin Wisconsin eyaletinde polis tarafından yedi el ateş açılarak vurulan Jacob Blake, tedavi gördüğü hastaneden bir video mesaj paylaştı. Blake, acılarının bir türlü dinmediğini, ancak daha yaşanacak çok şey olduğunu söyledi.

Haber 07-09-20 10:47

ABD’de polis şiddeti sonrası felç kalan Blake ilk kez konuştu

ABD'nin Wisconsin eyaletinde polisin arkadan vurarak ağır yaraladığı siyahi Jacob Blake'in belden aşağısının felçli kaldığı bildirildi.

Haber 06-09-20 17:07

ABD polisinin sırtından 7 kez vurduğu Blake, ilk kez görüntülendi

ABD’de polisin sırtından vurduğu Jacob Blake, hakkındaki cinsel suçlama duruşmasına hastane yatağından katıldı.ABD’nin Wisconsin eyaletine bağlı Kenosha kentinde 23 Ağustos’ta ABD polisi tarafından sırtından 7 kez vurulan ve ağır yaralan siyahi Jacob Blake’in tedavisi hastanede devam ediyor.

Haber 05-09-20 11:32

Trump’tan Kenosha’da Polise Destek Mesajı

Başkan Donald Trump son şiddet olaylarının odağındaki Wisconsin eyaletinin Kenosha kentini ziyaret etti. Beyaz bir polisin vurduğu Jacob Blake’in ailesiyle bir araya gelmeyen Trump güvenlik güçlerine destek verdi

Haber 02-09-20 00:51

Trump Olayların Merkezindeki Kenosha'da

Wisconsin Valisi gerilimi arttıracağı gerekçesiyle Trump’tan Kenosha ziyaretini iptal etmesini istemişti. Beyaz Saray ise ziyaretin gerginlikleri azaltacağı görüşünde

Haber 01-09-20 21:50

ABD’de Blake protestoları sürüyor: 175 gözaltı

ABD’nin Wisconsin eyaletinin Kenosha ilçesinde siyahi Jacob Blake’in polis tarafından silahla vurularak ağır yaralanmasının ardından devam eden protestolarda 175 kişi gözaltına alındı.

Haber 31-08-20 11:17

Facebook: “Tartışmalı Paylaşımı Geç Kaldırarak Hata Ettik”

Wisconsin eyaletinin Kenosha kentinde polisin, siyah Amerikalı Jacob Blake’i vurmasının ardından çıkan olaylarda silahlı siviller tartışmaya yol açmıştı. Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, platform üzerinden silahlanma çağrısı yapan bir grubun sayfasını geç kaldırmakla hata ettiklerini söyledi

Haber 29-08-20 23:43