Yks Ek Tercih Sonuclari Ne Zaman Aciklanir Haberleri

Emekliye seyyanen zamda yeni kulis! SGK Uzmanı İsa Karakaş çok yakın olan o tarihi açıkladı: ‘Tamamen tersine dönebilir…’

Emekliye seyyanen zam var mı? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Kademeli emeklilikte son dakika gelişmeleri neler? SGK Başuzmanı İsa Karakaş Ankara’dan son kulis bilgilerini anlattı. Karakaş, seyyanen zam ile ilgili son haftaya dikkat çekerek, "Emeklilere benim öngörüm seçim gününe kadar bir düzenleme yapılabilir yönünde” dedi. 2000-2008 arası kademeli emeklilik bekleyenler için de SGK’yı işaret etti.

Finans 2024-03-16 07:58:13

Emekli bayram ikramiyesi için karar! 4 bin 5 bin TL olacak diye beklerken Resmi Gazete'de yayımlandı: Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Emekli maaşı zammı ve emekliye ek zam düzenlemelerinin ardından bayram ikramiyesi de yükseltilmişti. Bu yıl emekli ikramiyesi yüzde 50’lik zamlı ödenecek. Peki 2024 emekli ikramiyesi ne kadar, kaç TL? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Finans 2024-03-12 07:19:43

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? ‘Hem ikramiye hem aylık yükselecek’ dedi: Memurlar için yeni talep

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, 7. Dönem Toplu Sözleşmesinde kayıt altına alınan birinci dereceye gelen kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge verilmesi vaadinin ivedilikle hayata geçirilmesini istedi.

Finans 2024-03-04 11:15:16

Ayşeler nasıl yazılır? Ayşeler mi Ayşe'ler mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir sözcük özel isim olduğu zaman ilk harfi her zaman büyük olacak şekilde yazılır. Ancak bu, özel adlara getirilen her bir ekin kesme işaretiyle ayrılarak yazılması gerektiğini göstermez. Bu da Ayşeler TDK onaylı yazılışının çok sayıda kişi tarafından sorgulanmasına yol açar. Ayşe kelimesinin sonuna getirilen -ler ekinin kesme işareti ile ayrılıp ayrılmadığı ise bu ek türünün ne olduğunun açıklanmasıyla birlikte cevabı ortaya çıkarılabilen konulardandır.

Egitim 2024-02-29 19:31:39

YKS başvurusu için son gün! 2024 YKS başvuruları ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? İşte YKS başvuru ekranı ve detaylar...

ÖSYM tarafından düzenlenecek YKS başvuru süresi için bugün son gün. 'YKS başvurusu nereden, nasıl yapılır, YKS başvuru ücreti ne kadar?' gibi sorular yanıt aramaya devam ederken YKS başvurusu gerçekleştirecek adayların dikkat etmesi gereken hususlar bir bir sıralandı. Peki YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte başvuru için son günde bilinmesi gereken detaylar...

Egitim 26-02-24 09:52

Saç boyası nasıl ve ne ile çıkar? Eldeki saç boyası nasıl çıkar? Evde saç boyası çıkarma yöntemleri

Kadınlar bazı dönemlerde saçlarını evde boyamayı tercih edebilir. Saç boyama esnasında gerekli önlemler alınmadığı zaman saç boyalarının birçok alana bulaşma riski vardır. Bulaşan saç boyalarının nasıl çıkarılacağı konusunda birçok araştırma yapılır. Yüze veya kola bulaşan saç boyalarının nasıl temizleneceği kişilerin araştırdığı bilgiler arasındadır. Peki, saç boyası nasıl çıkar?

Kadin 22-02-24 18:49

SON DAKİKA: SSK Bağ-Kur emekli maaşı zam farkı ödeme tarihi belli oldu! Bakan Işıkhan duyurdu: Ek zam hesaplamasında kolay formül

Son dakika: Emekli maaşı ek zam kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. SSK Bağkur emekli maaşı Ocak ayında zamlı olarak yatırılmıştı. Sonradan ilave edilen ve yasal düzenleme gerektiren refah payı ve ek zam farkı için tarih belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı. Peki emekli maaşı zam farkı ne zaman yatacak? İşte emekliler için ek zam hesaplama formülü ve haberin detayları…

Finans 03-02-24 15:03

Emekliye ek zam Resmi Gazete'de yayımlandı! Ek zam farkı ne zaman yatırılacak? İşte yanıtı...

Son dakika haberi: Emekliye ek zam Resmi Gazete'de yayımlanan kanunla ek zam yürürlüğe girdi. Emekli kök maaş zammı yüzde 49,25'e yükselirken, en düşük emekli maaşı da 10 bin lira oldu. SSK, BAĞ-KUR emekli zammı düzenlemeleri Meclis’ten geçerek yasalaştı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

Finans 03-02-24 00:50

İlk kez gündeme geldi: EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKI için 15 gün detayı! İmza askıda kaldı, Resmi Gazete bekleniyor

‘Emekliye ek zam farkı ne zaman yatacak, neden yatmadı’ sorusuna yanıt arayan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için dikkat çeken ipucu geldi. Meclis’ten 7 gün önce geçen emekliye ek zam kararı Cumhurbaşkanlığı masasında beklerken 15 gün detayı ortaya çıktı. İhtimaller arasında veto etme ve düzeltme seçenekleri de var! Peki emekliye zammı Resmi Gazete’de ne zaman yayımlanacak? İşte haberin detayları…

Finans 01-02-24 12:05

Memur emeklilerinin fark ödemeleri başladı!

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusuydu. Emekli Sandığı'ndan aylık alanların ocak ayı zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemelerine bugün başlandı.

Finans 26-01-24 13:04

Milyonlarca emekli gün sayıyor, ek zam Meclis'ten geçti, kök maaş hesabı bir kez daha değişti, işte maaşların ödeneceği tarih!

Bağ-Kur SGK emekli maaşı zammı Ocak 2024 için yüzde 49,25’e yükseltildi. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. eclis’te kabul edilen emekliye ek zam düzenlemesi sonrası sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ve Resmi Gazete aşaması kaldı. Yeni emekli kök aylığı tablosu da değişti. Maaşlar ne zaman yatacak?

Finans 26-01-24 07:24

Emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu! Kimine 1 kimine 3 ödeme: SGK'dan açıklama geldi

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarihi duyurdu! Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri 26 Ocak’ta ödenmeye başlanıyor. Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisi için yapılacak fark tutarı 19,3 milyar lira olarak hesaplandı. Ödemeler ise bankalar ve PTT üzerinden yapılacak.

Finans 25-01-24 13:47

Memur-Sen'den 3600 ek gösterge çağrısı: 'Yasal düzenleme yapılsın, verilen söz yerine gelsin'

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklaması sonrası Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın çağrıda bulundu. 1. dereceye yükselen tüm kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesi için açıklama yapan Yalçın, “Söz' ve 'karar' için şimdi harekete geçme zamanı" dedi.

Finans 25-01-24 09:41

2000 öncesi ve sonrası emeklileri Salı gününe dikkat! Emekli kök maaşı değişiyor: Hesap makineleri 'fark' için çalışacak

Milyonlar ‘emekli maaşı zammı Resmi Gazete’de yayımlandı mı?’ diye merak ederken kritik gün belli oldu. Emekliye ek zam düzenlemesi Salı günü Meclis’e geliyor. SGK emekli maaşı ödemeleri geçtiğimiz hafta başlarken şimdi gözler ek zammın ne zaman hesaplara geçeceğine çevrildi. Ancak öncesinde milyonların emekli kök maaş hesaplaması yeniden yapılıyor. Zamlar sonrası ek ödeme tavan rakamı değişirken, SSK Bağ-Kur kök aylık farkları da ortaya çıktı.

Finans 22-01-24 07:37

Emeklilere ek zam ödemesi için gözler o tarihte: Yeni emekliler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Emekliler ek zammın yatırılacağı tarihi merakla beklerken gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'na çevrildi. Ek zam ne zaman hesaplara yatacak? Yeni emekliler de ek zamdan faydalanabilecek mi?

Finans 21-01-24 08:46

Emekli maaşı zammı Meclis'ten geçti mi, ek zamlar ne zaman ödenecek?

Emekliler zam oranındaki gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Peki ek zam kararı Meclis'ten geçti mi? Ek zamlı maaşlar ne zaman yatırılacak?

Finans 19-01-24 15:27

EYT'yi kıl payı kaçıranlar dikkat, erken emekli olabilirsiniz! Primler eşitleniyor, işte şartlar

EYT'yi kıl payı kaçıranlar için erken emeklilik fırsatı doğdu. Emeklilere yapılan ek zammın ardından, Bağ-Kur primlerine yönelik düzenleme yolda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 1 milyon kişinin erken emekli olmasını sağlayacak düzenlemeyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bağkur prim sayısı 7200 güne inecek. Kimler erken emeklilikten yararlanabilecek? Erken emeklilikte şartlar neler? Peki Bağkur prim eşitlemesi ne zaman yasalaşacak?

Finans 18-01-24 10:53

Emekliye ek zam belli oldu! Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? İşte SSK Bağ-Kur ödeme takvimi

Son dakika haberi… En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? sorusu Kabine Toplantısı sonrasında belli oldu. 7500 TL olan emekli taban maaş rakamı 10 bin liraya, zam oranı yüzde 37,57'den yüzde 42,6'ya yükseltildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milyonların beklediği haberi duyurmasının ardından sıra Meclis aşamasına Bağkur SGK emekli maaşı ödemelerinin ne zaman yapılacağına çevrildi. İşte emekliye ek zam düzenlemesinin detayları ile 4a, 4b, 4c SSK Bağkur Emekli Sandığı maaş ödeme takvimi…

Finans 17-01-24 11:22

Geri sayım başladı: Emeklinin zam hesabı değişti, iki formül masada, maaş dengesi için beklenen tarih...

TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından memur ve emeklilerin zam oranı da belli oldu. Memur ve işçi emeklisinin zam oranındaki farkın açık olması ek zam talebini gündeme getirdi. Gözler bu hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'na çevrilmişken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıklaması sonrası emeklinin ek zam hesabı değişti. Hangi formüller masada, emeklilerin maaşları ne zaman dengelenecek?

Finans 14-01-24 07:51

Emekliye yüzde 45 zam geliyor! Temmuz detayı ek zamda hesapları değiştirdi... Zamlı maaşlar ne zaman?

Emekli zammında son dakika haberleri yakından takip edilirken, SSK ve Bağ-Kur emeklisi ek zam için bekliyor. Memur zammı sonrası aradaki yüzde 11'lik farkın kapanması için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrilirken, emekliye ilave zam oranının netleştiği iddia edildi. 2024 emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ-Kur emeklisin ek zam yapılacak mı? soruları yanıt bulurken, 'Temmuz' detayı dikkat çekti. İşte emekliye ek zamdaki son gelişmeler ve tüm detaylar...

Finans 10-01-24 09:26

EMEKLİYE EK ZAM 2024 SON DAKİKA | 3 hafta aranın ardından yılın ilk Kabine Toplantısı! Emekli zammı için tüm planlar Erdoğan'ın masasında: En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak?

Son dakika… SSK Bağkur emekli zammı yüzde 37,57, memur emekli zammı ise yüzde 49,25 olarak kesinleşmişti. Memur emeklisi zam oranı, işçi emeklisi ile arayı 11,68 puan açmıştı. Şimdi gözler emekliye ek zam için refah payı ve seyyanen zamma çevrildi. En düşük emekli maaşı ne olacak? Zamlı emekli maaşım ne zaman yatar? soruları gündemdeki sıcaklığını korurken tüm formüller ortaya çıktı. Kritik gün ise bugün... Yılın ilk Kabine toplantısı 3 hafta aranın ardından toplanıyor. Zam konusu masada!

Finans 08-01-24 08:31

2010 asgari ücreti: Asgari ücret 2010'da ne kadardı?

2009 ile 2010 senesinde çalışanlara ödenen minimum maaş tutarı incelendiği zaman asgari ücrete yüzde kaç oranında zam yapıldığı analiz edilebilir. Buna ek olarak söz edilen tutarların karşılaştırılmasıyla birlikte 2010 asgari ücret artış miktarının ön plana çıkarılması mümkün olacaktır. Ancak 2010 asgari ücret miktarı açıklanırken brüt, net ve işveren maliyeti tutarlarına ayrı ayrı değinildiği gibi 16 yaşını dolduranlar ile doldurmayanlar ayrımına da dikkat edilmelidir.

Finans 03-01-24 20:06

2017 asgari ücreti: Asgari ücret 2017'de ne kadardı?

Asgari ücretin %8 oranında artış gösterdiği 2017 senesinde çalışanların kaç TL maaş aldığı sıklıkla sorgulanır. Bu bağlamda ilgili senede asgari ücretin net, brüt ve işveren maliyeti tutarlarının bir önceki yıla göre kaç TL artış gösterdiği açıklanmalıdır. Buna ek olarak 2017’de asgari ücretin brüt halinden kesilen giderlerin ne kadar olduğu da değinilmesi gereken diğer konular arasındadır. Nitekim bu kesintiler toplamı öğrenildiği zaman 2017 net asgari ücret miktarı da açıklanabilir.

Finans 31-12-23 10:10

ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA: TÜRK-İŞ, TİSK, Bakan Işıkhan Beştepe'ye çağrıldı! Erdoğan'dan 1000 liralık refah payı talimatı: Asgari ücret ne kadar oldu?

Asgari ücret açıklandı mı, ne zaman? sorusu milyonların gündeminde yer alırken son dakika sürprizi yaşandı. Asgari ücret 2024 rakamı için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafların tümünü Beştepe'ye çağırdı. Sürpriz toplantıda asgari ücrete zamda refah payı detayının görüşülmesi bekleniyor. Yüzde 40 seviyelerinde gelmesi beklenen 6 aylık enflasyon beklentisine ek olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oranı yüzde 50'ye yükselteceği iddia edildi. İşveren ise 17 bin lira için kendini hazırladı. İşte detaylar...

Finans 27-12-23 12:26

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye! Yasa hazırlanıyor: Ne zaman verilecek? Tarih ortaya çıktı…

5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Çalışmayan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine ödemeler yapılmıştı. 5 bin TL Cumhuriyet İkramiyesi çalışan emeklilere ve ÇKS kayıt sistemine kayıtlı çiftçilere de verilecek. Peki 5000 TL ikramiye ne zaman ödenecek? Yasa hazırlıkları başladı, tarih ortaya çıktı…

Finans 27-11-23 07:27

ÇALIŞAN EMEKLİKLERE 5000 TL İKRAMİYE 2023: Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye verilecek mi, ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Çalışmayan emeklilere ödenen 5000 TL ikramiyenin emeklilere ödenmesi için çalışmalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışan emeklilere ek ödeme yapılması için talimatı verdiği aktarıldı. Konuya ilişkin açıklama AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler tarafından yapıldı. Peki, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir defaya mahsus ödenen 5000 TL emekli ikramiyesi çalışan emeklilere de ödenecek mi, ne zaman ödenecek? Ayrıntılar haberimizde

Finans 24-11-23 18:28

Agrotech halka arz ne zaman? Agrotech halka arz katılım endeksine uygun mu? kaç lot verir? AGROT hisse fiyatı

Agrotech AGROT bist kodu ile halka arz arz ediliyor. Agrotech Yüksek Teknoloji'nin halka arzına yönelik arama motorlarında yapılan sorgulamalar devam ediyor. Açıklanan bilgilere göre 100.000.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar halka arz edilecek ve ek pay satışının yapılmayacak. Yayımlanan bilgilere göre 1 TL nominal değerli paylar 5,21 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. İşte Agrotech halka arz detayları...

Finans 16-11-23 14:46

ÖSYM 2024 SINAV TAKVİMİ! YKS, KPSS, DGS, MSÜ, ALES ve YDS ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?

ÖSYM 2024 sınav takvimine göre sınav ve başvuru tarihleri merak ediliyor. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2024 yılında yapılacak sınavlara ilişkin tarihleri duyurdu. Böylece 2024 yılında gerçekleşecek KPSS, DGS, YKS, MSÜ, YDS ve ALES gibi sınavların tarihleri de belli oldu. Peki, YKS, KPSS, DGS, MSÜ, ALES ve YDS ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?

Egitim 07-11-23 21:19

YKS TARİHİ 2024: ÖSYM sınav takvimi ile YKS ne zaman, başvurular hangi tarihte? TYT, AYT ve YDT oturumları ile üniversite sınavı tarihi

YKS'nin ne zaman yapılacağı 2024 yılında üniversite sınavına girecek olan öğrenciler tarafından merak edildi. Birçok kişi TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek olan üniversite sınavının başvuru sürecine ilişkin de araştırma yapıyor. Peki, YKS ne zaman, başvurular hangi tarihte başlayacak? İşte, 2024 YKS sınavının tarihi...

Egitim 07-11-23 14:53

ÖSYM 2024 YILI SINAV TAKVİMİ: ÖSYM sınav takvimi ile YKS, DGS, ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Sınav tarihleri yayımlandı!

ÖSYM 2024 yılı sınav takvimi internette araştırılıyor. Önümüzdeki yıl TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek olan YKS sınavının yanı sıra, DGS, ALES gibi sınavların da tarihi belli oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, ÖSYM sınav takvimi ile YKS, DGS, ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İşte ÖSYM 2024 yılı sınav takvimi...

Egitim 07-11-23 08:01

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: ÖSYM sınav takvimi ile KPSS, YKS, DGS ne zaman yapılacak? İşte sınav ve başvuru tarihleri

YKS, KPSS, DGS başvuru ve sınav tarihleri geçtiğimiz gün ÖSYM tarafından açıklandı. Yayımlanan takvimle beraber YKS, KPSS, ALES, DGS başvuru ve sınav tarihleri de belli olmuş oldu. Buna göre YKS haziran ayında düzenlenecek. Peki, KPSS, YKS, DGS ne zaman yapılacak? İşte KPSS, YKS, DGS sınav ve başvuru tarihleri...

Egitim 07-11-23 07:48

YKS 2024 SINAV TARİHİ: ÖSYM sınav takvimi ile YKS ne zaman, hangi tarihte? ÖSYM TYT, AYT, YDT oturum tarihlerini açıkladı!

YKS tarihi ile 2024 ÖSYM sınav takvimi vatandaşlar tarafından merak edildi. TYT sınavı bu yıl 17 Haziran'da AYT ve YDT ise 18 Haziran'da yapılmıştı. "2024'te YKS ne zaman yapılacak, hangi tarihte?" sorusunun yanıtını merak eden kişiler internette araştırma yapıyor. YKS sınav tarihleri 2024 ÖSYM takvimi ile netleşecek.

Egitim 07-11-23 07:46

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: ÖSYM sınav takvimi 2024 ile YKS, KPSS, ALES, YDS ve DGS ne zaman, hangi tarihte?

ÖSYM sınav takvimi 2024'te YKS, KPSS, ALES YDS, ve DGS gibi sınavlara girmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. ÖSYM sınav takvimi ile ilgili arama motorlarında yapılan sorgulamalar sürüyor. ÖSYM sınav takvimi 2024 ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Egitim 07-11-23 07:40

YKS 2024 NE ZAMAN? ÖSYM takvimi ile YKS sınav tarihleri açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Gözler ÖSYM'de!

YKS tarihi ile 2024 ÖSYM sınav takvimi vatandaşlar tarafından merak edildi. TYT sınavı bu yıl 17 Haziran'da AYT ve YDT ise 18 Haziran'da yapılmıştı. Konuya dair detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, 2024'te YKS ne zaman yapılacak, hangi tarihte? ÖSYM takvimi ile YKS sınav tarihleri açıklandı mı, ne zaman açıklanır?

Egitim 03-11-23 14:12

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: ÖSYM sınav takvimi ne zaman açıklanacak, belli oldu mu? YKS, DGS ve ALES tarihleri için gözler ÖSYM'de!

2024 ÖSYM sınav takviminin ne zaman açıklanacağı önümüzdeki yıl YKS, DGS ve ALES'e girmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Konuya ilişkin duyuru Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yazılı olarak yayımlanacak. KPSS, DGS, ALES, YKS, YDS, TUS ve diğer tüm sınav tarihlerinin MÖSYM sınav takviminde yer alması bekleniyor. Peki, 2024 ÖSYM sınav takvimi ne zaman açıklanacak, belli oldu mu?

Egitim 02-11-23 15:30

ÖSYM sınav takvimi 2024 ne zaman açıklanacak? ÖSYM sınav takvimi ile YKS, KPSS, ALES, YDS ve DGS tarihleri belli oldu mu?

ÖSYM sınav takvimi hakkında açıklama yapılıp yapılmadığını öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere ÖSYM sınav takvimi her sene güncellenmektedir. ÖSYM sınav takvimi 2024 ile birlikte YKS, KPSS, ALES, YDS ve DGS tarihleri belli olacak. İşte detaylar...

Egitim 01-11-23 11:01

YKS 2024 TARİHİ: YKS 2024 ne zaman yapılacak? Gözler sınav takvimi için ÖSYM'de!

YKS tarihi ve 2024 ÖSYM sınav takvimi internette en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. TYT sınavı bu yıl 17 Haziran'da AYT ve YDT ise 18 Haziran'da gerçekleştirilmişti. Birçok kişi internette "2024 YKS ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM sınav takvimi ile YKS sınav tarihleri açıklandı mı?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Egitim 01-11-23 11:00

2024 YKS ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM sınav takvimi ile YKS sınav tarihleri açıklandı mı?

Her yıl TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen YKS'nin 2024 yılında ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Birçok kişi internette ÖSYM sınav takvimi hakkında araştırma yapıyor. Peki, 2024 YKS ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM sınav takvimi ile YKS sınav tarihleri açıklandı mı? İşte detaylar...

Egitim 25-10-23 15:34

ÖSYM 2024 sınav takvimi ne zaman açıklanacak? KPSS, ALES, DGS ve YKS ne zaman yapılacak? Gözler ÖSYM'de!

ÖSYM sınav takvimi 2024 vatandaşlar tarafından merak edildi. Önümüzdeki yıl birçok kişi Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek olan YKS sınavına girecek. Peki, ÖSYM sınav takvimi 2024 açıklandı mı? İşte ÖSYM sınav takvimi 2024 hakkında detaylar...

Egitim 25-10-23 15:20

AÖL EK SINAV SONUÇLARI 2023 AOL.MEB.GOV.TR: AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler MEB'de!

AÖL ek sınav sonuçları için MEB'den son dakika açıklaması bekleniyor. 7-8-9 Ekim tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen sınavın sonuçları güvenlik kodu, T.C. kimlik numarası ve şifreyle sorgulanabilecek. Peki, AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, aol.meb.gov.tr AÖL ek sınav sonuçları ekranı...

Egitim 20-10-23 13:19

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: YKS, KPSS, ALES, MSÜ, YDS, DGS ne zaman yapılacak? ÖSYM sınav takvimi 2024 açıklandı mı?

ÖSYM sınav takvimi 2024 ile ilgili sorgulamalar hız kazandı. 2024 yılında yapılacak olan YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) oturumlarının tarihleri ile KPSS, ALES ve YDS gibi sınavlara girmek isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, ÖSYM sınav takvimi 2024 açıklandı mı? İşte ÖSYM sınav takvimi 2024 hakkında ayrıntılar...

Egitim 18-10-23 13:38

SGK PERSONEL ALIMI SONUÇLARI: KPSS 2023/6 tercih kılavuzu ile 1392 SGK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Gözler ÖSYM'de!

SGK personel alımı başvuru sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM tarafından yapılacak. SGK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kuruma 1392 personel alınacak. Bilindiği üzere tercih işlemleri 11 Ekim'de sona erdi. Şimdi gözler ÖSYM tarafından yapılması beklenen SGK personel alımı sonuçları açıklamasına çevrildi. Peki, SGK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS 2023/6 tercih sonuçları sorguma ekranı!

Finans 16-10-23 10:43

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: YKS, KPSS, ALES, MSÜ, YDS, DGS ne zaman yapılacak? ÖSYM sınav takvimi 2024 yayınlandı mı?

ÖSYM sınav takvimi 2024 vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Önümüzdeki sene YKS, KPSS, ALES, MSÜ, YDS, ve DGS gibi sınavlara girmek isteyen kişiler internete konuya dair araştırma yapıyorlar. Adayların gözü kulağı yapılacak açıklamada. Peki, ÖSYM sınav takvimi 2024 açıklandı mı? KPSS, YKS, ALES, YDS hangi tarihlerde yapılacak, ÖSYM sınav takvimi 2024 ne zaman açıklanacak?

Egitim 16-10-23 09:53

GSB KYK EK TERCİH YURT BAŞVURU SONUÇLARI EKRANI 2023 - 2024: KYK ek tercih yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler GSB'de!

KYK ek tercih yurt başvuru sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. 1 Ekim'de başlayan Kredi ve Yurtlar Kurumu ek kontenjan yurt başvuruları geçtiğimiz gün sona erdi. Peki, KYK ek tercih yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, GSB KYK ek tercih başvuru sonuçları ekranı...

Egitim 06-10-23 10:57
KYK

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: ÖSYM sınavları açıklandı mı, ne zaman yapılacak? KPSS, YKS, ALES, YDS...

ÖSYM sınav takvimi 2024 vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Önümüzdeki sene YKS, KPSS, DGS ve ALES gibi sınavlara girmek isteyen kişiler arama motorlarında araştırma yapıyor. Adayların gözü kulağı ÖSYM sınav takivimi için yapılacak açıklamada. Peki, ÖSYM sınav takvimi 2024 açıklandı mı? KPSS, YKS, ALES, YDS ne zaman yapılacak?

Egitim 05-10-23 14:27

DGS EK TERCİH 2023 EKRANI AİS.OSYM.GOV.TR: DGS ek tercih nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman belli olacak? Dikkat bugün son!

DGS ek tercih işlemlerinin nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Ek yerleştirme işlemleri ÖSYM'den yapılan açıklama sonrası 29 Eylül'de başladı. İşlemler için bugün (4 Ekim 2023 Çarşamba) son gün. Peki, DGS ek tercih nasıl yapılır? 2023 DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Egitim 04-10-23 13:39

AÖL EK SINAV TARİHLERİ 2023: AÖL ek sınav ne zaman yapılacak, online mı yüz yüze mi? MEB açık lise sınav takvimi!

AÖL ek sınav tarihleri merak konusu olurken Açık Lise öğrencileri konuya dair bilgi edinmek için MEB tarafından yayımlanan duyuruları incelemeye başladı. Açık Öğretim Lisesi sınav tarihleri takvimi yayımlandı. Peki, AÖL ek sınav ne zaman yapılacak? AÖL ek sınav online mı yüz yüze mi?

Egitim 04-10-23 13:35

DGS EK TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM ile DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl tercih yapılır? Ais.osym.gov.tr işlem ekranı

DGS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM AİS ekranı üzerinden işlemlerini gerçekleştiren adaylar tarafından merak edildi. Üniversitelerin 2 yıllık bölümünden mezun olup lisans tamamlamak isteyen vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme tercihleri için yarın son gün. Peki, DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl tercih yapılır? İşte, Ais.osym.gov.tr DGS ek tercih ekranı...

Egitim 04-10-23 07:33

KYK ek yurt başvuruları 2023 başladı! GSB dikey geçiş, yatay geçiş, yüksek lisans ek kontenjan yurt başvurusu nasıl yapılır?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ek tercih yurt başvuruları hakkında araştırmalar hız kazandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre dikey geçiş, yatay geçiş, yüksek lisans, doktora, ek kontenjan ve özel yetenek öğrencileri için yurt başvuruları başladı. Peki, GSB yurt başvurusu nasıl yapılır? KYK ek yurt başvuruları için son gün ne zaman? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Egitim 02-10-23 12:26